Rauhan uskonnon edustajat tappoivat jouluaattona Nigeriassa toista sataa kristittyä

Kun nigerialaiset kristityt valmistautuivat joulun viettoon, niin alueen muslimijihadisteilla oli muut ajatukset mielessä kuin hyvä tahto. Eri lähteiden mukaan ainakin 130-160 kristittyä tapettiin.

Muslimijihadistit ovat jo pitkään terrorisoineet Nigerian keskiosia, joka samalla jakaa alueen kristittyihin ja muslimeihin. Muslimijihadistit saivat jonkinlaista jalansijaa Nigerian koillisosista ja ovat sieltä levittäytyneet laajalle alueelle Nigerian pohjoisosissa.

Muslimien terrorismi kristittyjä ja ei-muslimeja kohtaan alkoi joskus vuoden 2009 paikkeilla ja sen seurauksena alueella tapahtuu jatkuvia isompia ja pienempiä terrori-iskuja ja joukkoteurastuksia, joissa on kuollut kymmeniä tuhansia ihmisiä. Miljoonia ihmisiä on joutunut pakenemaan kodeistaan ja kylistään muslimiterrorin takia.

Terrorin takana on islamilainen ryhmittymä Boko Haram, joka taistelee islamilaisen ylivallan puolesta.

 

 

Jouluaattona 24. päivä alkoi taas tapahtua. Muslimit hyökkäsivät ainakin yhteentoista kylään Keski-Nigerian alueella. Iskut tapahtuivat samanaikaisesti ja koordinoidusti. Kylissä taloja ja omaisuutta poltettiin ja ihmisiä tapettiin summittain. Tarkkaa kuolleiden määrää ei tiedetä, mutta riippuen lähteistä kuolleita on 130-160 ja haavoittuneita ainakin 300.

Vaikka turvallisuus alueella ei ole kovin kummoinen, niin asukkaat eivät silti osanneet odottaa tällaista todella yllättävää ja raakaa laajamittaista iskua. Iskut jatkuivat maanantaihin asti ja levisivät edelleen useisiin kyliin.

Joissakin kylissä muslimit iskivät suoraan kristittyjen kirkkoihin, joissa ainakin joissakin oli ihmisiä sisällä. Heidät tapettiin. Kirkot poltettiin.

Asiasta kertoo esimerkiksi Keski-Afrikan uutiset News Central Africa.

– – –

On erittäin merkillistä, että suuret mediat eivät ole kirjoittaneet asiasta riviäkään. Isku oli Afrikan mittakaavassakin iso isku ja se tapahtui vielä kristittyjen ydinjuhlan joulun aikana. Sen sijaan esimerkiksi Ruotsin mediat ovat vetistelleet Ruotsissa asuvien muslimien turhautumista joulun suhteen.

Tähän loppuun kuunnelkaamme lempi tiktokkarini Princess Aishahin todistusta siitä, että islam on rauhanuskonto.

Subscribe
Notify of
guest
15 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Boltteri

Iltalehti kirjoittaa naisesta joka tappoi tyttärensä https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/ba07d49f-04f8-430f-9b86-a2703a047e9e
ABC kirjoittaa samasta naisesta ja kuvalla ilmoittaa minkälaisesta naisesta on kyse https://www.abc15.com/news/region-phoenix-metro/central-phoenix/phoenix-woman-accused-of-killing-young-daughter-dumping-body-on-christmas-eve

Suvakkitoimittelija Atte miesoletettu Lehtonen elementissään.

japadappaduu

Myös USA:n vanhin päivittäin ilmestyvä sanomalehti NY Post kertoo asioista melko rehellisesti, siksipä esimerkiksi Biden kielsi Postin toimittajien osallistumisen valkoisen talon tiedotustilaisuuksiin. Ja samasta syystä Suomessa yksikään media ei lainaa Postia.

https://nypost.com/2023/12/26/news/phoenix-mother-arrested-after-beating-her-daughter-and-dumping-her-body-in-dumpster-on-christmas/

Apina keinot keksii

Tuo meidän ikioma Boko Haram TikTok-Sossuislamisti Filaneekeri on Nigerialainen. Saako nykyään jihadistit Nigeriasta Suomesta turvapaikan, vai voidaanko OLETTAA että kun Nigerian ovela sossupaikkapakolainen saapuu rajallemme niin väittää olevansa kristitty joka pakenee Boko Haramia. Kun sitten sossupaikka on saatu niin laitetaan säkki päälle ja julistetaan islamin iloista rakkauden sanomaa. Eiköhän jokaisen Suomessa loisivan muslimin turvapaikantarve olisi syytä arvioida uudelleen joka vuosi.

Outlawman-09

Kuka haluaa niggeriaan 4 viikon lomalle ?

Sami

Boko haram haluaa.

Qroquius KadD

Boko Haram on siellä jo olemassa ja elämässä.
Sen sijaan niille saattaisi maistua lepolomailu Suomessa.

japadappaduu

Täällä “kristittyjen maiden” mediassahan asiasta ei ole mitään puhuttu, mutta tilastojen valossakin kristityt on ja on ollut pitkään uskontonsa mukaan vainotuin ryhmä.
Edes kirkko ei sano asiasta sanaakaan, vaan järjstelevät muslimeille jotain muistohetkiä.
Tiedän kyllä mistä se hiljaisuus johtuukin. Se johtuu siitä että kristityt yhdistetään valkoihoisiin, vaikka heitä tietenkin on kaikenrotuisia. Mutta se ei vain sovi siihen narratiiviin kuinka valkoinen on syntyjään paha, ja kristittyjä tappavat muslimit on syntyjään uhreja.

Kimmo Leino

Vatikaani on antanut luvan “uudelleenkirjoitaa” raamatun, koska liian “henkilökeskeinen” tämä kirja. Kirjaroviot saavat aivan uuden määritelmän ?

Mistä EvLut Suomen kansalainen pian hakee turvapaikkaa maailmasta ?

Suomen “perustuslain” 118 § 3 momentti: Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset … syyteoikeutta ei kuitenkaan ole …

Qroquius KadD

Viro on aika turvallinen.
Erittäin turvallinen, jos muslimiuhkaa ajattelee.

Sherlokki suvakko

Kun yksi homo tapetaan, niin koko maailma huutaa hoosiannaa pistäen syytä uskovien niskaan, ei missään tapauksessa kultamunien syyksi tms. 130-160 musujen tappamaa kristittyä…..syvä hiljaisuus, ainakin Suomessa.

Tare

Noista tulee Euroopalle vielä isoja ongelmia ja saas nähdä saako saksa ja eklanti rivinsä järjestykseen.Jos tuo porukka vyöryy Eurooppaan heinäsirkka laumojen laillaja vielä venäjä ja valkoryssä syöttävät näitä Euroopan rajoille, olemme suuressa kusessa.Ryssä on keksinyt oivan aseen ja se pitäisi myös luokitella siksi Naton toiminta ohjeessa.

Make

Tämä on islamia 100%.

Nämä muslimit toteutti Koraania.

Rauhanuskontoko?

Suomen mediassa tämä esiin ja heti!

Qroquius KadD

On se ollut esillä valtamediassa:

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000010083936.html

Muslimit mainitaan ohimennen, mutta tärkeimmät syyt tekoon olivat ilmastonmuutos ja maanviljelyn lisääntyminen alueella.

Outlawman-09

3vk ilmaisia lomia, suorat lennot skavsta-moggatassu, somalian air, propellflyg,suht varma miehistö,mogadissusta lyxskåpbil till niggeria,1star hotel,bara lyx.Tillbaks till Västerås,Örebro eller nån flygplats, vart somalian air har lov att landa. Happy holidays.

nimellinen

i-s-l-a-m onpi RAUHAN uskonto uskokaa hyvällä ta pahalla.