Yle promoaa Kremlin puudelia rajan sulkua vastustavista mielenosoituksista

Kun Yleisradio kirjoittaa artikkelin, ja siinä mainitaan joku henkilö, niin pääsääntöisesti henkilö paljastuu jonkinlaiseksi vasemmistoliiton aktivistiksi.

Yle kirjoitti Lappeenrannassa itärajan sulkemista vastaan järjestettävästä mielenosoituksesta, jonka yksi puuhapetteri on Katja Marova. Marova on totta kai venäläinen, eikä sen takia näe asiassa mitään muuta kuin Venäjän kannan. Marovalle Suomeen kohdistuvalla pakolaisaseella ei ole merkitystä, koska se ei kohdistu Venäjään.

Eikä siinä vielä kaikki, Marova on – mitäpä muutakaan kuin vasemmistoliiton Lappeenrannan kaupungin varavaltuutettu ja kovan luokan turvapaikka-aktivisti.

Marova kyselee Ylen artikkelissakin, että miksi kehitysmaista tulevat miehet ovat uhka.

– Miksi he ovat uhka? Hallitus ei käsittääkseni ole antanut mitään selityksiä asiaan. Ovatko he todella uhka ja miten asiaa arvioidaan, Marova sanoo Ylen artikkelissa.

Jos tulijat eivät ole uhka, niin miksi Marova ei aja asiaa, jolla tulijat voivat jäädä vaikkapa Pietariin.

Marova on siinä mielessä mielenkiintoinen hahmo, että hänellä on monta erilaista tulokulmaa. Ensinnäkin hän on Kremlin suora kätyri. Kova Nato-vastustaja eikä varmaan ole yllätys, että vihaa Ukrainaa sydämensä pohjasta. Marovan mukaan pitäisi saada aikaan rauha, että ukrainalaisia ei kuole enempää. Tämähän on suoraan ryssäbotin käsikirjasta.

Tämän lisäksi Marova vihaa perussuomalaisia varmaan yhtä paljon kuin ukrainalaisia. Hän on ollut moneen otteeseen isolla kirkolla osoittelemassa mieltään perussuomalaisia vastaan. Yksi lähtökohta on myös juuri tuo jo mainitsemani turvapaikka-aktivismi. Marova on kovan luokan aktivisti eikä näe Venäjältä tulevissa tulijoissa mitään uhkaa. Tässä luultavasti yhdistyykin kaksi asiaa; Venäjän pussiin pelaaminen ja turvapaikka-aktivismi, kaksi kärpästä yhdellä iskulla.

Ylipäätään sopii kysyä, että miten on mahdollista päästää tämän tason kaksoiskansalainen poliittisille paikoille, olletikin vain kaupunginvaltuuston varavaltuutettu, mutta kuitenkin.

 

Subscribe
Notify of
guest
39 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Chantre

Onko nämä saata** ajastettuja juttuja vai miksi jeppe ei juo

Fatwantarkistaja

Kummelissa oli anonyymit avaruusmiehet. Otetaan kuppia päivä kerrallaan.

Taju kankaalla

Ja kaiken kukkuraksi vielä siionisti jolle on yksi hailee vaikka Israel harjoittaa kansanmurhaa Palestiinalaisia kohtaan.

Boltteri

“Palestiinalaisia” Muslimeja ne on, ja mitä vähemmän niitä on sitä parempi

Anonyym

Onhan palestiinalaisissa kristittyjäkin, ihan Jeesuksen ajoilta asti. Tosin vähemmistö, mutta onpa kumminkin. Ei pidäihan kaikkia muslimeiksi pilkata.

Boltteri

30 alapeukkua. Älä lannistu Paavo. Spurgut vihaa eniten sitä kun joku onnistuu irrottautumaan koska A: Menettävät yhden juoppokaverin B: Joutuvat miettimään omaa spurguiluaan. Kun ämmättely ja homottelu ei toimi niin yrittävät uutta taktiikkaa: Olet juonut väärin. Et osaa juoda alkoholia oikein, olet juonut vääriä sortteja, olet juonut väärään tahtiin. Neuvoja tulee joka puolelta mitä ja miten sinun TÄYTYY juoda jotta voisit jatkaa spurguilua. Kun olet taas heidän kaltaisensa et olekaan enää ämmähomo vaan vituuuuun mukava jätkä! Ja sinulta on mukava lainata rahaa. Sinun viinojasikin on kiva juoda. Tuu ihmeessä kylään, ja hei tuo kans viinaa ja tupakkaa. Joku pitsaki ois jees. Jos sulla on akka niin sitä on kiva yrittää pokata kun sinä olet sammunut. Ollaan KUNINKAITA!

VMP

Miksi Yle ei kerro tuon puoluetaustaa ja kaksoiskansalaisuutta jotka ovat olennaisia tuossa asiassa…

Qroquius KadD

Katja ei ole puuhapetteri, vaan puuhapirkko. Katja on moskoviitti.Katja on kommunisti.Katja on tyttö.Katjaa ihaileva toimittaja Helena on tyttö.Toimittaja Helena vihaa rasismia:
https://twitter.com/helenakorpela/status/1278934983239925761

Siinäpä tärkeimmät, miksi itseään YLEnannon toimittajaksi kutsuva Helena antaa moskoviitti-kommunisti Katjan suoltaa vihaansa suomalaisia kohtaan.

Last edited 6 kuukautta sitten by Qroquius Kad
Mara Katti

“Jos tulijat eivät ole uhka, niin miksi Marova ei aja asiaa, jolla tulijat voivat jäädä vaikkapa Pietariin.”
Siksi, koska autoritaarinen järjestelmä edustaa “vahvuutta” ja pohjoismainen demokratia edustaa “heikkoutta”.
Kaikenlainen kritiikki ja kiusanteko on kautta aikojen kohdistettu mieluummin heikkoihin kuin vahvoihin.
Eiväthän vahvat muuten vahvoja olisikaan.

Last edited 6 kuukautta sitten by Mara Katti
Fatwantarkistaja

Meillä oli rajat auki, maksoi ainakin miljardin. Miksei saastaisia paskaryssiä heitetty samalla hemmettiin täältä? Koska Yle tahtoo niiltä kaiken sen, mitä Venäjän valtio ei kykene hyödyntämään, eli pakolaiset. Ei ne ammu tänne atomipommia, koska säästävät sen tarpeen varalle, polkupyöräneekereillä ei ole mitään funktiota, Suomeen vaan.

Koska Marova väittää Putinin vainoavan mustia, toivon hänelle karkotusta ja ehkäpä 25 vuotta Siperiaa omalla puolen rajaa. Jos työkalulippu yhä heiluu ylväänä, antaa olla, ei se opi mitään. On kuitenkin ryssälän harmina ja raja pysyy kiinni.

Tare

Ryssän lähettämää viidennenkolonnan porukkaa, tuli suomeen 10 vuotta sitten ja sai väittömästi työpaikan YLE:tä kun veti oikeasta narusta alkamalla puolustamaan maahantunkeutujia.Kuin putinin käsikirjasta. Ylä-Anttila palkkasi välittömästi ja plussaa oli persusuomalaisten vihaaminen Näitä on YLE:llä paljon koska YLE jakaa suojatyöpaikkoja tämän tapaisille ja jotka eivät kelpaa muualle näillä ajatuksilla. Viime perjantai ohjelmassa näkyi myös kuinka Sean Ricks oli selvästi vihainen ja tuohtunut kun elintasopakolaisten kulkua estetää rajasululla.YLE:n siivomainen näistä aineksista taitaa olla mahdoton tehtävä jopa persuille koska heitä on siinä organisaatiossa todella paljon ja lisääntyneet Ylä-Anttilan aikan.

Boltteri

Kaikki muslimit ovat uhka Suomen naisille ja lapsille. Kaikki muslimit ovat TAAKKA Suomen taloudelle sekä VAARA yleiselle turvallisuudelle. Aivan kuten kaikki muslimit kaikissa muissakin länsimaissa. Kaikki muslimit ovat paskaa.

p.grandell

eikä ainoastaan mainitsemaasi, suurin sceida on tyhmät politiikkomme sekä pressasta saakka poliittinen älyn köyhyys, viher-vasemisto keskusta liberaalit kaikki globalistien kuten rkp kokooms myös ps.laiset näyttävä köyhyytensä. pitäisivät suomea neutraalina,puolueettomana oman kansan puolesta, ihannoidaan natoa, eu.ta globalismia, leiktään ilmasto guruja jne.miksi emme voi olla suomalaisia, ei vaan apinoidaan uskomuksia, kaikkea pas##a..

Oh100

Ja ilmasto-guruna leikkiminen tulee kalliiksi taviksille…

“Ihmisten pakottaminen pois energialähteistä, joita he tarvitsevat elääkseen turvallista ja vauras elämää, aiheuttaisi käsittämätöntä tuhoa.

Kehittyneessä maailmassa se merkitsisi ihmisten aktiivista köyhtämistä. Ja vielä kehitysmaissa se merkitsisi absoluuttisesta köyhyydestä nousun pysäyttämistä.” – Connor O’Keeffe

https://mises.org/wire/immorality-cop28

Ilmastonmuutosministeri Mykkänen: “Suomesta on tarkoitus tehdä puhtaan sähkön suurvalta”

Oh100

Siis kysyykö ne tosissaan että “miksi “turvapaikan”hakijat on uhka” ?! 😲

Lukuisten raiskausten ja muun väkivallan uhreiksi joutuneilla ei sitten ole mitään väliä Ylelle ja näille siirtolaisaktivisteille..

Dan Wesson

Kyseinen henkilö on putlerin propagandisti joka SAA asua Suomessa ja sananvapaudessa. Samanlainen kuin eräs dosentti. Se mahdollistaa disinformaation ja valheiden vapaan levityksen. Sitä paitsi täällä asuvat ryssät pääsevät kotiinsa Viron kautta. Ylellä on paljon punaviherkommunistitoimittajia, jotka mielellään komppaavat ryssän propagandaa.

Anna-Klara Panna

Luottamustoimeen tarvitsee vain äänestäjien luottamuksen. Marovaa äänestänevät todennäköisimmin toiset turvapaikka-aktivistit. Tulijoiden saamisella Suomeen lienee suuri itseisarvo. Toisin sanoen tämä on lähtökohta, joka ei ole neuvoteltavissa. Koska rajasulut perustuvat uhkaan, ne voidaan aina kyseenalaistaa. Venäläisen ruletin pelaamisenkin voi perustella sillä, ettei ole vielä kertaakaan kuollut siinä. Jos todella Marova ei ymmärrä, miten Suomi voi hävitä rajapelissä, on vaikea ymmärtää, miten Marova on pärjännyt venäläisessä yhteiskunnassa, joka kuitenkin pitkälti perustuu puolin ja toisin kusetukseen.

Oh100

Kyllä Ukrainaan rauha todellakin pitäisi saada.

Alunperinkään ei länsimaiden olisi pitänyt puuttua konfliktiin. Se olisi loppunut sitten aika pian. Veronmaksajien rahat ja monet henget olisivat säästyneet.

Natosta olisi pitänyt järjestää kansanäänestys. Venäjä ei olisi provosoitunut, ainakaan niin paljon että olisi iskenyt esimerkiksi nyt Suomen heikkoon kohtaan (matujen hyysäykseen).

Dan Wesson

Pystytkö lupaamaan, ettei Venäjä olisi iskenyt Suomeen Ukrainan jälkeen? Suomi oli ainoa ei Nato maa ryssän rajamaista. Viimeisen vuoden aikana ryssän mielenvikaiset kommentit mitä Suomea koskien on tullut, on paljastanut, että olemme olleet jollain aikavälillä putlerin seuraava miehityskohde. Viranhaltijat ja propagandistit eivät sano mitään ilman putlerin lupaa. Nyt sitten puttea vituttaa, kun imperiumin laajenenemishaaveet menivät kuin kusi lumeen Suomen Nato jäsenyyden takia.

Oh100

Epätodennäköistä se olisi ollut koska Venäjä ei kykene hyökkäämään (suoralla tavalla) kehittyneisiin maihin.

Tärkeintä on pienen maan kuten Suomen (ja Ukrainan) pysyä puolueettomana. Se on joka suhteessa ja jokaiselle hyvä asia.

Se ei ole normaalia, järkevää ja tervettä että sotaa jatketaan ja pönkitetään ulkopuolisten maiden veronmaksajia hyväksikäyttämällä.

Jippos123

Jokainen puolueeton maa on putlerin valloituslistalla. Nyt se unelma loppui kun olemme NATO:n jäsen ja DCA sopimus takaa maailman vahvimman sotilasmahdin tuen tilanteessa kuin tilanteessa.
Putlerin ja putleristien unelma voitonparaatista Senaatintorilla on peruttu ikuisiksi ajoiksi.
Putler voi vaan vinkua ja purra kuolaimiaan.

Qroquius KadD

Imperialistinen Roistovaltio Moskovia on kuin narsistisen persoonallisuushäiriön valtion kokoinen ilmentymä.

Se vaatii kaikilta pienemmiltään ja heikommiltaan tahdotonta alistumista oikkuihinsa pitäen niitä jatkuvan väkivallan uhan alaisina;
isommiltaan ja vahvemiltaan se vaatii niitä tunnustamaan itsensä yhtä mahtavaksi ellei kaikkein mahtavimmaksi ilman vertailukelpoisia saavutuksia.

Tuollaisen naapurissa on pienen maan pakko liittoutua isompien kanssa.

Boltteri

Juuri noin. Venäjä on kuin yläasteikäinen iso ja tyhmä jätkä joka kiusaa pienempiään ottamalla pienempien käsistä kiinni ja lyö niillä pienempiään naamaan ja samalla nauraa/virnistää ja huutaa hullun kiilto silmissään: “Hähhäääääh miks sä lyöt itteäs??? Hääähhhääää miks sä lyöt itteäs??? Ootsä tyhmä hähhäääääääää miks sä lyöt itteäs???!!” Primitiivisellä vajakilla suunpielet vaahtoaa kun tuntee olevansa suuri käskyttäjä jota kaikki pelkää. Kun ope tai isompi kaveri näkee niin äkkiä ollaan että “Leikillä vaan” Nämä jätkät on niitä joita sitten näkee 30 vuotta myöhemmin hampaattomina puistoissa juomassa keppanaa paskat housuissaan.

Dan Wesson

Juuri oli Iltasanomissa ja uutisissa, kun putte valitteli ettei Suomen kanssa ole ollut mitään ongelmia, mutta nyt on Naton takia. Ja ettei Venäjä halua haastaa riitaa Natolle. Siis Natolle. Entäpä jos emme olisi Natossa? Puten valloitusretket ja kätyreiden uho ydinaseiden käytöstä ja naapureiden, mukaan lukien Suomen miehityksestä kyllä kertoo mitä siellä oikeasti ajatellaan pienistä naapureista. Venäjän naapurissa ei enää voi olla puolueeton. Kun ryssä saa armeijansa rakennettua, sama peli alkaa taas. Mutta tällä kertaa Puolustusvoimien, Naton ja Pohjoismaiden yhteistyön ansiosta vastassa onkin sotavoima, jota ryssän on pakko kunnioittaa. Venäjän kanssa rauha pysyy ainostaan ylivoimaisen tulivoiman kautta.

Boltteri

Heti kun kansa saa tietää että kohta on jo kuollut 400.000 ryssää niin se armeijan rakentaminen tyssää siihen. Nyt vielä on tsäänssiä kun kansa luulee että kolme sotilasta on kuollut ja nekin kuoli koronaan, ja että sotilas saa palkaksi pesukoneen sekä 5 vuoden kaalit.

Ilmari

Ukraina oli puolueeton, kun Venäjä hyökkäsi sinne. Koettakaa siellä Kremlissä pysyä edes faktoissa.

Peksi

Päivänselvää,että meitä varten on ollut joku suunnitelma odottamassa sopivaa hetkeä..pitkään on täälläkin viides kolonna tehnyt pohjatyötä asian eteen..
Viitisen vuotta sitten meistä alettiin tehdä viholliskuvaa ihan uudella lailla mm kirjoittamalla uusiksi Sandarmohin joukkohautojen alkuperä yms

XxX

Vielä pikku paljastus: jeltsini olisi halunnut euroopan haltuunsa kun clintonin kanssa puheli 25v sitten. Että olemme olleet liipamisella jo kauan…

Huumesalo

Kyllä se Yle on ryssiin päin kallellaan- Valitettavasti.

Suomi Finland

Tuli äkisti Discussia ikävä.

Moonman

Tunkeutuja-invaasion lisäksi tämä “kaksoiskansalaisuuksien” myöntäminen tuhoaa suomen ja turvallisuuden rippeet; ryssän asiamiehet-ja naiset voivat tulla tänne operoimaan kaikessa rauhassa. Jossain vaiheessa havahduttiin että eiväthän tällaiset voi toimia esim. Puolustusvoimissa, siitäkin nousi joku syrjintä-ulina

Huumesalo

Ja mm. näitä “Moskovan Tiltu-uutisia” tuemme verovaroin.

Anonyym

No, onhan se hyvä tietää mitä kaikkia mielipideryhmiä ja kellokkaita täällä on.

Siitä suurkiitos Ylelle. Myös tuosta uutisesta.

Mitä siitäkin tulisi, jos kerrottaisiin pelkkiä yhden suunnan uutisia? Häh?
Mielestäsi kai voisimne suoraan liittyä Venäjään…siellähän uutiset jälleen tulevat yhdestä tuutista.

Jorma Melkonen

Takavuosina reporadion aikoihin maanilveilijä päätti lannoittaa peltonsa laittamalla putkiradion kaiuttamaan ylenilonsanomaa pellon laidalle. Aluksi menikin hyvin, paskaa tuli tuutin täydeltä ja levisi pellolle tasaisena kerroksena. Mutta sitten kun kevät koitti ja lumet suli niin havaittiin että punahome olikin saastuttanut pellon.

Huumesalo

Älä laita sanoja suuhuni- Isoisäni (sodat käynyt mies) sanoi minulle, kun olin pieni: “ryssä on ryssä vaikka voissa paistais”. Olen muistanut tuon lauseen ja elänyt sen mukaan.
Hyvä, että “Tiltukin” uutisoi mutta itse en rahojani haluaisi tuohon uutislähteeseen ja sen tietoihin tuhlata.

Tapio

Aika hurjaa, miten paljon valtion yle on ” miehitetty” vasemmistolaisilla. Ja tästä propagansta pitää vielä maksaa pakkomaksu.

XxX

Yksi toinen puuhaaja on fingridin datahubin johtajatar 🙁

XxX

Karina Terekhova on siis cgi:llä eikä fingridillä. Hän on johtanut datahub projektia cgi:llä. Jostainsyystä tieto löytyy cgi:n sivujen google välimuistista. Nykyisiltä cgi:n sivuilta tieto on pimitetty?