Filmi monikulttuurisuudesta: Helsingistä Rovaniemelle sesonkitöihin tullut uussuomalainen taksikuski uhittelee suomalaisille

Kun Rovaniemelle palkattiin uussuomalaisia taksikuskeja Helsingistä sesonkitöihin, niin ongelmat paikallisten taksikuskien kanssa alkoivat heti.

Videolla uussuomalainen Helsingistä Rovaniemelle tullut taksikuski uhittelee suomalaiselle taksikuskille, joka toimii ihan normaalien hyvien tapojen mukaan, joita paikallisten kuljettajien keskuudessa noudatetaan.

Hyvät tavat eivät kuitenkaan koske uussuomalaisia. Uussuomalainen kuvittelee, että hänellä on joku erityinen etuajo-oikeus päättää ketkä kuljettajat saavat kyytejä ja ketkä ei.

 

Subscribe
Notify of
guest
28 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Outlawman-09

Ja näillä suomi nousuun ? Mitä sanoob päevi nerkki ?

Tare

On nuo jo vitun röyhkeitä. Jos sanon että pitäs tehdä jotain joku vastaa, tee.En enää jaksa jos ei omalle tontille tule.Olen kyllä jotain yrittänyt mutta politiikkaa päättää meidän elämästä, tahdoit tai et.

muuammiäs

Jopa Iltapasko on kirjoittanut artikkelin näistä matutaksien aiheuttamista ongelmista Rovaniemellä https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/edf7249c-043c-4d94-a577-cd42e05a6071

Huru-ukko

Joo, mutataksejapa hyvinkin. Olikohan matukuski siinäkin Yangon autossa joka tsadissa lipesi “monttuun”?

Qroquius KadD

Poliisi ei ole vielä päässyt kuulemaan kuskia:

https://www.murha.info/rikosfoorumi/viewtopic.php?p=1556676#p1556676

Minfossa pohditaan ovatko tulkit vielä kaikki lomilla.

Huru-ukko

No hitto. Sinähän sen sanoitkin, että mistä kiikastaa. Tulkit on lomilla kotimaissaan joista on lähdetty pakoon pahaa maailmaa ja sotaa ja vainoa!

Ihmettelijä

Jaa… tuli se kehitysmaa sitten Lappiinkin kylään…
Voimia heille vaan, just nyt ei voi muuta, kuin kärvistellä

Qroquius KadD

Johan se on tullut Ylitorniolle pienen kouluvessakeppostelun merkeissä.

japadappaduu

Eipä ole enää tullut taksia käytettyä, mutta kuka hullu tommosenkin tyypin kyytiin menee?

japadappaduu

Alkakee reenaamaan, ei sodan takia vaan että pystyy suojelemaan itseään ja rakkaimpiaan, yhteiskunta ei sitä ainakaan enää tee.

Superkotouttaja

Jep,treeniä kehiin ja mokomia pataan samantein.Pohjosen poijjaat vois viedä mokoman talipallon poroajelulle ja jättää jonnekin “jäähylle”. Kuka tätäkin riesaa kaipaa? no vithu ei kukaan. ja muistetaan sitten käyttää siellä liikenteessä vain kotimaista työvoimaa.

Qroquius KadD

Ei pohjoisessa enää mitään Moskuja ole.
Yhtä veteliä ne näissä asioissa ovat kuin etelässäkin.

Superkotouttaja

Neljä ukkoa auton kylkeen ja Yaris kyljellen,oppii tavoille.

KKi

Muistanpa ajan jolloin taksiksi ei varikset eikä jarikset kelvanneet. Piti olla jotakuinkin laatuluokan laite mittariksi. Nykyään kai kelpaa vaikka mopoauto ja mikseipä kolmipyörä mopedikin.

Ihmettelijä

Tuossa olet kyllä niin oikeessa… noita puukotusuutisia kun lukee, niin väistämättä tulee mieleen että poliisien hommat on nykyään enämpi raatojen kirjausta kuin turvallisuudesta huolehtimista…

h44

Nää pitäis polkea jänkään.

KKi

Juuh, se se Sipilän perneröimä rikas ählytaksi ja toksinen kulttuuri nyt rikastanut maan. Nauttikaamme nyt äänestämästämme rikkaasta ja kuplivasta kansaivälisestä tunnelmasta.
Tylsäähän se olikin impivaaran aikaan, kun ei impikään ollut vaarassa. Toista se on nyt kun impi ählylle taksissa maksaa ja matkan päätteeksi ählyn alla makaa.

Ählämä sählämiä onnellisesti äänestäneille vuodeksi jos toiseksikin.

Boltteri

Olisihan se ikävää jos Rovaniemeläiset pistäisivät hanttiin. Muslimitaksien renkaat puhkeavat helposti. Ei muslimilla ole moneen renkaanvaihtoon varaa. Nämä saastaiset arabineekeripaskat ovat Rovaniemelle ja Suomen matkailulle pahinta mahdollista PR-myrkkyä, joten tuumasta toimeen! Tiedättekös, lapissa on paljon erämaita ja soita johon mahtuu lukematon määrä muslimeja. Ei noita kukaan kaipaa, tuskin kukaan edes huomaisi jos pari sataa paskataksikuljettajaa “katoaisi”. Saisi sudetkin sitä parempaa ruokaa.

KKi

Olen sikäli eläinystävällinen etten lähtisi pilaamaan susien ruoansulatusta syöttämällä heille ählämeitä.

Kallu Pirvanen

Mitä valtavirtamedia ei kerro Vallilan Yango-kolarista?

– Kuski on monikulttuurinen, eikä puhu suomea. (kuulustelu ei onnistu)
– Kuski ajoi Yangoa laittomasti kaverin tilillä. (enemmän kuin tod.näk.)
– Auton omistavan firman kirjanpito on päin vittua. (hyvin mahdollista)
– Autolla ei ole taksin liikennevakuutusta, eikä kuskia ja matkustajia ole vakuutettu.
(5000€ säästö vuositasolla joten erittäin mahdollista)
– Matkustajat loukkaantuivat vakavasti, mikä taho korvaa jos em. käy todeksi?
– Sairaalan jälkeen kuski pakenee maasta. (viisas veto jos ei pidätetä)
Toivon ujosti, että kyytiläiset olivat Sipilän Jukka ja Bernerin Anne. (ei tod.näk.)

f23c4a27cf353872
KKi

Eiikös tämä tanko vai janko ollut se turakkimaalainen mittarikioski.

Boltteri

Luultavasti ollut ns. virallinen Irakilainen ajokortti perunaleimalla ja talviajotaidot ovat sitä luokkaa että kun on pientä alamäkeä ja edessä mutka niin jarrut pohjaan ja sitten mennään suoraan ja lujaa. Voi sitä RASISMIN määrää kun auto ei käänny vaikka rattia veivaa ja Allahia huutaa.

Peksi

Mieluummin kävelen kuin tuollaiselta kyydin ostaisin

Ulataksi Ullatus Kamelipirssiltä

Taksilla matkustaminen on, paitsi törkeän kallista, erittäin vastenmielistä ja stressaavaa kun kuskina on joku entinen Kamelipirssin kuljettaja. Koko ajan saa vahtia taksamittaria ja kuski on joko töykeä tai ylilipevä. Odottaa silti tippiä ja jos ei saa niin miettii päänirroitusta.

EX-taksari

Tiedän lähtökohdan tässä tilanteessa, kyseinen taksikuski oli provosoinut ja haukkunut tätä videolla näkyvää taksikuskia. Siitä suivaantuneena haukkui takaisin ja niinkuin yleensä, näemme silloin vain toisen osapuolen videot… Kyseisen taksikuskin toiminta on ollut monia suomalaisiakin kohtaan hyvin aggressiivinen, joten en ihmettele yhtään, josko tämä toinen suuttui takaisin…

-Terveisin Tolpalla sivusta seurannut.

VMP

Ei olisi yhtään yllättävää tälläisissä videoissa, pitäsikö taksikuskien alkaa käyttämään bodycameja?

Mutta mikä tähän on selitys: https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/edf7249c-043c-4d94-a577-cd42e05a6071

Porkkanalaatikko

Maahantunkeutuja solvaa suomalaista kuskia ja kertoo menevänsä suomalaisen äidin luokse. Ilmeisesti panemaan tai ainakin raiskaamaan. Suomalaista tunkeutuja kutsuu huoraksi. Suomalainen kuski säilyttää rauhallisuutensa.

Tällaiset videot toimivat rokotteina suvakismia vastaan.

Patrick Akhtar

This is healthy for you. It is your priorities that matter, not those activities you believe you cannot profit from. It is always wise to avoid highly addictive games like run 3 so that you can devote your time to more essential endeavors.