Jyväskylän poliisi tutkii murhaa

Teosta epäiltynä on vangittu aiemmin yksi henkilö ja tänään poliisi esittää kahta muuta henkilöä vangittavaksi samaan rikokseen liittyen.

Jyväskylässä Kirrin uimarannalla tapahtui torstaina 21.12.23 henkirikos. Poliisi löysi paikalta sivullisen ilmoittamana 25-vuotiaan miehen ammuttuna. Poliisi tutkii henkirikosta tällä hetkellä tapahtumaolosuhteiden perusteella suunnitelmallisena tekona, jonka vuoksi rikosnimikkeenä on murha. Tapahtuman tutkinta on alussa ja rikosnimike voi muuttua tutkinnan edetessä.

Keski-Suomen käräjäoikeus on aiemmin vanginnut yhden henkilön todennäköisin syin epäiltynä tähän henkirikokseen ja poliisi esittää tänään kahta muuta henkilöä vangittavaksi samaan rikokseen liittyen.

Poliisi selvittää tutkinnassa kiinniotettujen osallisuutta ja rooleja tapahtuneessa. Uhri ja ainakin yksi epäillyistä tunsivat toisensa entuudestaan.

Subscribe
Notify of
guest
2 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Qroquius KadD

Aiemmin todennäköisin syin murhasta epäiltynä vangittu on Sykiäinen, Risto Samuel, syntynyt 27.8.2003 Jyväskylässä:

https://www.murha.info/rikosfoorumi/viewtopic.php?p=1557070#p1557070

Tapaus liittynee huimausaineisiin, sen verran ohut kynäniska tuolla pääsyytetylläkin on;
heroiini ei korvaa proteiinia lihaskasvussa.

alpilean walmart

Hi there to all, for the reason that I am genuinely keen of reading this website’s post to be updated on a regular basis. It carries pleasant stuff.