Poliisi esti nuorten yhteenoton Espoossa

Poliisi sai perjantaina 15.12. tiedon, jonka mukaan Espoon Matinkylässä olisi perjantai-iltana todennäköisesti luvassa nuorten välinen joukkotappelu. Ennakkotiedon perusteella alueelle saapuisi nuoria ainakin Vantaalta ja Helsingistä.

Ennalta estävää työtä tekevät poliisit selvittivät asiaa iltapäivän mittaan, ja poliisi varautui toimimaan alueella aktiivisesti, jotta yhteenottoa ei tapahtuisi.

− Poliisi oli alkuillasta läsnä Matinkylässä useiden partioiden voimin. Tapasimme alueella useita kymmeniä nuoria, ja tarkastimme heistä noin 30. Yhden nuoren hallusta löytyi machete-veitsi. Yhteenottoa ei päässyt syntymään, ja lopulta nuoret hajaantuivat paikalta, kertoo komisario Tomi Partti.

Subscribe
Notify of
guest
8 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Huru-ukko

Machete eli viidakkoveitsi on kyllä tarpeellinen väline tuolla pääkaupunkiseudulla. Kun se koko alue on asfalttiviidakkoa niin välineet on oltava sitä myöten.

Mara Katti

Tuo mainittu Migrikirurgi oli ilmeisesti varautunut suorittamaan tavallista suurempia leikkauksia.

Last edited 6 kuukautta sitten by Mara Katti
Boltteri

“nuorten”… Noinko “ruskeiden” kirjoitetaan?

Qroquius KadD

Se oli väärin kirjoitettu.
Oikea termihän on the Nuorukaiset™, jotka ovat 15-45 -vuotiaita muslimimiehiä.
Samoin the Seurue™ tarkoittaa mustalaisia ja the Kaikkein Haavoittuvimmissa Asemassa Olevat™ erityisen väkivaltaisia ryöstäjäraiskaajaterrorisoijaählämejä ja -somaleja.

Outlawman-09

Jou, aina kun “seurue”, on hevosmiehet&rahtihameet, sitten, kun 2 jalka pökäleet, espoolais nuoret-miehet,ikä 15-75v tai oululainen mies. Sontalehdet, ylenANTO,mt3v ja muut TOTUUDEN TORVET eivät kerro koko asiaa. Esim nyt, kun vantaa hakunila somali-neekeri pari kuivatteli mustia kaapuja KIUKAALLA, kämppä kärähti,akka+4 tuoretta avustettavaa potkaisi joutavaa,pää puikula luikahti kajuutasta.Nyt uusi iso perS(h)e haussa,tuet juoksemaan,gela gold tähtäimessä.

rocky

Mahtoiko isän peti olla eteisessä sattuneista syistä.

Tare

Vielä kun saavat oikeita tuliaseita niin sitten alkaa tulla raatoja.Tosin sivulliset voivat saada myös annoksen monikulttuurista pöhinää.

Last edited 6 kuukautta sitten by Tare
Tare

Muistuu nuoruus 10-15 vuotiaana kuljin aina aseen kanssa.Mutta minusta tuli työtätekevät kuuliainen kansalainen joka maksoi veroja 35 vuotta mutta en syytä ketään etten ole miljonääri. kukin valitsee tiensä.