Kööpenhaminassa valtava islamilainen mielenosoitus, jossa vaadittiin kalifaattia

Kööpenhaminassa pidettiin viikonloppuna useita mielenosoituksia, joista suurimpaan osallistui arviolta 10 000-20 000 äärimuslimia isis-lippuja heilutellen ja islamilaisia sotalauluja soitellen.

Marssilla ei tällä kertaa edes jaksettu kanniskella Palestiinan lippuja ikään kuin tekosyynä, vaan marssijat huusivat suorin sanoin jihadia. Lisäksi huudettiin, että Pohjolaan pitää saada kalifaatti, jonka alle kaikki ihmiset kuuluvat allahin tahdon mukaan. Lisäksi marssilla soitettiin islamilaista sotalaulua, joka videollakin kuuluu.

Vaikka moni ajattelee, että muslimien kansannousu on jotain salaliittoa, niin Euroopassa, eli siellä, missä muslimeja oikeasti on paljon, siellä muslimien äänenpainot ja vaatimukset ovat koventuneet aivan selvästi syksyn aikana. Esimerkiksi juuri Kööpenhaminassa, sekä Tukholmassa, on järjestetty joka viikonloppu massiivisia mielenosoituksia. Ne alkoivat ikään kuin Palestiinan tuen osoituksina, mutta mielenosoitusten sävy on muuttunut kokonaan vaatimuksiksi kalifaatista.

Subscribe
Notify of
guest
19 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
mari

Testi

mari

Näköjään toimii, kiitos selaimen joka muisti salasanani.

Itse en olisi sitä muistanut. Ärsyttää vain nuo typerät avatarit.
Tykkäsin omasta kuvastani enemmän 😉

Last edited 7 kuukautta sitten by mari
Qroquius Kad

Niinhän me kaikki.

mariD

Paitsi Culosaaren Pekka…

Fatwantarkistaja

Olet kelpoisa tuollaisenaan, vaikkei naama enää miellytäkään. Pysy vahvana!

mariD

Grazie tantissimo! Apprezzo molto!

Piikivi

Itse katson kyllä mieluummin jotain muuta kuin omaa kuvaani 😀

mariD

Voin kertoa kuinka tuo kuva joka nyt taas näkyy on syntynyt. Sen kuvasi ruokatunnilla työkaverini Santa Catalinan puistossa. Hän hosmotti, että hymyile nyt vähän, minä sanoin, että tämä tulee blogiin jossa ei pahemmin iloisia juttuja kerrota. Halusin varta vasten vakavan kuvan, sellaisen tuiman ilmeen. Syy miksi kädet ovat korvieni edessä, on ikään kuin symbolinen ele sille etten halua kuulla valtamedian suoltamaa soopaa joten kuvassa ikään kuin tukin korvani valtamedian saastalta. Tuskin olen yksin tämän mielipiteen kanssa valtamedian suhteen.

Qroquius Kad

Kaikki eivät voi olla niin kuvauksellisia kuin meidän mari.

Piikivi

Eikä yhtä nuoriakaan …

mari

Jokainen teistä on ollut samanikäinen kuin minä nyt.
Aika alkaa nopeutua siinä vaiheessa kun ihmiselle tulee tietyt rutiinit elämään, pian minäkin huomaan olevani teidän ikäinen.

Piikivi

Niin on ollut. Tarkoitin vain, että ikääntyminen ei välttämättä vaikuta positiivisesti ulkonäköön. No aikansa kutakin 🙂

Fatwantarkistaja

Jos Ukraina on kusessa Venäjän kanssa, kuinka Suomi kuvittelee pärjäävänsä kalifaattipoikiensa kanssa? Mitään muutosta ei ole tulossa, joten sitä ei tule. Venäjän laki jos kieltää transuilun, meillä on keväällä miljardi muslimitransua hakemassa ilmaista lapsenraiskausoikeutta, koska naiset ja lapset. Liioitteluni on erittäin vahvaa laatua, mutta promille muslimiukoista lakkauttaisi olemassaolomme. Sotaa ei kannata julistaa, säästyy miljoona omaa sotilasta sekä biljoona ruplaa rahaa.

Noin toimisin Puuttinina Puuttinin hovissa, mikäli haluaisin tsuhnalle hieman harmia aiheuttaa. Ilmoitus maistraattiin, että olet nainen ja lapsi, sitten heti Suomen rajalle parkumaan, muslimi pelastuu.

mariD

Suomen armeija on erittäin pätevä ja hyvin hoidettu. Kyllä se pistää kuriin kalifaattia haikailevat musulmaanit. Jos tai kun tositoimet alkaa, ei heistä kuitenkaan lähde sotapolulle kuin kourallinen joka on helppo nakki armeijalle. Ei ne pärjää tässä ilmastossa eikä ympäristössä, kunhan uhoavat.
Toki sitten kun heitä on useampi miljoona, on tilanne hieman toinen. Aivan kuten Beirutissa kävi aikanaan, mutta nyt toistaiseksi he vain uhoavat kun eivät muuhun kykene.

Moonman

Armeijasta ei ole hyötyä jos vastapuoli on “vainottuja turvapaikan hakijoita”. Eikä välttämättä muutenkaan, koska puumalainen voi aseellisessa hyökkäystilanteessa julistaa, että vihollisten ampuminen on ihmisoikeuksien vastaista ja armeijan oli tarkoitus toimia vain “pelotteena”. Sitten eu ja frontex lähettää tarkkailijoita varmistamaan että suomen miehitys sujuu rauhanomaisesti ja hyvässä järjestyksessä. Koska maailma on tullut hulluksi niin onko tämäkään skenaario niin kaukaa haettu?

Moonman

Ukraina saa toki puolustautua, mutta “ei toimi meillä, eri asia vaan suomessa, oma kansa-ajattelu on vahingollista”

mariD

Puumalainen ei komenna Suomen armeijaa. Jos nämä niin sanotut turvapaikanhakijat aloittaisivat oikean aseellisen vallankumouksen, siinä ei enää turvapaikkastatus paljon paina. Se on kapina, vallankumousyritys jonka kyllä meidän armeija tukahduttaa heti alkuunsa. Nämä rääkyvät läpsyttelijät osaavat kyllä uhota mutta kun otetaan kunnon pyssyt esille niin jo juoksevat karkuun kuten tekevät Gazan tunneleissa. Bryssel suksikoon hevon v*****n.

Ja vielä, nämä eivät kykene tuomaan Suomeen niin paljon aseita etteikö Supo pääsisi siitä jäljille. Supoa on paljon kritisoitu mutta kyllä kenttäväki siellä hommansa osaa.
Parhaassakin taapauksessa ählyt saisivat tuotua vain vanhoja ruosteisia rynkkyjä ja jonkin verran kranuja. Meidän armeijalla on vähän toisenlaisia leikkikaluja.

ennakkoluuloinen

Pelihetket odottaa tuloaan…

Tjl

Vaativat uutta Cordoban kalifaattia.