Kampin ammuskelussa outoja piirteitä, ammutulla suojaliivit ja ammuskelu julkisessa tilassa

Maanantai-iltaisessa Helsingin Kampin ammuskelussa 16-vuotias nuorukainen avasi tulen 19-vuotiasta kohti Finnkinon elokuvateatterin tiloissa.

Poliisin mukaan 16-vuotias sai osuman 19-vuotiaaseen, mutta suuremmilta henkilövahingoilta vältyttiin, sillä osumaa saaneella oli luoti- tm. suojaliivit.

Ammuskelu tapahtui siis aivan julkisella paikalla, missä tapaa liikkua paljon ihmisiä. 16-vuotiasta epäillään nyt tapon yrityksestä. Tapahtuman tiimoilta myös ammuttua epäillään huumausainerikoksesta.

Ammuskelussa on erikoista se, että kohteella oli luotiliivit. Raskaan sarjan rikolliset ovat saattaneet Suomessa perinteisesti pitää yllään luotiliivejä, jos menollaan on jonkinlainen sotatila, mutta yleisesti alamaailma pitää melko harvoin luotiliivejä.

Mikä porukka sitten kulkee luotiliiveissä pitkin kylän raittia? Koska tapahtuman taustoista ei tiedetä juuri mitään, niin voidaan arvailla. Otetaan mallikappaleeksi Ruotsi, jossa yhteen aikaan luotiliivien käyttö jollakin tavalla “räjähti käsiin”, siitä tuli nuorisogangsterien piirissä muoti-ilmiö. Ei ollut kova jätkä eikä mikään, joka ei pyörinyt jossain nuorisotiloilla luotiliivit päällä. Luotiliiveillä siis haettiin statusta ja rispektiä.

Kun tästä nyt hakee yhtymäkohtia Kampin tapaukseen, niin ei ole epäilystäkään minkä tason miehiä ampuja ja ammuttu ovat. Jos ammutulla on luotiliivit ja huumeita kannossa, niin lähinnä arvailu etenee siitä, että ovatko henkilöt arabialaisia vai afrikkalaisia uussuomalaisia.

Ruotsissa yritettiin muutama vuosi sitten saada laittomaksi siviili-ihmisen kantaa luotiliivejä, mutta laki ei mennyt läpi. Lain taka-ajatuksena oli se, että nuorisigangsterien brassailu luotiliivien kanssa herättää pelkoa tavallisissa ihmisissä.

 

Subscribe
Notify of
guest
12 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Tare

Tästähän on kirjoiteltu täällä, että pian alkaa ruotsin tapaan aseet laulamaan. Varkoaahan helsinkiläiset kun liikutte siellä, voi tulla harha osumaa mutta pääasia on ettei natseja näy. Seuraavaksi ravintolat ja baarit missä huo matut liikkuvat.Taitaa olla menossa huumesodan ensi askeleet. Mitäs tähän huhtela ja taponen, kyse on varmaan sosiaalihuollon puutteesta ja tietenkin kavereiden näköalattomuus ja tietenkin rasismi. Odotan innolla heidän raporttejaan.

Suomi Finland

‘Kas luoti osuu ensin kalloon sieltä aivoihin ja sieltä käsin auttaa se kaikkiin vaivoihin.’

Suomi Finland

Minä se vaan tahtoisin olla aivan vitun väkivaltainen.

Vaan kun en ole.

Ei mulla muuta.

Last edited 6 kuukautta sitten by Suomi Finland
Tare

Wanha ala-maailma saa olla huolissaan, ehkä kantasuomalaisten rosvojen pitäsi yhdistää voimansa näitä torakoita vastaan.Saatananmoinen ralli päälle.

Kekku

Voi olla että peli on jo hävitty. Nyt vaan lisää suvaitsevaisuuskasvatusta ja LGBTQRMSKGB aivopesua, niin kaikki järjestyy.

Boltteri

Noniin liberaalivasemmisto, selittäkäpäs tämäkin valkoisen miehen systemaattisella rasismilla ja islamofobialla. Seuraavaksi pikku Satu-Anua ammutaan ohiajavasta autosta konekiväärillä päähän kun ulkoiluttaa koiraansa arabineekerilauman läheisyydessä. Sitten taas selitellään että syrjäytyminen ja liian vähän sossurahaa ja ankeat tulevaisuudennäkymät ja koronasulku ja rasismi ja Riikka Purra sanoi ilkeästi!

JapaKoo

Asuinalueen kaavoitus…..

Sami

Apeat verhot

Taponen

Löyhä kaveriporukka vähän kepposteli, toisella todella paksu takki. Sivullisille ei mitäääään vaaraaaaaaaaaaaa. Pojat on poikii !

Qroquius KadD

Ei siinä mitään uutta ole, että ammuskellaan julkisella paikalla, mustalaiset ovat tehneet sitä jo hyvän aikaa.
Tässä tapauksessa hämmentäviä seikkoja ovat suojaliivit sekä osuminen;
mustalaiset ampuvat tavallisesti ohi.

Varsijousimies

Ehkä tässä on kyse roadman-elämäntyylin kannattajista.

Mustalaisten en ole koskaan kuullut pukeutuvan luotiliiveihin ja niiden rötöstelytkin on lähinnä varkauksia leveät hameet päällä tai hyväuskoisten huijaamista.

Qroquius KadD

16-vuotias ampuja on suomalainen, mutta ei ole pääkaupunkiseudulta kotoisin. Ampumisen uhriksi joutunut 19-vuotias mies ei ole suomalainen:

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/elokuvateatterissa-ampuneella-16-vuotiaalla-erittain-mittava-historia-poliisin-kanssa-mita-han-teki-nyt-helsingissa/8837730#gs.21x1ay

Eli ammuttu oli Dödspatrulleeraaja ja ampuja Suomessa syntynyt toisen polven kemumatu, tai jotain sentapaista, mikäli vanhat merkit paikkansa pitävät.