Kuinka Tukholman naapurista Järfällan kunnasta rakennettiin monikulttuurinen yhteiskunta

En mielelläni puhu väestönvaihdosta, sillä se antaa ymmärtää, että joku yliluonnollinen taho vaihtaa väestöä. Sen sijaan väestön vaihtuminen on kylmää faktaa. Tämän huomasin taas kerran kun käväisin Barkarbystadenissa.

Tukholman länsipuolella sijaitseva Järfällan kunta on voimakkaasti kasvava kaupunki ja siellä on tällä hetkellä menossa Ruotsin suurin rakennustyömaa, Barkarbystadenin kaupunginosa. Barkarbystadenista on kasvanut noin kymmenessä vuodessa 15 000 ihmisen asuinlähiö.

On ollut mielenkiintoista seurata kuinka Barkarbystaden kasvoi pienestä kauppapaikasta valtavaksi maahanmuuttajakeskittymäksi. Tästä lisää myöhemmin. Olen asunut suurimman osan ajasta Tukholman länsipuolella ja siten myös tämä alue on tullut erittäin tutuksi. Kun 2000-luvun alussa muutin Tukholmaan, niin Barkarbystaden tunnettiin lähinnä Ruotsin suurimmasta Ikeasta. Ikean ympärillä oli joitakin isoja elektroniikkakauppoja, kuten El Giganten (Suomessa Gigantti), rautakauppoja kuten Bauhaus jne, sekä 1950-luvun pientä toimisto- ja tuotantotiloja. Mutta muuten alue oli peltoaukiota sekä siellä sijaitseva Järfällan vanha lentokenttä, jonka käyttö oli lopetettu jo ainakin ennen vuotta 2000. Tämän jälkeen lentokenttää käytettiin lähinnä yksittäisissä kiihdytysajoissa ja joidenkin pienlentokerhojen lentokenttänä.

Alla vuoden 2000 ilmakuva Barkarbystadenista. Ikea ympyröity ja vieressä sijainnut lentokenttä näkyy vielä selvästi kuvassa.

Jossain vaiheessa 2005-2010 paikkeilla alueelle rakennettiin muutamassa vuodessa kymmeniä isoja kauppakiinteistöjä ja 2010 paikkeilla alueelle alettiin rakentamaan kerrostaloja, kun kunta kaavoitti alueen uudeksi asuinlähiöksi. Ensimmäiset muutot valmiisiin taloihin tapahtui 2014. Sen jälkeen lentokenttä on hävinnyt kokonaa ja sen paikalle on rakennettu kymmeniä kerrostaloja.

Kävin tänään (muutama kuva artikkelin alussa alueesta) pitkästä aikaa Barkarbyssä ostamassa XXL:stä lenkkarit. Samalla päätin kävellä alueella vähän katsomassa mitä viime vuosien aikana on saatu aikaan.

Ja aikaansaannokset olivat silmiinpistäviä. Sinänsä nopea rakentaminen ei ole erityisen ihmettelemisen aihe vaan se, että väestö oli aivan ilmiselvästi maahanmuuttajavoittoista, arabi- ja afrikkalaistaustaista väestö oli selvästi yliedustettuna suhteessa ruotsalaisiin. Ei epäilystäkään ketkä tulevat asuttamaan Järfällan uutta ylpeyttä.

Tämä ei olekaan ihme, sillä Järfälla on yhdessä vuosikymmenessä saanut aikaan sellaisen uudistuneen ilmeen väestöpohjaan, että voidaan puhua melkoisesta voittokulkueesta. Tai miten sen ottaa, vuonna 2002 kunnan väestöstä ulkomaalaistaustaisia oli 33 %. Eli henkilöitä, jotka ovat syntyneet ulkomailla, tai jotka ovat syntyneet Ruotsissa, mutta joiden molemmat vanhemmat ovat syntyneet ulkomailla.

Vuonna 2016 jo yli puolet väestöstä eli 51 % oli ulkomaalaistaustaisia, viime vuonna mentiin jo yli 60 prosentin ja vuoteen 2030, kun Barkarbystaden on rakennussuunnitelman mukaan valmis, niin väestöstä arviolta yli 70 % on ulkomaalaistaustaisia.

Alla kuvassa viimeisin ilmakuva vuodelta 2021 tai 2022, johon Ikea ympyröity. Kuvassa ei näy vielä kiitoradan kello kahden suuntaan rakennettuja rakennuksia eikä moottoritien kohdalle vastakkaisessa suunnassa kello kahdeksassa rakennettua uutta paikallisjuna-asemaa.

 

Kun nyt puhutaan väestönvaihdosta, niin itse en pidä mielekkäänä sanoa, että joku mystinen taho vaihtelisi tätä väestöä. Kyse on kunnanisien ihan omista päätöksistä johtuva teko rakentaa Järfällasta monikulttuurinen menestyvä kaupunki. Tässä suunnitelmassa kehitysmaista tuleva maahanmuutto on oleellinen osa kaupungin rakentamista monikulttuuriseksi metropolialueen osaseksi.

Työnantajani, joka on kotoisin Järfällasta, sanoo, että Järfällan politikot ovat tietoisesti rakentaneet kunnasta yhtä Tukholman alueen monikulttuurisinta kuntaa. Esimerkiksi vuoden 2010 vaaleissa menestystä saanut Moderaattipuolue (jota Suomessa kutsutaan maltilliseksi kokoomukseksi) oli 2010 luvulla Ruotsin pahin monikulttuurisuuspuolue. Järfällassa alkoivat puhaltaa tuolloin aivan uudet tuulet, jota sittemmin valtaan noussut sosiaalidemokraatit ovat jatkaneet.

_ _ _

Monissa Ruotsin kunnissa vallalle päässyttä trendiä ei voi enää muuttaa millään keinoin. Monikulttuurisuus laajenee ja se keskittyy. Järfälla kuuluu osaltaan isompaan ns. Järvan alueeseen, johon ennestään kuuluvat Tukholman massiiviset maahanmuuttaja-alueet Rinkeby, Tensta, Hjulsta, Kista, Husby ja Akalla. Näiden toisella puolella on jo ennestään Sundbybergin Rissne ja Hallonbergen. Nyt Järfälla liittyy osana tähän jättimäiseen maahanmuuttajakeskittymään, jonka ulkomaalaisten osuus hipoo jo 150 000 maahanmuuttajaa.

Subscribe
Notify of
guest
58 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Mara Katti

Menestyvä monikulttuurisuus lienee mahdotonta, mikäli jotkut sen kulttuureista elävät henkistä keskiaikaa.
Menestyvä monikulttuurisuus lienee mahdollista, mikäli se koostuu valikoiduista avarakatseisista yksilöistä.

Dickie

Mutta ählyt ja neekerit eivät muodosta ”monikulttuurisuutta”, koska ählämiys on vain yksi ”kulttuuri” ja sitten toinen epä-kulttuuri on NEEKERIT. ei tollaista väestöä voi kutsua ”monikulttuuriseeksi”.

Missä ovat japanilaiset, kiinalaiiset, eskimot, intiaanit ja mongolit? Ei ainakaan Järfällässä

AnywayD

Muslimit ovat äärimonokulttuurisia, joten kun suomalaisille puhutaan niistä jonain monikulttuurisuutta tuovana ilmiönä, puhutaan suomalaisille silkkaa sontaa.

Oikeauskoiset eivät halua monikulttuurisuutta, vaan haluavat alistaa äärimonokulttuuriselle uskonnolleen kaikki suomalaisetkin. Eivät he sitä kerro ääneen julkisesti, mutta moskejoissaan pohtivat kuinka tehdä kaikista eurooppalaisista maista heidän kalifaattejaan.

Muille kuin kehitysmaalaisille islamilaisista maista ja Afrikasta ei Eurooppaan pääseminen ole lainkaan helppoa. Pitää hankkia työluvat ym. etukäteen.

AnywayD

Jotkut vetoavat siihen, että USA on menestynyt monikulttuurisuudellaan. Tosiasiassa USA:n nostivat huipulle euroopalaisperäiset siirtolaiset. Sittemmin on kyvykkääseen joukkoon tullut lisäksi joitain muita, mutta mitään osaamattomat kehitysmaalaiset eivät ole kantaneet kekoon mitään positiivista.

Siksipä Suomessakin median juhlimat keharit ovat silkka taakka, heikentävä voima, eivätkä mikään rikkaus, kuten suomalaisille valheellisesti koetetaan selittää ja selitystä puolustetaan ärhäkällä rasisti-leimakirveellä.

Qroquius Kad

Eikö se sitten täytä väestönvaihdon kriteerejä, että poliittiset päättäjät tekevät harkittuja päätöksiä, joiden tavoitteena on edesauttaa kehitysmaista tänne tulevaa maahanmuuttoa ja sieltä tulleiden elinmahdollisuuksia täällä, valtaväestöä runsaampi sikiäminen mukaanlukien?

Frank

Kyllä juuri näin Paavo. Juutalaiset eivät todellakaan ole syypäitä näihin Järfallan ongelmiin. Antisemitismi on hyvin yleistä tänä päivänä ja juutalaisia syytetään täysin perusteetta monista asioista. Kenties seuraavana Konginkankaan bussiturmasta tai Pekka Päivärinnan kampittamisesta.

Qroquius Kad

Mistähän tähän nyt saatiin mukaan juutalaiset, joita en mielestäni mitenkään maininnut eikä kyseinen kansa asiaan mitenkään kuulu?
Omasta mielestäni kommenttini asiayhteydestä ilmenee aivan selvästi, että väestönvaihtoa tekevät Järfällan tapauksessa Ruotsin poliittiset päättäjät ja Suomessa taas suomalaiset, eivätkä ulkopuoliset.

Last edited 2 kuukautta sitten by Qroquius Kad
VMP

Paavon on aivopessyt kommentit eli venäjän pygmijuutalaiskatolinen syndikaatti (”kansallismieliset”) viides kolona. Se on lukenut näitä niin paljon, että harhat on tarttunut sekin on alkanut nähdä juutalaisia jopa naisten kalsareissa.

Last edited 2 kuukautta sitten by VMP
nimellinen

Mitäs jos ajatellaan niin, että juutalaisomisteiset valtamediat, siellä ruotsissakin ovat vuositolkulla rummuttaneet monikulttuurin rikkautta. Tapahtui murhia, raiskauksia ymp. niin nokikeppi on aina lopulta se kärsivä osapuoli vaikka raiskasi pikkutytön.

Väestönvaihto on tosiaan poliittinen ratkaisu, ei salaliittoteoriaa.

Frank

Bonnier on juutalaistaustainen media Ruotsissa. Juutalaiset eivät kuitenkaan puutu ruohonjuuritason toimeenpanevan journalistin työhön millään tavalla vaan toimittajat/journalistit ovat itsenäisiä eivätkä toimi kenenkään ohjauksen alaisuudessa. Juutalainen media ei ole yhteydessä massamaahanmuuttoon tai sen lobbaamiseen.

Tolppa

Omistaja määrittää toimituksellisen linjan. Bonnierilla se on ollut monikulttuurisuutta edistävä ja siitä seuranneet ongelmat maton alle lakaiseva.

Plääh

Noin median omistajat väittävät. Erkkokin väitti, mutta esim. Martti Valkonen paljasti totuuden. Erkko määräsi asioista viimeistä piirtoa myöten. Siksi mediaa omistetaan. Siksi juutalaistahot omistavat kaiken median. Siksi media voi jättää hiihtoliiton kiinni dopingista ja määrätä siitä, kuka poliitikko nousee ja kuka erotetaan jne

VMP

Jos lasketaan juutalaiset pois jää suomessa jälelle senkin jälkeen hyvin paljon ”mystisiä”poliitikkoja ja ”salaliitto”puolueita, olen melko varma siitä, että yksikään puolue suomessa ei häviäsi vaikka suomessa ei olisi yhtään juutalaista.

Last edited 2 kuukautta sitten by VMP
Plääh

Ei Suomessa tarvitse olla juutalaisia. Riittää, että WJC hallitsee Amerikkaa ja koko maailmaa

VMP

Kaikki pt-median sivuille juutalaisista kirjoittavaat on takuuvarmasti putinin juutalaisia koska sillä yrittävät saada suomesta jotain natsi valtiota ja tuhota jokaisen julkaisun kommenttit hukuttamalla ne paskaan, kuten esim. sinä.

Plääh

Kieltämättä Paavo vaikuttaa röyhkeältä valeoppositiomieheltä ja kommentteja kirjoittavat sionistiset mätämunat pääasiassa

Neuvokaapas expertit

Muslimit auttoivat Aatu joka suvaittiin. Nyt vihervasemmisto on lyöttäytynyt yhteen juhlimaan kun Hamas iskee Israelin juutalaisiin. Ovat yhtä suvaitsevaisia kun Aatun natsitappajat. Muslimit kun vihavaavat erityisesti juutalaisia.

mariD

Ostitko bensalenkkarit vai ihan standardit?

Qroquius Kad

Eikö meidän mari tiedä ettei bensalenkkareita voi ostaa?
Ne kehittyvät omistajansa jaloissa sellaisiksi, mikäli hänellä on bensaa suonissaan ja vauhti kallossaan.

mariD

Tietää toki. Autourheilua seuraavana tiedän varsin hyvin mitä bensalenkkareilla tarkoitetaan. Itsellänikin on sellaiset. Meidän Krogu nyt missasi pikku vitsin, mutta ei siinä…olisi sen vitsin kai voinut paremminkin muotoilla.

Last edited 2 kuukautta sitten by mari
AnywayD

7 kilometriä taittaa nopeammin taksilla ja kenkien ominaisuudet tulevat testatuksi mukavampaa käyttöä varten.

mariD

Perskeles, mullakin on Niken juoksukengät. Tosi hyvän tuntuiset jalassa kunhan asettuu muotoonsa. Trekkingkenkinä vuoristoon on hankittu Lowa Renegade GTX Mid. Hyvät, mutta saattaa hiostaa koska ovat vuorattu gore-texillä vedenpitäksi, tosin ei ongelmaa jos ollaan korkealla viileässä. Kakkosbuutsit on Salomon Cross Hike II. Hyvä työjuhtakenkä, ei petä, ei lipeä ja on kivan näköiset jalassa.

Boltteri

Itse käytän Adidas Terrex AX3 Mid GTX buutseja, mutta vain talvella tai syksyllä. Goretex on tosiaan skeidaa kesäisin, hiki ei pääse kengästä ulos ja kyllä se kosteus ulkoakin kengän sisälle löytää. Aikalailla huuhaata koko GTX hömppäily, mutta ostin ku halaaavalla sain.

Qroquius KadD

Selvähän se, kun kyseisen kengän tyyppi on ”hiking shoe” eli hikoilukenkä.

Boltteri

Niinpä. Eikä tämmösillä mitään vuoristogasellihyppelyäkään harrasteta, jäykät ku mitkä. Tuskinpa mister adidas ajatteli että nämä ovat suomen loskapaskaan tarkoitettu mutta niin ne vaan on!

Boltteri

Sääli että Nike ei tee kestäviä jalkineita nykypäivänä. Ota ensi kerralla vaikkapa Mizuno Wave Rider, sopii kävelyyn ja perusjuoksuun. Japsilaatua. Pehmeyttä löytyy. Kestävyyttä myös. Sopivat myöskin suomalaisille läskitönkköperunavarvasjaloille oikein hyvin. XXL myy niitä aina välillä alennuksella semmoseen 79,90e hintaan.

Dickie

mutta jos alueella ei ole juutalaisia, niin silloinhan alue ei ole ”monikulttuurinen” vaan yksikulttuurinen ählämi rotanpesä

Plääh

Juutalaismafia nimenomaan omistaa poliitikot ja määrää heidät tähän kaikkeen. Tämän pitäisi olla päivänselvä asia vähänkin asioita seuraavalle. Jo Martti Luther tiesi 1540-luvulla, että juutalaistahot kontrolloivat mm. Saksan keisarikunnan taloutta ja politiikkaa

VMP

Olen kyllä huomannut, että noi pikkupuolueet on pakko olla joko putininjuutalaisten tai venäjän omistuksessa tai sekä että.

Last edited 2 kuukautta sitten by VMP
Plääh

Niin ovat paitsi ei Sinimustat. SIksi se kielleätänkin

Thymallus

Taas on joogalentäjä vauhdissa, ei taida uudet lenkkarit maata tavoittaa.

Porin Matti

Ei kai kukaan niin uskokaan, että Perussuomalaiset yleensä tarkoittavat väestönvaihdolla salaliittoa, jota ohjaa kansainvälinen juutalainen eliitti. Toki on olemassa varmasti heitäkin, jotka tähän salaliittoon uskovat, ja saattaapa heitä olla harvalukuisena Perussuomalaisissakin. Väestönvaihto kuitenkin osuvasti kuvaa nyky-Suomen maahanmuuttopolitiikan seurausta, mikä selittää sanan käytön. Aina vain tarvitaan lisää ja lisää maahanmuuttoa. Sitä vaativat myös poliitikot. Koskaan he eivät kuitenkaan lausu sitä tosiasiaa, että yhdistettynä Suomen vähäiseen syntyvyyteen väestö tulee lopulta vaihtumaan. Vähäisinkin älynlahjoin tämän pystyy ymmärtämään. Kyse onkin mitä ilmeisimmin siitä, että yhdistämällä sanan käyttäjät salaliittoteorioihin saa myytyä enemmän otsikoita ja juttuja.

Frank

Tämä on hyvin tyypillinen asiavirhe sekoittaa monikulttuurisuus ja islamisaatio. Monikulttuurisuus ja islamisaatio ovat toistensa vastakohdat. Muslimi hyväksyy vain toisen muslimin ja ei hyväksy ketään muita. Mikäli haluaisimme aidosti monikulttuurisen yhteiskunnan, jossa olisi tilaa kaikille ja joissa kaikki voisivat rinta rottingilla toteuttaa itseään omilla vahvuuksillaan, tämä onnistuisi vain jos muslimeja ei olisi olemassa tällaisessa paikassa. Muslimi vihaa monikulttuurisuutta. Paheksun nykyistä kansallismielisten sananpartta, jossa syytetään monikulttuurisuutta ongelmistamme. Monikulttuurisuus ja islam eivät voi samassa lauseessa esiintyä. Muslimi yhteiskunta on monokultturistinen, suvaitsematon ja umpimielinen

Moonman

Mutta kun rakentamisen takana on kannattavuus ja raha, niin miten tuo on mahdollista jos merkittävä määrä alueen väestöstä elää tulonsiirtojen varassa? Esim. jos yhtäkkiä itäkeskuksesta tai varissuosta rakennettaisiin joku uusi miljoona-keskittymä, sitten ihmeteltäisiin kun uudet asunnot eivät menekään kaupaksi jostain syystä.

Huru-ukko

Kyllä ne menee kaupaksi elä eppäile. Suomalainen velkoihoinen työssä käyvä hetero persvakoäijä ne ostaa asuttaakseen niihn tarhapaikanhakojoita.

Vitt...Stadilainen

Tuosta tulee mieleen Malmin lentokenttä ja sen ympäristö, mm. teollisuusrakennuksia Tattarisuolla…

Samanlainen ilmakuva- ja väestövertailu voidaan epäilemättä tehdä Malmistakin muutaman vuoden päästä…

VMP

Vihreille/vasemmistolle/kokkareille/YIT:lle EI! tarkoittaa Kyllä! Kukaan ei sitä halunnut mutta väkisin tuo tehtiin 20vuotta lobattiin ja valehdeltiin ”melusta” ja muista ”haitoista”…

Mara Katti

Käänteisen kehitysavun seurauksena syntynyt tarve rakentaa suuria betonitelttapinoja Malmin lentokentän paikalle saattaa hyvinkin mahdollistaa alueen lentotoiminnan jatkumisen myös tulevaisuudessa.

Nimittäin parvekelentojen muodossa.

Last edited 2 kuukautta sitten by Mara Katti
VMP

Jos väestöjakauman/pohjan/välikatton muuntuminen olisi olisi luonollista, niin silloin ihmiset etelästä kävelisivät pohjoiseen. Epäluonollisen siitä tekee se, että niitä lennätetään ja kuljetetaan eri ajoneuvoin _ilman omaa valuuttaa_ toisiin maihin monesti vielä näiden toisten maiden kustannuksella jollainen ei ole tavan ihmiselle mitenkään mahdollista.

Ei kunnanisiä/eduskunnan olioita ole kukaan muu kuin ne itse väittäneet mystiseksi tahoksi ja väittävät tekojensa olevan salaliittoteoriaa..

Näyttäkää minulle yksi tänne iranista kävellyt ja suomenlahden yli itsetehdyllä veneellä soutanut niin minä näytän teille rehellisen poliitikon.

Last edited 2 kuukautta sitten by VMP
Boltteri

Itsellekin tuttu tuo Barkarby 2000-luvun alusta. Sinne senaikainen muijani pakotti minut työntämään IKEA-kärryä, tekemään henkistä kuolemaa, ja tietenkin piti sitten käydä kaikki RUSTAt ja muut ihanuudet läpi ja sitten kuskattiin järkyttävä määrä tavaraa kämppäänsä joka sijaitsi paskaläävässä nimeltä Jakobsberg. Voin vain kuvitella mikä arabineekerivaltio sekin on nyt näin 20 vuotta myöhemmin.. Ja hei hyvä Paavo että tuli LENKKARIT ostettua! =) Siitä se lenkkeily lähtee!

Jori

Minä asuin 1978-79 siellä Jakobsbergin paremmalla alueella omakotitalossa Ekedalsvägenin varrella. Kaikkea muuta kuin läävä. Asunnossa oli jopa sauna. Silloin se kerrostaloalueen rakentaminen oli vasta aluillaan.

Tare

Voi olla niin että Suomella on islamilainen länsivaltio naapurissa sadan vuoden sisään.No onneksi sitä kauhukuvaa ei näe.

Boltteri

öööö? Ruotsi ON jo islamilainen maa, poislukien pohjoisimmat osat. Mutta kyllä sielläkin on jo jännää, Norrbottenissa juuri sossumuslimi murhasi taas suvakkiakan. Rakasti niin paljon. Sossumuslimilla oli jopa ilmainen omakotitalo mutta eihän mikään riitä, naisia pitää aina tappaa.

X

islam on syöpä.

AnywayD

Väestönvaihdon tapahtuminen on havaittavissa ilman muuta. Sen taustalla ovat poliittiset voimat, sillä ei se tapahdu itsestään. On havaittavissa, että jotkin tahot ajavat sitä asianaan, mutta tuskin kaikki toimijat ovat tietoisia toimiensa luonteesta. Suurin osa on vain ns. hyödyllisiä idiootteja. Silti taustalla on joitakin henkilöitä, toimivatpa he samoista syistä tai eivät.

Tunnettuja kehitysmaalaisten Eurooppaan marssimisen voimakkaita vaikuttajia on esim. Soros. On myös säätiö, joka kantaa Kalergin nimeä ja suosii voimakkaasti kehitysmaalaisten marssia Eurooppaan, ehkä USA:aankin. Nämä ovat vain esimerkkejä kehitysmaalaisten virran suosijoista ja auttajista. Tuskin ovat tietämättömiä matematiikasta, jonka mukaan tuo on väestönvaihtoon johtava tapahtuma.

Last edited 2 kuukautta sitten by Anyway
Frank

George Soroksesta puhutaan paljon pahaa. Hänestä on hyvin kielteinen kuva monilla ja hänestä puhutaan vain ja ainoastaan pahaa. Soros on joutunut antisemitistisen höykytyksen kohteeksi jo vuosikymmenten ajan. Konkreettinen tieto, että hän olisi jonkinlainen väestönvaihdon lobbari, on aika häilyvää. Hänestä vain on tullut sellainen, että häntä on helppo syyttää kaikesta. Hän on kuitenkin aktiivinen yrittäjä/sijoitta, työllistänyt tuhansia, maksanut veroja ja ollut tärkeä ja hyvä osa osana moniäänistä yhteiskuntaa.

AnywayD

Asuin 70-luvun puolivälissä Barkarbyn Skälbyssä, eikä siellä ollut pientä Konsumin kauppaa hurjempia kauppakeskuksia. Taitaa olla edelleen hyvin rauhallinen omakotitalojen alue. Jos lähistölle syntyy monikulttuurisuuden keidas, menee sekin pian pilalle.

lea

kansanmurhia ja väestönvaihtoja on tehty vasemmisto sosialistien toimesta

Viron presidentti Lennart Meri kertoi että Viroa alettiin venäläistämään 70 luvulla ja Viroon muutti satoja tuhansia venäläisiä

Meri kertoi että 80-luvun puolivälissä virolaiset laskivat että viimeinen virolainen lapsi syntyy v 2050
Mutta sitten neuvostoliitto romahti ja virolaiset pelastui

Mikä pelastaisi suomalaiset ja ruotsalaiset vasemmiston tekemältä väsetönmurhalta

Esim PK-seudun väestönlasvusta viime vuosina 100 % on ollut maahanmuuttajia
He saavat uusimmat parhaat kalleimmat suurimmat asunnot parhailtapaikoilta
Ja KELA maksaa asuntotuet ja sos tuet

Boltteri

Nyt vasemmisto itkee kun rasistihallitus on viemässä muslimiloisilta isot kalliit ilmaiskämpät pois. Väittävät että tästä kärsii valkoinen köyhälistö. Vittumitäpaskaa, köyhät on jo aikoja sitten tungettu pieniin homekämppiin oppimaan luokkasodan häviämisestä.

Boltteri

Nyt saamme lukea iltalehdestä miten valkoisella suomalaisperheellä tulee olemaan niin vaikeaa kun OMISTUSASUNNOSTAAN ei enää saa asumistukea. On ollut aika mukavaa omistella asuntoa tähän asti siis. Noi on kaikki tyyliin: Mies työttömänä koska ei löydy taiteiljoille töitä ja varvaskin ollut kipeenä 15 vuotta. Rouva kasvattaa gerbiilejä ja on osa-aikainen avaruuskiviparantaja. Kaikki viisi lasta ovat vegaani-antifasisteja. Odotamme innolla mikä valemedia uskaltaa ensin tehdä reportaasin miten tämä uusi meininki tulee vaikuttamaan kuusilapsisen somaliperheen arkeen. Perhe joka asuu tuhatsatavarmasti liian kalliissa ja liian isossa kämpässä ja takoo kovaa sossurahatulosta joka kuukausi. Taitaa käydä niin että somalit eivät muuta minnekään koska se olisi rasismia ja islamofobiaa.

Plääh

Miksi persut kielsivät rehelliset esitykset holokaustista? Kunnanisätkö asialla?

dr.Flipflop
Pete

Minulla on idea. Koska muslimit vihaa juutalaisia, niin kielletään heitä ostamasta mitään, mikä on juutalaisten keksimää.

Muslimit eivät siis saa käyttää eikä ostaa:
Farkkuja, kuulakärkikyniä, pikakahvia, huulipunaa, taittuvia juomapillejä, laskukoneita, kaukosäätimiä, mikrofoneja, videonauhreja, homografia, optista kaapelia, laseria, pikakameraa, sydäntahdistinta, ruostumatonta terästä… Eivätkä muslimit saa käyttää liikennevaloja, ei bensiiniä, ei käyttää A-D vitamiineja, ei ydinvoimaa, eikä ottaa poliorokotetta, eikä turvautua veriryhmäluokitukseen…. eikä….eikä…

Ei jäis musliminaisille päälle muuta kuin huivi….
Ja muslimimiehet kumartas tämän jälkeen Mekkaan päin perse paljaana….

Mitä muslimit on keksineet ? Supervalehtelun ja satukirjan