Hiljaiselon jälkeen toivotaan veristä loppuvuotta

Pienen hiljaiselon jälkeen ammuskelut ja pommi-iskut näyttävät taas heränneen eloon. Toivotaan, että saavat aikaan verisen loppuvuoden.

Teinigansterit laittoivat päivällä pystyyn tulitaistelun keskellä Tukholman Hägerstenissä sijaitsevaa asuinaluetta. Sinänsä hauska tapahtuma, että toinen mustista ampujista pakeni paikalta valkoinen lumihanki pölisten.

Keskellä kirkasta päivää yhden aikaan tapahtui jotain, jonka seurauksena kaksi nuorukaista kaivoi aseet esille ja alkoivat ampua kolmatta. Mutta sihti oli yllättävän huono. Voi sanoa, että kelvoton. Kohde sai kyllä osumaa, mutta osumat eivät olleet kuolettavia ja nuoruakinen jäänee henkiin.

Jos oli sihti huono, niin pakosuunnitelma yhtä epäkelpo. Ampumisen jälkeen nuorukaiset hyppäsivät autoon, josta silminnäkijä sai hyvät tuntomerkit. Tuntomerkkien perusteella poliisi pysäytti auton puoli tuntia myöhemmin. Autossa olleet henkilöt otettiin kiinni ja autosta saatiin tutkintaan vielä ampuma-asekin. Jos joku ei tiedä, niin alamaailman ammattilaiset pyrkivät ensimmäisenä murhan jälkeen hävittämään aseen mahdollisimman hävöksiin. Silloin on yksi oleellinen näyttötekijä vähemmän ja kiinnijäämisriski laskee pykälän.

 

Uppsalassa räjäytettiin lauantaina omakotitalo. Panos sen verran kova, että talo purkukuntoon. Samalla meni täysremonttiin naapurin asuntokin, jossa ikkunat rikkoontuivat ja pokat lensivät taivaan tuuliin. Yksi puukin kaatui räjähdyksen voimasta.

 

Subscribe
Notify of
guest
9 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
mariD

Eikö se ollut niin, että jos jää ase päällä Ruotsissa kiinni, tulee automaattisesti kaksi vuotta Kumlaa? Jo sen takia kannattaa hankkiutua tykistä kiireellä eroon.

Näissä ammuskeluissa aina huvittaa se kuinka huonosti ne on organisoitu. Tai no joo, onhan ne organisoitu niin hyvin kuin 70 pisteen älykkyysosamäärällä kykenee.

Johtuisikohan hiljaiselo siitä, että Ruotsin viranomaisten toimenpiteet alkavat toimia, eli pullakahvia, halauksia, kuraattoreita, loputonta diskuteerausta ja se legenda, lisää rahaa kotouttamiseen <– (hlvetin typerä termi), ja tämä viimeinen kappale oli tietysti sarkasmia.

Parempaa sihtiä ählyille toivotaan täältäkin suunnasta. La próxima vez dispara con esa pistola con mayor precisión! 💀🔫

Last edited 6 kuukautta sitten by mari
sellaista

Tätäkin räjäytettyä taloa oli poliisi valvonut fyysisesti,että kameravalvonnalla.
Kameravalvonta oli poistettu,KUN EI haluttu asukkaiden yksityisyyttä kuvata.
Myöskin muut talon ympärillä asuneet olivat varoitelleet räjäyttäjiä”tässä talossa asuu Liisa ja Lassi koirien kanssa ,älkää pommittako”

sellaista

Siis muissa taloissa asuu vain Svenssoneja,ottakaa kohteeksi oikea talo,kiitos.

mariD

No jos kameravalvonta poistettiin niin poistettiinko myös ne poliisit sieltä passista valvomasta taloa? Jos näin on käynyt niin joku poliisipäällystössä on tehnyt pahan virheen jos kerran talo on ollut pommiuhan alla. Käsitinkö oikein, oliko tämä räjäytetty talo siis väärä talo? Jos oli, niin miksi sitä valvottiin, vai valvottiinko väärän talon vieressä olevaa “oikeaa taloa”, sitä joka oli tarkoitus räjäyttää alunperinkin?

Olipa monimutkaista selittää, mutta toivottavasti sait selvää. Näin aamuisin kovalevyni ei toimi vielä ihan täydellä teholla, kahdeksasta ytimestä on käytössä tähän aikaan aamusta vasta kaksi, mutta kyllä se tästä lähtee. Kello on viisi yli seitsemän ja ehdin vielä lenkille ennen töihin lähtöä. Näin saan kaikki kahdeksan ydintä toimintaan päänupissani.

Huru-ukko

Tarkoitatko mari tuolla parempaa sihtiä, että jos ja kun ammutaan, niin se olisi pupu ja paukku? Saisivat toisensa hempommin hengiltä ja loppuisi ampumiset kun ei ole enää ammuttavia.

mariD

Huomenta Huruukko vai Huru-ukko? Sulla taitaa olla 2 tiliä vähän eri nimillä. No, ei se mitään, jatketaan!
Pupu ja paukku. Tällaista sanontaa en ole tainnut aiemmin kuullutkaan. Jälleen kakkoskieleni Suomi rikastui! Niin, tuo lopputeksti tarkoittaa “ampukaa seuraavalla kerralla sillä pistoolilla tarkemmin”. Eihän nämä lämpsyttäjät ampumalla Ruotsista eikä muualtakaan lopu. Auto-onnettomuuksissa kuolee enemmän ihmisiä Ruotsissa kuin näissä ampumavälikohtauksissa eikä ihmiset siitä huolimatta lopu. No kyllähän sinä tämän ymmärrät. Minulla olikin sinulle vähän asiaa, mutta kirjainmäärä on nyt kommenteissa rajoitettu, joten jatkan tätä vastaamalla omaan kommenttiin. Jos sinulla on valokuvia jotka haluat muuttaa digitaaliseen muotoon, siihen on muutama keino. Yksi on skannaus, tosi helppoa…

mariD

Valitse skannerista toiminto ‘valokuvien skannaus’ tai pelkkä ‘skannaus’. Nykyisissä vehkeissä on valokuville korjaustoimintoja, voit säätää värejä, kontrastia, kirkkautta ja muita perusjuttuja. Tee oletuskansio, esim ‘skannatut kuvat’ jotta löydät ne helpommin koneelta. Toinen tapa on ottaa kuvat ja muistitikku ja tallustella lähimpään valokuvausliikkeeseen jossa ne tekee tuon homman puolestasi. Oma muistitikku mukaan, muuten ne veloittaa siitä maltaita. Myös erilaisilla tekoälysovelluksilla voi merkittävästi parantaa vanhoja valokuvia, mutta ne pitää ensin skannata koneelle.
Sitten se eemelijuttu. En ole unohtanut sitä, oli vain tuo viiden viikon Maracaibon matkan aiheuttama kiire ja stressi. Sellaista matkaa on alettava suunnittelemaan useita viikkoja etukäteen. Nyt on alettava…

mariD

..valmistautumaan jouluun ja Suomeen tulemiseen, siitä onkin vuosi kun viimeksi olen siellä käynyt. Pakkasta kuulemma riittää. Tänne on luvattu vkonlopuksi +24, kaivan Hondan tallista ja lähden vähän kruisailemaan saaren keskiosaan, majoituskin on jo järjestetty. Lentoliput tänne jouluna ja uutena vuonna maksaa maltaita, jopa yli 1000€ menopaluu. Tilasin liput 7kk sitten, silti jouduin maksamaan yli 600e, kun normaali hinta on siinä 350-500e/menopaluu. En tuolla hinnalla saanut edes suoraa lentoa vaan reitti on LP-Madrid-HKI-Vantaa. Maracaiboon lensin LP-Madrid-Caracas-Maracaibo. Kohta pääsee Suomeen ja ah, saunaan! Mutta hei, kunhan nuo joulun kiireet on ohi ja olen palannut takaisin kotiin niin jospa sitten katsotaan sitä eemelijuttua. Miltäs kuulostaa?

Que pases un día muy genial!

Last edited 6 kuukautta sitten by mari
Outlawman-09

Koksikuonoilla huonomb tähtäys, asiaan pikakorjaussarja, 2kpl kamel-somal HÖNÖä, tyhmemb menee 2meetro tratin, halkaisija, (soome keel)suppilo kanssa uhrin eteen, teräväpäisemb roiskii haulijaakko-ak47 kokoraha uhria kohti, tratti ohjaab kohti kohde, mahd pient omaan nilkkaan osumista oletettavissa.