Onko rasismi sittenkin vain tosiasian myöntämistä?

Yleisesti vallalla on käsitys, että rasismi olisi jotenkin negatiivinen asia. Niin kauan kun rasismi ei ole laitonta, niin on turha edes pohtia onko rasismi negatiivista vai ei.

Myönnän olevani rasisti, eikä siinä ole mitään hävettävää. Päinvastoin, jokaisen valkoisen pitäisi voida sanoa olevansa rasisti. Kun katsomme mitä rasismin määritelmä tarkoittaa, niin esimerkiksi Wikipedian mukaan rasismi tarkoittaa sitä, että pitää jotakin toista rotua alempiarvoisena.

Mikä tässä sitten muka on ongelma?

Kun vertaa länsimaalaista valkoista ihmistä afrikkalaiseen mustaan ihmiseen, niin ero on aivan valtava. Parhaimmillaan musta väestö on saanut valkoisen avustuksella jonkinlaisen miten kuten toimivan yhteiskunnan, mutta pahimmillaan musta väestö on saanut aikaan ihmiskaatopaikkaa muistuttavan romahtaneen yhteiskunnan, kuten Somalia. Lisäksi valkoisen rodun tekninen kehitys on aivan omaa luokkaansa verrattuna mustaan väestöön. Kun valkoinen tiedemies on lähettänyt avaruuteen luotaimia, päässyt fysiikassa ja tähtitieteessä lähes “nollapisteeseen”, oppinut kvanttifysiikasta aineen ominaisuuksia ja ties mitä, niin musta väestö on samassa ajassa oppinut teroittamaan puukeihään.

Kulttuuripuolella valkoinen on keksinyt vaikka minkälaisia ajatuskulkuja ja taiteita. Musiikkia on monenlaista, erittäin taidokasta moniäänistä stereomusiikkia alkaen sinfoniasta urkumusiikkiin. Musta väestö on keksinyt samassa ajassa miten kepillä hakataan onttoa puun runkoa. Taiteellisen ja kokeilevan musiikin puolella he ovat keksineet moniäänisen mölyämisen.

On aivan ilmiselvää, että musta rotu on alempiarvoinen rotu. Lisäksi islam tekee ihmisestä tai ryhmästä alempiarvoisen verrattuna ei-muslimiin, riippumatta onko ihminen rodultaan musta tai ei. Miksi tätä ilmiselvää kaikkien nähtävillä olevaa totuutta ei voi sanoa ääneen? Vaan pitää yrittää esittää, että kaikki rodut ovat samanarvoisia.

“Noita isoja lapsia hoivaamme oikeastaan”, lauloi Freukkarit. Vaikka biisi oli Pekka Myllykosken mukaan kritiikkiä apartheidiä kohtaan, niin en ole ihan varma, että oliko. Tosiasiassahan valkoinen rotu hoivaa mustaa rotua. Afrikkaan ujutetaan isolla rahalla monenlaista koulutusta, alkaen kaivonrakennuksesta vesivessaan ja yleiseen sivistykseen. Siitä huolimatta Afrikassa on vielä ihmissyöjäneekereitä ja suomalainen 5 vuotias poika osaa rakentaa tukevamman puumajan kuin kylällinen afrikkalaisia miehiä risumajan. Väestä sikiää aivan järkyttävää tahtia ja jos mahdollista, niin Afrikka taantuu kovaa vauhtia.

Miksi näitä asioita muka ei voi sanoa suoraan? Vaikka myönnämme, että mustat ovat alempiarvoisia, niin totta kai heille voidaan antaa sama ihmisarvo. Toisin sanoen ei mustia tarvitse solvata eikä hakata kepillä päähän. Voimme kyllä antaa ison jaxuhalin, mutta kun se ei sittenkään poista sitä valtavaa eroa, mikä mustalla ja valkoisella väestöllä on.

Subscribe
Notify of
guest
35 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Huru-ukko

“Varastit mun ajatukset”:))

nimetön

Paavo, poista tämä juttu nyt äkkiä.

AnywayD

Miski pitäisi poistaa? Eikö mielipide olekaan vapaa? Miksi pitäisi mielipide poistaa? Tiesitkö, että sananvapaus ja tietysti mielipiteenvapaus sekä rehellisyys siinä ovat demokratian kulmakiviä. Ilman sitä ei ole kuin lumedemokratia, jota vasemmalta puhaltavat tuulet tahtovat pakottaa kaikille.

Last edited 7 kuukautta sitten by Anyway
Tjl

Samaa mieltä. Joku suvakki kun löytää tänne niin Paavo on alta aikayksikön syytettynä kiihotuksesta ties mitä vastaan.

Dickie

jooh ihan itsestään selvä asiahan tuo on, neekerit jäi kivikaudelle, eivät edes keksineet pyörää..eivätkä edes jousipyssyä, jonka valkoinen rotu keksi jo 10 tuhat vuot sitten

100 tuhat vuotta sitten kivikaudella valkoiset keksi jo pistää teroitetun kiven siis keihään kärjeksi, neekerit ei edes ollu sitäkään keksineet, kun ne joskus varsinaisesti tuhat vuot sit löydettiin (valitettavasti)

Dickie

korjaus, neekerit eivät eläneet kivikautista aikaa, vaan..jotakin mitä oli sitä ennen..sille ei kait ole edes keksittty nimeä, miten imbesillejä voi olla jotkut ihmisiksi kutsutut, tekniikka apina-kautta täh?

Tare

2015 jälkeen en ihmettele yhtään. Suomi leikkii rikasta valtiota mitä se todellakaan ole. Politikot kulkevat maailmalla ja lupailevat rahaa jos jonkinlaiseen kohteseen kuin joulupukit, viimeksi Orpo heitti povaristaan muutaman miljoonan “kehitysmaiden ilmastonmuutoksen torjuntaan”. Ja ettei vaan kukaan pääse moittimaan,orpo kun on hyvin herkkähipiäinen mitä muut hänestä ja hänen puolueestaan ajattelevat maailmalla.Kansa kurjistuu mutta nämä saatana taulapäät elävät kuin siat vatukossa jakamalla veronmaksajien rahaa huolettomasti sinne tänne. Ruuhka suomen ulkopuolella rahaa ei riitä edes teiden talvikunnossapitoon.Kun vaalit lähestyvät eri puolueet tuovat vaalikarja telttoja markettien pihoihin ja kun vaalit ovat ohi ja oma valinta on varmistunut, maaseutu unohtuu taas neljäksi vuodeksi.

AnywayD

Euroopalaisten ei olisi tullut sotkeentua afrikkalaisten asioihin viemällä sinne lääketiedettä ja teknologiaa sekä muuta kehittynyttä. Afrikkalaisten tulee itse kehitellä omat yhteiskuntansa, eikä elää kehitysapuja odotellen.

Koulutusta voi antaa, mutta itse niiden on kehitettävä oma yhteiskuntansa. Teknologiaa saavat ostamalla oman työnsä vastikkeeksi. Sillä tavalla kehittyisivät, nythän kehitystä ei juuri tapahdu, koska euroopalaisperäiset pitävät heitä holhottavina kehitysapurahoillaan.

Ehkä afrikkalaiset yhteiskunnat olisivat kehittyneetkin jonkin verran, elleivät eurooppalaisperäiset olisi tehneet heistä holhokkeja.

Kun joiltakin otetaan pois vastuu itsestään, menettävät he kykynsä rakentaa itse elämäänsä. Sitten mistään ei tule mitään.

Dickie

vähemmän huvittavaa on se, että kun neekeri pistetään johonkin mielentilatutkimukseen, se todetaan aina imbesiliksi, eli varttihullukksi, jollon se saa raiskauksesta alemman tuomion mitä jos joku valkoinen nyh sattuis raiskaamaan

porkkanalaatikko

“Koulutusta voi antaa, mutta itse niiden on kehitettävä oma yhteiskuntansa.”

Koulutuksen tulisi tapahtua heidän kotimaissaan, muuten on vaarana, että eivät hyödytä kotimaitaan.

T

Jos joku ei ole vielä löytänyt tätä sivua
https://www.worlddata.info/iq-by-country.php

VMP

Yleensä ei tarvitse kuin lukea joitain näitä kommentteja niin huomaa, että täällä on monen turha puhua mistään alemmasta rodusta kun itse ovat esimerkillisesti suomalaisten keskiarvoa alempana, tietotaso on peruskoulu ~8.luokka ja monesti luetunkin ymmärtäminen on haastavaa.

Boltteri

Suomalainen täystollo lukihäiriö tarkkis adhd puoli-cp kuolaava mongoloidi on tuplasti älykkäämpi kuin afrikan tuhat älykkäintä yhteensä.

Fatwantarkistaja

Kykenet kuitenkin tunnistamaan vajavaisuutesi, moniko neekeri pystyy samaan?

VMP

m.o.t.

Jauhotit itsesi

8.luokkalaisen tasoinen on afrikkalaiseen verrattaessa nero. 2/3 etelä-afrikan mustista ei osaa lukea eikä kirjoittaa edes peruskoulun jälkeen.

Mitä

Entä pohjanmaalaiset, onhan ne nyt ainakin helvetin tyhmiä uskontoineen ja älykkäimmät on rikollisia sisäpiireineen(toisalta ei tarvitse järin fiksu olla, että pääsee niiden rinkeihin) ja kartelleineen..

VMP

Tämän on tällä hetkellä lukenut ainakin neljä naistaan synnytyskoneena käyttävää lessua.

Make’s perfect sense

Minun mielestä rasismi ei edes ole sitä että pitäisi erilaisia etnisiä ryhmiä aliarvoisina vaan… sitä että pitää ryhmiä erilaisina. Erilaisilla etnisille ryhmille on evoluution aikana varmasti kehittynyt ominaisuuksia jotka auttavat tiettyjä piirteitä omaavia selviytymään omassa ekologisessa lokerossaan.

Esimerkiksi olen melko varma että kaakkoisaasialaiset ovat eurooppalaista vinosilmäisempiä ja myös (keskimäärin isommasta aivotilavuudesta johtuen) myös keskimäärin parempia prosessoimaan dataa kuin keskiverto kanta-eurooppalainen. Tarkoittaako tämä sitä että mielestäni eurooppalaisten ihmisarvo olisi alempi kuin kaakkoisaasialaisten? No, ei tietenkään. Onko tuo hyväksymäni aasialaisten paremmuus yhdellä saralla sitten kauheeta rasismia eurooppalaisia kohtaa? Jos on, niin olkoon.

Mitä

Toi on kyllä oikeasti joku vahvistusharha, Sonyn luomaa mielikuvaa, toisaalta suomessa nussitaan lehmiä ja japanissa ne ostaa automaateista haisevia “käytettyjä” koulutyttöjen kalsareita, eli vajokkeja kumpikin kansa: Suomessa sen todistaa eduskunta jonka pitäisi olla jotain kärkeä ja japanissa sen todistaa lonkeroporno ja koko helvetin kulttuuri.

Last edited 7 kuukautta sitten by Mitä
Make’s perfect sense

Ei tuo ole mitään vahvistusharhaa.

Tutkimusta on vaikka kuinka paljon, kulttuuri-marxistit vain kieltää uskomasta siihen mikä ei sovi agendaan jossa omat lemmikit pärjää heikosti.

Brain size, IQ, and racial-group differences: Evidence from musculoskeletal traits

Last edited 7 kuukautta sitten by Make’s perfect sense
Boltteri

Määritelläänpä ihmisarvo. Mielestäni on riittävää että ihmisarvo on se että jokaisella oikeus elää vapaana. Jostain syystä sitä on muokattu niin että jokaisella on oikeus elää ja syödä ilmaiseksi Helsingissä, ilman että kukaan siitä pahastuisi.

Sarvesta riittää tulijaa

Valkoinen mies se vasta tyhmä on!!! Todellinen Idiootti!

Ottaa vapaaehtoisesti- jopa hake lentokoneella- omaan maahansa kivikautisia imbesillejä, pukee ja syöttää heidät, antaa ilmaiset asunnot, sossurahaa jne ja sitten kummastelee kun meno on kuin pellossa ja rikollisuus huipussaan.

Outlawman-09

Ja Begga Byllistävä rahtaa KÄVELEVIÄ JÄTESÄKKEJÄ hiekka-aavikolta ihmisten ilmoille-elätettäviksi. Ja Ullatys, tietenkään ei OMILLA rahoilla vaan myös sinun.Miksi eivät majoita mustia telttoja omiin kammareihin ?? Hänen puoliso, hiusasentaja istuub kotosalla ja seuraab, kun pers(h)een VIHREÄ pää rahtaa kamelinkakkaa kotimaahan.Begga resitentix, puoliso vastaanottokomiteassa,täsä minu vaimo,ei helvete,hintti. Halleluja x 4 !

luke

Rasismi on alunperin käsittääkseni rotuerottelua ei rotusortoa. Lienee johtuvan uskonnosta nimittäin raamatussa kielletään ankarasti rotujen sekoittaminen, miksi ei uskovaiset toteuta ohjekirjansa sääntöä itse kyllä voin sitä kirkosta eronneenakin kannatta.

Puolueeton

Lämpimissä maissa elo on helppoa verrattuna kylmillä alueilla oleskeleviin. Siksi lämpimillä alueilla ei äly ole vakava tekijä elämiselle. Suurin osa jää eloon. Toisin oli pohjoismaissa, etenkin Suomessa, jossa aikoinaan elämä ei ollut helppoa arktisissa oloissa. 1900 lapsista kuoli ankarissa oloissa 50%. (Nyt kai luku on 1%.)
Tästä seurasi, että vain geneettisesti terveet lapset jatkoivat sukuaan Suomessa, josta syystä 1950 tienoilla suomalaiset olivat Euroopan älykkäintä kansaa. Kun lasten kuolleisuus vähenee, geneettiset vahingolliset mutaatiot pääsevät lisääntymään. Aivomutaatiot ovat enemmistönä ja ilkeät aivomutaatiot ovat saaneet epäterveen ajttelukyvyn lisääntymään. Tämähän näkyy meidankin politiikassa, talous ja turvallisuus romahtavat.

VMP

Tuolla ajalla/ajankaudella “geneettisellä terveydellä” ollut mitään tekemistä tekemistä lapsikuolleisuuden ym. kanssa.

Olet edelleen ryssä, vaikka diskus on historiaa.

Last edited 7 kuukautta sitten by VMP
Väliveto

Suomen pisatulokset laskevat samaan tahtiin kuin siirtolaisten määrä lisääntyy. Jopa entinen opetusministeri Li on asiasta huolissaan.

Kehitysmaaksi menolippu on

Ja tänään saapui Ruotsin PI(S)SA-tulos!
Valtavasta kompetenssisateesta huolimatta se on katastrofi. Ruotsi on vajonnut takaisin vuoden 2012 pohjanoteeraukseen.

 I matematik är Sverige tillbaka på resultaten vi hade 2012, säger Marie Axelsson, undervisningsråd vid Skolverket.”

Väliveto

Nyt ihmetellään miksi Viron Pisa tulokset on paljon paremmat kuin Suomen?

Opettaja, opettaja, minä tiedän siellä on vähemmän *********.

Boltteri

Jännittävänä sivujuonena voidaan myöskin pitää sitä että kun vasemmistoliberaalithan hehkuttavat sitä että ei ole olemassakaan eri ihmisrotuja, niin silloinhan rasismiakaan ei voi olla olemassa. Jos maailma on kokomusta niin ei siinä valkoista ole. Selitäpä tämä monorotuteoria-pellelle joka heiluttelee rasistikorttia ja katso miten pienenpieni aivotoimintansa lyö tyhjää ja multikultisavu nousee korvista kun suvakkihyrrän laakerit murenee.

Outlawman-09

Montaa mieltähän voib olla asioista, mutta kukahan haluaa seinänsä taakse väkeä suoraan african aavikoilta,ajoilta tikku vs kivi ? Lukutaito = 0 , Kirjoitustaito = 0 , Matematiikka = 0 , Laskutaito-mäenlasku-housuunlasku 8 + ohijuosseiden marakattien lasku 7. Ja näillä Suomi nousuun ?

Tare

Tatu Vanhanen sen oivalsi, se matti vanhasen isä.

Outlawman-09

LautaKasaMasa ? Masa kesKUSTA ? Olisipa “pappa” vain laskenjut lakanoille. Soome kanssa olisi bääsd vähemmäl. Mitä hyvvää matti onb tehny soome kansa ? Rapido vastaus = 0 .