Törkeä raiskaus Ylitorniolla

Ainiovaaran koulu.
Ulkomaalaistaustaisen 16-vuotiaan nuorukaisen puntissa pullotti sen verran kovan puoleisesti, että nuorukainen raiskasi 13-vuotiaan oppilaan koulukeskuksessa.

Maanantaina 11.12.2023 puolenpäivän jälkeen Ylitorniolla Ainiovaaran koulukeskuksessa tapahtunut seksuaalirikos. Rikoksen tekopaikkana on koulun WC-tilat.

Koulun 16-vuotias ulkomaalistaustainen oppilas oli WC-tiloissa tehnyt seksuaalista väkivaltaa 13-vuotiaalle oppilaalle. Tekoa tutkinaan törkeänä raiskauksena. Poliisi ei tiedota asiasta enempää alaikäisen uhrin ja hänen omaistensa suojaamiseksi.

– – –

Miten on mahdollista, että Ylitornion ainoa uusylitorniolainen syyllistyy raiskaukseen?

Subscribe
Notify of
guest
34 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Boltteri

Miten on mahdollista, että Ylitornion ainoa uusylitorniolainen syyllistyy raiskaukseen?
Samalla tavalla miten neekeri on neekeri afrikassa, mutta kovin yllättävästi neekeri on neekeri myös suomessa. Arabi, Afghaani jne jne tasan sama asia. Ainoastaan vasemmisto ei tätä faktaa ymmärrä.
Sohvalle kuseva itsepäinen kissa ei muutu ulkona kusevaksi tottelevaiseksi koiraksi jos sen vie toiseen maahan.
Tämän kaiken olemme jo nähneet esim. ruotsissa jossa lapsiksi tekeytyneet aikuiset muslimimiehet raiskaavat alaikäisiä tyttöjä ja poikia harva se päivä. Taisipa muutama raiskata opettajiakin. Mutta eihän siinä mitään, kaikki tytöt pojat ja opettajathan ovat huoria.
Eiköhän vasemmisto twiittaa uhrille tässäkin tapauksessa jaksuhaleja, niin homma sillä selvä.

Huru-ukko

Niin, tähän pätee se vanha viisaus että apina voi lähteä viidakosta, mutta viidakko ei lähde apinasta.
Muistelen jossain lukeneeni, että ylenanto kertoi raiskaajan olleen matuloinen. Muut mediat sen sijaan vaikenivat taustaisuudesta.
Ihme kyllä rehtori ryhryi toimenpiteisiin kun uhri kertoi hänelle asiasta. Jopa sanotaan reksin soittaneen polliisin paikalle.

Suomi Finland

Jokohan Rasmuksessa syytellään rehtoria rasistiksi?

Boltteri

Odotamme myös innolla tietoa siitä että milloin tämä tyttö joutuu vaihtamaan koulua niin että tämä sexual emergency-muslimi saa opiskelurauhan. Jonkinlaista korvausta muslimiapinalle varmaan jo kunnantalossa valmistellaan. Joulun jälkeen koko koulu valjastetaan anti-rasismikampanjaan jossa valkoiset pyytävät muslimikuninkailtaan nöyrästi anteeksi mielipahasta jota nämä muslimiuhrit nyt joutuvat kokemaan.

Ana-Li Kepponen

Lieneekö uhri poika…?

Ruotsissa taas on asiat niin hienosti että vuonna 2015 yksintullut Alireza on jo melkein ”lääkärihoitajana” Sahlgrenskassa. Katso video!

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vast/alireaz-flydde-som-barn-2015-i-dag-jobbar-han-som-underskoterska-pa-sahlgrenska–vlt85x

Tomppa

Näitä saman nimisii ihmisii on yli 90 . . .

https://www.linkedin.com/pub/dir/Alireza+/Esmaeili+

jeesmies

Ylitornion puskaradiossa puhutaan tytöstä.

luke

Tais lähtee Iltapaskojen sivuilta uutinen samantien kun paljastukin kultapalleroksi.

Pena

Tästä yllättyivät – ja -, sekä -..Miten tämä olikin taas suuri yllätys.

Suomi Finland

No johan.

Kehtaavatko vakuutella, että tapahtuneesta huolimatta kouluun on turvallista tulla?

Tosin, jos tuo Boltterin mainitsema “ainoa uusylitorniolainen” on syyllinen, niin silloin lupaukselle lienee perusteita oikeastikin.

Fatwantarkistaja

Kyllä. Myös pullakahvidiskoteerausta on vietetty ja lisää on luvassa.

Patu

Mahtaako olla perinteinen vapina vai olisiko raiskaus ollut anukseen. Myöskään se ei ole selvillä ehtikö saada simensyöksyn?

Boltteri

Onneksi meillä on myös käytäntö jossa rangaistus on lievä jos raiskaus ei kestänyt kauan. Tai jos ei ollut tarpeeksi nöyryyttävä. Ehkäpä jopa lievennetään jos rikoksentekoväline ei ollut järin iso, tai ruskea ja käyräinen. Eikä edes hakannut jälkeenpäin. Jätti jopa kusematta tytön naamalle. Armelias, reilu muslimi! Mitenvaan, kyllä muslimi tästäkin selviää pienellä huomautuksella..Herranjestas olisihan se kamalaa jos lapin tuomareita haukuttaisiin rasisteiksi!

Eimikäänsuvakki

Sai siemensyöksyn

Kallu Pirvanen

Taustatietoa tämänpäiväiseen yksittäistapaukseen.
https://twitter.com/MilkaOjala/status/1734522154270552304
Miten ihmeessä arabiino on eksynyt Övertårneoon raiskailemaan?

GBJAo1gWoAAEeYY
Qroquius KadD

Minfossa on tällainen rekry:

https://www.murha.info/rikosfoorumi/viewtopic.php?p=1551368#p1551368

Ylitornion kunta hakee päätoimista tuntiopettajaa ajalle 1.1.2024 – 31.7.2024. Opettaja tulee työskentelemään Ainiovaaran koulussa maahanmuuttajien valmistavan opetuksen tehtävässä. Työhön sisältyy olennaisena osana myös S2 -kielen opetus. Ainiovaaran koulussa toimivat luokka-asteet 1.-9. Talossa on erinomaiset tilat opiskeluun ja harrastamiseen. Yhteisöllisyys ja turvallisuus ovat koulun peruskivi: oppilaalle luodaan tuttu ja turvallinen yhdeksänvuotinen …

Lähdettä ei mainita.

Qroquius KadD

Mutta kas, Ylitornion kunta ei tällaista opettajaa rekryä:

https://ylitornio.fi/kunta-info/kunnan-ilmoitukset/kunnan-avoimet-tyopaikat/

Eikö ole koskaan rekrynnytkään – vai eikö enää…?

luke

Nyt alkuun 17 vuotias onkin Ylen uutisissa muuttunut alle viisitoistavuotiaaksi ja 13 vuotias tekijää nuoremmaksi. Niinpä eihän alle 15 vuotiasta kolmekymppistä palleroa voida tuomita ja kun annetaan ymmärtää että lähes samaikäiset niin teko on lievä.

Qroquius KadD

YLEnannon uusin tiedottaminen näyttäisi kylläkin olevan muodossa, että
vanhempi oppilas raiskasi alle 15-vuotiaan oppilaan Ylitornion Ainiovaaran koulukeskuksessa.
Mutta huomionarvoista on, ettei nyt puhuta sanaakaan lapsenraiskauksesta, vaikka sitä viljellään niin mielellään 15-vuotiaiden tapauksissa.

luke

Näkyy vaihtuvan uutisen mukaan MTV:llä16v Ylellä viimeksi 15v .

Fatwantarkistaja

Joo. Ensin 17, sitten 16, siihen ikävähennys ja kas, pakolainen onkin 14, eikä voi rangaista.

Eimikäänsuvakki

Tekijä oli todellisuudess 17v ja uhri 13v

Qroquius KadD

Oliko tuo sitten Ylitornion ainoa uusylitorniolainen?
Vuonna 2018 pitäjän kunnantalolla pidettiin tilaisuus, jossa kuntalaisia opetettiin vastaanottamaan oikein sinne saapuvat parikymmentä syriaanoa:

https://yle.fi/a/3-10353480

Useimmat heistä lapsia, alaikäisiä lapsia, pikku tuttisuu-palleroita (tuuheine partoineen ja täysin kehittyneine viisaudenhampaineen, arvelisin).
Uusia palleroita oli odottamassa ja tervetulleeksi toivottamassa pikkukylään jo edellisvuonna läpsytelleitä syriaanoja.

Eli ilmeisesti ainakin kolmekymmentä arabiretaletta tuohonkin pikkukuntaan tungettiin.
Suurin osa on varmasti tässä viiden vuoden aikana valunut pääkaupunkiseutua rikastuttamaan, mutta todennäköisesti useita on vielä paikalla.

Boltteri

Ehkäpä arabineekerit ovat laskeneet että nyt heitä on jo sielläkin niin paljon että nyt sitten vaan islamia kehiin koko kylälle. Näytetään kuka määrää!
Minä kun en ole koskaan edes lapissa käynyt, suuttuisin jos kävisin Ylitorniossa ja vastaan ei tulisi muuta kuin ylimielistä ruskeaa sossupaskaa.

Boltteri

Tämäkin olisi ollut vältettävissä jos kaikki lapin pikku huorat olisivat säkitettyjä ja kävisivät koulua ainoastaan miespuolisten sukulaistensa vartioimina.

Pequulijenkkatwist

Asun naapurikunnassa ja toisinaan tulee asioitua Ylitornion keskutan alueen kaupoissa. Kyllä siellä on näkynyt vuoden 2016 jälkeen ns. muunkulttuurisia porukoita yllättävän paljon.
Olisi se kyllä suuri hämmästys, jos “Pertti” olisi raiskannut “Maijan” koulun vessassa 80-luvulla.
Rehellisesti saatettiin hiukan pussailla ja lääppiä farkun päältä välitunnilla, mutta yhteisymmärryksessä..

Boltteri

Nyt tarkkana! Lääppiminen 80-luvulla voi olla kohtalokasta kun toinen osapuoli nyt 60-kymppisenä kuivana kurppana muistaa että sehän oli raiskaus eikä mikään nolo teini-yhteisymmärrys-kokeilu.

Moonman

Kostaako tytön isä tekijälle? -ai ei vai? saako raiskaaja jatkaa koulussa? varmaankin. Paikalla oli jotain kriisityöntekijöitä ja keskusteluapua, ikään kuin siellä olisi tapahtunut joku vakava onnettomuus. Ja tekijään suhtaudutaan kuin johonkin kehitysvammaiseen joka ei ymmärtänyt tehneensä väärin. Miten vanhemmat voivat päästää lapsensa enää tuollaiseen kouluun jossa he eivät selkeästi ole turvassa vaikka toisin väitettiin.

Qroquius KadD

Ei kosta, ellei tee poikkeusta.
Koska tekijä on täyttänyt 15, jonkinlainen tuomio tulee mutta millainen?
Koska uhri oli alle 16, rikosnimike on automaattisesti lapsenraiskaus josta on tuomittava minimi kaksi vuotta kiinteää;
törkymuotoisena minimi on neljä vuotta.

Mutta koska media välttelee nyt visusti koko termiä “lapsenraiskaus”, tästä ilmeisesti yritetään vääntää pelkkä perusmuotoinen seksuaalinen kajoaminen lapseen, että tekijä saa vain ankaraa ehtoollista ja saa jatkaa koulussa.

h44

Jänjkhän häätyis polokhia.

Eikuulu-sulle

Mutta itse suorastaan maalailette seksuaalifantasiaa alaotsikossa. “Puntissa pullotti” ihan oikeasti? Onko nää tapaukset teille vain sairasta nautintoa?

Eikuulu-sulle

Suomen suurin ulkomaalaistaustaisen etnisyys on ryssä. Liekkö siis raiskari ryssä?

Eimikäänsuvakki

Miks vitus venäläisen tekis noin btw tekijän nimi on ali ja ei ees ole vitsi