Jussi Halla-aho taas ylivoimainen voittaja presidenttigallupissa

Presidenttigallupin voittaja oli melko yksiselitteinen, Jussi Halla-aho sai 66 % äänistä. Toiseksi nousivat ne, jotka eivät aio äänestää 17 % ja loput presidenttiehdokkaat saivat vain marginaaliääniä.

Äänestäjiä oli 1 035 henkilöä, joten gallupin otanta on melko hyvä. Toki se ei kerro valtakunnan tasolla asiasta, vaan lähinnä siitä, että mitä ehdokasta Pt-median lukijat kannattavat.

Subscribe
Notify of
guest
17 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
ei voi mitään

Presidentti Urho Kekkonen sanoi ettei kokoomusta koskaan pidä päästää hallitukseen tai se tuhoaa Suomen. Oikeassa oli.

AnywayD

Nykyisistä puolueista monet haluavat tuhota Suomen ihan esittelemänsä politiikan perusteella. Juuri nyt Kokoomus hallituksessa on huomattavasti pienempi paha kuin olisi vaikkapa sossut, vihreät tai keskusta suvakki-ideologioineen. Kokoomus mahdollisti persujen hallituspaikan ja politiikka on terveempää kuin edellisen hallituksen.

Patriootti

Joo. Ei se siitä parane jos sotahullun tilalle tulee toinen ja ehkä vielä pahempi. Väykkä puhumaan rauhan puolesta kaikkien osapuolten välille ni ees joku tolkku saadaan tähän sotakiimaan!

VMP

Eiks paavon pitänyt bannailla näitä venäläisiä patriootteja

AnywayD

Halunnet rauhaa Venäjän ehdoilla, rauhaa, joka olisi ukrainalaisille sotaakin huonompi vaihtoehto. Halunnet Ukrainaan raskasta venäläistämistä, kyydityksiä ja teloituksia, jotta ukrainalaisista päästäisiin eroon. Mitä ihmeen patriotismia se on?

Samalla kannatat Venäjän laajentumispyrkimyksiä, joihin Suomikin tulee kuulumaan, jos venäläiset onnistuvat ottamaan valtaamansa alueet itselleen, koska nälkä kasvaa syödessä imperialistillakin.

Turhautunut KansalainenD

Ite kans aion JH-a:ta äänestää kun ainoa täyspäinen ehdokas. Tosin ulkomailla jos asustelisin ei välttämättä jaksaisi ketään? Kun aiemmin Thaimaassa olin hommissa niin sillon aina ajattelin, että silloisissa vaaleissa olisin JH-a:lle käynyt BKK:ssa antaa äänen. Mutta kun sen takia olisi 900km pitänyt matkustaa, niin totesin, että ei jaksa… Joten menin vaan baareihin. 😉

Puolueeton

Näyttääsiltä, että persuja äänestäneet lukevat pt-mediaa ja jättävät valtamedian lukematta. Näin tämä henkilöstö ei tiedä, mitä Suomen politiikassa on tapahtunut. Persut ovat pettäneet lupaamansa, koska M-salkut painavat liikaa.

Huru-ukko

Ja demarit ja sak:n porukka kusee kaikkien suomalaisten puurokuppiin. Eniten demareiden joita ketuttaa se, että rinsessa sanna ei päässyt jatkoon!

VMP

Sinä et ole pettänyt ”onneksi” maatasi vaikka oletkin ryssä.

AnywayD

Nimim. Puolueeton on yksi puolueellisimmista kirjoittelijoista, joita olen nähnyt. Uskotko, että persut määräävät yksin hallituksen politiikan? Siltä vaikuttaa, kun esittelet tuollaisia mielipiteitä.

Hallituksessa joutuu tinkimään jostain tahtomastaan saadakseen läpi jotain tahtomaansa. Yksinkertaimmat väittävät siinä paikassa, että ”pettivät lupauksensa”.

Last edited 2 kuukautta sitten by Anyway
Turhautunut KansalainenD

”Hallituksessa joutuu tinkimään jostain tahtomastaan saadakseen läpi jotain tahtomaansa. Yksinkertaimmat väittävät siinä paikassa, että ”pettivät lupauksensa”.”

Tää muuten on tuntuu todella monelle olevan fakta, jota eivät vaan tajua. Tietysti ainahan voisi vaan pysyä 100% omilla kannoillaan jolloin koskaan ei pääsisi hallitukseen eikä vaikuttamaan pätkääkään. Pelkästään huutelemaan. Se vaan että sillä huutelulla ei saa yhtään mitään aikaiseksi… Tekemällä siedettäviä kompromisseja milloin kenenkin kanssa sen sijaan saa yleensä ainakin jotain tavoitteita aikaiseksi.

Turhautunut KansalainenD

Tämä toki riippuu siitä onko puolueen johto oikeasti täysin munaton vai onko siellä aitoa yritystä vaikuttaa asioita. Edellisellä kerrallahan Soini oli PS:n johtajana hallitusaikana ja silloin mistään ei tullut mitään. Kun sille ja muulle johdollehan ainoastaan hillotolpilla oli merkistystä, ei muulla. Nyt on onneksi toisin.

I.O. Ulappa

Bensaa saa jo 1,70 euron litrahintaan. Itäraja on kiinni. Vain trokarit kärsivät.

Tare

stupin ajatukset umpiliberaalina maailmanhalaajana alkavat tulla läpi.Onneksi pressalla ei suomessa ole enää valtaa kuten noissa autoritäärisissä maissa, jossa pressa määrää lähes kaikesta.

AnywayD

Äänetämättä jättäminen tukee ehdokasta, jota ei halua presidentiksi, kuten esim. Haavistoa. Olkoon vaikka äänestäminen tylsää ja vastenmielistä, voi vaalien voittaja olla kahta vastenmielisempi.

Carloff

Suomihan on kohta miehitetty osittain naton/usa:n sotilailla, joten ei tässä ole mitään hätää. Ei ole väliä kuka on suomen päämiäs, kun komento tulee muualta. Tosin parempi niin. 🙂

seant

Niinhän ne kaikki ovat sanoneet, jos haluaa Venäjän kanssa jostain neuvotella esim. raja-asioista niin ensin pitää kysyä Usalta, eu:lta tai Natolta.Koko raja sotkun on Suomi aiheuttanut kun on lopettanut neuvotteluyhteyden ko. asioista. Jos ihmisellä on passi ei mikään valtio pysty sen lähtemistä estämään se on vastaanottavan maa asia tutkia onko esim. tuloviisumi. Nyt kun haastateltu tulijoita ei siellä valtio ole sen takana, vaan yksityiset ihmiset, jotka tekevät bisnestä kuskaamalla heitä rajalle, jos heillä on Venäjälle voimassa oleva viisumi. Näitä joilla on vanhaksi mennyt, niitä venäläiset palauttaa takaisin, joko rintamalle tai kotimaahan
Syyria on yksi maa, josta tulee kuinka voi olla sotaa ja vainoa oleva kun on saanut lailliselta hallitukselta passin?