Uusi kommenttialusta toimii

Uusi vanha kommenttialusta on taas toiminnassa. Pahoittelen mahdollista sekavuutta maanantain aikana kommentoinnissa, mutta kyllä se siitä lutviintuu.

Nykyinen kommentointialusta on sama mikä oli aiemmin käytössä. Siinä ei ole mitään erityistä huomattavaa. Kommentoija voi kommentoida ilman rekisteröitymistä, mutta jos haluaa, niin nimimerkkinsä voi rekisteröidäkin. Mitään oikeita sähköpostiosoitteita tms. ei tarvita.

Ikävä kyllä Disqusista ei pystynyt lataamaan vanhoja kommentteja uudelle alustalle, joten vanhoissa artikkeleissa ei ole kommentteja jotakin vuoden parin ajan taaksepäin. Eli kommentit hävisivät jonnekin taivaan tuuliin. Mutta kyllä maailmaan mahtuu kommenttia.

Ainoa syy miksi lopetin tuon Disqusin käytön on se, että sen ilmaisversiossa se syöttää mainoksia kommenttiosion alaosaan, eikä niitä pysty koodaamaan pois. Alustan olisi saanut mainosvapaaksi kympin kuukausimaksulla, mutta en sellaisia viitsi maksella. Nuo artikkelimainoksen tapaiset mainokset latautuvat todella hitaasti ja se taas hidastaa joillakin koneilla sivun latautumista merkittävästi.

Mutta ei kannata stressata, maailmaan mahtuu monikulttuurisuutta, jota kommentoida.

Subscribe
Notify of
guest
41 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
mariD

Disqus ei toimi vaan nillitti, että “Disqusissa tapahtui virhe, tiimimme alkaa heti ratkaista ongelmaa” (error http 400 tjsp).
Mutta samapa tuo. Alkaa toimimaan sitten kun alkaa…kunhan nyt ekaksi saisi kunnon aamupainiskelua, ehei sitä mitä luulit vaan hieman joogatyylistä venyttelyä, ehkä tänä aamuna terassilla hyppynaru olisi hyvä idea. Sitten aamukahvit ja töihin. Klo on nyt 05:48 joten sounds like a plan. No pierdas el tiempo en vanidades, la vida es demasiado corta para eso. !Buen día a todos!

mariD

Katsos perhanaa…tuo mun profiilikuva ilmestyi näkyviin täysin yllättäen vaikka en pystynyt kirjautumaan Disqusiin. No hyvä näin. Nuo avatarit ei oikein nappaa.

Toisaalta on myös hyvä, että ne on olemassa sillä nyt tänne on mahdollista kommentoida täysin anonyymisti.
Toivottavasti ne muutamat suosikkikommentoijat tulevat takaisin. Esim joppos, jos luet tämän, niin meillä on ikävä sinua…por favor, vuelve!

Last edited 5 kuukautta sitten by mari
Vatula

jumittaako tämä nyt heti?

Iviv

Ei jumita

Qroquius Kad

Jaaha, täällä nyt nyt taas tältä.

Qroquius Kad

Piti kirjoittaman että näyttää taas tältä.
Rähmä kun ei enää voi korjata typojaan.

Qroquius Kad

Voi muokata miten?

Vatula

Tuossa vieressä on ratas, viestiä pystyy muokkaaman 15 minuutin ajan julkaisun jälkeen. Mutta jos kommenttiiin on ehditty vastata, niin sitä ei voi enää muokata sen jälkeen.

Qroquius Kad

Minulla ei näy ratasta, miten sen saa esiin?

mari

Sulla on tuo “puliukko” liimattu nimesi alle. Kuinka saan jotain vastaavaa oman nimimerkkini alle?
En tosin puliukkoa halua, enkä edes puliakkaa…
Ja eikö noille typerille avatarille voi tehdä mitään?

mari

Hyvä juttu. Sinä muutuitkin hetkessä puliukosta tyhjäntoimittajaksi. Lieneekö niillä sitten mitään eroa…

mari

Kyllä pystyy. Paina sitä mutterin tai rattaan kuvaa jolloin näkyviin tulee teksti “edit” jonka jälkeen voit muokata kommenttiasi.

Last edited 5 kuukautta sitten by mari
Qroquius Kad

No nyt löytyi, kiitos kaikille avunantoon osallisille.

Last edited 5 kuukautta sitten by Qroquius Kad
mari

Väliäkö Twitterillä, se menee konkkaan viimeistään ensi vuonna.

AnywayD

Tuskin menee konkkaan. Muskilla on suunnitelmia kehitellä siihen uusia ominaisuuksia, kuten maksupalvelut. Hänhän oli yksi Paypalin perustajista, joten ei ole ekaa kertaa kehittelemässä sivustoa.

mariD

Riippuu siitä kiinnostaako nuo maksupalvelut mainostajia. Vastaavia on jo nettimaailma täynnä. Muskin tapauksessa kyseessää oli hänen juutalaisvastaiset kommentit ja mainostuloista suli saman tien valtava määrä rahaa. Olikohan se nyt alunperin liki 50 miljardia per vuosi, siis mainostulot in total. Nyt äskettäin tulot olivat 1,6 miljardia…you do the math. Ongelma on myös laina jonka Musk otti Twitterin ostoa varten. Lainan korot ovat nousseet ja tällä hetkellä Musk yrittää neuvotella pankkien kanssa josko korkoja voisi alentaa. En usko, että onnistuu. Musk teki pahan virheen ostaessaan Twitterin kaltaisen jo kuolemaa tekevän alustan. Jos hän olisi ollut fiksu, olisi nimi pitänyt ensinnäkin säilyttää ennallaan ja toisaalta pitää suu kiinni omista mielipiteistä jotka vaikuttaa bisneksiin.

Make’s perfect sense

Onnittelut fiksusta päätöksestä 💐

Varmasti muutos näkyy myös liikenteen, osallistujien ja lukupakettien määrissä👍

basso balalaikka

Kiitoksia parahin Paavo, kun laitoit takaisin tämän kommentointivariantin, jossa voi kirjoittaa, ilman, että tulee menee vähäinenkin anonymiteetintunne. Onkin ollut satoja artikkeleita, joihin olisi tehnyt mieli kommentoida. Hyvää ensimmäistä adventtia itse kullekkin, ja Hanukanodottelua toisille.

sara nordströmD

Paavo, toimii nyt niin, että voi myös klikkautua Disqusin tunnuksilla tänne, jos haluaa “vakituisen” profiilin.

Last edited 5 kuukautta sitten by sara nordström
sara nordströmD

Mutta naamapläsiä ei jostain syystä näy tuossa ruudussa.

mariD

Sí, muestra tu foto de perfil, lo cual es genial.

Näkyy kuvat ja kaikki..no ehkei ihan kaikkea.

Make’s perfect sense

foto… genial.. juu ei, aina niistä 🌭kuvista tulee sanomista

mariD

Mulla näkyy sama profiilikuva kuin aiemminkin vaikka Disqusiin en onnistunut kirjautumaan. Sieltä tuli virhekoodi, mutta on tainnut käydä niin että kun olen kirjoittanut ensimmäistä kommenttia, on kirjautumiseni mennyt sittenkin läpi.
Hyvä niin.

Boltteri
george.xvi

Hillitsen kieleni ja testaan ..

Huruukko

No juu, kommenttejahan mahtuu maaimaan. Asiallsia ja vitten vähemmän asiallsia. Täällä PT:n sivuilla onneksi enemmistö on niitä asiallisia. Jatketaan samaan malliin.

Huru-ukko

Jäi pahus tuo väliveto pois äsken…

Mara Katti

Koska ilmastokokous COP28 on juuri meneillään, en malta olla kommentoimatta aihetta.
Täyteen kuormatun nokijunan vauhti vähenee aivan liian hitaasti, joten parhaiten tulevat menestymään ne maat joilla on käytettävissä riittävästi paikallista sähkövoimaa pyörittämään ilmastointilaitteita.
Se lienee esimerkiksi Kiinan aurinkopaneelimetsien keskeisin tarkoitus.

Oh100

Hyvä

mariD

Tässä on linkki artikkeliin joka kertoo kuinka kädetöntä ja onnetonta touhua tuo Migrin puuhastelu on.

Näitä rikollisia ei sitten saada maasta ulos ei mitenkään, vaikka kuinka monta kertaa jäisit valehtelusta kiinni.

https://www.verkkouutiset.fi/?p=590248#907fb397

Last edited 5 kuukautta sitten by mari
jöpöttäjä

testikommentti

blaah

Testi

Sherlokki suvakko

Mitä ihmettä, pääseekö jälleen ääneen tms. Varokaa siis savolaissävytteisiä ?!? kommenttejani. Olin aikeissa diskurssin tullessa kirjoittaa Puavolle kirjeen, että en ole enkä tule olemaan millään alustalla, niin että sellainen diskaus kurssi. No, pitänee ny vähän “kattella”