Usean partion kiireellinen hälytystehtävä Aninkaisten koulutaloon – miekkamies saapui kouluun

Turun poliisi lähetti useita partioita kiireelliselle Aninkaisten koululle. Hälytys hätäkeskukseen tehtiin tiistaina klo 13:40. Ilmoituksen perusteella koulun tiloihin oli tullut päihtynyt, miekalla aseistautunut mies.

Hätäkeskukseen tulleen ilmoituksen perusteella koulun tiloihin on saapunut päihtynyt ja sekava, maastohousuihin pukeutunut pipopäinen mies, joka on ottanut housuistaan esille suurikokoisen veitsen. Ilmoittaja oli paennut miestä, piiloutunut ja soittanut hätänumeroon. Tehtävä merkittiin korkeimpaan kiireellisyysluokkaan, ja paikalle lähetettiin useita poliisin partioita.

Poliisin partiot tarkastivat koulun kiinteistön seuraavan kymmenen minuutin aikana. Kukaan tavattu ja tarkastettu henkilö ollut välittömässä avun tarpeessa tai käyttäytynyt uhkaavasti. Poliisi muistuttaa, että oppilatosympäristössä tapahtuviin akuutteihin väkivaltatehtäviin suhtaudutaan erittäin vakavasti, ja niihin vastataan kaikin käytettävissä olevin resurssein.

Tällä hetkellä tilanne koululla on rauhallinen ja hallinnassa. Poliisi jatkaa asian tutkintaa puhutuksin ja valvontatallenteita tarkastamalla. Asiasta käynnistetään esitutkinta laittoman uhkauksen rikosnimikkeellä.

Subscribe
Notify of
guest
4 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Qroquius KadD

Tällä kertaa valvontakameroiden kuvasta löytyikin yllättäen kuvaukseen sopiva saman tien:

https://www.murha.info/rikosfoorumi/viewtopic.php?f=20&t=40670

Yleensähän ei löydy, ei niin millään…paitsi silloin kuin tekijä ei ole suojavärillinen.

Huom! Tekijä oli kantasuomalainen

Eli nyt oli oikeasti turkulainen mies. Vai sanoivatko suoraan, että kantasuomalainen turkulainen mies, jolla on sitä sun tätä taustaa? Ei sillä, että mitenkään puolustelen.

Tare

Joukossamme kulkee täysin seinähullua porukkaa “avohoidossa” Laitokset takaisin ja hullut sinne.Yksi puolituttu aivan mukava nuorimies puukotettiin eräällä juhlapaikalla n. 40 vuotta sitten, tekijä mielisairaalasta “lomalla” ollut kahjo. Yksi isku linja-auton takanan ja mora suoraan sydämmeen, kuoli melkein heti. No väärässä paikassa väärään aikaan tai kohtalo.

vikkelät jalat paras

Jep. Itse kun lenkkeilyä/kävelyä harrastan paljon, niin täällä porissa on kuitenkin ihan turvallista liikkua vaikkapa myöhään. Toistaiseksi. Mutta joka tapauksessa kyllä niitä arvaamattomia tulee vastaan. Omalla kohdalla on heti ns kusipää tutka päällä jos vastaan tulee a) kulmahousuja, b) nistejä, c) matuja. Järjestys voi vaihdella. Lisätään vielä d) känninen kantis, joka on vittuuntunut. Niiden osalta usein riittää a) karkuun juokseminen b) rauhoittelevat puheet sekä myötäily ja pari tupakkia c) painiminen jos olet selvinpäin.