Venäjällä isoja sosiaalisen median arabiankielisiä ryhmiä, joissa suunnitellaan Euroopan matkoja

Venäjällä masinoidaan täyttä häkää matkoja Suomeen ja muualle Eurooppaan. Löysin Facebookista Venäjällä sijaitsevan arabiankielisen ryhmän, jossa on 80 tuhatta jäsentä ja Euroopan matkat ovat ryhmän tarkoitus.

Ryhmä on nimeltä السفر إلى روسيا 🇷🇺 eli suomeksi joko matkustamista Venäjällä, Venäjälle tai Venäjältä. Ryhmässä tarjotaan paljon viisumeita niille, jotka haluavat matkustaa Venäjälle.

Autoja on tarjolla useampia. En ole varma, että tarkoitetaanko tässä yllä olevassa viestissä, että autoja on myynnissä vaiko tarjotaanko kyytiä, mutta joka tapauksessa teksti kääntyy, että autoja tarjolla Moskovasta ja Pietarista Suomeen ja Tsekkeihin.

Kuten aiemminkin, niin myös täällä on tarjolla Suomesta kyytejä Ruotsiin ja Saksaan. Hinta on kova, alkaen 1 000 euroa Ruotsiin ja Saksaan 1 300 euroa.

Myös venäläiset huorat ovat aktivoituneet ja tarjoavat tussua silpokikkeleille. Kummallista on, että esimerkin nainen on venäläinen, mutta kirjoittaa arabiaksi. Paikalla on monta muutakin hutsua, jotka etsivät venäläisisänmaallisesti arabiaanojen seuraa.

 

Monet pohtivat, että olisiko järkeä yrittää pohjoisen kautta Norjaan. Sitä pidetään yhtenä vaihtoehtona ja onkin uskottavaa, että Norja tulee saamaan rikastusta lähiviikkoina.

Jonkinlaisen invaasion aavistuksen saa, sillä monet pohtivat uusia reittejä. Kuten alla viestissä henkilö kertoo, että ensi kesälle on etsinnässä uusia reittejä Eurooppaan, jos luoja suo. Whatsappiin on perustettu sitä varten jo oma ryhmänsä, jossa on kymmeniä tuhansia potentiaalisia tulijoita.

 

On hyvin todennäköistä, että kun kevät tulee, niin Eurooppaan alkaa todellinen invaasio, joka lyö vuoden 2015 mennen tullen.

Turvapaikka-aktivistit jankuttavat edelleen kansainvälisistä sopimuksista, viimeksi presidenttiehdokas Jutta Urpilainen sanoi, että Suomi on vastuussa Venäjältä tulevista tulijoista. Vaikea sanoa, että miten ihminen, joka hakee Suomen presidentin paikkaa, ei tiedä, että Suomi ei ole vastuussa Venäjällä olevista henkilöistä, vaan Venäjä.

 

Subscribe
Notify of
guest
21 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Qroquius KadD

Eihän tässä nyt kevättä tarvitse odottaa:
johan se itäraja aukeaa taas ammolleen jo vajaan kuukauden päästä.
Sitten taas ihmetellään että kuis tää ny tälleen, että tulikin taas ihan kauhee vyöry sisään, siis ihan kauhee.

Boltteri

Ihan puun takaa tuli. Kirjaimellisesti.

Fatwantarkistaja

Ryssälle on annettu päivämäärä, jolloin muslimiukkoja sopii jälleen tumpata rajalle. Totta helvetissä siellä on tilausbussit jo tankattu. Tsuhna leikkii tyhmää, jotta oltiinpa me hönttejä, taas paloi miljardi. Tämä maa kuuluu Venäjään, ei ne pakkosiirrot muuten kohdistuisi kuin Siperiaan.

Boltteri
Boltteri

Laitetaan arvaus-gallup pystyyn. Toukokuun ensimmäiseen päivään 2024 mennessä, kuinka monta arabineekeriä on Suomeen tunkeutunut tästä syksystä alkaen? Minä pistän alakanttiin: 244.000. Kun kesä tulee niin tahti kiihtyy. Ensi vuoden lopussa meille on jo tunkeutunut yli miljoona rahojaan vaativaa muslimia. Ellei hallitus tee jotain järkevää.

Piikivi

Kyllä tuo Urpilainen on kans yksi mieliharmi. Urpilainen voi kyllä ihan itse ottaa vastuun ja kotiinsa näitä asumaan. Suomella ei ole näiden pyöräilijöiden kanssa mitään tekemistä. Itse nuo parasiitit ovat noita lomamatkoja Suomeen järjestämässä ja sitten kitisevät, kun rajat ei aukene. Eikö siellä raja-asemilla voisi laukaista pari kertaa ilmaan, niin lähtisivät.

Boltteri

Vasemmisto näkee muslimit yksilöinä, mitä eivät ole. Muslimi on osa maailmanlaajuista epidemiaa. Yksilöitä ei ole. He kaikki näyttävät samanlaisilta, heillä kaikilla on samat nimet, heillä kaikilla on sama valehteluun ja väkivaltaan perustuva käyttäytymismalli ja he kaikki ovat ohjelmoitu vihaamaan meitä. Heillä kaikilla on unelma/suunnitelma tappaa meidät kaikki. Muslimi on syöpäläinen. Tapa yksi niin tuhat lisää pulpahtaa esiin.

Boltteri

“Eikö siellä raja-asemilla voisi laukaista pari kertaa ilmaan” Sana: naamaan ei ala i-kirjaimella.

p.grandell

ei helkkarissa hyviä luoteja ilmaan, kohteeseen tietysti,

Piikivi

Ongelma on siinä, että suomalainen saisi syytteen, ei nämä laittomasti maahan pyrkivät toisen maan kansalaiset

Tare

Jäljet johtavat ryssien sylttytehtaaseen ja tällä saadaan aikaan Suomesa sitä eripuraa, ei mitenkään huono suunnitelma kun jopa politikot ovat näin ääliöitä.Pian myös demarit alkavat kääntää kelkkaansa kun muuten eivät voi vaikuttaa hallituksen toimiin.

p.grandell

urpilainen on maanpetturi jo vuosien takaa, uskomaton ämmä, jo lahjoitti 10 miljoonaa kreikalle kun kansa valitti, käski pitää turvat tukkoon, koska olimme tyhmiä,sanoi että tällä tienataan? hullu ämmä, kun piti saada lapsi, ei onnannut, piti adoptoida globaalien tumma sellainen, kyllä suomessa olisi ollut oman kansalaisen lapsia jotka ilman vanhempia, nyt ollut eu.n yön-timojen kenraalina africasta roudaamassa timppoja eurooppaan, ihan sekaisin, kehtaa vielä pressaksi, vaikka yhtä hölmö on nykyinenkin, miksi meillä presidentti kun jo maamme on myyty, koko eduskunta voisi menna spr avustajiksi afrikkaan ilmaiseksi töihin palvelemaan timppoja.ihan turha olla oma hallitus kun brysseli näköjäåän hoitaa meidän alas ajomme jo ihan tarpeeksi maksettuna.

Dickie

ei 10 miljoonaa, vaan 10 miljardii

Väliveto

Galluppeja johtavan pressaehdokkaan slogan on “monikulttuurisuus on rikkaus, ei mulla muuta”. Ajatelkaapa mitä tästä vielä seuraa.

Mara Katti

Tosiaan, kiitos tuosta muistutuksesta.
Kenties Stubb tarkoittikin että valikoiva monikulttuurisuus (ilman kehitysmaamuslimeita) voi parhaimmillaan olla rikkaus.

Toivottavasti Ylen toimittajat hiillostavat häntä tuosta ja muista vastaavista ajattelemattomuuksista.

Last edited 5 kuukautta sitten by Mara Katti
Boltteri

Töissä käyvä, veroja maksava, suomenkieltä loistavasti osaava, lainkuuliainen sekä hyvin käyttäyvä ulkomaalainen on meille “rikkaus”. Mutta asian näin täsmentäminen on RASISMIA sillä yksikään muslimi ei noita kriteerejä täytä. Eivätkä täytä niitä missään muussakaan maassa jossa loisivat. Lude on lude eikä leppäkertuksi muutu.

seant

Tehdään yksi asia selväksi keskustelupalstalle, nyt Venäjältä tulleilla kaikilla on voimassa oleva passi sekä venäjälle viisumi, mutta ei viisumia Suomeen. Eli virallisesti katsoen Venäjä ei voi estää näitä lähtemästä maasta, jos ei ole jalkaisin, aikaisemmin Venäjä tarkisti Suomen puolesta viisumit, mutta nyt ei, kun Orpo ei ole hoitanut asiaa, ainakin venäläisten mukaan, niin Venäjä irtisanoi rajasopimuksen 20.10.23 eli sama Orpo joka päästi laittomat Ruotsista. Ilmeisesti tilanne on se, ettei Suomi saa keskustella, mistään asiasta ilman Naton Eu ja Usan lupaa.
Ainoa ratkaisu on suostua neuvottelemaan venäläisten kanssa ja palauttaa entinen käytäntö.

Oiva Lander

Saat tikkarin jos sanot, että ryssä pn pahaa. Aivan, että ryssän kätyrinä pysty siihen.

Väliveto

Se sattuu olemaan vaan niin, että saadakseen viisumin Venäjälle pitää olla taho, joka kutsuu henkilön maahan. Kutsuja on yleensä matkanjärjestäjä ja majoittaja. Somppu ei saa satavarmasti viisumia jollei sillä ole virallista kutsua. Tästä kutsumis hommasta on tullut näköjään rajavartijoiden bisnes, saavat siitä osuutensa kun auttavat jengiä rajalle. Sompulle tuo kutsu maksaa muutaman tonnin, niin selvästihän tässä on kyseessä miljoonabisnes.

AnywayD

Matkatoimistoja vastaamaan kysyntään syntyy, kun on tarjontaa. Euroopan suvakit ovat hoitaneet tarjonnan eli valmiin paikan sossun elättinä kaikille lähi-idän muslimeille ja Afrikan köyhille. Jos Thaimaasta haluaa Suomeen, turha tulla kyselemään turvapaikkaa tai anomaan työlupaa, sillä siinä menee suvakkien naama mutturalle ja asia käy hankalaksi.

Outlawman-09

ArabiNeekeri, HiekkaNeekeri, SomalianSontaLäjä, KamelinKuljettaja, Kävelevä Pökäle, VuohiVäki, LäpiLöysät Notkujat, MoniOsaaja, PuuroPäälikkö, KoksiKuono, Savunahka, Grillissä Istunut, —Näillä SUOMI nousuun . Mitä sanovat suvaitsevaiset porkkananpurijat ?