Poliisi Jussi Huhtela väittää, että Rinkebyn ongelmat johtuvat sote-palvelujen puutteesta, vaikka tarjolla on kaikki sote-palvelut

Yleisradio julkaisi sunnuntaina artikkelin Radan varrella, joka kertoo suomalaisesta roadman-kulttuurista. Monissa valtamedian artikkeleissa on se ongelma, että sinne ujutetaan täysin virheellistä tietoa, joka sitten jää elämään omaa elämäänsä.

En sinänsä jaksa pohtia itse artikkelin aihetta, mutta sieltä nousi taas kerran esiin väittämä, jolla Ruotsin kehitysmaaghettojen ongelma ikään kuin sysätään paikallisväestön niskoille.

Artikkelissa Itä-Uudenmaan järjestyspoliisin johtaja Jussi Huhtela viittaa ongelmissa Tukholman Rinkebyhyn, josta Huhtelan mukaan muodostui ongelmalähiö 2000-luvulla. Huhtela sanoo:

– Siellä kävi niin, että ongelmat alkoivat siitä, kun sote-palvelut ja poliisi lähtivät säästöjen takia alueelta pois, Huhtelan sanotaan muistuttaneen.

Huhtelan pitäisi poliisimiehenä tietää, että Rinkebyssä on poliisiasema. Se vihittiin 2018, mutta sitä ennen Rinkebyssä ei ole ollut poliisiasemaa, kuin joku passi- ja lupa-asioita hoitanut sivupiste. Lisäksi Kistassa, eli kilometrin päässä on poliisiasema ja Sollentunassa 3 km päässä vielä isompi yksikkö. Rinkebystä ei toisin sanoen ole voinut poistua poliisiasema, koska sitä ei ole siellä ikinä ollutkaan.

Niin ikään Rinkebyssä on sosiaalitoimisto. Lisäksi Kistassa, eli kilometrin päässä on Järvan sosiaalitoimisto, kuten myös Tenstassa, joka sijaitsee kilometrin päässä Rinkebyn keskustasta. Kuinka monta sosiaalitoimistoa sinne pitää sijoittaa, että homma olisi hanskassa?

Edelleen Rinkebyssä on Järvan alueen suurin terveyskeskus, jossa saa kaikenlaista hoitoa. Pienempiä terveysasemia on Tenstassa ja Kistassa. Niin ikään Rinkebyssä on kaikki vanhustenhoitopalvelut, kuten kaikissa muissakin naapurilähiöissä.

Niin ikään Rinkebyssä on monta ylä- ja alakoulua, useita lasten päiväkoteja, nuorisotiloja ja monta moskeijaa.

On siis melko huteraa journalismia pyrkiä väittämään, että Rinkebyn ongelmat johtuisivat siitä, että siellä ei ole sote-palveluja, koska siellä on tarjolla kaikki sote-palvelut.

 

Subscribe
Notify of
guest
24 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Qroquius KadD

Nämä ylikomissaarit Huttujussi ja Pyllytär ovat verrattomat vellokset:
Huttujussin mielestä muslimirikollisuus johtuu kaikesta muusta paitsi muslimeista ja Pyllyttären mielestä sellaista ei ole olemassakaan.

Mara Katti

Kyllähän jotkut viralliset puhuvat mokupäät saattaisivat saada jopa tulospalkkioita kertomalla käänteistä kehitysapua edistäviä satuja.

Boltteri

Niin mutta kukaan ei ole yleisradiossa kirjoittamassa tätä, vaan tuo valeuutinen lähti nyt faktana ja absoluuttisena totuutena kaikkien suvakkien tyhmiin lammas-aivoihin josta se ei lähde ikinä enää pois. Huumoripoliisi Taponenkin on saanut viljellä uskomattomia valheitaan valtamediassa jo monta vuotta kenenkään kyseenalaistamatta mitään. Jätkä vaan avaa tyhmän turpansa niin kehuja ja diplomeja sataa joka suunnasta. Kaikki uskotaan koska valtamediahan ei ole koskaan yhtä väärää sanaa ikinä kirjoittanut. Meille jotka tiedämme asioiden oikea laita, nauretaan, koska me luemme “foliohattumediaa”. Me luullaan että jos suomeen tulee miljoona neekeriä niin suomessa olisi yhtäkkiä miljoona neekeriä!! Naurettavaa!! Lampaat eivät ole ainoastaan tyhmiä, lampaat ovat myös vaarallinen enemmistö.

Oh100

Valtiollisen median ja poliisin perimmäisenä tehtävänä ei muuta olekaan kuin kommunistinen propaganda. Oma päätäntävalta ja omat rahat ihmisiltä pois.

Kaikki julkiset “palvelut” (myös poliisi ja media) pitäisikin muuttaa oikeiksi palveluiksi eli vapaassa markkinataloudessa toimiviksi.

Muuten mikään ei tule muuttumaan vaan aivopesu ja sitä myöden yksilönvapauksien ja -oikeuksien rajoittaminen pahenee entisestään.

#hyysäys #ilmastonmuutos #lgbtq #uuskommunismi

Boltteri

Paras on kyllä tuo väestönvaihto TEORIA. Vasemmiston logiikalla se menee näin: Jos sinulla on 10 valkoista palloa, ota pois 9 ja laita niiden tilalle 9 mustaa palloa. Nyt sinulla on 10 valkoista palloa. Lisää vielä 10 mustaa palloa. Nyt sinulla on 10 valkoista palloa. Lisää 350.000 ruskeaa palloa sekä 350.000 mustaa palloa. Nyt sinulla on 10 valkoista palloa sekä yksi pieni mitätön, harmiton vaaleanruskea, melkeinpä samanlainen valkoinen pallo jota 10 valkoista enemmistöpalloa sortaa.

Tare

Huhtela jatkaa taposen viitoittamalla tiellä, syitä etsitään aina asian vierestä kun ei voida suoraan myöntää mistä ongelmat todella johtuvat, eihän sitä muuten ylikomisarioksi pääsisikään varsinkaan pääkaupunkiseudulta.

AnywayD

Valehtelevat poliisit ovat nykyisen suvakkikulttuurin tuoma ilmiö. Poliisikin on politisoitunut puhumaan ideologiaan perustuvaa “totuutta”, joka ei liity todellisuuteen, vaan ideologian agendaan. Oikeuslaitoskin jakelee tuomioita, kuten Halla-aholle, sanoen, että ei tässä ole kysymys siitä mikä on totta.

Frank

Jari Taposen ja Jussi Huhtelan haastatteluja varten pitää lukijalla olla valmiudet kunnossa ymmärtää lukemansa jutut. Kun Huhtela sanoo, että alueella ei ole jihadisteja, se tarkoittaa, että alueella on kalifaatti. Kun sanoo, että alueella on rauhallista, se tarkoittaa, että kantaväestö on jo teurastettu. Helsingin alueen woke/cancel -kulttuuriin ajautunut poliisilaitos on tänä päivänä myrkyllinen paikka ja jos ei anna tällaisia Huhtelan antamia kannanottoja, niin oma työpaikan väki savustaa sinut pihalle, alkaa silmittömän kiusaamisen ja hlö joko irtisanotaan/tai hän itse irtisanoutuu. Tällainen islamisaation aisankannatus on yleistynyt ja toivon, että työpaikan voimakkaimmat tyypit onnistuvat vielä katkaisemaan tällaisen kierteen ja islamisaation syleily lopetetaan

Dickie

No jos kerta Rinkepyy ja koko alue kusee, niin silloin ideologian mukaan syy on sosiaalipalvelujen ym. puutteesta

plus rasismi jne. Eli tilanteen korjaamiseksi lisää rahaa ja lisää maahanmuuttoa

Itsestään selvää asiaa

Oh100

Ongelmat eivät johdu julkisten palvelujen puutteesta vaan niiden olemassaolosta…

Thomas Sowell (s. 30. kesäkuuta 1930) on yhdysvaltalainen taloustieteilijä ja yhteiskuntateoreetikko, joka on tullut tunnetuksi väittämästä jonka mukaan tukipolitiikka on rikkonut afroamerikkalaiset perheet.

Sowellin mukaan afroamerikkalaiset ovat selvinneet vuosisatoja orjuudessa ja Jim Crow -laeista, mutta heidän perheensä ovat hajonneet hyvinvointivaltion laajentamisen vaikutuksesta, jota vasemmistolaiset ovat ajaneet. Sowellin mielestä rasismi ei ole juurisyy mustien heikkoon tilanteeseen Yhdysvalloissa, vaan hyvinvointivaltio.

https://fi.m.wikipedia.org/wiki/Thomas_Sowell

Dickie

Mutta neekerien lisääntymis strategia on erilainen mitä ihmisten. Eli neekerit tekevät paljon kakaroita, mutta huolehtivat niistä ihmisiä vähemmän

Kun taas valkoiset tekevät vähemmän kakaroita, mutta huolehtivat paremmin. Ns sosiaaliturva , valkoisten maksama, sitten huolehtii neekeriäpärät aikuisuuteen, eli evoluutio on rikki ja tämä toiminta on valkoisten itsemurha.

Boltteri

Oispa se edes “strategia” joka viittaisi älylliseen toimintaan. Neekeri ei osaa muuta kuin nussia. Neekeri ei ymmärrä miten lapsenteko toimii. Neekerillä ei myöskään ole minkäänlaista moraalikäsitystä eikä lapsenhoivaamisviettiä joten lasten elättäminen muitten rahoilla tai lasten hylkääminen ei ole neekerille minkäänlainen huolenaihe. Kuuluu luonteeseen. Geneettinen toimintatapa, todistettu joka mantereella ja jokaisessa kulttuurissa jonne neekereitä on aikojen saatossa yritetty integroida. Neekeri ei osaa miettiä asioita enempää kuin 15 sekuntia eteenpäin. Ei siinä mitään, kunhan ei oleta että neekeri olisi jotain muuta tai käyttäytyisi mitenkään muulla tavalla kuin neekeri.

Last edited 5 kuukautta sitten by Boltteri
Prozac

Harmi kun Thomas Sowelin teoksia ei ole suomennettu. On kyllä vastavirta-ajattelija usassa.

Jorma Melkonen

Englanninkielisellä termillä “welfare state” on kaksi suomenkielistä käännöstä. Nämä käännökset ovat aika tarkkkaan toistensa vastakohtia.

1) Welfare state = köyhäinapuvaltio.
2) Welfare state = hyvinvointivaltio

Kun Suomesta puhutaan “hyvinvointivaltiona” niin aika usein kannattaisi käyttää mieluummin käännöstä 1). Kuka hullu käyttäisi valtion “palveluita” jos voi hoitaa itse omat asiansa ja menonsa. Nyt kun vielä SOTE on mennyt sotkuun ja PISA on mennyt pissaan. Valtio tarjoaa enää poliisin pamputuspalveluita.

Washbrush

Muistakaahan lukea Pauli Vahteran viimeisin.

Qroquius KadD

Joka löytyy tämän

https://www.vahtera.blog/post/liian-hyv%C3%A4-sosiaaliturva-tuhoaa-suomen

takaa. Karmeaa luettavaa, kerta kaikkiaan.

Puolueeton

Jos uutinen on todenperäinen, poliisi Jussi Huhtela ei ole sopiva tehtäviinsä ja tulisi erottaa. Tyhmällekin on selvää, että liian pienet rahatuet ja vähäiset poliisitoimet ovat syynä vähä-älyisten rikollisten ryhtymiseen pahantekoon. Ongelmalähiö on vain uudissana asutukselle, jonne kerätään liikaa rikollisia. On muuten todettu, että rikollisuus ja vähäinen älykkyys korreloivat tilastoissa.

Dickie

99 prosenttia pikipäistä ovat valehtelijoita ja rikollisia

toni lajos

Maamme valtamedia Ylen johdolla on onnistunut vuosikymmeniä ujuttamaan kansalle täyttä pas…aa, kansa uskoo lähes tulkoon kaiken mitä nämä ” asiantuntijat ” Ylen studioissa vakavalla naamalla kertoilevat. Niikerin tekemistä rikoksista, kustannuksista sekä uhreille tulleiden ikuisten niin henkisten kuin fyysisten vammojen määrästä vallitsee valtamediassa järkyttävä hiljaisuus, rasistin ja natsin leimaa peläten on helppo vaipua hiljaisuuden kiehtovaan maailmaan.

mariD

Onhan Rinkebyssä poliisiasema, tosin metallihäkin sisällä. Huhtelan kannattaisikin pohtia miksi se on metallihäkissä.
Koko massamaahanmuuton ajan virallinen narratiivi on ollut se, että kaikki kehitysmaalaisten ongelmat on yhteiskunnan tai sen valtaväestön vika. Jos kysyt missä on keharin oma vastuu itsestään, olet iso paha persurazzisti. Näin väistetään asiallinen ja aiheellinen kysymys.

Last edited 5 kuukautta sitten by mari
Qroquius KadD

Eihän se Huttujussi voi sellaista pohtia, kun sen mielestä Rinkebyssä ei ole poliisiasemaa.
Kunhan ei vaan olisikin niin, että Huttujussi ja Pyllytär elävät ikiomissa vaihtoehtotodellisuuksissaan, kuten Ainoa Turtapää:

Rinkebyssä ei ole poliisiasemaa, kaduilla ei ole katujengejä, islam ei liity mitenkään islamiin, Maa on pannukakku jota Aurinko kiertää, Suomi hyökkää aivan kohta Moskovaan…

mariD

Olen muuten silloin tällöin itseäni huvittaakseni katsellut noita turtapään YouTube – pätkiä. Sitä kun täytyy ihmisen joskus saada nauraa.

Last edited 5 kuukautta sitten by mari
Plääh

Tämäkin valehtelu on osa yhteiskunnan järjestelmällisesti harjoittamaa kansanmurhaa kantaväestöä ja sen kulttuuria kohtaan