Viikon poiminnat Ruotsin vaihtoehtomediasta

Suurista lupauksista huolimatta Ruotsin oikeistohallitus ei ole saanut muutosta aikaiseksi maan valtavaan maahanmuuttoon. Ihmisvyöry oli 2023 samaa luokkaa kuin kolmena edellisenä vuotena, vajaat 100 000 oleskelulupaa vuosittain (ukrainalaisten pakolaisvirta poislaskettuna).
– Tekee pahaa seurata kuinka muinoin niin hieno naapurimaamme tuhoaa itsensä.

https://www.friatider.se/facit-kristersson-slapper-lika-manga-invandrare-som-reinfeldt-och-lofven


Ruotsin puolustusvoimien ylipäällikön sekä keskeisten ministereiden sotavaroitusten jälkeen kansa on rynnännyt ostamaan hätäradioita, myrskykeittimiä, taskulamppuja ynnä muuta selviytymistavaraa. Clas Ohlson-kauppaketju kertoo hätäradioiden myynnin nousseen jopa 1 000%.
– Mikäs nyt tuli? Eikö sosialistivaltio enää hoidakaan kaikkea kansalaisten puolesta, onko ihmisten ihan itse tehtävä jotain pysyäkseen hengissä?

https://www.friatider.se/forsaljningen-av-krisvaror-rusar-efter-krigshetsen
https://nyadagbladet.se/inrikes/ob-svenskarna-maste-forbereda-sig-pa-krig/

Viime kesänä julkaistu kyselytutkimus on taas ajankohtainen. Tutkimuksen mukaan ruotsalaisten nuorten maanpuolustustahdossa on suuria eroja. Maahanmuuttajataustaisista nuorukaisista, joiden vanhemmat ovat syntyneet Pohjoismaiden ulkopuolella, 53% vastasi ettei ollut aikeissa suorittaa asepalvelusta. Koko ikäluokassa saman vastauksen antoi 38% kysytyiltä.
– Tämäpä oli megaluokan ullatus.

.https://nyheteridag.se/matning-lagre-forsvarsvilja-bland-unga-med-invandrarbakgrund/

Maahanmuuttoviraston säilöönottoyksiköissä turvallisuustilanne on kuulemma heikentynyt. Tuore selvitys ehdottaa uusia keinoja, muun muassa että henkilöntarkastuksia lisätään, huoneiden tarkastamiset sallitaan ja huumekoiria otetaan käyttöön.
– Jopas jotakin. Eikö maahan tunkeutuvat aivokirurgit ja raketti-insinöörit saakaan perseillä ihan miten lystäävät?

https://www.epochtimes.se/Hundar-ska-starka-sakerheten-pa-forvaren

Rune Holmström

Subscribe
Notify of
guest
23 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Sherlokki suvakko

Hyperventilaatio Swedulandiassa alkaa olla naurettavissa mitoissa. Laittais matut tallaa miinoja eturintamaan kun ovat niiiin sankareita mielestään. Voi vain kuvitella kuinka älömölö ulina karkottaa ryssät huitsin nevadaan. Swedut voisi hakea turvapaikkaa Norjasta jos noin alkaa pelottaa.

Qroquius KadD

Ei niitä oikeasti mikään pelota.
Kunhan vaan haluavat leikkiä Suuria Sotaurhoja.
Kyllä ne tietävät aivan hyvin, että Suomi puolustaa itsensä lisäksi Ruotsia.
Sen takiahan meillä on pakkoruotsi ja ruotsalainen aatelipuolue kiintiöpaikalla hallitukseen.

Vieläkin on merkkejä kommareista

Joo allekirjoitan tämän. Se on fakta, että ruotsalaiset pitävät suomea turvapuskurina. Sen myönsivät ihan suoraan, kun siellä asuin jne. Sehän on pelkkää logiikkaa, sekä monarkistisen valtion ylemmyyden tunnetta. Toisaalta ymmärrän ruotsalaisia. Olimmehan melkein kommunisti maa, kunnes muuri murtui.

AnywayD

Ei kai nuoret maahanmuuttajataustaiset halua armeijaan, koska se on alempiarvoisten ruotsalaisten homma. He ovat Allahin parempaa ja etuoikeutettua porukkaa ja ruotsalaiset ovat heidän elättäjiään ja Allahin uuden maan puolustajia.

X

Nimenomaan, pyllistelijät ovat päässeet siihen tavoitteeseen mitä ovat halunneet. Tyhmät valkoiset käy töissä ja maksavat heidän olemisensa, ei tarvitse kuin tehdä kakaroita. Täyspäivä homma on lukea ja tulkita koraania milloin mitenkin sopii mihinkin tilanteeseen. Mikäli jokin ei miellytä tai muuten vaan pidetään hullu toimintapäivä ja pannaan paikat paskaksi.
Ählyt 6 tyhmät veltot valkoiset 0.

isis veteraani, oletteko valmis puolustamaan Suome

Kaikki tiedämme, jos sota syttyisi, niin nopeimmat lähtijät olisivat maahanmuuttajat, joilla yhtäkkiä onkin turvallista kotimaassaan, sekä heidän vaimonsa lapsineen. Valtio ilmoittaisi välittömästi, että rajat kiinni. Eli kukaan ei lähde suomesta ulos. Ellei ole hyvää syytä. Erittäin hyvää syytä. Olen varma, että invaasio olisi päinvastainen. Älkää ymmärtäkö väärin. En toivo sotaa tms.

Niin, mieleen nousee kysymys uskaltaako hulluille antaa aseen. Voi ruveta närästämään kun selän takaa rupeaa kuulumaan allahu akbaria ja ystävällistä tulitusta rupeaa ropisemaan selkään. Yritä siinä sitten.

X

Sitten kun vielä hieman jatkojalostetaan edellistä niin rupeaa miettimään kannattaako jäädä odottamaan vai ottaa aloite ja päästää piruparka sinne paratiisiinsa. Samalla potentiaalinen uhka selän takaa poistuu.

Fatwantarkistaja

Eräs innokas halusi konepistoolin, sai kiväärin. Ensin se yritti ampua omia selkään, sitten ampui omaa jalkaansa ja myös osui. Matuhäslääjälle annetaan korkeintaan kenttälaappio ja muutama telamiina.

Mara Katti

Yli tuhatta turvapaikanhakijaa epäillään valtionrajarikoksista | Kotimaa | Yle

Luulisi että vinhasti velkaantuvalla Suomella ei ole enää varaa majoittaa kaiken maailman matuhamppareita eikä myöskään mättää hilloa leegiolle oikeusavustajia ja agendahyeenoja jotka noiden tuhannen rikoksen setvimiseen työllistyvät. Maailma on siinä mielessä ehtymätön.

Niin kutsuttu puolalainen pikakäsittely lienee se mihin Suomen resurssit oikeasti riittäisivät.
Sellainen on myös huomattavasti ennalta ehkäisevämpää kuin lämmin raastupa ja loputon valituskierre.

Last edited 5 kuukautta sitten by Mara Katti
hetkinen

Olet niin väärässä, että nyt täytyy käydä tupakilla.

Mara Katti

Kommenttini ovat yleensä provosoivan yliampuvia, koska pyrin sellaiseen.
Eihän näitä viitsisi muuten kirjoitella.

Siirryn vaihteeksi asialinjalle ja kysynkin että mikä noista kohdista on asiasisällöltään väärin ?

Mara Katti

Asia jäänee epäselväksi.

Fatwantarkistaja

4,5 miljardia oli heittää muslimisaatioon tuosta vaan, ei tässä puutetta ole kuin valkoisista pikkutytöistä, joutuvat jakamaan.

Frank

Erinomaisia uutisia. Kyllä laiva on hiljalleen alkanut kääntyä oikeaan suuntaan. Käännetään edelleen sitä hiljalleen. Meidän tulee käyttäytyä asiallisesti. Elonkorjuun porukka olisi hyvä saada puolellemme. Jos aina käyttäydymme erityisen huonosti erilaisia NGO-järjestöjä kohtaan, vasemmistoa, vihreitä kohtaan, emme saa käännytetyksi väkeä. Kritisoida sopii toisia muttei haukkua. Suomessa jo monet vihreätkin ovat siirtyneet äänestämään perussuomalaisia. Kun riittävän monta kertaa matulauma on raiskannut oman vihreitä äänestävän tyttären ja Scanialla sandaaliväki on rysäyttänyt vihreän nuorisodelegaatin yli puistokonsertin aikana, suunta muuttuu. Kukaan ei Suomessakaan enää puhu enää rikkauksista, voimavaroista ja hammasteknikoista vaan taakanjaosta ja lisääntyneestä rikollisuudesta.

Frank

Lisäksi vihreitä on alkanut siirtymään kansallismielisiin (etenkin perussuomalaisiin) myös siitä syystä, että vihreät poliitikot ovat luoneet niin monimutkaisen ja vaikeaselkoisen lainsäädännön vihreine siirtyminiin, taksonomioineen ja ennallistamisasetuksineen, että vihreää äänestävän Teron kukkakaupan kaikki tulot siirtyy valtiolle. Lisäksi viranomaisasioinnista vihreät ovat tehneet niin monimutkaista, käytännössä yhden hengen yritystä on hyvin vaikea pitää enää pystyssä, koska yhden henkilön panos menee pelkkien erilaisten lippujen ja lappujen lähettämiseen milloin mihinkäkin instanssiin. Vihreitä, vasemmistoa ja muita näitä on kuitenkin nykyään niin paljon että heitä on yksinkertaisesti pakko saada meidän puolelle tai emme koskaan voita eikä Suomen suunta muutu lopullisesti parempaan.

Mara Katti

Osmo Soininvaara on X: “Neljä turvapaikan hakijaa tuli metsän läpi. Koska ovat yleensä huonoja hiihtämään, suurta ryntäystä ei sitä kautta tue lähiaikoina, mutta odottakaapa, kun lumet sulavat. 1300 km.” / X (twitter.com)

Näyttää siltä että Suomi tullaan vokittamaan henkihieveriin mikäli rajalle ei mobilisoida kymmeniätuhansia reserviläisiä ohjaamaan tulijoita takaisin Karjalan laulumaiden suuntaan

On varsin huolestuttavaa että valtiolaivan komentosillalla on nyt sama kapteeni ja osittain sama päällystö jotka levittelivät käsiään silloin kun Tornion portista törähti kolmekymmentä tuhatta arvokriitikkoa.

Frank

Onneksi on kuitenkin perussuomalaiset mukana. RKP on tosin valtava ongelma.

Frank

Lisäksi Kokoomuksessakin oikea laita on hyvä: Vestman, Tanus, Kiuru, Koulumies, Zyskowich. Lisäksi Orpo on vähän järkevämpi nykyään.

Dan Wesson

Ruotsilla on kemurikollisuuden lisäksi toinen yhtä vakava ongelma käsissään, jos omat. (natiivit) kansalaiset eivät halua puolustaa maataan. Kuka sen maanpuolustuksen hoitaa, jos ei sen kansa. Muslimeilta sitä ei voi odottaa, nehän muutenkin vihaavat ruotsalaista yhteiskuntaa, ja Ruotsissa noita on niin paljon, että sillä alkaa olla konkreettinen vaikutus.

Qroquius KadD

Vaikka ruotsalaisilla olisi kuinka halua puolustaa maataan, missä on sen kyky?
Eivät päiväkodin lapset hoitotäteineen voi puolustautua sisälle hyökkäävää pedofiilijengiä vastaan, vaikka kuinka haluaisivat.

Dan Wesson

Ruotsin tapauksessa halu ja kyky puolustukseen ovat sama. Pullamössöön tottunut kansa, joka ei ole juurikaan joutunut muiden valtioiden ahdistelun tai uhkailun kohteeksi saattaa uskoa, ettei mitään pahaa voi meille tapahtua. Lisäksi, onhan tässä Suomi välissä torjumassa ryssät. Se että Ruotsi ajoi aikanaan puolustuksen alas, kertoo jo paljon. Ja tuo valtava muslimilauma mikä Ruotsissa on, voi muuttua vielä pahemmaksi turvallisuusongelmaksi sotatilanteessa, kun näkevät tilaisuutensa tulleen.

Jaa à

Ruotsalainen sotilas, ikävä kyllä vaipuisi pelon itkuun tositilanteessa kun ranaattia sataa niskaan ja tykistö ampuu.