Katsoin pitkästä aikaa tv:tä ja hämmästyin

Lopetin tv:n katselun melkein 10 vuotta sitten. Annoin tv:n pois enkä sen jälkeen en ole seurannut ollenkaan mitä tv-maailmassa tapahtuu.

Olin joulun aikaan vanhempieni luona kylässä muutaman päivän, ja siellä laatikkoa katsotaan eläkeläisten tiiviydellä. Samalla joutui itsekin väkipakosta seuraamaan ohjelma-antia.

Hämmästyin, kuinka surkeaa ja ala-arvoista on tv-tarjonta noin ylipäätään. Esimerkiksi monenlaiset tosi-tv-ohjelmat, joissa kadulta vetäistyt random-ihmiset osallistuvat johonkin ohjelmaan, niin niiden katsominen aiheuttaa myötähäpeää. Random-henkilö tilittää asiaansa ja tunteilee silmät vettä tihrustaen. Katsoin pätkän alttarilla tavataan, tai jotain sinnepäin nimistä ohjelmaa ja teki mieli särkeä koko tv, ohjelmassa aikuiset miehet märisivät kuin pikku tytöt “rakkauselämänsä” takia. Ja kun tätä märinää ja avautumista on katsottu 10 minuuttia, niin saadaan katsella seuraavat 10 minuuttia mainoksia.

Ohjelmaformaatit on tehty kuin vajakeille. Kun mainoskatkon jälkeen ohjelma taas jatkuu, niin ensimmäiset viisi minuuttia kerrataan mitä ennen mainoskatkoa on tapahtunut. Vasta sen jälkeen ohjelma taas nytkähtää viisi minuuttia eteenpäin, kunnes taas mainoskatko. Ja sen jälkeen taas sama kertaus mitä tapahtui ennen mainoskatkoa.

Uutiset taas ovat ihan kuin siellä olisi joku apukoulun toimittajaharjoittelija tekemässä “uutisia”. Suurin huomio oli se, että uutisiin kaivetaan nykyään henkilöitä kertomaan omista tunteistaan. Mikä tahansa tapahtuma, niin siellä sössöttää joku kadulta repäisty henkilö tunteistaan tai omaa näkemystään asiaan. “Meidän perhe tuli ostamaan joulusuklaat alennusmyynnistä, mutta petyttiin, kun ei saatu suklaarasioita sentin halvemmalla!” tai “Suomen on noudatettava kansainvälisiä sopimuksia, vaikka Venäjän toiminta on väärin”, ihan kuin ketään kiinnostaisi, ja ihan kuin random-henkilö muka tietäisi vittujakaan jostakin kansainvälisistä sopimuksista.

Kun ennen vanhaan uutisissa kerrottiin tapahtumista ja asioista, niin nyt itse asian kertominen on jäänyt taka-alalle ja asiasta kertoo mielipiteitään joko toimittaja, tai toimittajan suulla joku kuvitteellinen random-henkilö kadulta. Joka tietyissä uutisissa ei kuitenkaan ole mikään random-henkilö, vaan toimittelijan kaveri, joka on vihervasemmistosiiven edustaja. Tällainenhan ei ole millään tavalla asiasta kertomista, vaan asiasta mielipiteen kertomista. En katsonut mainostelevisioiden uutisia, joten en tiedä miten näillä kanavilla toimitaan, mutta yleisradioyhtiön pitäisi kyllä lopettaa kikkailu, ja palata perinteiseen asioista kertomiseen ja jättää ne mielipiteet uutisten katsojien omaksi pohdinnaksi. Mainostelevisio tietenkin saa yksityisenä yhtiönä kertoa uutisissaan ja ohjelmissaan mitä parhaaksi katsoo, mutta yleisradio on verorahoitteinen toimija, joten sen syöttämät mielipiteet pitäisi lopettaa täysin kokonaan.

Ajankohtaisohjelmien ajaksi jouduin linnoittautumaan autotalliin, sillä en yksinkertaisesti pysty enää seuraamaan asenteellisten toimittelijoiden ohjelmien juontamista. Sama ilmiö koskee useimpia Euroopan valtiollisia uutisyhtiöitä, enempi tai vähempi.

 

Subscribe
Notify of
guest
107 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Joppos123

Tuossa jokunen vuosi sitten ihan huvikseni laskeskelin montako tosi-TV formaattiin kuuluvaa ohjelmaa tuli yhden arki-illan aikana ilmaiskanavilta ( keskiviikko).
Vittu, 67.
On sinkut ammeessa, sinkut perseessä, tempparia, huutokauppakeisaria ja siihen ulkomaiset paskat päälle.
Ylenanto keskittyys taas vihervasemmistolaoseen sosiaalipornoon haalimalla vihervasemmistolaisia aktivisteja ” asiantuntijoina” suoltamaan ideologista propagandaa joka helvetin ajankohtaisohjelmaan ja uutislähetykseen.
Kaikki elokuvat jokaisella kanavalla jo sen 30monta kertaa uusintoina lähetettyjä samoja kierrätysleffoja.

Joppos123

Olenkin siirtynyt aikoja sitten maksullisten palvelujen pariin. Tarjonta huikeasti parempaa. Silti joudun maailman tappiin asti, asuinmaastani riippumatta maksamaan 163 euroa per vuosi ylenvitunveroa.

mariD

Pysyvästi, tai vähintään kolmeksi vuodeksi ulkomaille muuttava Suomen kansalainen joutuu maksamaan kolme täyttä kalenterivuotta Yle- veroa. Sen jälkeen se poistuu kunhan pidät huolen, että siirrät kirjat sinne ulkomaan osoitteeseen. Itse maksan vielä tämän, tai siis tulevan vuoden veron, ja se on sitten viimeinen suoritus ylelle jota kohtaan tunnen suunnatonta vastenmielisyyttä. Näin verottaja tämän minulle selvitti kun kyselin reilu kaksi vuotta sitten miksi minulta peritään edelleen yleveroa vaikka en edes asu enää Suomessa.

Liva

Ehkä johtuu jotenkin asuinmaasta? Itse muutin aika tarkkaan 3 v sitten Tanskaan eikä mulle ole tullut mitään yle veroa. Mutta kun maksan täällä vastaavanlaisen dr veron, ehkä johtuu siitä. Muutenkin pohjoismaiden välillä ovat ihan eri säännöt. Ja vastustan yle veroa sekä täällä dr veroa kun mun mielestä vaan pienen pieni osa uutisiin valtion budjetista, jos sitäkään, ja loput tai kaikki kortin taakse/mainosten rahoittamaksi

mariD

En ole ihan varma, mutta muistaakseni Pohjoismaiden kesken tosiaan on eri säännöt. Aikanaanhan Espanjaan ja ylipäätään ympäri maailmaa muttaneet suomalaiset nostivat metakan kun Yle lopetti sen ulkosuomalaisille suunnatun kanavan joka oli nimeltään kai joku TV Finland, tai jotain sinne päin. Sen ohjelmaa lähetettiin satelliitin kautta ja Yle perusteli lopettamista sillä, että satelliittiaika maksaa paljon. Silti Yle karhusi tv-lupamaksuja niiltä jotka asuivat väliaikaisesti ulkomailla. Näin olen lukenut. Nämä ovat vähän kiharaisia nämä verojutut Suomessa jossa verottaja ei anna mitään anteeksi.

Neuvokaapas expertit

Prostituutio on nykyään In. Sitä kaupataan paarioille. Kaiken maailman Ina Mikkoloita piisaa. Sitten on nämä hae musta puoliso kehitysmaasta. Eikä sovi unohtaa sisarvaimojakaan. Joka helvetin mainoksessa on kiintiö musta. Lumene mainos jossa musta akka istuu laiturilla toi pohjoismaalaista kauneutta. Mitenhän mainos myisi vaikka Japanissa jossa ihannoidaan vaaleaa ihoa. Rasistisesti suomalainen blondi mainokseen? 911oisin vielä kattonu huolimatta Homo ja rotu hapatuksesta. Mutta Maria Veitolan pärstä mainostauoilla sai lopettamaan senkin. Suoratoistopalvelujen tarjonta ei ole loppujen lopuksi paljon kummempaa mustine Cleopatroineen, monikulttuuriperheineen, pridetyksineen,blm:neen. Odotan jo Whoopi Goldbergiä näyttelemässä Tarzania ja Ruottii Gretua Martin Luther Kinginä.

Movies Yes

Telkkari, ja sen normihömppäohjelmat, on aikavaras jonka tarkoituksena on pitää ihmiset totaalisen masennusrajan yläpuolella niin että jaksavat käydä töissä, ettei yhteiskunta kokonaan romahda.

Frank

YLE etenkin on aivan ala-arvoinen. Uusintoja uusintojen perään, aina asiantuntijoina todellakin kaikkein radikalisoitunein vihervasemmistopohjasakka. Uutiset eivät ole uutisia vaan radikalisoitunutta tarinankerronnan omaista toitotusta, usein rajua propagandaa, jossa musta käännetään valkoiseksi ja valkoinen mustaksi. Porilaismies on oikeasti afgaani, löyhä nuorisojengi on ihmisiä puukottava matulauma. Kun kerrotaan, että paikalla oli ollut jonkin verran levottomuutta tarkoittaa, että neljä oli raiskattu. Ylenannossa tulee käyttää “laseja” eli juttu on oiken kun sen kääntää 180 astetta toiseen suuntaan. YLE ei ole minkäänlainen uutistentoimittaja vaan tarinankerronnallinen matupropagandalaitos. Vihapuhuja tavallista lempääläistä tuulipukua kohtaan.

mariD

YLE on oppinut taqian jalon taidon. Samoin Pasilasta kuin myös Elielin aukion lasikuutiosta paistaa palava viha Perussuomalaisia kohtaan. Yle on päästetty politisoimaan vuosikymmenien aikana järkyttävällä tavalla ja se pitäisi purkaa alkutekijöihinsä. Ja sitten budjetoida ulkomailta ostettuihin dokkareihin sekä jonkin verran kotimaisiin dokumentteihin. Lopuksi YLEn kuuluisi hoitaa uutiset puolueettomasti ja joitakin ajankohtaiskeskusteluja, mutta ei enää niin että vihervasemmistolaiset sekä supersuvakit saavat aina huutovuoron. Olisi kai parempi vaihtaa koko YLEn henkilökunta 100%.

Qroquius KadD

Miksi YLEnannon pitäisi olla puolueeton, kun se on osa Suomen eliittiä (poliittinen, hallinnollinen, oikeus- ja mediaeliitit) joka on viherkommunistien hallussa?
Suomea hallitsee viherkommunistinen Järjestelmäpuolue ja YLEnanto on osa sen apupuoluetta Valtamediapuoluetta (VMP).

mariD

En nyt oikein käsittänyt kommenttiasi. Yleisradio, jonka rahoitus kerätään kansalaisilta, tulisi lähtökohtaisesti olla puolueeton. Mainitsit viherkommunistit sun muut ja juuri siksi omassa kommentissani ehdotinkin että koko Yle pitäisi purkaa alkutekijöihinsä ja rakentaa uudestaan. Nyt ehkä kommentoit, että kuka sen rakentaa. Järjestelmäpuolueko? No ei tietenkään, vaan ammattitaitoiset toimittajat jotka ei tunnusta mitään puolueväriä. Eri asia löytyykö sellaisia tästä maasta. Jos ei löydy, niin tehdään sitten YLE:stä kaupallinen toimija. Maksakoon ne jotka haluavat sitä roskaa kuunnella, eli kuukausitilaus samaan tapaan kuin maksu-tv yhtiöillä. Samalla pääsemme yleverosta eroon.

Last edited 5 kuukautta sitten by mari
Qroquius KadD

Kuten totesit itsekin, yleisradio on valtion viestiväline jonka rahoituksen valtio kerää veroilla.
Mitä se siis voi olla muuta kuin valtion äänitorvi, joka julistaa valtion virallista totuutta?
MIksi valtio sallisi joidenkin puolueettomien toimittajien rikkoa valtion totuusorganisaation?
Millä lihaksilla jotkut puolueettomat toimittajat edes tekisivät sen?

Last edited 5 kuukautta sitten by Qroquius Kad
mariD

Totesin myös, että puretaan koko pska ja käynnistetään se kaupallisen toiminnan pohjalta. Sittenpä näemme kuka tai ketkä siitä on valmis maksamaan. Nykyinen valtapuolueita suosiva linja on kestämätön demokraattisessa maassa joten siltäkin pohjalta Yleisradio on mennyttä aikaa. Eli muutetaan Yle kuukausiveloitteiseksi ja ne jotka ovat valmiit maksamaan, katsokoot minun puolestani Yleä vaikka ympäri vuorokauden.

Qroquius KadD

Enää puuttuu vaan se muuttaja.
Eli kuka sen tekee?
Kuka muuttaa valtion orgaanin?
Ei siihen pysty muut kuin hallitus.
Mikä hallitus tekee niin?

VMP

Kyllä siellä faktaakin on, tietysti nuo henkilökuvat ja aamuteeveet ja kuuluisat asiantuntijat sekä satunnaiset haastateltavat on lähes aina bs, paitsi jos asiantuntija on oikea asiantuntija sitä haukutaan ja jankutetaan päälle oikeaa vastausta jota yritetään saada se sanomaan.

Ylen Epäluotettava

….  kuuluisat asiantuntijat …
Nämä “asiantuntijat” ovat henkilöitä, jotka tuntevat ylen asian

… sekä satunnaiset haastateltavat …
Ei ole mitään “satunnaisia” haastateltavia. Kyllä ulos tulevat haastattelut on valittu sen
Asian oikeanlaisen esittämisen mukaan. Useimmiten roskajuorunalistin hyvin tuntema toveri pääsee “satunnaiseksi” kadunmieheksi.

… sekä satunnaiset haastateltavat (2) …
Ylenannon 20:30 -näytelmäkerhoa seuranneet ovat voineet todeta, kuinka veromedialaiset “haastattelevat” toisiaan. Näin saadaan Asia oikealla tavalla esille. Esimerkiksi “Erikoistoimittelija” päivikki homeinen (nimi muutettu) kertoili erään kerra näytelmässä miten katujengi-ilmiön syitä ei tunneta [oikeastihan kyseessä on, että ei tunnusteta]

VMP

Juu ei saanut enää lainaus merkkejä satunnaiseen kun huomasin tuon ilkeän virheen kirjoituksessa mutta se tarkuitti kyllä “satunnaiset”

Last edited 5 kuukautta sitten by VMP
Qroquius KadD

Mitäs katsotte YLEnannon kommunistipropagandaa ja mainosteeveen “Pimpsut paljaana” -tositeeveehömppää.
Ainakin minulla näkyy National Geographic, joka näyttää asiaohjelmaa.
Suosittelen.

mariD

Nat Geo näyttää nykyisin paljon muun muassa vihersiirtymädokkareita. Tuleehan sieltä jotain ihan katsottavaakin.

Qroquius KadD

En ole huomannut vihersiirtymäpropagandaa.
Katson valikoivasti.
Suosittelen.

Last edited 5 kuukautta sitten by Qroquius Kad
mariD

Ei tästä kauaa ole kun kanavalla käsiteltiin meriä, jokia ja vuoristoja. En muista mikä ohjelma oli kyseessä mutta siihen oli ängetty ilmastonmuutosta, vihersiirtymää yms. Mutta noin muuten ihan ok kanava. Tykkään katsella sitä sarjaa kun ne siellä Norjan vuorilla nostelevat rotkoista kuorma ja rekka-autoja, joissa muuten usein puolalainen kuljettaja. Jos haluaa välttyä kaikelta maailman kotkotuksilta, suosittelen kanavaa ID, sikäli mikäli rikosdokkarit kiinnostaa.

Ylen Epäluotettava

Ilmastonmuutos
Tutkikaapa maapallon väestöräjähdystä ennusteineen verraten maapallon lämpötilahistoriaan ennusteineen. Niin, sama käyrä, mutta akselit pitää nimetä uudelleen. V*tun kätevää!!

Kun haluat konkreettista tietoa VÄESTÖRÄJÄHDYKSESTÄ, mene tänne:
https://www.worldometers.info/

Last edited 5 kuukautta sitten by Ylen Epäluotettava
mariD

Maapallon väestönkasvu on ollut se tärkein juurisyy ilmaston oletettuun lämpenemiseen. Sepä nyt ei vain sovi vihreään narratiiviin sillä vihreästä siirtymästä moni taho tienaa isot rahat joten väestöräjähdyksestä ei käydä mitään järkevää keskustelua.

Neuvokaapas expertit

Siitä ei voi syyllistää länsimaisia valkosia ihmisiä. Valkoisten määrä vähenee. Tuon kasvun aiheuttaa lähinnä mustat, arabit ym kehitysmaa muslimit. Väestö on jo paikoin vaihtunut kun katsotaan nuoria sukupolvia. Karmea kehitys. Yle puhuu muutto voitosta. Minusta se oli tappio kun nuori tuttava perheineen muutti Australiaan. Yhden vauvan kera. Tilalle tuli somppuleita niin että väestö kasvoi. Osaaminen on menijöillä ei tulijoilla.

Neuvokaapas expertit

No sitä mekin kyllä katotaan. Suomalaisia rekkakuskeja muuten arvostetaan Norjassa. Täällä ei. Luonto ohjelmissa kyllästyttää kun jokainen joen tulviminen on jotain uutta ilmaston muutosta. Jättitulvat kuuluu jokien elämään. Sen takia Arkitikumikin ui. Ihmettelin miksi piti lykätä tulva-alueelle. Noin 50-70v useimmissa Suomen joissa on se erittäin paha tulva.

Huru-ukko

Nat Geo on se mitä minäkin katson, silloin kun katson mitään telkkarista. Jo pelkkäehdotus, että katsoisin ylenannon tarjontaa saa aikaan melkoisen vahvan yökötysrefleksin.
Ja joo, persuvihan on kai ylenannon toimittajaoletetut imeneet jo äidinmaidossa ja isisin, hmm..no en sano, jokainen miettiköön että mistä.

mariD

Nat Geo on ihan jees. Itse tykkään myös tosi paljon luontodokkarikanavista. Minulla näkyy niitä maksu-tv:llä kolme kpl. En itsekään juuri hirveästi tv:tä katsele. Useimmiten se on taustalla auki (joka on vähän huono tapa), mutta se luo tietynlaista tunnelmaa. Kunhan F1-kausi pärähtää käyntiin, niin tällainen bensalenkkari kun olen, katson joka osakilpailun. Ehkä ensi kaudella lähden johonkin katsomaan paikan päälle Euroopan gp:tä, vaikka ei sieltä paikan päältä juuri mitään näe. Paremmin näkee kun katselee kotona. Pari kertaa tullut käytyä ja se tunnelma on omanlaisensa, mutta kisasta et näe juuri mitään, paitsi niiltä isoilta näytöiltä. Tosin onhan se siisti fiilis kun F1-auto suhauttaa ohi yli 300 km tunnissa.

Huru-ukko

Haaaa:)) Täälläkin yksi F1 fani. Vaan meikäläinen tv-tarjonta sen osalta surkeea huonompaa joten seuraan enää lehdistön kautta. Ja juutuupista löytyy jotain.
Monacon GP kun pääsisi joskus katsomaan paikanpäälle, vaikka siihen kasinon mutkaan:)
Ja mikä olisi parasta niin sun kanssa:))

mariD

Haa! Minäpä se olenkin Monacon GP:ssä käynyt! Se toinen on Belgian Spa (yksi upeimmista F-1 radoista ikinä!). Kasinon mutkaan ja monin paikoin muuallekin lippujen hinnat olivat todella suolaisia joten koska olimme liikkeellä vähän isommalla porukalla, vuokrasimme Airbnb – asunnon jo puoli vuotta ennen kisaa jotta se asunto varmasti saadaan ja hintakaan ei ehtinyt nousta vielä kovin korkeaksi. Asunto sijaitsi siinä kohtaa josta autot sukeltaa ulos siitä tunnelista ja jarruttaa voimakkaasti ennen sitä jyrkkää shikaania. Ihan kiva paikka, mutta mielelläni olisin ollut vaikkapa siellä kasinon mutkassa. Heh, olisitpa nähnyt kuinka Venezuela sekosi kun Maldonado voitti Barcelonan osakilpailun Williamsilla. Ehkä ensi kesänä lähden käymään Maranellossa, nimittäin Ferrari on mun juttu.

Last edited 5 kuukautta sitten by mari
mariD

Hei Huru, jos haluat seurata F1 – kisoja edullisesti niin mikset tilaisi sitä suoraan Formula – 1 viralliselta suoratoistokanavalta kuten itsekin teen? Viasat on oikea roisto. Suomen F1 – kausi taitaa nykyisin maksaa jotain 50 euroa per kisakausikalenteri joka on täyttä ryöstöä, esim Hollannissa jossa on tosi kova F1 kuume, veloitetaan 14.90e/kausi, ja Espanjassa 17.90e. Virallinen F1-sivusto veloittaa kaudesta 12.90e. Sen lisäksi saat kattavan arkiston menneistä kisakausista, tosin selostus tapahtuu englanniksi. Tässä on sulle linkki jos kiinnostaa tutkailla https://f1tv.formula1.com/

mariD

Vielä pikku lisäys: tuo on siis suoratoistopalvelu, eli sinun pitää tabletilla, älypuhelimella tai tietokoneella mennä osoitteeseen josta se lähetetään. Sitten katsella se joko läppäristä, tabletista tai puhelimesta tai Chromecastin avulla peilata lähetys televisioon jos TV tukee Chromecast – ominaisuutta. Itse katson sitä niin, että menen tabletilla tuohon osoitteeseen jonka jälkeen peilaan sen Smart TV:n ruudulle. Hyvin toimii HD-laadulla.

mariD

Las Palmasista pääsee Madridin kautta Nizzaan ja Helsingistä suoraan Nizzaan josta on lyhyt matka Monacoon. Ainoa downside Monacon gp:ssä on asumisen kalleus sekä lippujen suolaiset hinnat. Monacossahan ajetaan ekat vapaat harjoitukset jo torstaina, eli sinne pitäisi mennä mielellään jo keskiviikkona ja lähteä joko sunnuntai-iltana tai maanantaiaamuna. Siitä tulee aika kallis paukku ellei lähde isommalla porukalla ja vuokraa Airbnb kämppää. Lisäksi kisalipuista joutuu maksamaan maltaita. Hotelleistakin saattaa joutua pulittamaan pitkälle toista tonnia per vrk. Kivahan sinne olisi lähteä, tosin tunnelma on minun makuun vähän liian…miten sen nyt sanoisi, superficial.

Huru-ukko

Kiitos vinkistä. Laitetaan korvan taakse hautumaan:)
Tuo Span rata olisi kyllä myös sellainen joka kiinnostaisi käydä paikalla. Muista kuinka selsotaja melkein sekosi kun Häkkinen karautti schumin ja yhden toisen ohi siinä notkossa.
Oli se melkoinen temppu. Ja mahtoi siinä mennä sakemannillakin bratvursti väärään kurkkuun kun tajusi että Flying Finn kajautti moisessa paikassa ohi:)

Neuvokaapas expertit

Tykkäsin minäkin ennen luonto juttuja kattoo. Nyt kyllästyttää kun joka ikinen joen tulviminen on ilmaston muutosta. Peltsin juttuja kaan ei vihti kahtoo ku tunturissakaan ei tapahdu mitää ilman ilmaston muutos paskaa. Vaikka ihan tuo Lappi on sama ku lapsuudessa 70-l.

...

Onhan toi “Pimput paljaana – SUOMI” laadukas kun areenalta tulee samaan aikaan “Pimpsut pitkissä kalsareissa – PIISPAJÄRVI”

Tapio Suhonen

Ideologia ja sitä tukeva propaganda: se on erityisesti HS:n ja ikävä kyllä myös monien muidenkin medialaitosten agenda.
YLE:n hyväksi kokemani juttu on Areena, sieltä löytyy aika runsaasti myös muutakin kuin ideologista hurmetta.
Tosin, siksi en itsekään TV:n tarjontaan turvaudu, on nykytrendi monikulttuurisuuden ylistyksestä. Olipa TV-sarja kuvaamassa toista maailmansotaa tai vaikkapa 1600 luvun hovielämää, saadaan sinne mustaihoinen sankari, joka on muuta yhteisöään älykkäämpi ja rohkeampi…etc.
Eikä se kaupallisuuskaan kaikkea pelasta. Avaappa Radio Rock ja mitä kuulet, mainoksia mainosten perään.

Qroquius KadD

Silläpä olikin niin omituinen tässä jokin aika sitten teeveessä esitetty elokuva:

https://en.wikipedia.org/wiki/Midway_(2019_film)

Siinä ei ollut yhtään Midwayn taisteluun sijoitettua neekeriä sankarina eikä naisoletettua sankarittarena, joka pyyhkii miehillä lattioita.
Miten tällaisen elokuvan voi nykyään edes tehdä, saati esittää Suomen teeveesä?

Tapio Suhonen

YLE Areenassa on trendiä: Maailma liekeissä | Yle Areena
On neekeriä, on homoa…: nykyihanteita mutta sopivasti 40-luvun Englannissa.

Jorma Melkonen

Kyseessä onkin briteissä 2020-luvulla tehty pykällys/väännähdys, jonka täytyy täyttää nykypaikalliset nais-, neekeri- ja homokiintiöt (+QWERTY+), vaikka tarinassa kerrottaisiin tapauksista missä tommoisia ei ollut.

Outlawman-09

Ja kun kurkistaa mainoksia työntäviä kanavia,niin kas,kymmenestä kuuteen on pungettu monikult tutinaa, eli savustettuja nahkoja – väkeä,jolla hius kasvaa east-west-north eikä ole suoraa tukkaa.Ei kai taida olla montaakaan mainosta nykyään,missä ei olisi importväkeä,silmä ei lepää.No,kamelikansaa ei näy,vielä.

mariD

Aioin tämän sisällyttää omaan kommenttiin mutta ehdit ensin. Mainoksia minäkin jouduin joulun tienoilla katselemaan ja yksi huomio kiinnittyi siihen, että kylläpä nyt kerjätään rahaa kaikkeen eri tarkoitukseen, yksikin lapsen ääni valitti kun ei ole viikkoon saanut mitään ruokaa. En oikein jaksa uskoa, että tuo mahdollista Suomessa. Niin, nämä etniset. Kun katselee nykymainoksia, niin voisi luulla että Suomessa on vähintään kaksi kolmasosaa jo etnisiä ja valkoiset ovat vähemmistössä. Tulevaisuuden kuva?

Qroquius KadD

Totta kai se on mahdollista kun äippyli kuluttaa kaikki rahat omaan laatuaikaansa ja isää ei lapsi tiedä, kun ei tiedä äippylikään.

mariD

Tuollaistakin tapahtuu. Omalla alallani olen kuitenkin nähnyt kuvaamasi skenaarion tapahtuvan myös päinvastoin.

Qroquius KadD

Että mukula kuluttaa äippylin rahat?

mariD

Ei, vaan päihdeongelmainen isä tai isän korvike kuluttaa perheen ruoka – ja vuokrarahat lähipubiin. Oletko koskaan kuullut tällaisesta?

Qroquius KadD

Se on kokonaan naisen vika.
Mitäs on valinnut itselleen päihdeongelmaisen Jännämiehen.

Outlawman-09

Jep,varsinkin marras-joulukuu mainosaika, joka kadunkulmassa on käsi, anna-lahjoita rahhoo, sinne-tänne ja myös tonne.Jos pennejä menee avrikka, niin eiköhän poppamiehet ja gebardihatut kahmi täytettä oman patjan alle ja kaffepengar menee kohteeseen.Joskus takavuosina johonkin keräykseen annoin kourallisen, prikkoja.Ehkä tekivät nenärenkaita, keräys meni africa.

mariD

No just näin. Itse en lahjoita näihin keräyksiin mihinkään pennin kunaa. Suomalaislapsille voisin lahjoittaakin mutta kun en esim punaiseen ristiin luota pätkän vertaa. Sitä paitsi mieluiten lahjoittaisin suoraan ilman mitään välikäsiä, muutenkin mennyt luotto kaiken maailman hyväntekeväisyysjärjestöihin. Kuinkahan paljon jokaisesta lahjoitetusta sadasta eurosta menee palkka- ja hallintokuluihin…? Ja ties mihin muihin kuluihin…

Ylen Epäluotettava

Rahankeräyksen kiiltokuvat ..
.. ja sitten se liimapuoli: https://paulivahtera.fi/afrikka

Suosittelen syventymään näihin tajuntaa parantaviin matkakertomuksiin!

Last edited 5 kuukautta sitten by Ylen Epäluotettava
mariD

Juuh, tuo Pauli Vahteran blogi on todella ansiokas, kuten hänellä aina. Luin tuon blogin jokin aika sitten eikä sen jälkeen ole tehnyt mieli enää lahjoittaa mitään yhtään mihinkään. No, Ukrainaan olen lahjoittanut välikäsien kautta, sekin ikään kuin olosuhteiden pakosta (mutta en Punaisen Ristin kautta vaan suoraan Ukrainan puolustusministeriön tilille sekä Sign My Grenade palveluun).

mariD

YLE, ja etenkin sen kakkoskanava esittää käsittämätöntä silppua. Ohjelmien kesto voi olla jotain kolmesta seitsemään minuuttia. Luulen, että nämä silppuohjelmat ovat tuotettu Ylen vihervasemmistolaisten kavereiden kesken. Niiden katsojaluvut ovat aivan surkean onnettomia. Jos jostain pitäisi Ylessä alkaa säästää, niin koko kakkoskanava sietäisi lopettaa ja keskittyä ykköskanavalla olennaiseen, eli laatudokkarit ja uutislähetykset. Niin, ja säätiedotukset. Ainoat reality-tv ohjelmat jotka katson ovat rikospohjaisia, yksi parhaimmista on 48 Hours. Toinen mistä pidän yrittäjähenkisenä on Leijonan Luola, se USA-versio, mutta sekin on mennyt nykyisin ihan lällyksi, on diversiittiä, vegaanipskaa, LGTB – firmoja. Onneksi on maksu-tv ja satelliittilautanen. Voi sentään itse valita.

Huru-ukko

Yleltä joutaisi lopettaa myöskin se svenska-ylenanto. Kattokoon rantahurrit sverigetv. Ja ainakin se hurrien kanava on aivan turhake Suomessa.

mariD

Tienes toda la razón! Olet niin oikeassa!

Huru-ukko

Kuten aina:))))

mariD

Sí, como siempre!

Puolueeton

Persujen piti ryhtyä leikkaamaan ylen saamia kansalaisten pakko veroa. Kuinkas kävikään, ylen rahoja lisätään 17 miljoonaa. Orpo poika tarvitsee tukea hulluuteensa.

VMP

Kuinkas kävikään, et sitten vieläkään ole opetellut edes alkeita suomen byrokratiasta.

https://www.verkkouutiset.fi/a/ylen-tehtavaa-ja-rahoitusta-arvioidaan/

Last edited 5 kuukautta sitten by VMP
AnywayD

Jos haluaa elokuvia katsella, on hyvä olla smart-TV, jolla pääsee esim. lookmovie2-piste-to sivustolle, jossa on maksutta tarjolla kymmeniä tuhansia elokuvia sata vuotta vanhoista ihan uusiin.

Toimii hyvin ainakin täällä päin maailmaa. Tiedä toimiiko Suomessa.

mariD

Toimii mulla. Kokeiles piruuttas sovellusta nimeltä RUTUBE. Sitä kautta pääsee käsiksi ryssien tv-kanaviin ja voi huvittaa itseään katselemalla kun joku Skabajeva soimaa milloin mitäkin, tosin venäjää kun puhuvat, niin siitä juuri mitään ymmärrä. Itse tykkään katsella silloin tällöin sovellusta nimeltä Old Movies. Sieltä voi katsella Hollywoodin vanhoja mustavalkoklassikkoja ympäri vuorokauden ilmaiseksi. Veely vaikuttaa myös aikas hyvältä, sitten on Kodi johon en ole vielä sen kummemmin ehtinyt tutustua. Enimmäkseen katselen dokumentteja YouTuben kautta. Siellä on niitä läjäpäin kun vain tietää mitä etsiä. Lisäksi minulla on maksu-tv:n kautta ilmainen elokuvakirjasto jota ei ole tullut juuri käytettyä koska nyky-leffat ovat aivan luokattoman surkeita.

Boltteri

Tuosta kaikki leffat ja sarjat https://ww7.putlocker.vip/putlocker/ Mutta älä hyvä ihminen mene sinne ilman mainosestolisäosaa selaimessasi. Jos et usko, niin ei ole kivaa.

mariD

Kiitos vinkistä. Muutes, tiedätkö saako Smart tv:n selaimeen mainoksenesto työkalun, ja jos saa, niin miten? Itselläni Smart tv:ssä oletusselaimena Bing, mutta siihen voi Google Play Storesta ladata myös Googlen hakukoneen. Jotenkin tuntuu ettei Smart tv:n hakukoneisiin saa juuri mitään lisäosia, ne on kai vielä niin alkutekijöissään..?

mariD

Toisaalta, jos mainoksenestotyökalua ei saa Smart tv:n oletusselaimeen niin eipä sillä niin väliä. Chromecastin avulla voi heijastaa läppärin, tabletin tai puhelimen kautta leffat tuosta antamastasi osoitteesta suoraan TV:n ruudulle.

Boltteri

Voit mennä telkun selaimellasi tänne https://piped.kavin.rocks/trending Mikä se on? Se on youtube, ilman mainoksia. Takaportti youtuben videoihin.

Boltteri

Älytelkkari on niin älykäs että se ei suostu mainostenestoon millään muotoa, ikävä kyllä.

mariD

Alright. Kiitän vastauksesta. Ehkä Smart-TV tulevaisuudessa viisastuu siinä määrin, että kykenee blokkaamaan mainokset. Mutta sitä odotellessa…

Piikivi

Löysin netistä sattumalta eräänä päivänä tuon lookmovie-sivuston. tv.elokuvafani P.S. Onhan siellä myös tv-sarjoja

mariD

Onko tämä lookmovie siis löydettävissä vain selaimella? Tarkoitan, tästä ei ole sovellusta olemassa esim Google Play kaupassa? Saatavilla vain selaimen kautta?

Boltteri

Mari, KAIKKI leffasovellukset ovat täynnä mainoksia ja malwarea. Käytä selainta jossa mainostenesto. Brave selaimessa semmoinen on automaattisesti. Ublock Origin Mainosestolisäosan voi ladata Kiwi Browseriin google chrome storesta ja Firefoxiin sen omasta lisäosapuljusta. Firefox oli ennen susipaska androidissa mutta nyt siihen saa lisäosia hemmetisti. Brave sekä Kiwi Browser pohjautuvat google chromiumiin joten noin puolen vuoden päästä kun Google alkaa kampittamaan mainostenestoa kunnolla niin se vaikuttaa myös Kiwi Browseriin ja siitäkin tulee sen myötä surkeeta paskaa. Brave on luvannut jatkaa kuten ennenkin, mutta äkkiähän google nekin lahjoo.. Eli suosittelen Firefoxia ublock origin lisäosalla, sitten vielä lisäät siihen I still don’t care about cookies lisäosan, ja bueno.

mariD

Juu, niinhän ne on täynnä mainosshaibaa. Mulla kyllä on mainostenesto työkalut asennettuna kahteen eri selaimeen joita käytän. Esim kun katson YouTubea selaimen kautta, en helvetti soikoon kestä niitä mainoksia, mutta kun ne blokkaa estolla pois, niin kyllä on kiva katsella pitkiä dokkareita YouTubesta joita sieltä löytyy aivan älyttömän paljon. Firefoxia en ole käyttänyt enää syistä jotka mainitsit mutta nyt voisin ottaa sen koekäyttöön Vieläköhän Opera tekee hyviä selaimia? Joskus aikoinaan käytin sitä ja mielestäni se skulasi ihan hyvin silloin, tosin siitä on jo aikaa. Oli ainoa selain jolla pystyin tallentamaan videota Lumia 800 puhelimella joka oli mun eka älypuhelin, ostin 2012. En keksinyt miten Lumian oletussovelluksella Bingillä pystyi tallentamaan videota, jos mitenkään.

Last edited 5 kuukautta sitten by mari
Boltteri

Opera on nykyään kiinalainen, chromiumiin pohjautuva surkimus. Kuten sanoin, puolen vuoden päästä alkaa googlen mainosestovittuilu ja ainut selain joka ei ole chromium-pohjainen on Firefox, ja sen mainosestolisäosat tulevat toimimaan kuten ennenkin. Ellei sitten google lopeta Firefoxin rahoittamista ja siten kiristäisivät Firefoxin ruotuun. Kyllä, melkeinpä kaikki Firefoxin rahat tulevat Googlelta. Maksavat triljoonia siitä että google on Firefoxissa oletushakukoneena. Pienenä jokerina Brave selain joka on “luvannut” että eivät googlen persettä ime. Paras mainostenestolisäosa on ublock origin. Huom tuo “origin” lopussa, sillä löytyy myös hämäävää paskaa pelkällä ublock nimellä.

mariD

Kiitokset valistuksesta! Huomaan olevani jonkin verran jäljessä mitä tulee näihin nykyselaimien ominaisuuksiin. Otan tästä sinun kommentista screenshotin muistioksi. Aion ensi töikseni testata Firefoxia ja Brave selainta. Voi muuten pitää paikkansa, että Google lyö ison kasan massia tiskiin. Silloin voi käydä niin, että Firefox sulautetaan osaksi Googlea. Sehän on isojen korporaatioiden tyyli ollut pitkään ostaa kilpailijat pois markkinoilta. Tulee mieleen Facen syntyajoilta eräs pieni intialainen firma. Ne kehitti vastaavanlaisen softan joka teki kauppansa, sitä sai mm Nokian symbia puhelimiin. En muista sen nimeä, mutta eräänä päivänä se vain katosi. Myöhemmin luin, että Zuckerberg oli ostanut sen muutamalla sadalla miljoonalla taalalla. Se oli pienen intialaisen softa-firman tuotos.

Boltteri

Google/YouTube:lla on kissa ja rotta leikki meneillään ublock originin kanssa. Google muuttelee youtuben koodia koko ajan niin että mainosesto lakkaa toimimasta, ja ublock origin vastaavasti muuttavat omaa koodiaan heti sen huomattuaan niin että mainosesto toimii taas. Käyttäjän pitää päivittää ublock originin estolistat manuaalisesti koko ajan. Tästä voi katsoa toimiiko hommat juuri nyt: https://drhyperion451.github.io/does-uBO-bypass-yt/

mariD

Gracias!

Boltteri

Jos haluat tallentaa videoita puhelimellasi youtubesta, käytä NewPipe sovellusta. Sillä pääsee juutuubiin, se blokkaa mainoksia, sillä voi tallentaa videoita, musiikkia ja sillä voi kuunnella juutuubimusiikkia vaikka näyttö on kiinni. Google VIHAA sitä, siksi sitä ei saa Play Storesta, vaan se pitää ladata puhelimeen ja asentaa itse. https://newpipe.net/#download HUOM! Google Playssä ON NewPipe nimisiä sovelluksia jotka sisältävät äärettömät määrät mainoksia. Luottavat siihen että ihmiset eivät tajua että aito/oikea newpipe pitää ladata muualta. Löytyy myös LibreTube joka tekee saman kuin NewPipe, sekin pitää ladata muualta kuin play storesta, apk file githubista. Kerrataanpas vielä: et jumalauta mene Google Playihin ja lataa NewPipe sovellusta sieltä.

mariD

Ei mua YouTubessa kiinnosta oikeastaan muu kuin se, että musiikkia voi soittaa ruutu pimeänä, joten jälleen kerran tarjosit hyödyllistä tietoa. Kaikki valittaa, tai ei nyt kaikki mutta jotkut että mikset maksa sitä kymppiä kuussa Googlelle niin ei tarvitsisi kikkailla. No en prkele maksa koska siinäkin säästää sen 120 euroa vuodessa. Testaan nuo antamasi vinkit ja katsotaan miten käy. Jälleen kerran: muchísimas gracias!! Aprecio mucho!

Boltteri

Siksipä juuri Google vihaa NewPipea koska se tekee tasan kaiken ja vähän lisää mitä tuo YouTube premium tekee, ilmaiseksi. Sama homma siinäkin, jos NewPipe ei yhtäkkiä toimi niin Google on taas muuttanut YouTuben koodia ja sitten vain odotellaan että NewPipelta tulee uusi versio. Muistutan VIELÄ KERRAN: et lataa NewPipea google Playstä. Kun sen lataat näyttämästäni linkistä niin android (googlen omistama huom) tietenkin herjaa että herrajumala et sinä SAA tätä ladata! Etkä saa asentaa! Se on VAARALLISTA! Niin on, vaarallista googlelle joka jää ilman mainosrahaa. Yleensähän kaikenmaailman appeja EI pidä ladata itse mutta NewPipe on tunnettu ja hyvämaineinen sovellus. https://www.ghacks.net/2023/12/31/newpipe-access-live-shorts-and-other-content-on-youtube-and-supported-platforms/

Boltteri

Sama Spotifyssa, ne samat muutamat sadat biisit joita ihmiset kuuntelevat tulevat vuodessa kovin kalliiksi. Ellet maksa olet ilman musiikkia. Hyvä diili. Minä varastan kaiken musiikkini, saapahan nettiliittymästä jotain vastineeksi. Ei hävetä, minä maksoin Metallicalle, Slayerille ja tuhansille muille bändeille paljon rahaa 80-luvulta alkaen. Sinne meni varmaan talon, auton, vaimon ja muutaman lapsen verran rahaa rakkaaseen harrastukseen. Sillai kieroutuneesti minä mielelläni maksoin puhelimeni musiikkisoittimesta muutaman lantin, GoneMAD Music Player. Vähänku kaljavaras maksaisi muovikassista.

Piikivi

Minulla on selaimena microsoft edge. Ei kai se nyt selaimeen ole sidottu kuitenkaan. Googleta lookmovie

mariD

Tuskinpa selaimeen on sidottu. Onko nuo leffat kaikki englanninkielisiä? Onko espanjan kieli vaihtoehtona asetuksissa kuten joissakin olen nähnyt? Jos ei ole, niin ei sen väliä. Englanti menee vallan hyvin.

Piikivi

Siellä on elokuvia eri maista. Kyllä kai espanjaksikin tekstityksen saa, mutta myös suomeksi. Vaikka suomea ei olisi asetuksissa aina mainittu, se tulee sitten kuitenkin, vaikka laittaisin päälle englanninkielisen tekstityksen. En tiedä miten olen saanut sen aikaiseksi. Mutta yhtä kaikki.

Jep

Taitaa olla 15 vuotta aikka siitä kun lopetin tv:n katsomisen. Vieroitusoireet kestivät noin kaksi viikkoa ja sen jälkeen olo oli ok. En ole sen jälkeen tv-tä paljoa katsonut, joskus vaan hieman seurannnut ja heti minulle on tullut sellainen olo, että onko tässä mitään järkeä… Ostin kyllä neitstä television, mutta en ole saanut sitä vielä kotia. En katso sillä tv-ohjelmia, vaan Dvd/Blu-ray elokuvia, joita on kyllä itselläni muutama kipale…

mariD

Smart-TV on kätsy. Uusimmissa versioissa on pätevä nettiselain sekä mahdollisuus liittää näppäimistö ja hiiri langattomasti TV:hen. Voi ladata niin paljon sovelluksia Google Play Storesta kuin sielu sietää, esim itselleni YouTube on ihan ehdoton. Varsinaisia tv-ohjelmia ei tarvitse katsoa lainkaan jos siltä tuntuu. Tarvitsee vain wlan – yhteyden.

Boltteri

Höpsistä. Minulla on läppäri josta näyttö poksahtanut, huuto.netistä 5 kymppii. HDMI kaapelilla telkkarissa kiinni ja langaton näppis jossa touchpad sylissä. Läppärissä selain jossa mainostenesto ja siitä vaan juutuubiin ja leffasivuille räyhäämään, etkä näe yhtään mainosta missään koskaan ikinä. Smart tv sovellukset ovat skeidaa. Käytä siis telkkariasi tietokonenäyttönä.

mariD

Totta puhut. Mutta enhän minä sanonutkaan, että käytän Smart: tvtä ilman mainoksenestoa. Kun katselen esim YouTubea, tottakai minulla on HDMI -kaapeli TV:n takapaneelissa kiinni. Ja YouTube tulee laptopin selaimen kautta jossa asiaan kuuluvat mainosten bloggaajat. Aiemmin kysyin sinulta onko mahdollista asentaa Smart tv:n oletusselaimeen mitään mainosblokkaria. Eipä taida olla, ainakaan tänä päivänä mahdollista. Ehkä joskus tulevaisuudessa. Vai onko olemassa jokin kikkakakkonen?

Boltteri

Kirjoitin jo toiseen kommenttiisi kikka kakkosen. Tässä uudestaan: mene telkkarin selaimella tänne niin näet juutubin kaikki videot ilman mainoksia: https://piped.kavin.rocks/trending

Boltteri

Ja jos tuo ei jostain ihmeen syystä toimisi niin tässä tasan sama juutuubi takaportti eri osoitteella https://piped.video/trending

Outlawman-09

Katselin äsken Paavon joutuupi sarjan, hyvää-mukavaa katsottavaa, ei mainoksia, paitsi halal tarkistus, ei sandal-vuohia.Suosittelen.

japadappaduu

Minä puolestaan menin tänään kaverin kutsumana Vuosaareen, enkä hämmästynyt..
Sanoin etukäteen kaverille että ole varovainen noi ählyt ampuu raketteja päälle.
Sieltähän niitä päälle alkoi tulemaankin kahdesta suunnasta. Tien molemmissa päissä oli kehitysmaalaisia ja ilmeisesti ampuivat toisiaan? Joku rakettipommi osu kuitenkin lähes meihin, sitten lähtivät toisesta päädystä juoksemaan sain tyypin kiinni metroaseman kohdalla, eipä se osannut sanoa kun “usivuosi”, joku parikymppinen jätkä kuitenkin “sotaa paennut” ja ihmisiä ammuskelee raketeilla..
Mieli olisi tehnyt antaa palautetta, mutta kun tiedän että kuka sinne putkaan joutuu, eikä oikeen kiinnosta sekään.
Jos olisi oikeasti sotaa paennut niin voin vannoa ettei pommit ja raketit kiinnostaisi.

Piikivi

Tämän(kin) vuoksi mun puolesta saisi rakettien myynnin lopettaa kokonaan. Miten nuo matulaiset ei osaa muutakuin tehdä pahojaan.

japadappaduu

Niin pitäisi kieltää, hyviä syitä kieltää löytyy paljon, hyviä syitä sallia “ilotulitteiden” myynti jokaiselle en ainakaan itse keksi yhtään syytä.

Kieltämisen puolesta on, ihmisiä loukkaantuu joka uusivuosi ja on päivystykset täynnä, vaikka terveydenhuolto ei muutenkaan toimi.
Yksi hyvä syy että esimerkiksi siellä Ukrainassa paukkuu ihan oikeat pommit ja raketit, ja täällä niitä ammutaan “ilosta”. Ja sekin on mun mielestä hyvä syy että aivan turhaan elämet paukutellaan puolikuoliaaksi.

Piikivi

Eläimiä minäkin tässä ajattelen ja ihmisten turvallisuutta. Ja vaikka olisi rajoituksia ampumisiin, niin niitäkään ei noudateta. Yhtä tyhjän kanssa koko rajoitukset. Ja poliisi muka valvoo räjähteiden käyttöä, en ole huomannut.

japadappaduu

Jos nyt televisiosta halutaan puhua? Niin maikkarin katsomossa jo noin vuosi sitten oli yksi mainoskatko noin 9-11 mainosta. Niistä noin 7-8 mainoksessa oli tummaihoisia, joissakin jopa niin että valkoihoisista tehtiin täysiä narreja, ja tummaihoisesta sankari.
Miksi? Koska ovat saaneet käskyn aivopesuun.

Jorma Melkonen

Minulla on kaksivuotias poika, Tarvitaan vaippoja. Vaipat ovat olleet kokoa 1-6.

Joka toinen vaippakoko (Suomessa) on pakkauksessa kuvattu neekerillä. Jouduin vaihtelemaan valintaani S-K-Lidl kauppojen välillä etten vain olisi laittanut lapselleni neekerivaippaa.

Vilmitähti
japadappaduu

Tuosta ositteesta näin että kyseessä anorektikko joka on täysin tunnekymä psykopaatti.

Boltteri

Sanna LANKKU Marin. Ei oo tissii ei oo pebaa. Saa olla suht pedofiili että tuosta puunoksasta sexyä löytää. Vois tyttö kans SYÖDÄ jotain välillä, näyttää siltä kun olisi juuri Auschwitzistä pelastettu. Toi 34 kilon raami katkee jos ulkona tuulee.

Tyylitön leväperä

Turhaan sen uimarantakuvankin otti:
laiha, keski-ikäinen nainen menossa uimaan, epätyylikkäät uimahousut jotka sopisivat paremmin 13-15-vuotialle tytölle, jos sillekkään.

Boltteri

Tiesi itsekin että kuva edestäpäin olisi aiheuttanut kommenttimyrskyn, eikä minkään “sexyn” takia… Vois Sanna syödä pullaa niin jaksais knullaa.

sakke

Minua tympii TV:ssä homo- ja lesbotyrkytys. Mainokset, elokuvat…

Kertosivatpa joskus homo- ja lesbosuhteiden hedelmistä Jopa QX myöntää nissä olevat ilmiöt yleisiksi. Muun muassa korkea itsemurha%, mielenterveysongelmat, lyhyet suhteet, sukupuolisairaudet, uskottomuus, alkoholisoituminen, humausaineet….

Päivi Räsästä painostettiin vuosia. Muslimit saa puhua vaikka kuinka homoilua ym. vastaan eikä hiiskuta sanaakaan. Järjetöntä mediaa.

Boltteri

Iltalehti kertoi eilen että suurin osa maamme veteraaneista ja lotista HOMOSTELI koko sodan läpi. Näin meille totuuksia lateli vegaanihomolesboihmisoletettu-ASIANTUNTIJA. Ja paskoi kokonaisen sukupolven päälle kertaheitolla. Ei sotilaat mitään ryssiä tappaneet vaan imivät kyrpää. Lotat ei mitään kotirintamaa hoitanu, pilluja nuolivat minkä ehtivät. Näin se oli! Tämmöistä iltalehti suoltaa ilman mitään filtteröintiä.

mariD

Voi vttu että ne kehtaa…joskus muutama vuosi sitten iltalehteä saattoi kahvitunnilla pikaisesti vilkaista. Nykyisin en koskisi siihen pitkällä tikullakaan enkä taatusti lue ainuttakaan uutista niiden pa*kasovelluksesta.

Boltteri

Joo ihan puun takaa tuli. Nyt kun pitäisi ryssä-uhan alla olla yhtenäinen kansa ja ylpeä sukupolvista jotka meille tämän maan taistelivat niin tulee joku saatanan ituhippi ja julkisesti kutsuu kaikkia sotiemme veteraaneja HOMOIKSI ja lesboiksi. Ihan muina miehinä tuollainen heitto, et hei tiesittekös tätä! Ja iltalehti komppaa!

Qroquius KadD

Ei siinä ohjelmassa kylläkään ihan noin sanottu.

Anonyymi

Journalismin ohjeitahan on muutettu juuri siihen suuntaan, että asioiden objektiivisuus ei ole pääasia, vaan kansalaisilla on OIKEUS VASTAANOTTAA UUTISIA JA MIELIPITEITÄ.

Rasismi

https://www.iltalehti.fi/perheartikkelit/a/a03450c7-7333-4727-ae37-f638690262b3
Muslimeilta ei kysytty. Tai kysyttiin, mutta vastaus: 1-vuotiaana ei kumma kyllä läpäissyt iltalehden sensuuria tällä kertaa.

Boltteri

Minäkään en ole telkkaria tsiigannut noin viiteen vuoteen. Laitoin piruuttani sen päälle vähän aikaa sitten ja jumalauta siellä oli tasan samat realityohjelmat käynnissä joka kanavalla kuin ennenkin. SAMAT JAKSOT. Tuli semmoiset vibat kun jos tapaat jonkun jonka kanssa tuli juopoteltua kerran 25 vuotta sitten niin juttu jatkuu tasan siitä mistä se silloin katkesi. Samat vitsitkin naurattavat samalla tavalla. Vaan ei telkkarissa.

Repe.

“Jos silmäsi on terve, niin koko ruumiisi on valaistu. Mutta jos silmäsi on viallinen niin koko ruumiisi on pimeä. Jos siis se valo, joka sinussa on, on pimeyttä, niin kuinka suuri onkaan pimeys.”

Mikä on silmien hyötykäyttöä? Tutkittu juttu…

Ihmisillä, jotka lukivat Raamattua 4 kertaa/vk muuttui elämä aika lailla. Yksinäisyys väheni 30%, ihmisviha 32%, katkeruus. 40%, alkoholi riippuvuus 56%, porno riippuvuus 62%.

Lukeminen oli pituudeltaan suurin piirtein 20 min. tai pidempään.

Minusta on ala-arvosta kun koulussa opetetaan että ihminen on eläin. Ei ihme, että koululaitos menee alaspäin kuin härän häntä….

Et sinä ole eläin, et apinan pikkuserkku, et varsieväkalan jälkeläinen, et salaman lyönnin sattuma. Olet Luojan ihmeellinen luomus.

Lue Raamattua.