Kalajoella väkivaltainen ryöstö ja tappo

Oulun poliisi tutkii Kalajoella lauantaina 16.12. illalla tapahtunutta ryöstöä ja tappoa.

Oulun poliisilaitoksella on tutkittavana Kalajoella lauantaina 16.12.2023 illalla tapahtunut väkivaltainen ryöstö. Rikoksen uhri toimitettiin sairaalaan, jossa hän menehtyi seuraavana aamuna. Esitutkinnan tässä vaiheessa poliisi epäilee, että uhri menehtyi ryöstössä käytetyn väkivallan seurauksena. Tapahtunutta tutkitaan tässä vaiheessa tappona ja törkeänä ryöstönä.

Rikoksesta epäilty ja uhri ovat kalajokisia, ja he tunsivat toisensa. Rikoksesta epäilty otettiin kiinni rikospaikalta yksityisasunnosta. Epäilty on esitutkinnassa tunnustanut pahoinpidelleensä uhria, ja anastaneensa tältä väkivaltaisesti omaisuutta.

Epäilty on pidätetty, ja häntä tullaan esittämään vangittavaksi todennäköisin syin epäiltynä taposta ja törkeästä ryöstöstä. Hänellä ei ole rikostaustaa.

Subscribe
Notify of
guest
9 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Suomi Finland

Tyypistä tuli taustainen heti oikein kunnolla.

Tuli tuota Discussia ikävä. Ryssien takia. Aina niitä joku rakastaa.

Qroquius KadD

Disqusta on ikävä täälläkin.
Ukraina-kirjoitusten kommenttikenttien lukeminen on kuin viemärissä sukeltaisi.

Huru-ukko

Paavohan mainitsee näiden Ukraina-uutisten/juttujen alussa, että puten persehuorat ja muut ryssänkätyrit ynnä russabotit ovat nounou. Vaan sehän on kuin nälkäistä syömään käskisi. Eli innostuvat kuin naapurin sonni punaisesta vaatteesta:)

Qroquius KadD

Niin olen yrittänyt tehdäkin.
Nehän vaan innostuvat, jos niiden kanssa yrittää väitellä.
Se vaan laskee kommenttikentän viihtyvyyttä, kun tuntee kahlaavansa sonnassa.

Last edited 5 kuukautta sitten by Qroquius Kad
Mara Katti

Jos Venäjän hyökkäyksestä yrittäisi rautakangella vääntää väkisin jotakin hyvää, niin ainakin se lienee paljastanut EU:n elinkelvottomuuden.
Nimittäin sellaisten isojen teollisuusmaiden kuten Ranskan, Espanjan ja Italian sotilaallinen apu Ukrainalle näyttää olleen ällistyttävän vähäistä.

Tuntemattoman sotilaan kapteeni Kaarnaa soveltaen “eihän sotaa niin käydä !”

Porkkanalaatikko

Minulla discuss tökki. Tämä nykyinen toimii sujuvasti. Onhan se raskasta lukea joidenkin viestejä, mutta jos eivät floodaa niin ehkä ne vielä kestää.

Tare
Last edited 4 kuukautta sitten by Tare