Viikon poiminnat Ruotsin vaihtoehtomediasta

Hoito- ja huolenpitopalvelun valvontaelimen IVO:n selvityksen mukaan Tysslingen nuorisovankilaa Södertäljessä johtavat rikollisjengit eikä valtio. Raportin mukaan laitoksen henkilökunta on menettänyt kontrollin, huumeita käytetään avoimesti ja mellakoita on syntynyt useita kertoja.
– Niinpä, feminisoidussa sosialistivaltiossa ählämit panevat Svea-mammaa perseeseen ja nauravat räkäisesti päälle.

https://www.friatider.se/ungdomsfangelse-overtaget-av-gangkriminella

Ruotsalaisten joulu on kamalan epätasa-arvoinen koska naiset useimmiten vastaavat joulunvieton valmisteluista. Näin kertoo virkamiesliittojen keskusjärjestö TCO. Ratkaisuksi TCO esittää lainmuutoksia vanhempainvapaaseen.
– Aivan, sosialistisessa valtiossa joka helvetin iikka on samanlainen, ja jollei ole niin asia korjataan lainsäädännöllä ja sosiaalisella insinööritaidolla.

https://nyheteridag.se/

Verorahoilla tutkitaan ”Queer-miesten anaalista seksuaalisuutta”. Ruotsin Tiedeneuvosto on myöntänyt rahoituksen projektille, johon osallistuu Tukholman ja Uppsalan yliopistot sekä Södertörnin korkeakoulu.
– Heja Sverige!

https://nyadagbladet.se/inrikes/skattefinansierade-forskningen-queera-mans-anala-sexualitet/

Vuonna 2021 Tranemon pikkukaupunki pestasi ”kuntarunoilijan”. Vuodessa valtion tukirahoja paloi 900 000 kruunua. Nyt Jimmy Alm on lisäksi palkittu Tranemon kulttuuripalkinnolla koska hän on runoillaan ”kasvattanut ihmisten ymmärrystä yhteiskunnasta ja sen monimuotoisuudesta”.
– Näinhän Neuvostoliitossakin vallanpitäjät rahoittivat toivomaansa kulttuuria. Uppiniskaiset kirjailijat ja taiteilijat sen sijaan pääsivät virkistyslomalle Siperiaan.

https://samnytt.nu/kommun-anlitade-poet-for-nara-en-miljon-nu-far-han-ytterligare-tusenlappar-fran-skattebetalarna

Tshekin ensimmäistä mustaa kansanedustajaa ylistettiin suurena anti-rasistisena taistelijana, poliitikkona joka halusi maahan enemmän pakolaisia kolmannesta maailmasta. Dominik Ferin ura jäi kuitenkin lyhyeksi koska nyt hänet on tuomittu kahdesta raiskauksesta ja yhdestä raiskauksen yrityksestä.
– Suomessa vihervasemmistolaiset puolueet ovat monta kertaa kunnostautuneet ottamalla riveihinsä näitä mustanpuhuvia hyvyyden jättiläisiä, jotka sitten ovatkin päätyneet oikeuteen syystä tai toisesta. Omituinen maailmanlaajuinen ilmiö.

https://www.friatider.se/tjeckiens-forsta-svarta-parlamentsledamot-valdtog-kvinnor

Rune Holmström

Subscribe
Notify of
guest
7 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
köijäri

Ei ne ikinä petä, ikinä.

Jippos123

Vihervasemmisto odottaa värivikaisesta sitä lopullista messiasta ja aina menee vituiksi. Ei kähtävät ja hiekkaneekerit ole tulleet kehittämään heitä elättäviä maita vaan valtaamaan.
Silti vihervassarit ovat aina uudestaan valmiita lyömään kätensä paskaan. Jopa laakamato saadaan opetettua välttämään sähköiskuja mutta vihervassarit eivät opi sitten millään.

kyllä ne suomalaisetkin

Vaikka olisi mikä hirviö kyseessä, joka on tullut elätiksi, niin edes brutaalit raiskaukset, murhat sekä taloudelliset kusetukset, eivät saa ideologisen suvakin itsesuojeluvaistoa heräämään. Vaikka kaverilta irroitettaisiin pää AA:n nimeen. Kuten eräs hämeenlinnan tapaus. Ei voi kuin ihmetellä. Mutta Oletteko huomanneet, että vmp:n osalta ei enää jalustalle nostetaan ihania rakkaustarinoita vaikkapa abdullahin kanssa. Strategia on muuttunut kantismiesten lokaamiseksi ties mistä.

Fatwantarkistaja

Sattuu päähän Ruåttin touhuilut, voisin elää ilmankin.

Mutta! Mut palkittiin Ruottin suuren anaalineuvoston prospectjäsenyydellä. Kuulemma sattuu jatkossa aivan eri päähän. Rahoituskin on kuulemma kunnossa, että siitä puolesta ei tarvitse olla huolissaan, vaan jostain toisesta puolesta? Luulen tämän olevan jonkin suuren alkua. Jännä.

I.O. Ulappa

Näitä uutisia lukiessa pukkasi mieleen, että ehkä se on Ruotsille ihan oikein, mitä sille on tapahtunut ja tapahtuu.

Tare

Voi voi, miksi murhasit kansakuntasi “Ruotsi”R.I.P. Ihmiset ovat ihmeen hiljaa.

Qroquius KadD

Ei Ruotsi itseään murhannut, se vain veltostui ja naisistui kykenemättömäksi puolustamaan itseään vihollista vastaan.
Saman kohtalon kokivat aiemmin niin elinvoimaiset vandaalit, burgundit, gootit ja muut itägermaanit:
kansainvaellusten jälkeen ne pääsivät nauttimaan helposta elämästä valloittamansa Länsi-Rooman lihapadoille ja veltostuivat nopeasti katoamaan historiaan.

Hyvinvointi ei sovi germaaneille.