Laittomat laittomasti lokomotiivin lauteilla

Halmstadissa käytiin aamupäivällä mielenkiintoinen episodi. 20 laitonta siirtolaista yritti matkustaa junalla pummilla, mutta matka tyssäsi päättäväiseen konduktööriin ja matka jatkui kotikonnuille.

Maanantaina aamupäivällä päättivät 20 laitonta henkilöä matkustaa Ruotsin rautateillä eli SJ:llä ilmaiseksi, eli pummilla. Tilanne lähti purkautumaan siitä, että laittomat vain tulivat joukolla junaan ja istuivat alas. Tästä seurasi, että ne, jotka olivat varanneet paikan, eivät päässeet istumapaikoilleen.

Konduktööri hälytettiin apuun ja päättäväinen konduktööri teki päätöksen, että juna ei liiku metriäkään. Paikalle kilautettiin poliisit, sillä yhdelläkään ei ollut lippua, eikä aikomusta edes ostaa sellaista. Laittomat nimittäin kuvittelivat, että he pääsevät seuraavalle asemalle ilmaiseksi. Siihenhän olisi riittänyt, että juna lähtee liikkeelle ja pysähtyy seuraavalla asemalla.

Poliisin tiedotteen mukaan kaikki olivat ulkomaan kansalaisia ja sen verran mielenkiintoista porukkaa, että heidät kuskattiin Maahanmuuttoviraston säilöönottoyksikköön tarkempaa syyniä varten mahdollista kotiinpaluuta ajatellen.

 

Subscribe
Notify of
guest
22 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Huru-ukko

Mitenkähän meillä olisi käynyt? No, konnari olisi sanonut, että etsikää jostain joku toinen paikka. Jos löydätte. Ja sitten olisi vitterit viheltäny ja äksät laulanu, että jo on tylylä VR:n toiminta. Niin kuin se yleensä onkin.

tappernoje

Valitin kesällä VR Pohjanmaan junassa Tampereen jälkeen yhdestä matusta joka kyttäili ihmisten laukkuja. Seurasin kaverin touhua ja hän huomasi sen. Matu juoksi heti valittamaan rasismista naiskonnarille. Tämän jälkeen sain rasisti kuulustelun naiskonnarilta, sen kuuli vieressä istunut matkustaja nainen, joka todisti puheeni todeksi. Pidin puheen sen jälkeen ravintolavaunussa miten rasistiksi pääsee Pohjanmaan junassa ja samalla tuli kolmas joka kertoi matu ongelmasta. Kerroin konnarille että pysäytän junan poliisin kera Seinäjoella jos ette tee mitään. Konnari tuli pyytää minulta anteeksi – ei auta enää pyydellä anteeksi, tämä juna pysähtyy 100 varmasti S-joella. Mies konnari toimi ja soitti jo Parkanoon poliisit, huumematu lähti junasta ja tämä kuulutettiin junassa. Uskaltakaa toimia.

Dickie

Valtterit jäi pysäkille

Outlawman-09

Ai että, musiikkia korville, sontasäkit saivat opetuksen. Konnarille hatunnosto.

Qroquius KadD

Kondukaattori on junan esimies.
Kun kaikki on valmista junan lähtöön, hän antaa veturikuskille lähtömerkin.
Ellei anna, juna ei liiku.

Rutale

Nämä ihmispolot etsivät vaan parempaa ( ilmasta) elämää. Onhan täysin ihmisoikeuksien vastaista lopettaa, elämän etsiminen noin kovin ottein.

Dan Wesson

Sitten kun niitä on muutama miljoona etsimässä parempaa elämää, niin natiivienkin elämä on samanlaista paskaa. Kehitymaalainen muuttaa myös sen maan mihin tulee, kehitysmaaksi. Ja ihan ilmaiseksi.

Piikivi

Olipa vaihteeksi kiva uutinen. Ja jopa Ruotsista. Nämä rikolliset ulkomaanelävät tottuneet siihen, että kaikki heille ilmaista tai ainakin pitäisi olla, muuten vois alkaa vaikka rähisemään. Kyllä näille pitäisi näyttää kaapin paikka joka tilanteessa tai niin pitänyt tehdä alusta alkaen. Enkä ole jälkiviisas. Olen alusta asti vastustanut epämääräistä maahanmuuttoa. Normaalit ulkomaalaiset ovat ihan tervetulleita. Mutta esim.kehitysmaiden kepuli-ihmiset pysyköön poissa, kun eivät elä ihmisiksi. Näitä ihmisiä ei tänne tarvita. Nykyiset voisi karkoittaa joka ikisen.

1 vastaan 10-20.

Jep. Mutta pitää olla ns järki päässä sekä tilannetajua. Että missä ja koska menet sanomaan/vittuilemaan kyseisille. Tai tulevat joukolla päälle.

Piikivi

No tarkoitin, että politiikka näitä kohtaan ei alunperinkään olisi pitänyt olla nuoleskeleva. Mutta päinvastoin niitähän on oikein kuskattu tänne meidän rauhalliseen Pohjolaan pilaamaan se rauha. Niillähän on tämä raukkamainen asenne tulla joukolla yhden kimppuun. Yksin eivät niin uskallakaan, jollei ole sitten huumeissa tai muuten sekaisin.

no periksi ei anneta

Siis hetkinen. 20 murjaania sekä yksi konnari. Nostan kyllä hattua rohkeudesta.

Dan Wesson

Ruotsalaisilla konnareilla on enemmän munaa kuin ruotsalaisilla poliiseilla.

Qroquius KadD

Poliisia se ruotsalainen konnarikin tarvitsi, ei se heittänyt noita itse ulos junasta.

muuammiäs

Sentään matujenkin mätää kaalinpäätä muistuttavaan nuppiin meni se fakta, että jos hakkaavat sen konnarin, niin sitten se juna vasta ei liikukaan mihinkään ja vankilareissukin voi tulla.

Frank

Hienoa aktiivisuutta ja oma-aloitteisuutta matujahdissa. Kiitos ja hatunnosto

Viiksekäs

Laittomat olivat ukrainalaisia, paljastaa ainakin Expressen. Kaikki 23 vietiin Migriin.

Qroquius KadD

Ukrainan kansalaisia:

https://www.flashback.org/t3576242p4

Junahenkilökunta oli puhunut mustalaisista.
Ukraina passit kenties, mutta keillä?

Tare

Olisko väärennettyjä Ukrainan passeja. Matut ja salakuljettajat keksineet oivan tavan liikkua melko vapaasti Euroopassa.

ennakkoluuloinen

Olipas svärige-stanin vormuun pukeutuneet yllättävän topakkana.

Tare

He ovat uhreja, muistakaa los alamos.

Wonderful beat ! I wish to apprentice while you amend your web site, how could i subscribe for a blog web site? The account aided me a acceptable deal. I had been a little bit acquainted of this your broadcast provided bright clear idea

헤라카지노주소

I was more than happy to find this page. I need to to thank you for your time due to this fantastic read!! I definitely really liked every bit of it and i also have you book-marked to look at new things in your website.
헤라카지노주소