Epäilty tapon yritys Porin Sampolassa – 15-vuotiasta poikaa ammuttiin

Lounais-Suomen poliisi sai uudenvuodenaattona noin kello 22.10 tehtävän Porin Sampolassa sijaitsevaan yksityisasuntoon, jossa oli ammuttu alaikäistä henkilöä.

Epäilty rikos tapahtui Sampolan kaupunginosassa sijaitsevan kerrostalon asunnossa. Uhri on 15-vuotias poika.

Uhri kiidätettiin sairaalaan, ja hänen tilansa on tällä hetkellä kriittinen.

Asiaan liittyen poliisi teki uudenvuodenpäivänä kiinniottoja muun muassa Porin Toejoen alueella. Poliisi on ottanut kiinni yhteensä neljä henkilöä, joiden osuutta epäiltyyn rikokseen selvitetään.

– Osa kiinniotetuista on täysi-ikisiä ja osa alaikäisiä. Poliisi tutkii asiaa epäiltynä tapon yrityksenä, mutta rikosnimike voi muuttua esitutkinnan edetessä, sanoo tutkinnanjohtajan sijaisena toimiva rikoskomisario Antti Alitalo.

Tutkinnallisista syistä poliisi ei voi kommentoida uhrin ja mahdollisten tekijöiden välistä suhdetta, eikä yksityiskohtaisemmin epäiltyihin, hälytystehtävään tai kiinniottoon liittyviä tietoja.

 

Subscribe
Notify of
guest
39 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Outlawman-09

POrihah on kulmahousuistaah tytty alue, rravit joka ilta, hui hail valkolaiseö hai sitsiekii

Edwin Moses still runs Alabama

Toejoki on pohjois-porilainen rauhallisena pidetty omakoti ja -rivitaloalue kun taasen itäinen kaupunginosa Sampola on jokusen tuhannen asukkaan kerrostalolähiö.Ainakin aikoinaan perin levoton kulmakunta. Kaikkine lieveilmiöineen.Tosin rauhoittunut parissakymmenessä vuodessa melkoisesti. Hieman avausta noista paikoista.

seant

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/f490a5df-46fa-4851-a6ad-eba4a6bbaed5
Kuten tässä IL jutussa Turkin kurdi ja joku vastaava jota puukotettiin on toimittaja Eevi Karvisen mukaan “Savolaismiesten riita äityi niin raivokkaaksi, että toinen oli menettää henkensä.” varsinkin kun nimikin on aika savolainen Mesut Sagandan.
Kaiken lisäksi eräs 18 v vanhempi suomalaisnainen hankki hänet Suomeen naimakaupalla.
https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000004608455.html

Piikivi

Savolaisilla on nykyään erikoisia nimiä. Varmaan ihan kristillisessä kasteessa annettu.

KKi

No jaksaa huvittaa. Tokhan kolmikymppinen ähläm sähläm pallero on tulisen rakastunut pulleroon 50/120kg, tosi rakkautta joo.

Aivan yhtä uskottavaa kuin 20v thaityttö on palavan rakastunut siihen 50v peräkammarin poikaan syrjäkunnan peräkylältä.

Hyödykkeiden vaihtoa molemmat tapaukset.

T

“20v thaityttö on palavan rakastunut siihen 50v peräkammarin poikaan syrjäkunnan peräkylältä.”
Tämä thaityttö on ihastunut Suomen elintasoon.

Qroquius KadD

Samoin kuin se kolmikymppinen ählämi.

mariD

Thai tytöt sentään tekee useimmiten jotain hyödyllistä, monet käyvät ihan oikeissa töissä ja monilla on pikku hierontastudio. Ei niissä kaikissa tehdä sitä mitä monet luulee, vaan ihan oikeaa hierontaa. Entäpä nämä ählämit? Ne ovat pelkkä kuluerä elämänsä loppuun saakka. Sen lisäksi ovat väkivaltaisia ja arvaamattomia joille selkäänsä ei voi kääntää kuten thai tytölle. Ja ei siinä minusta mitään huvittavaa ole jos suvun tilaa pakon edessä hoitamaan jäänyt aikamiespoika saa thaimaalaisesta tai vaikka filippiinasta itselleen vaimon. Ties vaikka vaimonsa pyöräyttää vielä muutaman kersan Suomelle tuleviksi veronmaksajiksi. Ovat siihen hommaan paljon todennäköisempiä ehdokkaita kuin ählämien kakarat.

Last edited 5 kuukautta sitten by mari
Qroquius KadD

Ei siinä olekaan mitään huvittavaa.
Se on raivostuttavaa, nimittäin Suomea hallitsevien viherkommunistien mielestä.
Eihän väestönvaihto sillä tavalla onnistu, että suomimies saa pariutua!

Lisäksi thaikut ja filipinat noin yleisesti arvostavat suomalaista miestä (rakkaus nyt muutenkin on yliarvostettua parinvalinnassa), kun taas ählämit pelkästään halveksivat kaikkia länsimaalaisia, niin naisia kuin miehiä.

T

Kyllä. Tietysti myös tavoite saada Suomen passi, jolla helppoa matkustaa.

KKi

Enpä epäile ollenkaan. Thaikkula on kanssa sellainen maailman kolkka johon ei tulisi mieleenikään matkustaa.

Mara Katti

Käänteinen kehitysapu lienee tuonut Suomeen lukuisia katupäivystystä harjoittavia migrikirurgeja eikä pelkästään niitä myyttisiä koneinsinöörejä.

Last edited 5 kuukautta sitten by Mara Katti
Pasi

Rip Ali 🕊️

No name

Mistå sä tunnet alin

Tare

Kovin on Suomalaisten nuorten käytös muuttunut muutaman vuoden sisällä todella väkivaltaisesti, mistä lie johtuu.Olisko ruokailutottumukset muuttuneet radikaalisti koska roskaruoan syöminen pilaa aivojen kemian.

Porkkanalaatikko

Oliko ammuttu suomalainen vai mamu?

mustamurkku

Meinaatko, että ampuja tiedetään sanomattakin, vaikka espoolaismiestä ei olekaan vielä missään mediassa mainittu? Saattaa pitää paikkansa hyvinkin. No, medianlukutaitoa tää vaatii, joten lienet oikeassa. Kuitenkin vaikea sanoa, vaikka mainittaisiin mitä.
-Tua noi, Rauma jos olis tiäksä mainittu, niin extiä, juttuhan olis jo päivän selvä. Mut puhutaan sit mitä vaan suippokorvista, niin ei ne ny senttä tos iäs viäl yleensä ruiskimaa ruppe. Raumlaiste kans nyrkeil tapleva.

No name

Onks sillä mitåån väliä olin sen kaveri

Qroquius KadD

Minfossa tiedetään ammutun olleen kasvatuslaitossomali Ali G. ja ampuja mustalainen:

https://www.murha.info/rikosfoorumi/viewtopic.php?p=1559066#p1559066

Win-win.
Kaksi pahantekijää poissa kaduilta, toinen pysyvästi.

mariD

No, jos tuo pitää paikkansa, niin tästä keissistä voi todellakin sanoa win-win ja isosti.
Täytyy lukaista tuo ketju kunhan joutaa. Olen nyt tien päällä, pian saavutaan Lappeenrantaan johon jäädään yökylään. Illemmalla olisi tarkoitus mennä johonkin vähän hienompaan ravintolaan syömään. Saas nähdä onko Lappeenrannan keskustassa rääkyviä mölyapinoita. Pitäisiköhän varata tuolta hanskalokerosta semmoinen kiva pikku pullo käsilaukkuun mukaan iltaa varten. Tosiaan, tiedätkö onko Lappeenrannassa paljon tuontitavaraa? Jostain muistan kuulleeni, että sinne olisi Haaviston (kuinka ollakaan!) mahtikäskyllä siirretty Italiasta eritrealaisia. Vieläköhän ne on siellä vai ovatko paenneet jo Helsinkiin diskojen houkuttelemina? Toivottavasti somppukanta on mahdollisimman pieni, eikä myös läpsykansaa.

Qroquius KadD

Lappeenrannan rikastusaste?
Enpä osaa äkkiseltään sanoa mitään, joskaan tuo ei tiedä hyvää:

https://www.esaimaa.fi/paikalliset/6150183

Olen ollut käsityksessä, että rikastus olisi ollut örkkivaltaista, ja nekin sellaisia kuin örkit ovat:

https://www.laakarilehti.fi/ajassa/ajankohtaista/venajankielisille-oma-vastaanotto-lappeenrannan-a-klinikalla/

Mikä lie tilanne nyt.

mariD

No täällä nyt juuri ollaan. Kaupungilla ei kyllä näillä pakkasilla näy sen enempää ählämeitä kuin örkkejäkään, tosin mistä ne örkit tunnistaa, paitsi kielestä mutta ei ole vielä tarttunut korvaan. Hiljaista on kaupungin kaduilla eikä ravintoloissakaan ole paljon porukkaa, juurihan ihmiset törsäsivät rahaa uutena vuonna. Mutta tää rafla jossa me ollaan, on suurinpiirtein puolillaan ja kaikki kuuluu puhuvan suomea, joten hyvin tästä selvittiin. Eri asia jos olisi kesäaika ja kesähelteet, olisi voinut olla keskustassa eri meininki. Meillä kun on auto parkissa ja olisi haluttu vähän kävellä, mutta ei näillä pakkasilla paljon huvita. Nokka vuotaa kuin Salto Ángelin putous.

T

Venäjäläisiä oli Lappeenrannassa jonkin verran kun kävin siellä 2021….

Tare

Mustalaiset olivat takavuosina yksi perkeleen riesa ampuma aseineen ja olivat niin huonoja ampujia että myös sivulliset saivat joskus aimo annoksen mustalaisperinnettä.

mustamurkku

Mut nyt on ollut normaalia tarkempi “Hemmi.” Sompun pää on sen verran ihmisen päätä pienempi.

No name

Turpaskii miks haukut alia

KKi

Miten niin haukkuu. Somalian mustapysty apinoiden lajipiirteisiin kuuluu puikulapää, rumat rullahuulet ja käkkärätukka.

T

Jos näin niin ilahduttava uutinen.

En kerro nimee

Toi ketä ammuttiin oli mun kaveri

mariD

Eipä asia mulle kuulu mutta kannattaisiko vastaisuudessa valita kaverit paremmin. Itse en somppua kaveriksi ottaisi missään tapauksessa.

mustamurkku

Liikkuvaksi maalitauluksi sulkeisiin.

mariD

Ai olet menossa maalitauluksi? No onnea sulle sinne sulkeisiin, tosin olen aika varma ettei sun kaltaista kallua armeijaan tulla huolimaan. Sinne kelpaa vain oikeat miehet.

Last edited 5 kuukautta sitten by mari
Qroquius KadD

Sulkeisissa ei ammuta millään tavalla minkäänlaiseen maaliin, noin niin kuin vihjeeksi.

Last edited 5 kuukautta sitten by Qroquius Kad
mariD

Tottahan minä sen tiedän. Kommenttini sisälsi tälle tyypille pienen källin jota se ei ilmeisestikään tajunnut, eli onnea sinne sulkeisiin koska siellä ei ole maalitauluja. Mun vitsit huononee entisestään näissä paukkupakkasissa. Sulkeisissa kyllä rynkky voi olla mukana jossa sitä opetellaan käsittelemään tyyliin eteen vie ja niin edelleen, mutta pateja siihen ei sulkeisiin saa. Ampumaharjoitukset tehdään siellä ampumaradalla ja ne ensimmäisetkin käsittääkseni räkäpäillä.

Qroquius KadD

Kyllä minä uskoinkin sinun sen tietävän.
Kaikista muista asianosaisista en sitten ollut yhtä luottavainen.

Saarnaaja.

Sitten sun kannattaa miettiä, että: Päivässä tehdään yleensä töitä 8tuntia ja suomalaiset saavat keskimäärin 16,8€ tunnilta, että kannattaako pyöriä missään porukoissa joissa tapellaan parintunnin palkasta vai voisko tehdä jotain fiksua niin ois mukavampi ja helpompi loppu elämäkin. Koulunkäynti kuulemma kannataa aina, älä ota ittees vaan ota neuvo vastaan niin ei ole tuollaista paskaa kuin kaverillasi ja olet luultavasti nuori niin voi olla aikaa ennenkuin fakkiintuu siihen paskaan johon sitten jää pysyvästi jos ei älyä lähteä. Sori. Nettikeskusteluja ei kannata ottaa kovin vakavasti pääosin niitä kirjoittaa idiootit.

Väliveto

Manne ampui sompun, erikoinen tapaus. https://www.youtube.com/watch?v=Nool3b9nIKs

free ads

Keep up the fantastic work and continue to inspire us all!

Attractive section of content I just stumbled upon your blog and in accession capital to assert that I get actually enjoyed account your blog posts Anyway I will be subscribing to your augment and even I achievement you access consistently fast