Filmi: Uussuomalainen muslimi suuttuu kun hänelle toivotetaan hyvää joulua

 

Suosittu uussuomalainen muslimi-tiktokkaaja kertoo, että on tullut vihaiseksi kun hänen islamiaan ei kunnioiteta ja hänelle toivotetaan hyvää joulua.

Prinsessa Aishah-nimellä tiktokkaava afrikaano jakelee säännöllisesti Tiktok-seuraajilleen, lähinnä suomalaisille ohjeita ja käskyjä, kuinka vääräuskoisten suomalaisten tulisi kunnioittaa hänen uskontoaan. Aishah kertoo, että tulee vihaiseksi, kun hänelle toivotetaan hyvää joulua, toisaalta hänellä ei ole mitään haluja toivotella vääräuskoisille suomalaisillekaan hyviä jouluja.

– Jos olen muslimi, enkä halua toivottaa sinulle hyvää joulua, se ei tarkoita, ettenkö kunnioittaisi sinun uskontoasi tai kulttuuriasi. Jos sanon, että olen muslimi ja tulet vihaiseksi, niin SINÄ et kunnioita minun uskontoani, Aishah todistaa ja jatkaa:

– Minulla on oikeus uskoa islamiin oikealla tavalla, koska Suomessa on uskonnon vapaus.

”Ketään ei voi pakottaa toivottamaan hyvää joulua, eikä se ole epäkohteliasta, jos uskon tosissani islamin uskontoon”

Aisha lopettaa paatoksensa sanomalla, että jos haluat viettää joulua, niin se on sinun asiasi, mutta hän itse tulee olemaan aina muslimi ja viis veisaamaan vääräuskoisten vanhahtavasta joulusta.

 

Subscribe
Notify of
guest
109 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Suomi Finland

Ei saatana. Mikä sketsi. Ihan Kummeliainesta.

Fatwantarkistaja

Missä ne odottavat?

Qroquius KadD

Varmaan tuon linkin takana.
Klikkaa jos uskallat.
Minä en uskalla.

Anonyym

Paavon pitäisi saada jonkinmoinen tiedonvälityspalkinto.

Boltteri

”Jos olen muslimi, enkä halua toivottaa sinulle hyvää joulua, se ei tarkoita, ettenkö kunnioittaisi sinun uskontoasi tai kulttuuriasi.”
Tarkoittaapas. Turpa kii, valehteleva sossuapina.

Boltteri

Vitun ihmellistä sössötystä sylkevä perunasäkki-sketsiolento on kyllä pistänyt sossurahat haisemaan tossuihin ja laukkuihin. Mutta kas kummaa, vaikka olisi timanttitiara pään päällä olet kuitenkin vain suomeen kuulumatonta paskasakkia.

Dan Wesson

Kyllä. Muslimin tapauksessa se nimenomaan tarkoittaa, ettei vääräuskoisia kunnioiteta millään tasolla. Ei ihmisenä, yhteiskuntana tai uskontona. Se näkyy Euroopassa terrorismina, slummiutumisena, jengirikollisuutena ja, sosiaalijärjestelmän väärinkäyttönä.
Siispä pikku prinsessa ei tule saamaan suvaitsevuutta tai kunnoitusta, vaan pakotettua sietämistä. Kunnioitus pitää ansaita, eikä prisessalla ole minkäänlaisia edellytyksiä sitä saada.

japadappaduu

”vääräuskoisten” rahat kyllä kelpaa, koska he näkevät sen verona jota vääräuskoisten kuuluu maksaa muslimeille.

Jizya tai džizja (arab. جزية‎) on vero, jonka islam šaria-lain mukaisesti määrää muslimien alaisuuteen jääneille kristityille ja juutalaisille eli dhimmeille. Heidän lukumääränsä oli Lähi-idän kalifaatissa huomattavan suuri satojen vuosien ajan.”- wiki

Dan Wesson

Tottakai raha kelpaa aina. Ja täällä on tarpeeksi idiootteja, jotka ovat valmiit rahaa jakamaan paskasakille, jotka ottavat rahat ja samalla sylkevät naamalle. Ruotssa tämä on jo hallitsematon ilmiö. Silti löytyy aina ymmärtäjiä, jotka ovat tarpeeksi tyhmiä hyväksikäyttöön.

Tare

Menen sinne missä on uskontosi kaltaisia. Kela on näköjään ainakin pitänyt huolta että olet muuten länsimaalainen kiittämätön apina.

Mara Katti

Iltalehden pääkirjoitus:
”EU:n maahanmuuttopolitiikka liikkuu järkevään suuntaan – Taakanjako tosin myrkkyä PS:lle”.

Kun tiedetään Afrikan väestön kasvavan vielä sadoilla miljoonilla, niin eiköhän se taakanjako tule olemaan sitä ”myrkkyä” miltei kaikille täällä Euroopassa.

Last edited 1 kuukausi sitten by Mara Katti
KKi

Voi voi sentään. Nyt on silpopillulla liikaa hiekkaa haavojen arvissa. Jos säkkisomppua noin kovin kivistää genitaalin jämiä niin eiköhän se oikeauskoiseen persereikä paskanistaniin lähtö helpottaisi.

Fatwantarkistaja

Jos Allah olisi keksinyt tärvellä noiden perseetkin, niin olisivatko ne silloin tyytyväisinä kyljellään ja ennen kaikkea hiljaa? Epäilenpä, ettei noita saa millään olemaan vaiti. Säälin tavallaan pakolaisia, nuo akat seuraavat niitä maailman äärin käkättimineen.

KKi

Toi on vieläpä aivan saatanan ruma. Ruma puikulapää jopa somaloiseksi.

Boltteri

Taitaa olla Nigerian lahja Suomelle. Gorillahuulikansanedustaja.

Sami

Mitä v*ttua!?! Meillehän luvattiin että noi kotoutetaan. Voi v*ttu, taas meille valehdeltiin ihan satuja!

Paltursson

Onneks toi eestiläinen ruma äijä on säkitetty, muutenhan tässä olisi joutunut raivorunkkaamaan. Onks toi joku online-kirppismyyjä vai mitä se haluu? Ei mul oo banaanii.

minä vain

Musta, nainen ja islam.
Typerimpiä asioita maailmassa.
Jos tietäisi uskontonsa, niin saattaisi heittää huntunsa pois ja lopetta uskonsa.

Piikivi

Näin naisena on kyllä pakko sanoa, että nainen ei ole typerimpiä asioita maailmassa – äitisikin on nainen – mutta ihmettelen vähän noita musliminaisia, kun puolustavat tuota täysin naista alistavaa uskontoaan. Ne on kai niin aivopestyjä. Toisaalta islam on väkivaltainen uskonto eikä siinä niin vain luovuta, halusit tai et. Kuinka moni on päässyt hengestään, kun ei ole enää halunnut olla muslimi. On ne pipipäistä sakkia

Minä vain

Tarkoitin yhdistelmänä.
Koska koraanin jne. mukaan, EI sana tarkasti:
Naisella on vain puolet järjestä naiset joutuvat helvettiin, koska heillä on kuukautiset. Mustat ovat rusinapäitä ja niiden arvo orjana on kymmenesosa vaaleasta orjasta. Naisen todistus on puolet miehen todistuksena. Naisen perintöosuus on puolet miehen perintö osuudesta. Mies saa piiskata vaimonsa, jos epäilee niskoittelua. Miehelllä voi olla neljä vaimoa ja lukemattomia seksi orjia. Jne jne jne.
Kyllä, vaikea erota uskonnosta, koska tappouhka ja erottaminen yhteisöstä/suvusta.
Onneksi viisaita ja rohkeita naisia löytyy ja monet heistä on kaiken uhalla julkisuudessa.

Piikivi

Mikä logiikka tuossa on, kun naiset joutuvat helvettiin ja siltikin siellä paratiisissa pitäisi odottaa kasa neitsyitä …

Qroquius Kad

Ne ovat sellaisia Allahin taikaneitsyitä, jotka pysyvät ikuisesti puhkeamattomina vaikka kuinka porattaisiin.

Piikivi

Tai lapsia. Niillähän on lapsimorsiametkin. Ne eivät kunnioita lapsenkaan elämää.

Fatwantarkistaja

6-vuotias Aishakin oli melkein neitsyt, melkein olisi päässyt Paratiisiin, muttei siltikään. Helvetissä tavataan.

Sharia määrää, ettei tyttölasta saa rikkoa, muuten joutuu maksamaan sen loppuelämän, eikä sen siskoakaan saa raiskata. En tiedä, onko islamissa minkäänlaista ikärajaa/koskeeko säännöt poikalapsia.

KKi

Eipä ne kai omia jätesäkin sisuksiaan raiskaakaan. Pakosta panevat jotta tulee lisää ählyjä. Eikäpä toi valkoisen naisenkaan yllätyspaneminen ählämin mielestä raiskaus ole.
Huoria ja seksihullujahan ählämillä valkoiset naiset ovat. Eräs pikkupoliitikko taannoin ehdotti ählämeiden kemiallista kuohitsemista ennen maahan päästämistä. Muistaakseni homo-Pekka ja nansopullero lauma kauhistui panevien palleroidensa puolesta. Se pikkupoliitikko joutui muistaakseni eroamaan.
Sinänsä ählämeiden oletusarvoinen kuohitseminen olisi naisrauhamme kannalta kovasti kannatettavaa ja lisäisi sitä turvallisuuden tunnetta.

mariD

Se on muslimioppineiden (so.miesten) logiikkaa, tai pikemminkin logiikan puutetta. Eihän tuonpuoleisessa ole mitään tarvetta lisääntyä. Ja vielä neitsyitä. Kertoo paljon miten keskiverto muslimimiehen korvien välissä viheltää.

Piikivi

Ne on täysin kikkeliensä vietävissä. Kukaan elävä olento ei säästy niiltä

mariD

Luin teiniässä Koraanin (mikä oli karsea kokemus), mutta koin sen olevan välttämättömyys jotta tietäisin mistä siinä kaikesta on kyse. Kaikki nuo naisia koskevat seikat jotka mainitsit pitävät paikkansa, eikä tuossa ollut edes ihan kaikkea. Yksi mieleen jäävin itselleni on ollut se, että jos islamilaisessa maassa nainen raiskataan, joutuu hän oikeuteen ja jos naisella ei ole esittää kolmea miestodistajaa raiskaukselle, saa nainen tuomion ”haureudesta”. Islamin uskosta tosiaan kertoo paljon se, että kuoleman jälkeen olisi muka yli 70 neitsyttä odottamassa taivaassa. Kristinuskossa ei tuonpuoleiselle elämälle tarjota maallisia nautintoja, mutta musset ovatkin toista maata.

KKi

Eiköhän ne neitsyet ole ählämeiden unelmissa koskapa aikuinen nainen saattaisi suhtautua ählämiin kuten eräskin nainen Gatesin Billiin. Tuumaten Gatesille herkällä hetkellä jotta; ”micro and soft”.

Qroquius KadD

Ei kun juur päinvaston.

Muslimille parasta, paratiisillista seksiä on saada alistaa nuori, pelkäävä, hätääntynyt tyttö joka ei tiedä seksistä mitään, tunkeutua tämän sisään että paikat repeävät, veri valuu ja tyttö huutaa kivusta.
Tämä joka kerta uudestaan ja uudestaan.

Vieläkö joku ihmettelee, miksi muslimijätkät tunkevat Länteen tavoitteenaan päästä raiskaamaan alaikäisiä tyttöjä?
Se on juurikin sitä, mitä niiden Paratiisi niille lupaa.

KKi

No nii’i. Ählämi kun ei ymmärrä oikean naisen päälle yhtään mitään. Saattaapi pikku ählämin pippeli paeta oikeata naista. Ymmärtääkseni vahva nainen on ählämin kauhu.
Pieniä ja heikkoja ählämin toki on kunniakasta raiskata ja tappaa. Se on allahin tahto.

mariD

Olet oikeassa. Perusählämi, jo kakarana koraanikouluun usutettu tyhmän lämseä muslimijätkä ei todellakaan ymmärrät naisista hevon helvetin pihaustakaan. Olen tämän kokenut henkilökohtaisesti Helsingissä ja muutamalla lentokentällä Euroopassa vaihtolentoa odotellessa kun musulmán on lähestynyt juttuaikeissa. Itse kun nyt satun olemaan allerginen muslimeille, niin ei jutun tynkää synny sen enempää Helsingissä kuin missään muuallakaan. Sanon kohteliaasti olevani kiireinen ja poistun paikalta. Minulla ei ole muslimeille mitään asiaa.

Boltteri

Miten ne neitsyet ovat taivaaseen joutuneet, sitä ei kerrota. Eikä myöskään sitä saavatko kaikki miehet uudet setit neitsyitä vai pitääkö noita samoja panna koko ajan? Hitto mikä kasa akkoja pitää siis taivaaseen roudata jo joka jannu saa uudet setit. Voitteko kuvitella sitä akkojen älämölöä??? Mikäs helvetin taivas se semmonen on!! Onko ne iki-neitsyitä vai tehdäänkö kekseliäs anaalitemppu että neitsyys pysyy? Niitten ikää ei myöskään kerrota, mitä jos Allahilla on lama ja neitsyet ovatkin 90-kymppisiä? Lihavuuttakaan ei mainita. Kuten olen aina sanonut: islam on keksitty niin että rumat miehet saavat pillua. Jopa taivaan ainut vetotekijä on armoton määrä neitsytpillua. Mitä musliminainen saa taivaassa? 70 käyrää neitsytkyrpää? Taivaassa ei ole sossua, ei akat sinne halua.

KKi

Tiedätkös miksi ählämit pistää akkansa kaapuihin piiloon? No tietenkin siksi, että tuo tämän jutun rullahuuli on sieltä KAUNEIMMASTA päästä sählääjien akkoja.

Jos meidän naiset olisivat keskimäärin yhtä virtahepoja kuin ählämien akat niin kaapuja harkittaisiin mekin, ihan jo julkisivulautakunnan vaatimuksesta.

Siinä mielessä ählämien normaalia voimakkaampi kiihoittuminen jopa pulleroita ja siiderivalaita kohtaan on ymmärrettävä primitiivinen reaktio. Puhumattakaan pulleroiden järjestämien tuote-esittelyiltojen, vaikkapa päiväkodeissa, aiheuttamista reaktioista alkeellisille vaistoille.

Boltteri

Kuvitelkaa sitä karvojen ja hienhajun määrää noitten säkkien alla. Ilmankos koraani antaa miesten luvan hakata säkkimursujaan, jotenhan sitä on puolustettava itseään jos säkkimursu uuden sossuluteen siittämisen aikana innostuisi vaikkapa suutelemaan tai muutenvaan käymään päälle. OOOOOH Mohammed nuole minun hikistä karvakaivoa, kautta Allahin!!!

Outlawman-09

Somaliakkojen mittakaava, pituus ja paino sama, 160, puikulapääkuikelon 175-195cm, paino 55-75kg 2jalkaPÖKÄLE. Kuka haluaa somalin naapurikseen ??? Karja hutikutisalo,somaLI,begga pyllistelevä,10=100 stuppikull vai kesKUSTAn kannikka säärikkö ? Ja päälle suvaitsevaisuus.

Fatwantarkistaja

Mulla on keittiökaapin päällä 1,8kg rusinoita maailmanlopun varalle, vaan 72 valkoista rusinaa houkuttaisi enempi. Valitsenko elämän, vaiko Scanian? Olen ajanut Scaniaa, vaan en ymmärtänyt sen käyttötarkoitusta. Täällä kävi se **tun läski imaami taannoin, olisi esittää pari kiperää kysymystä sillekin, lapsenraiskaamisesta vaikkapa.

Tulipa taas humalassa sekaista settiä, onpahan aamulla jotain hävettävää. Joulupöytää ja muuta mukavaa!

Toni A.

Tällaisia ihmisiä kulkee nykyään keskuudessamme paljon. Ei ole hyvä juttu, että meillä on sellaisen uskonnon (islam) edustajia, jotka suuttuvat siitä, kun heille toivotetaan hyvää Joulua. Nämä henkilöt (muslimit), joihin muodostuu vihantunteita, siitä että heille toivotetaan hyvää Joulua, ovat ongelma, ei se hyvän Joulun toivottaja. Suomessa ei ole ennakkosensuuria eikä tämä nainen voi estää ketään toivottamasta hänelle hyvää Joulua. Mitä seuraavana? Onko tiettyjen parfyymien käyttö kielletty samassa huoneessa olevilta? Onko mahdollista tulla hänen luokseen vihreissä housuissa? Vai saanko kuulla nostattavani hänessä vihantunnetta? Mitä tämä nainen tekee näille ihmisille, jotka nostattavat hänessä vihantunnetta, vai tekeekö mitään? Kaikin tavoin rikkovaa ja häiritsevää käytöstä.

KKi

No itsepä olemme, tai oikeastaan meidän suvakkimme, heille selittäneet kuinka vitusti arvostamme heidän ns. ”kulttuuriaan” kuinka heidän paskastaialainen, väkivaltainen, ns. ”kulttuuri” rikastaakaan meitä.

Aivan käsittämätöntä suvakismia pitää jotain paskasta tehtyä majaa korkeana teknologisena saavutuksena pitävää ähläävää sähläävää neekeröintiä samanarvoisena tieteet ja taiteet luoneen lännen kanssa.

Neekereillä oli aikaa tuhansia vuosia kehittyä sillä aikaa kun euroopassa taisteltiin kylmyyden kanssa. No eurooppa kehittyi ja loi sivilisaatioita. Neekerit perehtyi lähinnä panemiseen ja banaaniviinaan.

Sanokaapa yksikin neekereiden/ählämeiden luoma teknologinen hyvinvointivaltio, edes yksi?

Peri

Wakanda?

Sherlokki suvakko

Ihan hyvin nimenä vois olla Wakinanda. Ainoana innovaationa kursittu wembelele, onhan se jonkinlainen saavutus sekin.

Synnove Kraken

”Sanokaapa yksikin neekereiden/ählämeiden luoma teknologinen hyvinvointivaltio, edes yksi?”

Wakanda. Ai niin, sehän onkin oikeasti vain marvel studios -puulaakin mielikuvituksellista woke-sontaa. Tosi joihinkin se on mennyt täydestä.

Ainakin Daily Mail on kirjoittanut aiheesta

Last edited 1 kuukausi sitten by Synnove Kraken
KKi

Niijuu toi Wakanda tapaus. Ymmärtääkseni jotkin neekerit oikeasti uskovat sarjakuvan olevan dokumentti. Kertoo sekin osaltaan neekereiden kognitiivisista kyvyistä.

Soisin neekereiden unelmoivan käkkäräpäisiä rullahuuliunelmiaan jossain omassa neekerimaassaan. Ties vaikka evoluutio johtaisi tuhansien vuosien kuluessa sen wakandan syntymiseen.

Fatwantarkistaja

Voisi se noinkin mennä. Jostain mekin ollaan kehittyneet. Suomalaiset neekerit eivät todellakaan olisi selviytyneet meidän säännöillä, omillaan vallan mainiosti.

Dan Wesson

Niin, missä ovat Afrikan Michael Faraday, James Clerk Maxwell tai Marie Curie? Ja muut tiedemiehet ja – naiset, jotka käytännössä loivat modernin tieteen joka taas mahdollisti teollisen vallankumouksen ja kehityksen, jonka ansiosta ihmiset asuvat kohta Kuussa ja Marsissa. Faraday ei osannut edes lukea kunnolla, mutta keksi silti sähkömoottorin periaatteen. Edelleenkin Afrikassa asutaan savimajoissa, kun pohjoisessa lennetään Kuuhun. Joku tässä mättää. Mikähän se mahtaa olla? 🤔

p.grandell

älyykkyys osamäärä!

Minä vain

Islamin ”keksinnöt” ja tiede perustuu muilta kansoilta varastettuihin kirjallisuuksiin, loput niistä tuhottiin.

mariD

No, älä nyt ole niin julma. Se oli musta mies joka popcornin keksi :))

Qroquius Kad

Eihän ollut vaan inkkari:

https://fi.wikipedia.org/wiki/Popcorn

Paahdetut jyvät naposteltavina mainitaan myös Vanhassa Testamentissa.

mariD

No, ainakin se kaupallisti ne popcornit.

mariD

Eikö se ollut musta mies joka keksi vetoketjun?

mariD

Noin muuten Yhdysvalloissa on paljon pätevää mustaa väkeä, valitettavasti vain suurempi osa on vähemmän pätevää, jos ilmaisu sallitaan. Ja sitten on slummeihin jumiin jääneet (mielestäni suureksi osaksi omasta syystään) joiden sanasto (vocabulary) käsittää kenties jopa 2000 sanaa. Senhän kuulee helposti kun musta slumminuori puhuu, hän toistaa samoja sanoja ympäri ämpäri eikä kykene ilmaisemaan itseään monimuotoisesti. Keskiverto amerikkalaisen vocabulary käsittää n.5000-6000 sanaa, jos oikein muistan. Briteillä sanavarastoon kuuluu parisen tuhatta enemmän kuin keskiverto amerikkalaisella. Nämä on kyllä mainittu netissä, mutta siitä on jo aikaa kun viimeksi niitä tsekkailin. Ja nyt ei ehdi googlata tarkistuksia, on nimittäin aika lähteä ottamaan illan viimeiset löylyt!

Last edited 1 kuukausi sitten by mari
Qroquius KadD

Vetoketjun keksi ruotsalainen:

https://en.wikipedia.org/wiki/Gideon_Sundback

Sanavaraston köyhyys näkyy sellaisissa suomalaisissakin, joita ei itsensä sivistäminen ole kiinnostanut:
on hämmentävää kohdata sinänsä normaaliälyiseltä vaikuttava kanssaihminen, joka ei pysty muodostamaan eikä ymmärtämään yli seitsemän sanan pituista lausetta.
Omissa lauseissaan toistuvat tylsästi ja jankuttavasti samat sanat ja sananparret.

Tuskin tällaisilla kantakirjasuomalaisillakaan on 2 000 sanaa laajempi vokabulaario.

mariD

Näinpä. Kun nykynuorten tekstejä lukee, ei niistä usein ota mitään tolkkua. Toisinaan taas tuntuu, että ovatko nämä käyneet edes peruskoulua..? No, se siitä. Vetoketjun muistin väärin, mutta mustien keksintöjä ovat ainakin seuraavat: liikennevalot, kaasumaski, silitysraudan paranneltu versio, vesipyssy (heh), kokoontaitettava sänky, postilaatikko, veripankki, automaattivaihteisto, kylmäsäilytys (refrigeration, en jaksanut tutkia oliko tämä jääkaapin edeltäjä joka taas on amerikan englanniksi fridge). Kai niitä on muitakin USA:n mustan väestön keksintöjä, en vaan jaksanut käydä läpi kaikkea. Minusta osa ainakin edellä mainituista on tosi hyödyllisiä vempeleitä, toki ne ovat kaikki USA:n mustan väestön kehittämiä. Afrikasta ei ole kuulunut pahemmin mitään, korjaa jos olen väärässä.

Qroquius KadD

Onhan siellä Afrikassa keksitty vaikka mitä:

https://en.wikipedia.org/wiki/Category:African_inventions

Paitsi vain, että käytännössä ne kaikki löytyvät tämän takaa:

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Egyptian_inventions_and_discoveries

Niidenkin tekemisen jälkeen on Niilissä ehtinyt virrata aika lailla mutaista vettä.

Fatwantarkistaja

Ben’s onkin valkoinen mies, joka riisin keksi. Tykkäsin kyllä siitä sympaattisesta mustasta ukosta, mutta se on kielletty. Irtisanoudun rasismista, enkä enää ikinä poimi paskafirman tuottehia koriini. Musta mies ei voi edustaa mitään hyvää, se tuli kerralla selväksi.

KKi

https://fi.wikipedia.org/wiki/Riisi

Eipä riisiä kukaan ole varsinaisesti keksinyt. Mutta mutta, Converted Rice Inc kaupallisti vuonna -43 ”parboiled” riisin. Käsittääkseni siis puuroutumattoman riisin. Tämän siis brändinä ”Uncle Ben’s”

https://en.wikipedia.org/wiki/Ben%27s_Original

Vuonna 2020 Ben-setä sitten joutui tättähääräämisen uhriksi. Samoin kuin vaikka Brunbergin neekerinsuukko suklaa namit.

Nyttemminhän tättähäärät ovat keskittyneet enemmänkin wokeltamiseen.

Dan Wesson

Sinänsä hupaisa juttu tuo Uncle Ben riisi. Se musta mies riisipaketin kyljessä ei ollut mikään sattuma, vaan tyyppi oli amerikkalainen riisin viljelijä, jonka riisi tunnettiin erinomaisesta laadustaan. Hänen kuoltuaan 1930 luvun lopulla hänen kuva päätettiin laittaa riisipakettiin.

Boltteri

Musta mies keksi mustat sinkkuäidit.

mariD

Pitää paikkansa. Tolkuttoman moni nuori musta nuori kasvaa ilman isää. Ne ovat joko saaneet lyijymyrkytyksen tai ovat vankilassa. Mustilla huudeilla suurin osa kakaroista onkin yksinhuoltajaäitien kersoja. Ja kun se isän malli puuttuu, niin…

Boltteri

RASISMI jarruttaa kehitystä.

Dan Wesson

Afrikka on sitten oikein superrasistinen maanosa, kun siellä ei kehity mikään. Suurin syy siihen on islam. Se estää kaiken kehityksen aiheuttamalla jatkuvia sotia, terrorismia, alistamista, rasismia ja ylikansoitusta. Toinen syy on kehitysapu. Se taas estää tehokkaasti kaiken omatoimisuuden. Lisäksi niistä rahoista ei varmaan puoletkaan päädy oikeaan tarkoitukseen, vaan heimopäälliköiden uusiin mersuihin sekä ryssiltä ja kiinlaisilta ostettuihin aseisiin.

Boltteri

Anna neekerille lehmä, aura ja siemenperunoita. Lehmä syö perunat, neekeri nussii lehmää ja toinen neekeri varastaa auran. Sitten neekeri haukkuu sinua rasistiksi.

Johan Pomppas

Olihan Afrikassa 1000-luvun alkupuolella isoja kaupunkivaltioita, tosin homma romahti siihen kun arabien kanssa käyty orjakauppa oli niin tuottoisaa että muun elinkeinoelämän kehittäminen unohtui ja ne romahtivat jo ennen valkoisten tuloa. Naapuriheimojen porukkaa myytiin siekailematta. Pian valkoiset ottivat haltuunsa orjakaupan ja roudasivat suuren määrän Pohjois- ja Väliamerikkaan työvoimaksi.

Minä

Eivät valkoiset ottaneet orjakauppaa haltuunsa, vaan ostivat orjia afrikkalaisilta toreilta. Niitä toreja oli olemassa kauan ennen kuin yksikään valkoinen kävi ostamassa ensimmäistäkään orjaa. Ja orjakauppa jatkui senkin jälkeen, kun valkoiset lopettivat orjuuden. Orjatoreille riitti asiakkaita ilman valkoisiakin, mutta valkoiset tuhosivat Pohjois-Afrikassa sijainneen orjakaupan keskuksen ja siihen orjakauppa paljolti loppui. Orjakauppaa kyllä käytiin arabimaissa, somaliassa sekä muualla Afrikassa edelleen. Somaliassa orjuutta eivät lakkauttaneet somalit, vaan italialaiset joskus 30-luvun tienoilla.

Johan Pomppas

Joo, toki afrikkalaiset roudasivat edelleen orjia noille toreille.Volyymi kasvoi, ja arabien bisnes väheni. Ei ole orjakauppa vieläkään loppunut maailmasta.

Minä vain

En muista valtion nimeä, mutta muslimi maa, jossa VIRALLINEN orjuus lakkautettiin vasta1985.

mariD

Noinhan se on ollut. Yhdysvalloissa musta väestö uskoo edelleen ihan yleisesti orjakaupan olleen valkoisten keksintö, kuten myös Euroopassa typerimmät kommarivihervasemmistolaiset. Jos yrität oikoa näille asiaa historiallisilla faktoilla, saat vastaasi sellaisen pa*k*myrskyn että pois alta…

Last edited 1 kuukausi sitten by mari
Minä vain

Ja mailman historian rikkain henkilö oli muslimi kuningas, muistaakseni juuri orjakaupalla ja varastamalla rikastunut.

p.grandell

ahvenanmaa.. suomen kongo! heh. humorilla, ite oon oolannissa duunissa, hyvä mesta.

seant

Toivottavasti ei mennä siihen kuten Ruotsin eräät julkiset tahot, maahanmuuttovirasto toivotti  ”hyvää viikonloppua”.
Malmön kaupunki ”mukavaa lomaa ja onnellista uutta vuotta”.
Monet on kysyneet miksi ”Hyvää Joulua”  ”Haluamme ottaa mukaan kaikki kaupungissamme asuvat” mutta ramadanin aikana Malmön kaupunki toivotti ”hyvää eidiä” 

Back to Sarvi instead

Somalimamma haluaa että islamia nostettaisiin enemmän esille Ruotsin kouluissa ja että islamilaisia juhlapäiviä vietettäisiin yleisesti:

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/jonkoping/khadra-abyan-fran-somalia-om-julen-viktigt-med-gemenskapen

mariD

Tätähän on muuten vaadittu aiemminkin! Olisiko vielä ollut Ruotsissa? Siis että islamin juhlapäivät on otettava mukaan kalenteriin. Joko Ruotsissa muslimit saavat töistä vapaata islamilaisina pyhäpäivinä? Enpä ihmettelisi jos näin olisi. Jälleen yksi esimerkki siitä ettei huvita sopeutua elämään valtaväestön tapojen mukaan kuten kuuluu, ja ylipäätään osoittaa täyttä haluttomuutta omaksua maan tavat. Sen sijaan on tuotava oma kulttuuri framille ja vaadittava muita elämään sen mukaan. Sitten vielä ihmetellään miksei nämä sopeudu..ei kun anteeksi integroidu (ei ne halua). Röyhkeitä sontiaisia.

Terhomatti Hämeenkorpi

Saatanan musulipaskaämmä :-((( Ei mulla ny´ muuta (Stubb).

Ihmettelijä

Eihän tolle voi muuta, kuin nauraa 😂😂😂…
Ja pistää seuraavaan koneeseen kohti alkuperäaluetta 😂😂😂

”Maassa maan tavalla”

Outlawman-09

Mieluiten tavarajunaan ja CCCP kautta helmikuussa, evääksi suolavettä,knäkkileipää ja porsaan POTKAA, perillä voib sit litkiä terveysjuomaa, KAMELINKUSTA.

Minä

Miksi muslimit sitten väitetysti loukkaantuvat esim. kirkkojen risteistä?

Miksi muslimit pitävät ei-muslimeita ihmisarvottomina vääräuskoisina, jotka saa ottaa hengiltä tai orjuuttaa maksamaan muslimeille vääräuskoisten veroa?

Miksi pitäisi kunnioittaa uskontoa, joka määrittelee kaikki muut arvottomiksi?

Minun puolestani ihan sama, jos toivottelee joulua tai ei. En minäkään toivottele ramadania. Mistä tuo keksi nostaa tuollaisen elämän toivottelusta?

Minä vain

MIksi heille edes toivottaa mitään hyvää?

mariD

Aivan. Kuinka usein kuulee heidän toivottavan kantaväestölle jotain hyvää…missä tahansa asiassa ? Se eräskin vuoden pakolaisnaiseksi valittu kemuloinen ilmoitti pakinassaan ettei hän ala suomalaisia kiittelemään siitä, että on saanut turvapaikan.

Piikivi

No en minäkään kiitä sitä suomalaista, joka myönsi tuolle naiselle ”turvapaikan”. Ennemminkin halveksin molempia. Herätkää jo suomalaiset suvakit!

T

Suomalaiset suvakit eivät herää, sillä he tietävät mitä ovat tekemässä. Kyse ei ole tyhmyydestä vaan pahuudesta.
Itse olen alkanut kallistumaan Edward Duttonin ”Spiteful mutant” -teorialle, miksi ihmiset haluavat tuhota kotimaansa.

mariD

En minäkään kiitä suomalaisia suvakkeja mutta siitä huolimatta nämä kaiken maailman pakolaisnaiset sun muut loiseläjät elelevät nettoveronmaksajien rahoilla. Sietäisi edes siitä kiittää.

mariD

Veikkaan, että siksi koska on röyhkeä, haluaa tiktok näkyvyyttä, haluaa osoittaa omalle yhteisölleen siinä lähiössä missä asuu olevansa kantaväestöä halveksuva tavanomainen muslimi. Jos muslimit suutahtaa kun niille toivottaa hyvää joulua niin siltä välttyy kun ei ole missään tekemisissä heidän kanssaan. Itse olen noudattanut tätä periaatetta aina.

KKi

Juurikin oikea tapa suhtautua sekä neekereihin, että ählämeihin. Parasta pysytellä mahdollisimman kaukana.
Vaikkapa volttia en käytä ollenkaan. Jotenkin vastenmielinen ajatus syödä jotain sellaista johon ähläm on koskenut.

japadappaduu

No enpä minäkään toivo sompansseille muuta kuin hyvää kotimatkaa.
Kauas on toikin synnytyskone eksynyt sieltä missä sen pitäisi olla.

Fatwantarkistaja

Ihan näin yleistäen: Jos joku on lapsenraiskauskultin ulostama tuotekuvasto, mistä mä sen voin tietää? Pitääkö mun jokaisen katuhuoran TikTok -videot käydä katsomassa ja sitten vasta saan sanoa huoralle päivää? Mikäli pershoron mielestä päivällä onkin yö, olen kusessa.

Tämän sanon siis nimenomaan yleistäen, ketään saatanallista uskontoa potevaa erikseen nimeämättä. Onhan nyt sentään joulurauha. Ai niin, siitä ei saa puhua. Hyvää joulua kaikille, paitsi biojätepusseille, ne haisevat pitkään säilytettyinä ja keräävät kärpäsiä tykönsä, amen.

Tare

Pikku muslimi syöpäläinen, haista vittu.Ja Hyvää Joulua koko sydämestä.

Make

Eli ei arvosta Jeesuksen syntymäjuhlaa. Ja vieläpä sikäli erikoista, että Jeesus sikisi Pyhästä Hengestä, minkä Koraanikin tunnustaa. Mutta Muhammed ei siinnytkään niin, vaan oli ihan tavallisella tavalla alkunsa saanut syntinen.ihminen.

Ai niin… Somaliassa on n. 94 % naisista ympärileikattu eli klitoris poistettu. Taitaa tältäkin naiselta leikattu ? Sääliksi käy…

Jos ei Hyvä Joulu kelpaa, niin ei sitten Hyvää Uutta Vuottakaan toivoteta.

Mutta kaikille suomalaisille kaikkea hyvää!

Se jos mikä on suunnaton ilo, ettei olla somaleja!

KKi

Eikös puikuloilta puukoteta kaikki värkit, heh, vittuun? Eli eipä siinä tarvitse ihmetellä miksi puikula-akka on pahalla päällä.

Joskus takavuosina oikein säälitti noi akat. Vaan ei enää. Aina parempi mitä enemmän tekevät toisilleen vahinkoa. Ympärileikkaukset taitaa muuten olla puikula-akkojen puuhaa pikkupuikuloille. Antaa mennä vaan oikein urakalla, josko pikkuisen edes rajoittaisi puikulakantaa.

Outlawman-09

Työntävät uutta sukua sieltä taaemmasta räppänästä.

Outlawman-09

Saattaa somaliHARPPUUNOILLA olla nautintojaoksella suht hiljaista,kun kylän peltiseppä on rälläköinyt iloalueen mäjelle. Ainoa virka on punkea 2jalkaisia PÖKÄLEITÄ ihmisten riesaksi.

Moonman

Toivottakaa jatkossakin kuolemankultin jäsenille hyvää joulua ja huomauttakaa, että kun muhammed mätänee haudassaan kuolleena, on jeesuksen hauta tyhjä taivaaseen nousemisen vuoksi

Pequulijenkkatwist

Saattaa hänellekin Kelan ns. jouluraha kelvata, kuten monelle muullekin joka elelee toimeentulotukien ja maksusitoumuksien maailmassa.

Minä vain

Taitaa ola tuoreempi maahantuotu serkkuvaimo, kun kielitaito hakusessa.

nimellinen

Tuo ämmä on opetellut suomea ainoastaan vittuillakseen suomalaisille. Painu helvettiin Suomesta.

mariD

Minä en, Aishah, kunnioita sinun asennettasi tippaakaan. Uskostasi en piittaa tuon taivaallista, eritoten siksi ettei islam kuulu Eurooppaan. Joten miksi et veisi itseäsi ja uskontoasi takaisin sinne mistä sen tänne toitkin? Silloin ei tarvitsisi kuunnella hyvän joulun toivotuksia ja kaupan päälle saisit elää omiesi parissa. Bon voyage de retour à la maison !

Last edited 1 kuukausi sitten by mari
Qroquius Kad

No kun Aishah on täällä valloitusretkellä, joka sujuu oikein hyvin.

KKi

Juu, siiderivalaiden valtakunnan nansovaltuuskunta toivottaa pallerot kovasti tervetulleeksi. Tarjoaa pullaa ja silpomatonta pilluu.

tappernoje

Somppuneekeri ottaa pulttia, somppunegatiivi surkein kaikista.

Outlawman-09

Jou, africa täynnä neekereitä ja sitten on vielä somalian sontaläjät. Ei helvata, ja niitä punkee suomeen ja täällä punkevat käveleviä pökäleitä 1 per vuosi,suomessa 5v=5 notkuvaa kumiluista läjää. Kuka kiittää somalian lahjasta suomelle ? Stuppikull ? Rikastusta ? Multikult värinää-tärinää, kun 150kg harput lyllertävät lidl hankkimaan monipäiselle paviaanilaumalle muonaa ja kortti vilahtaa kassalla, gela gold. Ja perheen pää notkuu LÄHI-ITÄkeskus tai vastaava kulttuuriasema.

Outlawman-09

AishÄh voi ujuttaa päänsä sinne, millä istuu ja tutkia, onko siellä muita samansävyisiä pyllistelijöitä. Muslimit eivät kuulu IHMISTEN ilmoille. Heidän paikka on aavikko&viidakko&persereikäalueet. Ja aamupalaksi litkiä sitä terveysjuomaa, kamelinKUSTA. Niinhän tekee suur ajaTOLLOh.

Outlawman-09

Onko ihan vaan neekeri vai somalian läjä, pään muoto ei selviä, kun on pyyhe päässä.

KKi

Ehdottomasti puikulapää. Huomaa jo vittumaisesta ja röyhkeästä asenteesta. Toisekseen vain noin ruman itseään prinsessaksi kutsuvan on pakko olla puikula.

Make

Muhammed oli pedofiili, murhaaja, riivattu, valehtelija…

Oletko joka päivä 5:sti rukoillut suura 1:n yhteensä 26 kertaa. kumartunu Mekkaan päin, pessyt kätesi, käynyt Mekassa, paastonnu joka vuosi kuukauden (ja yöherkutellut sen ohessa)…. Et varmasti.

Etkä ole ikinä varma pääsystäsi Taivaaseen! Nääs tuo Allah kun ei rakasta sua pätkän vertaa sillä hän on itse Saatana. Varas, tappaja ja tuhoaja.

Mutta Jeesus on Vapahtaja, Voittaja ja Ovi iänkaikkiseen elämän.

Allah ei ole meidän kristittyjen Jumala, kuten te muslimit väitätte. Meidän Luoja on Rakkaus. Ja Jeesus todisti sen risti työllään ja nousemalla kuolleista.

JEESUS ELÄÄ. Muhammed on multaa.

realist

Miks vitussa näitä apinoita pitää edes ottaa Suomeen? Eikö heitä voisi sijoittaa johonkin toseen muslimimaahan? Voivat siellä sitten uskoa ja silpoa toisiaan miten haluaa.

Olympic

Onks toi se äijä joka ei enää saa juosta kilpaa naisten kanssa? Mitä kieltä toi on, sanoiks se jotain kullistaan?

You can't buy class

Ainoastaan neekeri spräädäilee feikki-Louis Vuitton laukuilla.

VMP

Mitä jos toivotti hyviä jon kippureita, että muista juosta paljain jaloin ilman suihkua vieraissa, kunniotusta vai pilkkaa? Pitäisikö mielummin kitistä ja selittää, ettei voi sanoa mitään koska skeptis ry?

VMP

Typo, reggaamallako niitä pystyis korjaamaan?