Pt-medialla 1,5 miljoonaa lukijaa vuoden 2023 aikana

Pt-medialla oli vuoden 2023 aikana n. 3 600 000 näyttöä, joka koostuu n. 1 500 000 lukijasta. Kuukaudessa lukijoita on siis keskimäärin n. 125 000.

Suosituimmalla artikkelilla oli yli 100 000 lukukertaa, mutta koska olen jostain syystä poistanut artikkelin, niin en enää muista mitä asiaa artikkeli käsitteli. Toiseksi suosituin oli artikkeli Viroon tulevista tulijoista otsikolla “Viro käännyttää kaikki tulijat rajalla – “Ei mitään perusteita hakea turvapaikkaa””. Artikkeli sai reilu 50 000 lukukertaa.

Eniten liikennettä joltain toiselta sivulta Pt-mediaan tuli, sosiaaliset mediat poislukien, Yrjö Perskeleen ja Professorin ajatuksia sivuilta.

En osaa oikein sanoa, että onko määrä iso vai pieni, koska en jaksa verrata sitä jonkin toisen nettisivun lukijamääriin. Olettaisin, että lukijamäärä tässä kontekstissa, eli tällaiselle huuhaa- ja valemedialle, luvut ovat ihan kohtalaiset.

Ei muuta kuin hyvät uudet kalenterivuodet taas.

Subscribe
Notify of
guest
21 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Johan Steel

Hyvät uudetvuodet Paavolle. Jatka samaan malliin.

KriittinenKansalainen

Jep, erittäin hyviä uusia vuosia asiallisen median pitäjälle!

Pekka Pylkkänen

Tarkoitatko vuotta 2022 vai 2023?

Qroquius KadD

Olkoon vuosi 2024 kaikille asianosaisille parempi kuin edellinen.
Mielellään jopa hyvä.

mariD

Mielellään hyvä, erityisesti Suomelle. Toivottavasti EU (fking komissio) ei kurita samalla tavoin kuin on tehnyt viimeisen neljän-viiden vuoden aikana. Toivottavasti nyt tulipalopakkasten aikaan ählämien ja mustan Afrikan sosiaaliset mediat käy kuumana, että ei helvetti sinne kannata mennä, siellähän jäätyy pystyyn. Elämys jonka muuten koin myös itse kun tulin joulunviettoon tänne. Siihen lämpöön vaan tottuu. Mutta kiva nähdä sinutkin välillä optimistisena toivottamassa parempaa uutta vuotta kaikille, ei se optimismi tapa vaikka ei pessimistikään pety.

Last edited 5 kuukautta sitten by mari
Qroquius KadD

Koko 2000-luvun trendi oli, että kun luuli ettei uusi hallitus enää voi olla huonompi kuin edellinen niin eikö jumalauta, sehän oli!
Tämä trendi on nyt saatu katkaistua, vaikka olikin jo vaikea kuvitella mikä olisi voinut olla vielä pahempi kuin hallitusta leikkivien tyttöjen pimpsallitus.

Asioiden parantumiseen on teoreettisen mahdollisuuden lisäksi pienenpieni realistinenkin.

mariD

Joo, itse funtsailin ettei Kataisen hallituksesta enää alemmas pääse. Tuli Sipilän hallitus joka ei nyt todellakaan ollut niin paha kuin Marinin. 2009 muutin siis Suomeen ja eikö silloin ollut Vanhasen toinen hallitus? Lautamatti, persoonaltaan kuivaakin kuivempi mutta Vanhasen ekan hallituksen aikaan Suomen valtion talous oli aika hyvässä jamassa, sitten tuli maailmanlaajuinen talouskriisi 2008, ja siitä lähtien on ollut alamäkeä. Velaksi eläminen alkoi ja nyt kun sille yritetään jotain tehdä niin ammattiyhdistysliikkeet, AKT etunenässä, uhkailevat kuin gangsterit. Nuohan pystyvät pysäyttämään Suomen viennin joka on aika rankka lakkoase. Mutta yritetään pysyä positiivisina, ainakin meillä on perussuomalainen sisäministeri. Ajattele jos Ohisalo olisi ollut hoitamassa itärajan keissiä!

Last edited 5 kuukautta sitten by mari
Boltteri

Nythän on jo käynyt selväksi että edellisen hallituksen motivaatio, jonka puolesta töitä tehtiin, ei ollut Suomen kansa vaan instagram sekä muut kanavat jossa saatiin näkyvyyttä ja oman egon hierontaa. Joku tyhmä demari voisi tähän heittää että edellisellä hallituksella olisi peiliin katsomisen paikka, mutta edellinen hallitus ei muuta tehnytkään kuin ihaili itseään peilistä. Yhdelläkään poliitikolla ei pitäisi olla instagram/facebook/X/YouTube ym ym – tiliä. Poliitikon ei pidä kalastella kansan tykkäyksiä ja yläpeukkuja tai ääniä somen feikkimaailmassa, poliitikot ovat jo tarpeeksi epärehellisiä ja falskeja oman edun tavoittelijoita. Sanna keplotteli ex-miehelleen miljoonadiilejä ja petasi itselleen leveän yksityiselämän. Huora.

Boltteri

Ei kannata mennä ei..vaan kuitenkin mennään. Olkoon kuinka kylmä. Olkoon kuinka rasistinen vittumainen kansa. Mehän mennään! Muslimien vaurauden ja onnen jumala, Sossuh, on suuri!

comment image

Outlawman-09

OIKEIN HYVVÄÄ vuotta Paavo & pt-media

Huru-ukko

Tuolta Perskeleen Yrjön sivujen kautta minäkin tämän aikanaan löysin ja hyväksi havaitsin. Joten täällä sitä mukana rimpuillaan:)

Piikivi

Paljonko täällä sitten kommentoijia on ollut esim.viime vuoden aikana. Nimiä ainakin vilahtelee paljon. Onko näitä laskettu? tv. Utelias

mariD

Nyt sitten Amerikan malliin jokin superlaskuri laskemaan jotta saadaan se lukija selville joka oli täsmälleen se 1.5 miljoonas lukija. Tiedättehän, tyyppi menee tavaratalon portista sisään, katosta tippuu ilmapalloja ja tavaratalon johtaja kailottaa “olette hyvä herra/rouva/neiti miljoonas kävijä meidän tavaratalossa” . Tässä teille 100 000 dollarin shekki. Tarjoaisko Paavo voittajalle kalsarikännit? No, kunhan vitsailen. Olen niin väsynyt koska olen nukkunut koko yön. Anna Paavo palaa vaan samaan malliin tämäkin vuosi, jos ei muuten niin viherkommunistivasemmiston riesaksi ja kiusaksi. Ne ansaitsee sen. Samoin musulmaanit ja muut kehaririesat. Tsemppiä Paavo vuodelle 2024. Toivotaan, että siitä tulee parempi kuin edellisestä vuodesta jonka voi esp slangilla sanoa olevan Año de la pera..

Last edited 5 kuukautta sitten by mari
mariD

Prego! Pyysit, että tulisin tapaamaan sinua ja tuomaan sen lahjan. Missä päin Helsinkiä lienet? Älä sano kaupunginosaa, ilmansuunta riittää. Mut kyllä se äärimmäisen tiukille menee. Olen n.50 km päässä Helsingistä, eli ajomatkaa tulisi yht 100km. Ja tänään lähden Kotkan kautta Lappeenrantaan yökylään, ja sitten onkin paluulento jo ihan näppäimillä. Kunpa tää juttu olisi tullut vähän aiemmin esiin, olisi ollut aika metkaa tavata kasvokkain. Mut jos nyt ei aikataulu anna myöten, niin seuraavan kerran tulen todennäköisesti Ruotsin kautta Suomeen ensi kesän alkupuolella, mutta siinäkin on se varaus että jos lähden syksyllä Maracaiboon, jää kesälomat taas pitämättä, mutta ei mennä asioiden edelle. Jos en ehdi tällä viikolla sinua tavata niin lähetän Clemenzan asialle, capisci, paisano? ;))

Last edited 5 kuukautta sitten by mari
Huru-ukko

Pahus ku mie olen myöhäisherännyt Sihen kult tästä meiltä ohi, jos Kotkan kautta Lappeerantaan kuljet. Tuu kahavillle kulkeissas:)

Huru-ukko

Ei olisi tuolta konetieltä ku parin kilsan heitto tähän meille:

Räpätin

Hyvää uutta vuotta, toivottaa Eurooppa!

https://9gag.com/gag/aEq9Vvx

https://9gag.com/gag/a6q0Z4b

Tree Email

I loved even more than you will get done right here. The picture is nice, and your writing is stylish, but you seem to be rushing through it, and I think you should give it again soon. I’ll probably do that again and again if you protect this walk.