Vuorokauden aukiolon jälkeen itäraja taas kiinni, nyt kuukaudeksi

Pienen veivauksen jälkeen Suomen itäraja saatiin taas kiinni huomisesta alkaen ja on kiinni ainakin tammikuun puoliväliin asti.

Rajan kaakkoisia rajanylitysasemia käytettiin auki vuorokauden verran, mutta tulijavirta alkoi saman tien. Lisäksi saatiin viitteitä, että Neuvostoliiton, jota nykyään Venäjäksi kutsutaan, puolella odottaa polkupyöräpataljoona rajan ylitystä varten.

 

Loppujen lopuksi sisäministeri Mari Rantasen (ps) lausunnot olivat melko jyrkkiä:

– Olemme havainneet, että laiton maahantulo Suomen itärajalla on välittömästi jatkunut. Maahantulijoiden määrä lisääntyy nopeasti ja ilmiö kiihtyi arvioitua nopeammin, Rantanen sanoi tiedotustilaisuudessa.

Päätös tarkoittaa nyt sitä, että Venäjältä tulevat tulijat eivät voi ollenkaan hakea turvapaikkaa Suomesta. Tämä on saanut turvapaikka-aktivistit panikoimaan. Mm. valtamedioiden luottoaktivisti Erna Bodström sanoi:

 

On melko uskottavaa, että tulijoita ei tule ainakaan toistaiseksi. Itä-Suomessa ja rajalla on täysi talvi, lunta sataa ja on kylmää. Tuskinpa tulijat alkavat kahlaamaan lumihangessa maastossa ylittääkseen rajaa.

Sen sijaan katseet kiinnittyvät kevääseen kun lumet sulavat ja tulvavesi haihtuu. Silloin tilanne voi muuttua täysin.

 

Subscribe
Notify of
guest
29 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Qroquius KadD

Ehkäpä Erna Ihmisoikeus sitten voisi majoittaa tulijoita kotiinsa, kun niistä ei kerran ole mitään haittaa saati uhkaa?
Ehkäpä lehmätkin lentävät puuhun tekemään pesän.

Outlawman-09

Juuri veit sanat suustani. Se olisi näky, kun pErna suvaitsevainen majoittaisi 4-5 12-14v partaLASTA omassa mökissään ja 24h vain suvaitsisi 30v vuohipaimenina toimineiden 14v toimia. Ja rajatouhu, ei tarvinnut kristallipalloa, jotta paivänselvän kuvion olisi voinut kertoa. Kuvitteliko SuuuurTurpo, että nyt tällä kertaa CCCP ei lähetäkään savunahkoja rajalle ? Voe voe, ryssä on ryssä ja kuuluu piikkilangan TOISELLE PUOLELLE, AINA.

Päivitys

No No Square 😅

Huumesalo

Kaikki Suomen rajalle tulleet turvapaikanhakijat ovat laittomasti rajalla- heidän kun kuuluisi hakea turvapaikkaa ensimmäisestä turvallisesta maasta.

Minun nähdäkseni Suomi ei riko mitään ihmisoikeuksia jos ei ota näitä rikollisjoukkoja maahansa.

Jamppa vaan

Kansaa jakava asia pitäisi korjata niin, että maahanmuuton, kehitysavun yms., muiden kuin Suomen ”alkuperäisasukkaiden” kustannukset tulisi kattaa vapaaehtoisella verolla, vastaavasti kuin kirkollisvero. Ne jotka haluaisivat osallistua ko. kustannuksiin, ilmoittautuisivat tälle verolle verovelvolliseksi ja heille määriteltäisiin veroprosentti, jolla maahanmuuttajien, siirtolaisten ja kehitysavun kustannukset katettaisiin. Kyseistä veroa maksavat osallistuisivat tähän veroon maksamiensa eurojen suhteessa annetulla äänimäärällä päätöksentekoon, otetaanko maahan lisää turvapaikanhakijoita, siirtolaisia ja kuinka paljon maksetaan ulkomaille kehitysapua. Järjestely tulisi olla tietysti sellainen, ettei tästä verosta voisi vapautua kuin maksamalla arvioidun osuutensa loppuelämänsä ajan kuluista.

Outlawman-09

Mahtaisiko Hutikutisalo ja muut vihersalaattipäät osallistua rientoihin, kun joutuisi omistaan kustantamaan kameliväen notkuntaa….

Boltteri

Muuten ihan jees mutta ei se riitä että ne jotka muslimiloisia haluavat myöskin niistä maksavat, sillä he jotka heitä eivät halua eivät myöskään halua muslimiloisia NÄHDÄ arjessaan eikä joutua heidän kanssa tekemisiin missään tilanteessa ikinä. Perustetaan pohjoisimpaan lappiin oma alue ISLAMLANDIA, jossa suvakit ja muslimiloiset saavat yhdessä viihtyä ja suvakit maksavat kaiken. Katsotaan viiden vuoden päästä miten suvakeilla menee, iltalehtihän voisi vaikka selvittää jollain kivalla gallupilla.

Outlawman-09

Muuten ok, mutta EI MISSÄÄN NIMESSÄ pilata suomen hienoa pohjoista PYLLISTELIJÖILLÄ ja SSuvakeilla, heille on paikka aavikolla – RYSSÄN maalla , mahd kaukana suomesta.

Boltteri

No perkele, mä yritin. Ei noita kukaan halua minnekään, niinhän se vaan on.

Huumesalo

Päätökset ovat oikeasuuntaisia. Stubbin lausunnot presidentinvaalitentissä avasivat mielestäni ryssille suomalaista rajakäytäntöä- Ei hyvä.

Mara Katti

Stubb on kyllä Rinteen veroinen sammakkolampi, joten Halla-Aho saattaa toisella kierroksella yllättää.

Outlawman-09

Stuppikull päästelee suustaan ties mitä potaskaa, rajakuvio, 10=100 ja ruotsi maailman turvallisin maa ym ym . Mitähän kaikkea ehtii vielä möläyttää…..

Boltteri

Stubbidolla on turvassaan liikaa hampaita. Paskanjauhaminen on päästänyt kolibakteeristoa ikenien kautta suoraan aivoverenkiertoon. Vai liekö tarttunut Haaviston homokikkelistä..

Turhautunut KansalainenD

Ernaa ahdistaa kun omatkin jo estetään! 😂

Turhautunut KansalainenD
Jippos123

120 sotaa ja vainoa pakenevaa läpsyä tuli tänään Eldoradoon ikuisen ilmaisen elämän pariin. Saas nähdä montako ehtii vielä enennen rajan sulkeutumista klo 20.00.
Erna tytteli voi vetää flontan päähänsä ja kaivautua sen kiven alle mistä kömpi jauhamaan paskaa.

Boltteri

Noniin! 120 lisäkämppää Helsingistä kiitos. Ja sassiiin.

Boltteri

Tätä kirjoittaessa on varmaan ehtinyt lompsia rajan yli pari sata lisää saatana… Massoja ei estä kuin lumi ja kylmä, kun kevät tulee niin meillä on satatuhatta arabineekeriä lisää per kuukausi. Vähintään. Rämpivät soiden yli. Onneksi Orpo nyt pakottaa suomen köyhimmät muuttamaan pieniin asuntoihin kauas keskustoista jotta nämä uudet muslimiloiset saavat tilavat ilmaiset kämpät saapuessaan talouttamme pelastamaaan.

Plääh

Tietenkin Vanja huolehti, että polkupyöräpataljoona pääsi perille ajoissa

jari-petteri

nyt se turvapaikkakäsittely kongoon ja heti! loppuu hakijat kun menevät odottelemaan afrikkaan kun yksi suomalainen virkailija käsittelee kaikkien hakemuksen järjestyksessä, yksi kerrallaan ja kaikki asiat tarkasti huomioiden…

Boltteri

Onko kenelläkään tietoa kuinka monta muslimiloista ehti jo rajan yli taas?

Moonman

Koko raja pitäisi aidata sellaisella muurilla, joka israelissakin on, ilman mitään kulku-aukkoja ja ylityspaikkoja. Ryssät täällä voivat muuttaa takaisin kotiin eikä suomalaisilla pitäisi olla mitään syytä mennä neuvostoliittoon.
Mutta kun se ei ole tapahtumassa ja tuota sekoilua ei saada loppumaan, niin eikö voitaisi toimia kuin joskus sillon, kun maailma oli vielä järjissään: Rajan yli ei pääse kukaan ilman matkustusasiakirjoja, eikä sieltä voi marssia sisään höpisemällä jostain turvapaikasta. Laittomat ylittäjät ammutaan jos eivät pysähdy.

Boltteri

Pari helppoa asiaa niin tätä ongelmaa ei ole: Kaikilta ei-suomen kansalaisilta kaikki tuet pois. Ei yhtään rahaa, ei mitään ruokaa, ei kattoa pään päälle. Sekä suomesta turvapaikanhaun mahdollisuuden poistaminen. Olisi muslimeillekin helpompaa, ei tarvitse valehdella yhtään mitään kun sillä ei saa mitään. Kun tulet rajalle niin sana ASYLUM ei merkitse mitään. Tervetuloa suomeen, turisti, jos passi löytyy. Siitä vaan maksat taksin ja menet hotelliin syömään ja nukkumaan omilla rahoillasi. Käy suomenlinnassa, osta jätskii kauppatorilta. Ja sitten lähdet täältä vittuun kun rahasi loppuvat. Näin sinusta on meille taloudellisesti hyötyä.

AnywayD

Erna on vähän pihalla todellisuudesta. Venäjällä hänen lemmikkinsä ovat jo turvassa. Suomeen ne eivät halua turvapaikan vuoksi, vaan sosiaaliturvapaikan vuoksi. Niillä ei ole mitään hätää.

Valheellinen turvapaikanhaku ei ole ihmisoikeus. 99 % turvapaikanhakijoista ovat valheellisia turvapaikanhakijoita. Sen saa helposti todennetuksi seuraamalla mitä ne ihan itse kirjoittelevat sosiaalisessa mediassa.

Carloff

Eikö sitä rajaa nyt voisi laittaa kiinni vaikka ensikevääseen asti ja katsotaan sitten uudestaan. Vaikka nykyinen hallitus toimii hyvin, mutta ei rittävästi. Keväällä täällä on varmaan jo natojoukkoja, niin saadaan varmaan torpattua kaikki tulijat jos tahtoa riittää hallituksella.

Oh100

Kyllä se on pikemminkin EU, joka on kuin Neuvostoliitto, erityisesti Ranska ja Suomi…

GArjtDqXsAAPzlx
Tare

Pian se alkaa…..Muistakaa mainilan laukaukset tähän päivään.

Fatwantarkistaja

Ernan tulisi ihan ensimmäisenä suorittaa elinkautinen, koska sen kummempaa laki ei oikein anna myöden. Sitten voisi uudelleen kysyä, että mitä maata hän jatkossa aikoo palvella Puuttinin kuoltua jo vanhuuteen.

Boltteri

Noniin, nyt on raja kiinni ja saatanasti saatiin taas uusia muslimiloisia. Aikuisia valehtelijoita tuutin täydeltä. Ja arvatkaapas tuhat kertaa mitä tapahtuu kuukauden päästä kun raja taas aukeaa.. Tulva on loputon. Me tarvitsemme nyt vahvan hallituksen joka tekee pakollisia ja ankaria ratkaisuja,näitä loputtomia valehtelevia arabineekereitä ei voi/saa päästää maahamme missään tapauksessa enää. Me olemme sodassa ja sodassa on eri säännöt. Kaikki ”kansainväliset sopimukset” VITTUUN NYT! Tankattuja koneita kiitoradoille ja heti, määränpäänä Irak, Syyria, Afghanistan, Somalia ja koko vitun afrikka. Koneet täyteen LOISIA ja LENTOON. Jos kohdemaa ei halua ottaa vastaan niin lasti heitetään väkisin koneesta pihalle eikä kone lennä takaisin. Kaikilta mailta tukirahat pois elleivät tottele.