Ylen “vuorovaikutuspäällikkö” lähti laukalle

Ylen “yleisövuorovaikutuksen päällikkö” Sami Koivisto on lähtenyt laukalle kuin entisen miehen hevonen Vermon raveissa. Varsinkin sosiaalisessa mediassa Koivisto on joutunut hieman outoon valoon.

Kyse on siitä, että Koivisto on twiittaillut viime aikoina hyvin tiiviisti ja ilmiselvästi Jussi Halla-ahoa vastaan Ylen nimissä. Tarkkasilmäisten tiedossa on ollut jo pitkään, että tietyt Ylen toimittajat ja toimijat käyttävät Yleä välineenä tuoda eetteriin omia vasemmistolaisia mielipiteitään. On puhuttu ns. agendajournalismista.

Viimeksi tiistaina Koivisto kertoi, että jos Halla-aho olisi Suomen presidentti, niin Suomi ei olisi enää demokratia.

 

Tästä seurasi satojen vastausten ketju, jossa Koivisto kaivoi itseään vain syvemmälle agendahautaansa. Kun Koivistoa kritisoitiin Ylen käyttämistä oman agendansa ajamiseen, niin Koivisto yritti:

 

Lumipallo lähti pyörimään oikeastaan tuosta ensimmäisestä twiitistä, sillä monet tuntuivat saaneen tarpeekseen Ylen puolueellisuudesta. Tästä seurasi, että kun Koiviston kitinä “vastuullisesta journalismista” ei uponnut yleisöön, niin Koivisto veti uhriutumis- ja maalituskortin. Tämä kortti vedetään esiin aina silloin, kun sinun toimia kohtaa esitetään kritiikkiä.

 

Lopuksi Koivisto lähti täysin laukalle ja hyytyi takasuoralle. Ukko kuvitteli, että persumedia Suomen Uutiset teki Koivistosta kiusaamisjutun. Eniten tässä twiitissä naurattaa tuo kohta “… vastuullisen median henkilö otetaan maalitauluksi”.

 

Lopulta jopa Ylen toimitusjohtaja Merja Ylä-Anttila astui kampanjaan mukaan todistamaan, että puolueettomia ollaan.

 

Kuten todettu, niin tarkkasilmäiset ovat huomanneet jo vuosia, että Ylen toimittajat voivat olla erittäin puolueellisia. Tämä ei sinänsä ole mitään uutta. Mutta tällä kertaa Jussi Halla-aho sai jollakin maagisella tavalla asian näyttämään juuri siltä mitä se on, ja Ylen kritiikkiin lähti mukaan satoja ihmisiä.

Juuri tällaista kritiikkiä tarvitaan, jotta yleisradion toiminta saadaan takaisin maan pinnalle ja talosta ulos kaikki vasemmistotoimittajat Koivistosta Vehkooseen. Vasta kun tehdään totaalinen siivous, ja taloon palkataan uudesta toimituspäälliköstä alkaen uutta tervepäistä porukkaa, niin voidaan alkaa odottelemaan parempaa journalismia. Mutta niin kauan kuin nuo samat “leipäjournalistit” Koivistosta Vehkooseen ovat talossa, niin mitään muutosta on turha odottaa.

Subscribe
Notify of
guest
31 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Aina sama

Ihan turha luulla että mitään muutosta olisi tulossa koska ei persut tee yhtään mitään vaan aina piiloutuvat sen taakse että ei ole tarpeeksi päätösvaltaa joten ei pysty koska demokratia kun taas vaikka vihreät tunkee omiaan joka paikkaan virkoihin ja eivät välitä mitä muut sanoo.

Kovasti piti leikata Ylen rahoituksesta ennen vaaleja ja nyt sitten koitetaan korjata sisältä päin sellaista yhtiötä jota mädätetty yli puoli vuosisataa joten onnea vaan siihen ja varmasti kannattajat uskovat tämäkin uskottavat tarinan.

Oh100

Niinpä. Perussuomalaisia edustajia on ollut Ylen hallintoneuvostossa (ylin päättävä elin!) vuosikymmeniä mutta mitään eivät ole saaneet aikaiseksi. Muuta kuin muhkeat kokouspalkkiot itselleen.

VMP

Vähänpä sä tiedät siitä organisaatiosta..

Boltteri

Vai että piiloutuvat sen taakse että ei ole päätösvaltaa… Mutta kun se ON niin. Jos tekisivät kuten sinä haluat niin emme enää puhu demokratiasta vaan suorasta fasismista. Ei se mene niin että kun päästään eduskuntaan niin ajetaan väkivalloin muitten yli. Mielellään myöskin varmaan sinulle kelpaisi että vastustajat teloitettaisiin? Tiedätkös että tuo asenne on suoraa islamia. Nämä kortit on jaettu ja näillä saatana pelataan vaikka kuinka vituttaa. Oliko Sannan johdolla asiat paremmin? Entäpä jos persuilla ei olisi yhtään sananvaltaa, olisivat pelkkiä parvekkeelta huutelijoita?

Runtiti-pou

Fasismia Suomi nimenomaan tarvitsee. Jos persut eivät ole fasisteja, he ovat kommunisteja

Aina sama

Mitään ei voi tehdä koska fasismi. Itselleni ei ainakaan tule mieleen että viime hallituksen aikana joku ministeri olisi siirtänyt virkamiehen sivuun koska ei toiminut miten halusi ja teki sitten asian loppuun asti koska sehän olisi ollut fasismia ja tämä ministeri olisi tällä hetkellä varmasti pois politiikasta… ainiin hän on tällä hetkellä top-2 suosikki presidentiksi.

Ja mitä tulee siihen että olisi tilanne eri jos Marin olisi jatkanut on se että tuskin, suomessa ei ole ollut hallitusta joka olisi saanut mitään aikaan 2009 vuoden jälkeen vaan velkaantuminen on jatkunut ihan samalla tavalla oli hallituksessa sitten mikä tahansa puolue. Vain maailman talouden tilanna on pelastaneet ja velkaantuminen vain pientä mutta silti velkaantuminen on jatkunut.

Oh100

Demokratia järjestelmänä on aivan yliarvostettu. Ja sille on vaihtoehtoja vaikka toisin väitetään.

Esimerkiksi yksityisen lain yhteiskunta, (Natural Order) jossa kaikki on yksityisomistuksessa maata myöden.

Keskeisiä toimijoita siinä ovat 

  • vakuutusyhtiöt,
  • turvapalveluyhtiöt 
  • aseelliset kansalaiset

https://kuviakumartamaton.blogspot.com/2022/04/vaihtoehto-demokratialle-natural-order.html

Tämä on professori ja taloustieteilijä Hans-Hermann Hoppen ideoima.

Hoppe on myös kirjoittanut kuuluisan kirjan “Democracy – The God That Failed” Suosittelen lukemaan sitä, koska se avaa todella silmät huomaamaan kuinka järjetöntä ja moraalitonta demokratia on.

Qroquius KadD

Ja missähän päin maailmaa tällainen yhteiskunta on toiminnassa, että voisimme verrata sen toimivuutta vaikkapa suomalaiseen yhteiskuntaan?

Oh100

Nykyisin ei ole. Argentiina on nyt pyrkimässä hieman sen suuntaiseen, mutta aikaisempia vapaita yhteiskuntia on ollut.

Esimerkiksi ovat vanha länsi , keskiaikainen Islanti ja Cospaia, Acadia, Nova Scotia.

https://mises.org/wire/acadian-community-anarcho-capitalist-success-story

Washbrush

Vihervasemmisto hallitsee tiedotusvälineitä eikä niitä sieltä saa ulos edes Kreikan mallilla, sillä uudelleen palkattaisiin vain vasemmistolaisia “oikein ajattelevia”. Demokratiakäsitys on DDR.
Ennen suht tasapuolinen Uusi Suomi ja sen keskustelupalsta Puheenvuoro on vasemmistolaistunut ja punavihertynyt vahvasti. Persuja ja Halla-ahoa arvostellaan ja herjataan oikein urakalla ja rajoituksetta, mutta Humu-Pekkaa negatiivisesti käsittlevät tekstit puuttuvat tai poistetaan ja sellaiset demokratianvastustajat saavat eripituisia kirjoituskieltoja.
Vihervalheeseen kriittisesti suhtautuva Tohtori Mikko Paunio on saanut pitkän bannin, koska kehtaa kirjoittaa totuuksia punavihreistä.
Meillä ei Yle myötäile hallitusta, kuin silloin, milloin hallituksessa on sosialisteja.

Sherlokki suvakko

Juuri näin Jussia lytätään ja Pekkaa nostatetaan kuin “pikkuveljee” konsanaan, toivottavasti lerpsahtaa loppusuoralla. Odottakaas kun koittaa (jos Peku siihen edes pääsee) toinen kierros, niin viihdemaailma (mukaana YLE) alkaa mölyämaan Pekun puolesta kuin kuolaa valuva apinalauma. Enivei, milloin päästään äänestää PT-mediassa seuraavasta pressasta?

Bellatrix

Paunion tarkkoja kirjoituksia on Oikean Median blogeina.Meritoitunut kirjoittaja osasi siirtyä sossuita PS:iin.
Näkemystä riittää.

Bellatrix

Oikea Media eilen,11.1.2024,Mikko Paunion äärettömän tarkka kirjoitus maahanmuuton kustannuksista Helsingille,Sotesta.
Tähän vihersossuHelsingin hallinto onkin pyrkinyt,kaikki loisijat Helsingin alueelle.
Noihin uppoava raha OLISI paljon tärkeämpi TERVEYDENHUOLTOON käytettäväksi,myös vanhustenhuoltoon.

Tare

Nyt YLE näytti sen mistä on puhuttu, eli politikoi ja yrittää vaikuttaa poliittisesti.YLE:llä vaikuttava Apusen kädenjälki näkyy myös härskisti. EK on päässyt YLE:n kautta parrasvaloihin suoltamaan omaa propagandaansa varsinkin Orpon hallituksen myötä.

japadappaduu

Tänäpäivänä lähes kaikilla ihmisillä on “poliittinen kanta”, perustui se sitten tosiasioihin tai kuviteltuihin.
Politiikasta on myös tehty sellaista että se jakaa ihmiset totaalisesti, jos juttelee jonkun kaverin kanssa politiikasta ja se onkin eri mieltä niin sitten se ystävyys melkeenpä siihen loppuu.
Toimittelijoiden pitäisi kuitenkin osata se työnsä tehdä täysin puolueettomasti, tuomatta omia mielipiteitä siihen uutiseen, mutta niinhän ei missään valtamediassa enää ole.

Mara Katti

Tuore uutinen: 11 turvapaikanhakijaa tunkeutui itärajan yli Suomeen (iltalehti.fi)
Moiseen vokituslukuun jouduttaneen kevään mittaan pistämään muutama nolla perään mikäli metsäkäännytykset jätetään tekemättä.

Ehtiiköhän 50 000 tulla täyteen ennen kuin eduskunta lomalle lipeää ?

Last edited 4 kuukautta sitten by Mara Katti
japadappaduu

Nämä porukat tuli siis voimalla laittomasti Suomen rajan läpi.
Miten se voidaan muuttaa lailliseksi sillä että haet perusteetonta turvapaikkaa?

Qroquius KadD

Taikasanalla “Asailum akbar!”

Kun sen ehtii sanoa, hakemus on otettava käsittelyyn.
Puolalaiset ja virolaiset eivät anna sanoa taikasanaa.
Suomalaiset antavat.

Käsittelyyn EI tarvitse mennä vuosikausia.
Hylsystä saa valittaa, mutta vain kerran.
Missään EI sanota, että saa valittaa tuhansia kertoja.

Turhapaikanhakija voitaisiin pitää telttaleirissä odottamassa pikkakäsitellyn hakemuksen ja hylsyn saapumista ja tulla palautetuksi.
Suomi ei tee näin, koska
SUOMI EI HALUA TEHDÄ NIIN!!

Last edited 4 kuukautta sitten by Qroquius Kad
japadappaduu

Niin onko systeemissä jotain vikaa, vai pitäisikö ne ählyjen turvat tukkia vaikka jesarilla?

Qroquius KadD

Systeemissä ei ole vikaa, vaan siinä että sen johtajiksi tarvittaisiin miehiä joita Suomessa ei ole.
Puolassa ja Virossa on.

Bellatrix

Onpa järkyttävää,ettei sitä push back- toimintaa saada toteutumaan.
Tylysti suora käännytys takaisin,ETTEIVÄT edes astu Suomen maakamaralle huutelemaan sitä älkää asylumia.
Asia on tullut viime vuonna esiin- missäköhän portaassa se on mitä ilmeisimmin torpattu🤔tietty jotkut vihersossut sisäministeriön nuoriso-osadtolla.

Oh100

Nykyhallitus jossa siis PS mukana on perustanut järjestelykeskuksia eli “turvapaikan”hakijat otetaan vastaan.

Runtiti-pou

Rajan yli tulleet heitettävää aidan yli takaisin

Oh100

😂😆…

1705132020924
Boltteri

YLEn kommarit hermostuivat voi voi sentään…

Runtiti-pou

Seurasin taas pitkästä aikaa uutislähetystä telkusta. Kaikki uutiset olivat jotain aivan mielipuolista ideologista julistusta ja kauhistuttavia emävalheiden kokoelmia. Pelkkää poliittista kiihkoilua ja väriä tunnustettiin oikein kunnolla. Taannoin ei voinut välttyä siltä, kun YLE yritti kaataa hallitusta valehtelemalla Purran kirjoituksista ja paasaamalla niitä rasistisiksi ja ihmettelemällä, miksi ministereitä ei vaihdeta tai hallitusneuvotteluja katkaista.

Valehtelu ja ideologinen hourailu vain yltyy. Taannoin pisti nettisivulta silmään uutinen, jonka mukaan ilmastotutkija väittää Lapin lentoliikenteen tappavan elinolot 250 000 ihmiseltä! Valitettavasti perussuomalaiset ovat vahvasti mukana ilmastokusetuksessa, vaikka toppuuttelevat “liiallisia toimia”

Huru-ukko

Toinen vastaava persuvihamielinen media, iltalehti teki myös jutun kuinka persut kiusaavat ylenataja koivistoa. Että ihan kiusaamisjutun tekivät hänestä, ihan vain ilkeyyttään, ja hän vain oikoi mutkia eikä antanut ikävien faktojen häiritä hyvää tarinaa. Mokomat pikkusieluiset persut!!

Fatwantarkistaja

Jos Natsipaska-Vehkoo lähtee Palestiinaan, lähden minäkin! Lupaan olla äärimmäinen sanansaattaja rauhanveljiemme vaahtosammutinbileissä.

Frank

Hyvin asiatonta kielenkäyttöä Sami Koivistolta. Jälleen kerran käsitys vain vahvistuu, että YLE on Suomen suurin hybridihorjuttaja. Ensinnäkin presidenttiehdokas Halla-Ahon maalittaminen kesken kiihkeimmän kampanjavaiheen on hybridihorjuttamista.

Tare

Jäljet, ne jäljet ja sylttytehdas.