Venäjä jättää kuolleet rintamalle, jotta ei tarvitse maksaa korvauksia omaisille

Riippuen eri lähteistä, venäläisiä sotilaita on kaatunut Ukrainassa 300 000 – 500 000. Tärkeää ei loppujen lopuksi ole se, että mikä on se tarkka määrä, vaan ihan muut asiat.

Ukrainan summittaisen laskun mukaan venäläisiä sotilaita olisi kaatunut reilu 350 000, mutta joidenkin sotilaslähteiden mukaan kuolleiden määrä voi olla jopa 500 000 kaalineekeriä.

Tärkeä huomio on se, että mikään muu maailman sivistynyt maa ei tapata kansalaisiaan ei-minkään takia tällaisessa mittakaavassa. Toinen yhtä tärkeä huomio on se, että minkä tahansa maailman muun sivistysvaltion kansalaiset nostaisivat valtavan äläkän, jos maan kansalaisia vietäisiin sotimaan ei-minkään takia.

Miksi venäläiset sitten alistuvat tällaiseen? 

Äkkiseltään monilla tulee mieleen propaganda, mutta se ei ole ainoa selitys. Toki iso osa venäläisistä ei osaa kyseenalaistaa Venäjän liittovaltion toimia ja perusteita, mutta on olemassa vielä suurempi syy: typerät venäläiset ympäri Venäjän maan ovat persaukisia sippiukkoja, joille sotaan lähtö voi tuottaa paljon rahaa.

Ukrainaanhan ei värvätä miehiä Moskovasta ja Pietarista, vaan Venäjän köyhimmistä ja rupisimmista osista Mongolian ja Siperian perukoilta. Nämä miehet, ja heidän perheensä kuvittelevat, että käymällä vähän tappamassa ukrainalaisia, voi saada muutamassa kuukaudessa tai vuodessa loppuelämäksi rahaa. Tai ainakin tienata deluxe-mallin Ladan.

Mutta voi, Venäjä kusettaa myös omia kansalaisiaan. Mitään rahoja ei sotilas tule koskaan saamaan. Vielä vähemmän tulevat puolisot saamaan korvauksia kuolleista puolisoistaan tai äidit kuolleista pojistaan.

Venäjä jättää kuolleet ja haavoittuneet omat sotilaansa aivan tietoisesti rintamalle maatumaan ja kuolemaan. Toisille sotilaille raadot ovat vain taakka, mutta ne ovat taakkoja myös valtiolle. On nimittäin niin, että jotta omaiset voisivat saada korvauksia sodassa kuolleen omaisen takia, niin raato pitäisi kuskata takaisin kotikylälle. Kun raato on tunnistettu rintamalla kuolleeksi sotilaaksi, niin sen jälkeen virkakoneisto saattaa myöntää omaisille korvauksina x-ruplaa.

Ja jos ei ole raatoa, niin ei ole myöskään korvauksia omaisille.

Rintamalle upseereille on annettu käsky, että kuolleita ei sitten tarvitse kuskailla rintamalinjojen taakse. Sama koskee haavoittuneita. Pahasti haavoittunut ei kauaa kidu.

Venäläisissä on herännyt pientä nurinaa tämän takia, että kuolleiden, tai pikemminkin kadonneiden sotilaiden omaisille ei makseta mitään korvauksia. Jos sotilas jää rintamalle lojumaan mätänevänä raatona, niin henkilö merkitään vain kadonneeksi, sillä eihän kuolemasta ole välttämättä varmuutta.

Omaisia ei toisin sanoen vituta kovinkaan paljon se, että jonkun puoliso tai poika lakkaa olemasta, vaan se, että luvatut rahat jäivät saamatta. Rutiköyhässä suvussa parikymppinen nuorukainen lähetettiin Ukrainaan suurten juhlallisuuksien kera, sillä poika tuottaa Ukrainassa enemmän rahaa kuin koko elinaikanaan.

Omaisia ei myöskään haitannut ajatus pojan kuolemasta sodassa, sillä kuollessaan poika tuottaisi perheelle enemmän rahaa kuin eläessään koko elämänsä aikana. Mutta koska raato jätettiin rintamalle mätänemään, niin luvatut rahat jäivät saamatta.

Ja sekös se vituttaa sukulaisia.

 

Subscribe
Notify of
guest
98 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
mariD

Venäjän armeijahan on myös kehittänyt nämä liikkuvat krematoriot joilla on kätevä tuhkata kaatuneet. Siten ei tarvitse omaisille maksella edes sinkkiämpärillistä kylmiä nauriita. Voihan vi..uhka, mikä armeija tässä maailmassa kehittää omille sotilailleen liikkuvia krematorioita? Ryssät ovat ihan oma lajinsa, siis todellakin vertaansa vailla tällä planeetalla. Ovat perineet viikingeiltä ja mongoleilta kaikki huonot puolet. Tuli mieleen vielä itärajan sulkemisesta. Eräs arvostamani brittiläinen ajatuspajan kova nimi joka nyt ei tule millään mieleen koska aamulenkki jäädytti aivot, mutta hän sanoi että itärajan sulkeminen on Putinille strateginen voitto. Arvostin tätä tyyppiä jolla on italialaistyylinen sukunimi, mutta nyt en ole enää ihan varma. Tosin sen Ukraina analyysit ovat ihan päteviä.

Ilmari

En tiedä onko se joku voitto Putinille, mutta rajan avaaminen olisi ainakin häviö meille.

Fatwantarkistaja

Jokainen muslimi tuottaa miljoonan euron kulut. Jokainen muslimi tuo 4,5 lähimuslimia mukanaan, ei nekään ilmaiseksi tule. Sata muslimiukkoa päivässä.. sotiminenkin on paljon halvempaa touhua.

tepon jalka

jokainen vuosi vuodesta 2014, suomi on menettänyt 3 miljardia euroa verotuloja lakkauttamalla idänkaupan. Rahat on kerätty nostamalla muita veroja, leikkaamalla hyvinvoinnista ja saatu teidät uskomaan että ei se ole keneltäkään pois. Montako neekeriä olisi saatu takaisin kotiin sillä rahalla? Jos vaihtoehtona kotiuttaa lopullisesti somali, arabi tai ryssä, kenet valitset?

mariD

Valehtelet noista summista mitä tulee Venäjän kauppaan.

Jarkko Jäyhä

Jos vaihtoehtona on palauttaa paskamaahansa joku noista, niin valitsen KAIKKI. Puikulaneekeri, hiekkaneekeri ja kaalineekeri

Boltteri

Pysyy omat joukot lämpiminä kun on uuni kuumana! Ja lämmintä kaalikeittoa piisaa. Ryssät on kyllä vitun muurahaisia.. Loputtomia kusiaisia.

mariD

Tähän ei voi väittää vastaan. Paitsi nuo turtapäät jotka peukalot punaisina pommittaa miinustykkäyksiä ties kuinka monelta eri tililtä. No, jos elämänlaatu on mitä on niin minkäs teet… onko tuossa kuvituskuvassa muuten tuolta kaatuneelta ryssältä nyysitty kengät? En ihmettelisi jos joukkuetoverit olisivat penkoneet taskut, vieneet kengät ja kaiken muun vähänkin arvokkaan. Ihme ettei sukat olleet kelvanneet.

Huru-ukko

Mitkä sukat???Ai ne haisevat?

KKi

Sukat rikki, haisee ja tönkkönä halvan votkan sekaisesta verestä. Haisee ne varmaan kengätkin, vaan se pieni murhe ominaistuoksultaan kaalinhajuiselle turakille.

tepon jalka

luuletko että ryssiä kiinnostaa joku pienmedia, jonka venäjän vastainen propaganda on tätä luokkaa, niin paljon että joku istuu tehtailemassa alapeukkuja? Onko kenties käsky tullut itse Putinilta, että PT-media pitää suolata alapeukuilla? Lukijakunta sellainen +50v kaljamahainen juntti jonka maailmankuva on piirretty viron ja tukholman risteilylaivoilla?

mariD

Ehkei ryssiä kiinnosta mutta teitä ryssänmielisiä ja turtiaisia kiinnostaa. Näkeehän sen selvästi kuinka kiivaasti alapeukuttelette. Mutta pskat minä siitä välitän. Te olette minulle pelkkää ilmaa.
Kuvauksesi lukijakunnasta meni ainakin minun kohdaltani aivan pieleen. Olen alle 30-vuotias, neljässä eri maassa asunut, useita eri kieliä puhuva nuori nainen jolla on hyvä työpaikka, oma asunto ja vaikka mitä jota sinulle en kerro. Kaljamahaa ei ole eikä tule koska en alkoholia käytä. Mitäs jos vain painuisit katselemaan niitä Turtiaisen youtube-videoita? Saisit edes vähän täytettä tyhjään päivääsi ja kenties katkera mielesi hiukan helpottaisi.

Boltteri

Alapeukku-kusiaisia. Että naurattaa. Kuvitteletko sinä ihmisjäte-ryssä todellakin että alapeukkusi suomalaisilla sivustoilla on tehokasta ja toimivaa hybridisotaa? Muuttuuko suomen kansan mielipide ryssä-syövästä näin? Montako porkkanaa ja sipulia sinä saat jokaisesta alapeukusta? Mikä teille ei mene KAALIIN on se että yksikään suomalainen ei teistä pidä, me olemme pitkävihaista kansaa. Yhtenäistä kansaa. Me emme ole porkkanasipulihuoria jotka pettävät toisiaan vodkapullon ja oltermannijuustopalan takia. Te olette paskaa, turhaa geneettistä paskaa, me toivomme teille kaikille ankaraa persesyöpää naamaan ja pitkää kivuliasta kuolemaa. Laitapa homo-Sergei lisää alapeukkua, niin juoppo kylähuora-äitisi saa ehkä jopa tänään vähän ruokaa.

Qroquius KadD

Jos aivan tarkkoja ollaan, liikuteltavat krematoriot oli alunperin kehitetty maatalouskäyttöön hävittämään eläintautiepidemioiden raatoja.
On loogista että Imperialistinen Roistovaltio Moskovia otti ne tuohon tarkoitukseen, sillä eiväthän örkit ole hallitsijoilleen muuta kuin puhuvia työ- ja sotaeläimiä.

mariD

Venäläinen on kekseliäs kun pitää massoilta saada henki pois tehokkaasti (Stalinin ajat) tai vastaavasti hävittää läjäpäin ruumiita niin ettei niistä jää jälkeäkään. Miehitetyssä pienessä ukrainalaiskylässä ryssät kärytteli omiaan noissa liikuteltavissa krematorioissa ja joku paikallinen sanoi, että se haju joka siitä lähtee, on aivan kammottava eikä sitä pääse pakoon mihinkään. Se löyhkä tai savu tunkeutuu joka paikkaan. Eipä käy kateeksi noita ukrainalaisia jotka ovat jääneet venäläisten miehittäjien armoille. Ryssät kun ei tunnetusti kohtele vihollisia saati miehitettyjen alueiden asukkaita mitenkään sivistyneesti. WW kakkosen tultua päätökseen tuli saksalaisillekin kiire antautua amerikkalaisille. Kukaan ei olisi halunnut ryssän vangiksi. Raakalaismaisia petoja kun ovat.

Fatwantarkistaja

Lauri Törnin elämäkerrassa väittivät porukoiden yrittäneen antautua länsiliittoutuneille, vai miksi niitä pitäisi kutsua. Antoivat lisää pateja, jotta pitävät ryssän hetken aikaa loitolla. Leiriltä sai kävellä muina miehinä pihalle, kunhan eivät huomanneet. En väitä todeksi, kirjoihin nyt voi painaa mitä tahansa schaibaa.

JuhoxD

Monet länsiliittoutuneiden käyttämät kuulustelijat sitten olivatkin saksankielentaitoisia juutalaisia, jotka kovin mielellään kiduttivat sotavankejaan. Japanilaiset taisivat olla ryssääkin “ansioituneempia” sotavankien kiduttajia. Suomalaiset ei ryssiä kiduttaneet, mutta monen annettiin kuolla nälkään, kun sahanpuruilla jatkettu leipäkin oli kortilla.

mariD

Jees, mulla on tuo kirja sekä se dokkari-dvd. Luin aikanaan sen amerikkalaisen kirjoittaman kirjan Törnistä joka käsitteli lähinnä talvi – ja jatkosotaa, ei siis Törnin myöhempiä vuosia. Innostuin niin, että toivoin kirjaa sekä dvd:tä joululahjaksi. Pukki oli suotuisa koska sain molemmat. Törni oli niitä jotka syntyvät sotilaiksi. Toki aikansa olosuhteet muokkasivat häntä ja varmaan miehestä olisi tullut erilainen jos olisi syntynyt vaikkapa Chicagossa, mutta kun syntyi Viipurissa vähän ennen Talvisotaa niin…sotilas hänestä tuli ja aivan loistava sotilas tulikin.

Joppos123

Ryssä on taas kerran osoittanut olevansa rämeihminen.
Putler lupaili sodan alussa kaatuneiden omaisille korvauksia jos läheinen saa 3:n päivän operaatiossa sattumaosuman. Nyt kun sotaa on käyty pari vuotta niin niitä sattumaosumia on tullut aika paljon.
Ei vaan ole haluja maksaa jokaisesta raadosta joten halvemmaksi tulee jättää ne rottien safkaksi.
Vain ryssä toimii näin ja on aina toiminut.
Jää omaisilta korvaukset saamatta ja uusi laabani lunastamatta.
Ei ryssissä henki ole edes paskaisen ruplan arvoinen.

Tare

Eläin kun eläin.

AnywayD

Eivät liikoja kommentoi, mutta ilmiselvästi ovat ahkeria alapeukuttelijoita. Toivottavasti minunkin tekstini saavat reippaasti alapeukkuja, koska muutoi alan epäillä, että esitykseni eivät ole olleet selkeitä.

mariD

Minäkin otan nuo punaiset peukut ihan kehuna siitä, että olen kommentissani osunut maaliin. Minulta saat vihreän peukalon. Minä kun olen sellainen viherpeukalo.

Suomi Finland

Punapeukalo viljelee kaalia (Putinkin kaalineekereitä), viherpeukalo viljelee sitten jotain muuta.

mariD

Tiedän mitä ajat takaa tuolla viherpeukalolla mutta nyt tuli huti. Minulla on kotona Las Palmasissa terassiparvekkeella erinäisiä kasveja, on mm minipalmua, ihmeköynnöstä, villiviiniä, yksi aloe vera joka aikanaan kasvaa jopa kolme metriseksi joten sen kanssa täytyy keksiä sitten aikanaan jotain, vie liikaa tilaa. Lisäksi mulla on ystävän kanssa vuokrattu maatilkku jossa kasvatamme kaikenlaista kivaa, on Kanarian perunaa, salaattia, yrttejä, pari sitruunapuuta, tomaatteja, paprikaa, chiliä (ne menee ystävälle, itse en välitä tulisesta). Tilkun nurkkaan istutin huvikseni pari kaktusta. Ne kun ei juuri vaadi hoitoa. Kyllähän Kanarian auringossa sitä höpöheinää voi viljellä, ja niin sitä viljelläänkin kasvihuoneiden suojissa. Itse kuitenkin pärjäilen ilman mitään huumeita.

Last edited 4 kuukautta sitten by mari
Suomi Finland

Juuri jotain tuollaista ajattelin 🙂

Huru-ukko

Muistelen joskus olleen jossain mainos: Elämä on parasta huumetta. En väitä vastaan:))

mariD

Sitä se onkin. Kun käy heittämässä kunnon hölkkälenkin, siis niin että hiki valuu valtoimenaan. Sen jälkeen otat suihkun ja käyt sohvalle makoilemaan ja vähän venyttelemään raajoja, niin kyllä maar tuntuu hyvältä. Toinen juttu on pulahtaa avantoon. Siitä saa kunnon endorfiinipöllyn. Myös kunnon saunominen oikeassa puusaunassa tuottaa tosi hyvän olon.

h44

Omin jaloin kotiin pääsevät saavat sentään pussilliset sipulia ja porkkanaa.

Outlawman-09

Ja kaaliva.

Boltteri

Säästyy myös porkkanaa ja sipulia.

Terhomatti Hämeenkorpi

Kyllä ovat kaalineekerit oikein älyn jättiläisiä! Maailma vaviskoon heidän adessään, hah !

Mara Katti

Elävä esimerkki siitä että keskiaikainen mestausmentaliteetti kykenee elämään myös havumetsävyöhykkeellä eikä pelkästään kuumilla puoliaavikoilla.

KKi

Turakkimaassa pätee se yleismaailmallinen sääntö. Kun köyhyys muuttaa taloon niin rakkaus lentää pihalle.
Kehitysmaissa kuten turakkimaa lapset eivät ole kuin sosiaaliturvaa ja kauppatavaraa. Länsimaista hömpötystä sellaiset äidinrakkaudet yms.

PS.
Antaisit Paavo, kotiturakeiden noiden vipeltävien pikkuputinien kommentoida.
Pitäisihän täälläkin olla turtapää-show. Nyt kun VKK flättä-Anokin on ollut pitkään harmittavan hiljaa.

Tapio Suhonen

“deluxe-mallin Ladan” No no, nyt ei kyllä mikään täsmää;)
Mutta asiaan. Tuo kummallinen, tai ainakin suomalaisten oikeustajuun sopimaton: petos, rikos, kusetus-malli ei sovi
Parvilahden kirjassa, Berijan tarhat, kerrottiin tästä perivenäläisyydesta tositarina. Yhdysvalatalaisen vankikoppikaverin kertomaa. USA:n kenkäporvari hurahtaa ideologiseen uskoon ja muuttaa tehtaineen Neuvostoliittoon. Saatuaan tehtaan toimintakuntoon, laitteet sosialisoidaan ja mies joutuu vankilaan vakoilusta. Tuttu ja inhimillinen tarina Venäjältä.
Kun valtiollinen toimija on tämänkaltainen, kaikki muukin voi olla mitä hyvänsä.

Porkkanalaatikko

Neuvostoliitossa olivat asiat paremmin. Punalippu-aikakausilehdestä luin perestroikan aikoina, kuinka Agfanistanin sodassa evakuoitiin kaatuneita. Ruumiin puuttuessa tyhjään arkkuun heitettiin hiekkaa ja ehkä vanha uniformu. Yhdistelmä lähetettiin kotiseudulle omaisille haudattavaksi.

Luetaanpa rivien välistä. Silloin kaatuneet saatettiin kirjata ja se merkitsi, etteivät esimiehet saaneet heidän päivärahojaan. Saattoipa joku ruumis päästä jopa hautaan.

Nykykäytäntö kielii armeijan olevan syvemmällä rappiossa. Vahvuudessa pidetään kuolleita sieluja. Operaatioita voidaan esikunnissa suunnitella joukoille, joita todellisuudessa ei ole.

Kaikki tapahtuu paperilla. Pumagi pumaga, a praktika jest praktika.

mustamurkku

Mä muistan lukeneeni juttuja Raatteentieltä, että neuvostoliittolaiset jättivät valtavan määrän raatoja sinne mihin olivat kuolleetkin. Seuraavana kesänä suomalaiset olivat haudanneet niitä sitten, ja haju oli ollut melkoinen. Ei toi ryssän touhu ole muuttunut miksikään. Ryssähän on ryssä, mutta silti itse tällaisena nössö-tsuhnana sitä ei silti vaan kykene tajuamaan. Heille tämä ei tosiaankaan ole mitään uutta tai ihmeellistä. Vittu mitä jengii, ja joku väittää vielä, ettei eri rotuja ole. No, kyllä kai toi ryssäkin sentään nisäkäs on, mutta ihmisestä se ei käy.

Boltteri

Mehän tehtiin niistä virstanpylväitä.comment image

Tapio Suhonen

Tuosta kalmosta puuttuu kaulaanripustettu kyltti, jossa lukee “Rintamalle”. Näitä oli setäni kertoman mukaan talvisodan linjassa.

Boltteri

Katso alapeukku-Sergei, tuossa sinun isoisäsi tanssii onnellisena kun pääsi suomeen syömään oltermannia! Kivaa kun on luntakin satanut, varmaan juuri pulkkamäestä tullut kun noin innokkaasti tanssahtelee. Harvoin noin onnellista ryssää näkee.

Porkkanalaatikko

Eivät he ehtineet huolehtimaan kaatuneistaan, koska oli muutakin tekemistä. Ehkä alue olisi siivottu keväällä, jos olisivat valloittaneet Suomen. Suomalaisillahan se olisi teetetty.

Luulisi omien kaatuneiden heitteille jätön heikentävän joukkojen mielialoja. He kun joutuvat näkemään tavan, jolla heidän suurinta uhrausta arvostetaan.

AnywayD

Kuulin aikoinaan kerrottavan avaruusmatkailun syntyhetkistä, että avaruuteen lähetettiin ensin koira, sitten apina, seuraavaksi ryssä ja lopulta ihminen.

mariD

Kiitos nauruista! Nythän niiden avaruushallinto on kusessa kun ei ulkomaisilta yhteistyökumppaneilta tule fyrkkaa. Muistaakseni jopa 80% niiden budjetista tuli ulkomailta. Nythän duuma on saanut varsinaisen älynväläyksen, ne aikoo liimata avaruusraketteihin mainostarroja saadakseen tuloja. Kuinkahan hyvin tuo mahtaa onnistua? Ajatelkaa nyt rakettia jossa lukee mainostarrassa joku Lukoil tai Gazprom. Tai vaikka Lada Niva – Putinin valinta. Entäpä “nyt sinkkiämpärit edullisesti Moskovan Gumin tavaratalosta”.

Fatwantarkistaja

Faija arveli Tuusulasta saakka nähneensä Neuvostoliiton avaruusohjuksen persloimun. Tuskin mitään tarjoushintoja havaitsee tuolta etäisyydeltä. Kokeilematta on paha veikata mitään, toimii!

Boltteri

Joo-o hyvin kestää mainostekstit avaruudessa, ja NÄKYY! Siellä alapeukku-Sergei Leningradin kuselta haisevassa kolmen neliön yksiössään katselee taivaalle ja näkee LADA mainoksen ja suuntaa heti kauppaan ostaamaan viidellä biljoonalla ruplalla uusimman deluxe mallin jossa kuulemaan mukaan on varusteena jopa ikkunat ja tuhkakuppi. Lisävarusteena saa suovedellä/ulosteella toimivan puolen litran ikuri-turbowankelmoottorin, kaalipidikkeen ja porkkanahyllyn.

KKi

Juuh, ja sillä ryssällä oli paska tsäkä. Kiersi maapallon, oliko se kolmesti?, ja putosi v…ttu takaisin turakkmaahan. Mahtoi vituttaa.

tepon jalka

toi on aika hyvä

JuhoxD

Kun ryssät aikanaan pääsi mongoolien orjuudesta eroon, niin he keksivät jatkaa siitä, mihin mongoolit olivat jääneet, eli imperialistisesti riistää naapureitaan. Uralin itäpuolen asukkaat eivät pitäneet venäläisiä pitkään aikaan minään muuna kuin veroja keräävinä rosvojoukkoina.

Fatwantarkistaja

Jos vahingossa juoksuttaa omat tykistökeskitykseen, saa niiden loma- ja päivärahat, muonatarvikkeet, alusasut ja vaimojen puhelinnumerot. Naapurille ei saisi antaa liikeideoita, mutta mitä ne ukrainalaisilta saavat? Se pesukone pitäisi kuljettaa ehjänä perille, siihenkään ei ole vinkkejä antaa.

Qroquius KadD

Eikä siellä perilläkään ole koneen vaatimaa sähköä eikä vesijohtoa.
Siinä sitten örkkiperhe ihmettelee miksei tuo toimi, ja isän on lähdettävä takaisin Ukrainaan tivaamaan taikasanoja;
jotain ihmeellistä länsitaikaahan sen täytyy olla jolla kone toimii, kun kylässä kukaan ei sitä tunne.

tepon jalka ja lakki

eivät vieneet kotiin, suoraan “innovaatioleirille” jossa maan viisaimmat ja vähiten juopuneet tiedemiehet perkaa komponentit. Lännen pakotteiden takia venäjällä ei ole myynnissä edes piirikortteja, puhumattakaan kondensaattoreista. Näistä tehdään sitten mustaruuti raketteja, joilla ampuvat omia äitejään ja lapsiaan, syyttäen siitä natseja.

Ukrainassa nauravat näille vatipäille. Ryssillä kuin ei moraalia ole, niin Ukrainalla sitä on: joka aamu saavat lähettää tuhansia innokkaita kotiin, jotka eivät mahtuneet armeijan kokoonpanoon. Lännen antamat aseet ovat niin hyviä että venäjän koko reservi on kohta tuhottu, ja silloin viimeistään, jos ei venäjän ilotulitteet lopu jo huomenna, niin kaatuu venäjän hutera korttitalohallitus. Viikon päästä Putin, jos ei murhata ennen sitä, kuolee syöpään

Vai mitä

…kyllä kansakunta tarvitsee uutta verta jotta tämä sisäsiittoinen pieni kansa tulisi geneettisesti terveemmäksi. Lisää mustaihoisia ja etnisesti mahdollisimman kaukana suomalaisista olevia Suomeen!
Suomalaisista 80% on vajakkeja, rasisteja, viinaan meneviä tai sitten mielenterveyshäiriöistä kärsiviä. Loput 20% ovat niitä jotka pitävät kansakunnan pystyssä.

AnywayD

Sovella vaan omaan sukuusi, sillä ilmeisesti uskot mustaihoisten geenien olevan parempia kuin oman sukusi ja tietysti omat geenisi.

Ihan helposti vähän tutkimalla asiaa selviää, että Suomessa on erinomaiset geenit, tai ainakin oli ennen kehitysmaalaisten invaasiota.

Ehkä sukuinesi ymmärrätte sen, kun vähän parannatte geenejänne kehitysmaalaisten geeneillä, jotka olette määritelleet omianne paremmiksi.

Last edited 4 kuukautta sitten by Anyway
AnywayD

Suomi on maailmankin mittakaavassa harvinaisen onnistunut maansa ja osaamisensa kehittämisessä, lähtenyt hyvin köyhistä lähtökohdista ilman mitään apurahoja nousuun ja luonut yhden maailman vauraimmista maista.

Suomi on todistanut, että on mahdollista nousta köyhyydestä vaurauteen, kunhan löytyy halua ja kykyä. Miksi ihastelemillasi mustien geeneillä ei ole missään luotu mitään vastaavaa?

mariD

Ja kun huomioidaan kuinka kylmä Suomen leveysasteella on, niin on pienoinen ihme että on saatu luotua loistavasti toimiva yhteiskunta. Se ei laiskottelemalla olisi onnistunut, eikä kylmässä ilmastossa ole aikaa palmun juurella istuskella ja odotella kunnes kookospähkinä tippuu ja saa ilmaisen aterian. Suomessa oli ensin raivattava pellot jotta sai edes jotain syödäkseen. Eihän kaikki täällä täydellistä ole, korruptiota on hallinnossa mutta minun syntymämaassani Venezuelassa on uskomattomat luonnonvarat, enkä tarkoita vain öljyä vaan kaasua, timanttia, kultaa, vesivoimaa ja niin edelleen, mutta silti hallinto on ollut presidentistä toiseen niin surkea ettei maasta ole saatu aikaan suoraan sanottuna lasta eikä pskaa. Toivottavasti María Machado pystyy syrjäyttämään typerän ja ahneen Maduro

Last edited 4 kuukautta sitten by mari
tepon jalka, lakki, jalkalima ja rihmasto

tiesitkö että Suomi on euroopan suurin kullantuottaja? silti olemme korvia myöden velassa. Etkä sitäkään näköjään tiedä, että ennen kuin meistä tuli kielen ja kulttuurin perusteella oma kansa, olimme Ruotsin kuningaskunnalle pelkkä rasite, metsästäjä-keräilijöitä. Ilman ruotsin rikkauksia emme olisi ikinä olleet mitään muutakaan. Tiesitkö, että mies joka otti elämäntyökseen yhtenäistää meidät kielemme perusteella (ja uskonnon takia) oli syntynyt Kalmarin Unionissa, asusteli Turussa ja kuoli venäjällä?

anonyymi

https://fi.wikipedia.org/wiki/Mikael_Agricola
“Paluumatkalla hevoskyydissä Agricola sai ankaran sairauskohtauksen, johon hän kuoli juuri valtakunnan rajan ylitettyään Uudenkirkon pitäjässä, myöhemmän Kuolemajärven kunnan alueella.”

Siis kuoli 1557 silloisessa Ruotsissa.

AnywayD

Ymmärrän kyllä, että koet musiten ja muiden etnisesti etäisten olevan parempia, koska vertaat niiden kyvykkyyttä itseesi, mikä on luonnollista.

Keskimäärin suomalaisillle sellainen ratkaisu ei ole kohottava, vaan heikentävä. Se on jopa nähty käytännössä.

Sellaista ei tietenkään heikoilla geeneillä varustettu suvakki näe. Hän vain haluaa tuohota suomalaiset katkeruuttaan.

On hyvin varmaa, että kuvittelet itse olevasi niitä, jotka pitävät kansakunnan pystyssä, mutta erehdyt pahasti. Olet niitä jotka kaivavat kansakunnalle kuoppaa ja ilmeisesti elätkin kansakunnan kukkarosta.

Last edited 4 kuukautta sitten by Anyway
KKi

Enpä muista paljonko piti ansaita /kk jotta on nettomaksaja. Yllättävän paljon. Julkisen puolen työntekijäthän eivät ole maksajia tietenkään.

Boltteri

Ei se tajua noin vaikeita sanoja. Sano: “Olet tyhmä ja ruma sossupummi. Täysin hyödytön ihmisjäte. Tapa ittes.”

VMP

20% kannattaa vihreitä, vasemmistoa ja rkp:tä jos näitä olisi 100% kuolisimme nälkään syöden pelkkiä tomaatteja ja minkkien raatoja.

mariD

Ota sinä somaliakka itsellesi ja näytä esimerkkiä meille muille, että olet tosissasi etkä vain ole täällä v*ttuilemassa. Herää epäilys, että olet lehahtanut tänne Varisverkostosta.

Boltteri

Siinä Kalliossa asustelevan vasemmistolaisen sossuloisen Lidl-siideripäissään kirjoittama VÄKEVÄ ja antirasistinen kannanotto jälleen kerran! Tuota kelpaa ylpeänä näyttää harvapartaisille palestiinahuivi-aatetovereilleen sossurahoilla ostetuilla vegepitsoilla skoolaten. Vahvaa taistelua! Miehekästä ja rohkeaa! …anteeksi MONISUKUPUOLISTA ja rohkeaa! Tuosta sai teidän maailman paras punkbändi jo koko levyllisen verran biisien sanoituksia. Ehkäpä nyt tällä kertaa tulee se maailmanvalloitus! Pääsis Berliiniin johonkin kellariin keikalle, bissepalkalla! Johan sen 46-vuotiaalle basistille jo soisi..

tepon jalka ja lakki

Saksalaisen, ranskalaisen ja britin DNA on lähempänä toisiaan kuin savolaisen ja pohjoismaalaisen. Aloin melkein oksentaa kuin selvisi että olemme enemmän ryssiä kuin olemme skandinaaveja. Monikulttuurisuus on rikkaus?

tepon jalka, lakki ja jalkalima

20% suomen kansasta ovat julkisella sektorilla, ja bussikuskitkin ovat niin koulutettuja että taittuu arabin ja somalin kieli. Jopa spurgut ruotsissa ovat sivistyneimpiä ja puhuvat parempaa suomea kuin me suomen juntit itse.

Fatwantarkistaja

Olenkohan mä perusvihulaista synkempi tapaus? Meinaan virkamiehenä vihjailisin kaatuneen omaisille, että tämä saattaakin olla vaihtanut puolta ja on siten kansanvihollinen. Loppuu ulina seinään, ettei joudu seinän eteen. Biltemasta tilaa Zigulin avaimenperän, suku tajuaa seuraavat sata vuotta olla pikamiekkareitta.

Kallu Pirvanen

Jaa että miksi paaliin eikä uuniin? No tietenkin siksi, että uuneja ei kaikkialle riitä.
Paalaus tehdään putsauksena Ukrainan tykistön jauhamista poteroista ennen uusien vatnikkien tuloa kuolemaan samoihin poteroihin. Muualla kuolleet jätetään niille sijoilleen vaikka koirien, sikojen tai muiden elukoiden ravinnoksi.

F0NVveLXoAMeVbc
Jorma Melkonen

Uunista nousee savua. Savun suuntaan tulee Ukrainan tykin ammus. Lämmittäjästä tulee polttoainetta.

tepon jalka, lakki, jalkalima ja rihmasto

ukrainalainen lannoitetehdas

Tare

Tottuukohan Ukranaiset noihin ryssän raadon hajuihin, joka tosin helpottaa kun menee miinukselle ilmat. Niitä on vaan aika perekeleesti noilla lihamylly alueilla ja kun kevät ja lämpö tulee. Alkaa
https://www.youtube.com/watch?v=cWTcKMCmBrE

mariD

Perdóname, mutta pakko laittaa off-tópico kommenttia. En ole koskaan pt-mediassa nähnyt, että yksi juttu olisi saanut niin monta kommenttia kuin Runen juttu Haavistosta. Tähän mennessä se on kerännyt 151 kommenttia! Jos Paavo on hereillä, niin onko mikään muu juttu pt-median historiassa saanut yhtä monta kommenttia kuin Culosaaren Pekasta tehty blogipostaus? Rohkenen epäillä, että ei ole. Tuo saattaa olla hyvinkin ennätys. Toki moni nimimerkki – kuin myös allekirjoittanut – on rustannut sinne useamman kommentin, mutta silti ne kaikki lasketaan yhteen.

T

Onneksi ei muuten en tarvi kuunnella sitä rokote-kinaa… Itsellä ei ole asiasta mitään mielipidettä, mutta oli aika rasittava aihe..

mariD

Sama täällä.

Paavo on kusiaivo

Paavo on Washingtonin kasaari juutalaisten kullien lutkuttaja. Onko kasaarisperma hyvää hei Paavo paviaani. Venäläiset hakkaa läntiset lgbt+ armeijat ja sinä kusipää et mahda sille mitään. Ootko Paavo oikea homo. Taidat olla möhömaha kun siellä vitun Ruotsissa viihdyt.

Huru-ukko

Elähän huoli Paavo. Kyllä me kaasarit aina noille puten persehuorille pärjätään ku vaan ollaan. Ja sekös niitä eniten vituttaakin:))

Plääh

Putte on kasaari ja fxb:n pomot ja oligarkit myös

mariD

Latasit kaiken kompetenssin minkä korviesi välistä löysit kommenttiisi, mutta onnistuit olemaan lähinnä säälittävä. Tunnen vilpitöntä myötätuntoa koska olet jäänyt tuollaiseksi ja joudut elämään itsesi kanssa.

Jorma Melkonen

Nyt vielä täytyisi saada selville puhutko Paavo Väyrysestä, Paaavo Lipposesta vai Paaaavo Arhinmäestä? Oireet sopii kaikkiin kolmeen.

Jorma Melkonen
KKi

Ehdottomasti Turha…äh, eiku Arhinmäki. Tuo vähän kuin Sanna. Keski-ikäinen potemassa pahanlaista teini-ikää.

Boltteri

Jestas! Homovastainen vasemmistolainen???????? Tai ehkäpä tämäkin oli taas näitä oman homoutensa kanssa kovaa kamppailua käyvä super ultrahomo joka turruttaa pahaa oloaan taistelemalla ankarasti kaikenlaista homoilua vastaan. Näitä “ei kerta homoks tee” ja “se on vaan homo joka vastaanottaa, ei antaa”-tyyppejä. Se ei voi olla helppoa kun joka päivä jätkien, kunnon äijien äijien, kanssa ryypiskely aina loppuu siihen että menee kunnon homoiluksi. Kakanhuuruiset tosimies-bileet jälleen kerran. Hurriganes soi ja sperma lentää. Sit joutuu taas krapulaharmituksissaan iltapäivällä vetämään Natsi-Penaa ja Anti-Gay-Ranee turpaan, vittu jätkät taas te panitte mua!!!!! SAATANA!!!! VITUN HOMOT!!!!!! HAKEKAA MULLE KALJAA!!!!!!!!

Last edited 4 kuukautta sitten by Boltteri
tepon jalka, lakki, jalkalima ja rihmasto

täällä saat sentään päästellä tuollaisia lapsellisisa suupieruja. En ole paavon kansaa aina samaa mieltä mutta kunnioitan hänen oikeutta olla mieltä, ja arvostan että täällä saa myös esittää eriäviä näkemyksiä. Myös sinunkaltaiset, sosiaalisen kanssakäymisen taidottomat, saavat palstatilaa. Valitettavasti minun on kunnioitettava sinunkin oikeutta sananvapauteen. Sano vielä et se on varmaan Paavo joka käy kusemassa sun sänkyyn joka yö juotuasi itsesi sammuksiin.

VMP

En tiedä mutta onko sun myöhässä alkaneen murrosiän syy mahdollisesti teidän liikaa soijaa sisältävä ruoka valio, oletko kysynyt äideiltäsi sitä?

Tare

Ryssä ei käsittele termiä sotilas kuten länsimaat,ryssille kaatuneet ovat hyödyke ja ne joutaa sitten unohtaa jos heistä ei kuulu mitään, vaikka eläimille syötäviksi.En muuten söisi Ukrainan alueella vapaana juoksentelevien, hieman villiintyneen porsaan lihaa, sioille kun kelpaa vaikka mikä.

Jarkko Jäyhä

Joo, ryssä on ryssä vaikka sika söisi.

J. Ranta

Onhan maailma huomannut myös sellaisen asian, että Puutinille ei ole mikään muu tärkeä kuin Moskova, ja Pietari. Eli loppu ryssälästä on alarotuista skeidaa.

Huru-ukko

Ukrainalaisten pitäisi niitä lennokkejaan lennättä sinne missä ne sattuvat putteen pahiten eli Pietariin, netiseen leningradiin. Se kun on puten ja sen perskärpäsistä parasta koko paskamaassa. Ja sattuisi kovaa rotantappajaan. Eiku eihän se sitä rottaakaan tappanu, juoksi karkuun ku se rotta irvisti…

Outlawman-09

Ryssä on aina RYSSÄ, vaikka voissa paistaisi. Heidän paikka on olla PIIKKILANGAN toisella puolella. Esim PUTINÖÖÖFF.

vilhelm

“Sivistynyt” maa Yhdysvallat tapattaa vaan toisen maan kansalaisia.

tepon jalka, lakki, jalkalima ja rihmasto

kolmannen maan kustannuksella. Tiesitkö että ukrainaan on uponnut kahdessa vuodessa enemmän jenkkien rahaa kuin 20 vuoden ajan afghanistanissa, ja on kuollut enemmän jenkkien puolesta sotivia sotilaita kuin 20 vuoden ajan vietnamissa?

Kalle

Jossain vaiheessa annettiin tuolla valtamediassakin sellainen käsitys, että USA oli ja on ainoa maa maailmassa, joka toi kaatuneet kotimaan multiin. Käsitykseni mukaan Suomi toimitti sotiensa aikana kaikki kaatuneet, jotka löytyivät, takaisin kotiseurakunnan multiin ja yleensä heidät myös sankarivainajina haudattiin. Myös sotien jälkeenkin jatkui kaatuneiden etsintä jopa Neuvostoliiton ja myöhemmin Venäjän puolella.

Qroquius KadD

Itse asiassa toisin päin:
Suomi oli ainoa II maailmansodan osanottajavaltio, jolla oli periaatteena toimittaa kaatuneet kotipaikalleen omaisten haudattavaksi.
USA perusti sotilashautausmaita taistelupaikoille.

tepon jalka, lakki, jalkalima ja rihmasto

joka vuosi suomalais-venäläinen yhdistys löytää sankareita, jotka silloin jäivät löytämättä. suomalaiset hautasivat mahdollisuuksien mukaan myös vihollisensa, kulkutautien estämiseksi. haudat merkattiin ja dokumentoitiin. Vaari, maanviljelijäperheestä, palveli 1939-45 (osallistui tali-ihantalan taisteluun) jonka jälkeen suoritti asepalveluksensa. Sain poikana kuulla tarinoita. Vastikään kävin läpi hänen äidilleen lähettämät kirjeet rintamalta. Ihmetteli vaari miten savolaiset saivat yhtään mitään kasvatettua, kun pelloilla on kiviä enemmän kuin perunaa.

Porkkanalaatikko

Kuvituskuvassa on oletettavasti Ukrainassa kaatunut. Kuva kertoo hyvinvoinnin lisääntymisestä. Kaatuneelta ei ole ryöstetty edes jalkineita vaatteista puhumattakaan.
Vielä 1800-luvulla taistelukentälle jääneitä ryöstettiin alastomiksi. Borodinon kenttä jäi siivoamatta ja oli valkoisenaan kaatuneita. Ilmeisesti kaikki myytäväksi kelpaava vietiin, napit, kankaat ja jalkineet. Waterloossa vietiin jopa hampaat.

Maalaus Balkanin sodasta. Mukana oli myös Suomen kaarti. Missä ovat vaatteet?
https://www.wikiart.org/en/vasily-vereshchagin/defeated-requiem-1879

Tare

Aito ryssäviha on normaali tässä tilanteessa. Isäni ampui paljon ryssiä kun yrittivät suomeen ilman papereita.

Sugar Defender

You could never find the words to describe how much I loved you. No matter how beautiful the picture is or how polished your writing is, you read it quickly. To be honest, I think you should give it another chance soon. I will probably try to go on this hike again and again if you make sure it is safe.