Video: Hillitöntä driftingiä jäisellä moottoritiellä

Filmi on kuvattu muutama päivä sitten jossain moottoritiellä. Jäbä vetää 200 km/h lasissa jäisellä moottoritiellä sellaisessa sladissa, että heikompia hirvittää.

Joidenkin mielestä hengenvaarallista leikkiä, joidenkin mielestä ammattitaitoista auton hallintaa. Mittari näyttää välissä 200 ja rapiat ja vauhti pysyttelee filmin ajan kevyesti yli 150 km/h.

Paheksujia joka tapauksessa riittää ja filmistä on varmasti tehty jo useita rikosilmoituksia.

Subscribe
Notify of
guest
32 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
jorma

Taitoa riittää. Mutta kyllä näillä jäbille pitäisi rakentaa omat suljetut baanat. Siellä saisivat omalla vastuulla vetää surutta miten haluaisivat.

Boltteri

Ei kyllä riitä. Tuossa lähtee lapasesta montakin kertaa. Voimme vain toivoa että tämäkin pienimunainen amis-pelle kuolee yksin autoonsa. Tuollaisia noloja spedejä on joka kylä täynnä.

Qroquius KadD

On se hienoa, ammattimaista auton hallintaa, kun tällä kerralla ei ihmisiä kuollut ja halvaantunut.
Seuraavalla kerralla voi olla toisin ja sinä olet mukana arvonnassa.
Kyllä, juuri sinä:

seuraava tuollainen voi esitellä ammattimaisia taitojaan ja ulosmitata ne siellä, missä sinä, juuri sinä liikut silloin.

Jamppa vaan

Video on kuvattu Jyväskylästä Vaajakoskelle menevällä moottoritiellä. Ajosuunta kohti Vaajakoskea. Kyseisellä tiellään 100 km/h nopeusrajoitus.

Mielestäni kaveri sudittaa autoa koko ajan tolkuttomasti ja nopeutta on huomattavasti vähemmän kuin mittarilukema näyttää.

Kyseessä varmaan joku takavetoinen Bemari ja saadaan näyttäviä sladeja ilman tolkuttoman suurta ajonopeutta.

Pena

Mittaristo todellakin näyttää enemmän Opelin tekeleeltä kuin BMW. Sanoisin kanssa että Omega tuo on.

Pena

Kyllä se tosiaan Omega tuo auto on. Ei BMW. Tässä on juuri samanlainen mittaristo.

2000_opel_omega_interior
Last edited 5 kuukautta sitten by Pena
Boltteri

Järjen jättiläinen tällännyt juutuubiin todistusaineistoa vaikka millä mitalla. Eiköhän natsisika-kytät ole ihan just oven takana.

Dan Wesson

Kierroslukumittari on tapissa, eli pelivaraa ei ole. Nopeusmittarn lukemaa ei näe, mutta kyllä vauhtia on parisataa.Jos koneesta yhtäkkiä lähtee veto, ja perä on luisussa, tulee heijariliike jolloin apina muuttuu matkustajaksi. Voi olla, että säkällä kaiteet pitävät auton tiellä, ja jopa pyörillään mutta en laskisi sen varaan.

Jamppa vaan

Tarkennan vielä arviota kun huomasin katsoa videon kokonaan. Siinähän ajetaan ensin Jyväskylästä Vaajakosken suuntaan ja sitten takaisin. Aloitus Halssilan Aittokallion paikkeilta ja käydään kääntymässä Vaajakosken liikenneympyrässä ja palataan takaisin samoille kohdille kuin lähtiessä. Karkea arvio käytetyn ajomatkan ja -ajan perusteella molempiin suuntiin nopeus ensimmäisten ja viimeisten siltojen välillä (suuntaansa) keskinopeuksia noin 160 – 170 km/h.

Pena

Olisi mennyt mielummin jonnekin jääradalle ajamaan, kuin tuonne liikenteen sekaan. Monessa takavedossa muuten nopeusmittari näyttää enemmän sudittaessa kuin normaalisti ajamalla, koska sille tulee nopeustieto vaihdelaatikosta tai perästä. Typerää ajamista joka tapauksessa ja paskaa musiikkia siihen päälle.

Last edited 5 kuukautta sitten by Pena
Joppos123

Noilta perkeleen julkisilla teillä driftaajilta ja pelleilijöiltä kortti pois ikuisiksi ajoiksi.
Ihan sama tappaako noi molopäät itsensä mutta aika monesti menee syyttömiä mukana.

Tare

Ihmettelin kun liikennekuolemat ovat vähentyneet vaikka päin rekkaan ajavia riittää. Luetaanko ne onnettomuuksisi virallisella listalla, epäilen.Kyllähän nämä tiehäiriköt vituttaa mutta vituttaa ne alinopeutta köröttelvätkin.

VMP

Lopetti tohon kun sai osumaa, mutta kortti ainiaaksi veke ja ehdotonta näissä se on yleensä sivullinen joka delaa ja kuski on ÄO tasolla sellainen, ettei mitään menetettäisi.

tappernoje

Olettamus, että videossa on jossain määrin lisätty speedcontrollia.

Fatwantarkistaja

Tyhmää, joo. Eihän tuolla oikein muita ole, ainakaan videon mukaan. Siltapilariin jos osuu, ei tartte itte alkaa koria oikomaan, taisi olla kaide sitäkin haittaamassa.

Volvolla mittarivirheellä kun ajoi 180 ja nosti jalan kaasulta, tiesi tehneensä virheen. Arvannut kummalle puolelle se aikoo hyökkiä metsään. Pieni veto päällä ja kulki kuin juna raiteilla, ellei loppunut renkaista pito.

VMP

“Eihän tuolla oikein muita ole” Harvemmin kukaan on edes suojatiellä kun yli ajetaan..

MattiS

Eihän tuolla oikein muita ole”

yhden auton ohitti ja monia muita tuli vastaan. Sopiva voltti keskipylpyrän yli suoraan vastaantulijan keulaan ja homma on sillä selvä. Kuski on täysin vajaa kusipää jota pitäisi ensin leipoa turpaan ja sen jälkeen heittää useammaksi vuodeksi vankilaan.

I.O. Ulappa

Mihin kuskilla oli yöllä kiire? Puistokadun nakkisumpulleko?

VMP

Niillä on noi omat piirit:

Opel
Johan Steel

OPEL, Oottakee Pojat Elekee Lähtekö.

Joppos123

Kaikista autoista tulee vanhoina ooppeleita.

Tare

Ettei ois Räikkösen aika käynyt pitkäksi suomen jouluvistiillä.
Ratti hmm. henkilö on. Joku kortin saanut justiinsa, oli harjoitellut mopoautolla joka yö ennen kortin saantia. Ainakin sata aurausviittaa tapettu.

Dan Wesson

Tuollaiset apinat kuvittelevat olevansa ylimaallisen hyviä kuskeja, kunnes taito ei enää riitäkään. Videon lopussahan auton perä taitaa raapaista jo turva-aitaa. Eihän tulla muuten olisi väliä, mutta kun sivulliset ovat aina vaarassa tuollaisten paskapäiden takia. Toivottavasti Darwin-palkinto osuu tuon kohdalle, ennen kuin joku muu kuolee. Tuolla menolla Darwin osuu kohdalle satavarmasti ennemmin tai myöhemmin.

Pena

Ainakin musiikki on tuollaista räp paskaa, niin voi älykkyydestä aika helposti vetää johtopäätöksen. Ei kai tuollaista kukaan järkevä kuuntele.

Jorma Melkonen

Parempi olisi kuunnella tällaista tietopakettia:
Anssi Umpikela – Helvetin ooppeli (youtube.com)

Jorma Melkonen

Täytyy tunnustaa että joskus tuli 70-luvulla ajeltua prkeleen lujaa lumipenkkoihin autonperää nojaten takavetoisella. Se ei ole yhtään niin hankalaa kuin etuvetoisella. Valoista arvattiin vastaantulijat. Olivat pienempiä teitä eikä moottoriteitä.

Mutta silloin sen sai vielä opetella joka paikassa järven jäälle auratulla radalla (nykyään kielletty koska ympäristö/mielenpahoitus/vasemmisto). Sillloin sen osasi, mutta hyödyksi edelleen vanhat refleksit kun on pska keli. Terveisin, Teuvo&Anglia

Tare

Tuommonen kun tulee mutakan takaa nokkaan niin saat vielä itse sakot liikenteen vaarantamisesta. Lakihan sanoo että auto on saatava pysähtymään tien näkyvällä osallla. Siinä ovat lainlaatijat jättäneet sakon arvoisen tulkinnan, jota poliisi käyttää lähes joka kerta valtion kassa kartuttamiseksi, ei nokan koputtamista.Kyllähän elämä on välillä melkoista arpapeliä ja paradoksia, vaikka elät kuinka siististi,voit kuolla toisen idiottimaisuuden takia.

Oisko nyt aito

Video tuskin on aito.Kaveri vetää minuutti tolkulla 200 km/h sladissa 😀

rocky

Nopeusmittari ottaa nopeuden vaihdelaatikon jälkeen eli kun pyörät sutii niin näyttää reilusti yläkanttiin.

Tree Mail

Nice blog here Also your site loads up very fast What host are you using Can I get your affiliate link to your host I wish my site loaded up as quickly as yours lol

Jope78

Kyllä perkele täytyy olla fyrkkaa taskussa , ei saakeli. nauhti ei ihan 200 ollu mutta varmaan siinä 120- 150 välillä