Gallup: Ketä aiot äänestää presidentin vaaleissa 28.1.2024

 

Presidentin vaalit lähestyvät ja tällä hetkellä ehdokkaina on yhdeksän ehdokasta. Jokaisella taholla on omat suosikkinsa, ketä itse aiot äänestää?

 

Ketä aiot äänestää presidentin vaaleissa?

 • Jussi Halla-aho (67%, 644 Ääntä)
 • En aio äänestää (17%, 160 Ääntä)
 • Aku Ankka (7%, 67 Ääntä)
 • Sari Essayah (2%, 21 Ääntä)
 • Olli Rehn (2%, 20 Ääntä)
 • Alexander Stubb (2%, 15 Ääntä)
 • Hjallis Harkimo (1%, 8 Ääntä)
 • Mika Aaltola (1%, 8 Ääntä)
 • Li Andersson (1%, 7 Ääntä)
 • Pekka Haavisto (1%, 5 Ääntä)
 • Jutta Urpilainen (1%, 5 Ääntä)

Ääniä yhteensä: 960

Loading ... Loading ...

 

Subscribe
Notify of
guest
65 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Tare

Jussi menee kirkaasti jopa protesti äänillä kakkospekan ohi.Vapise tupin eliitin raha vaikuttajat ja rahoittajat. En tiedä vaikuttaako se meikäläisen elämään vaikka mäntyniemessä olisi rumppi.

mariD

Toivotaan niin. Pitäisi vain saada ne jotka haluaa äänestää Aku Ankkaa sieltä sohvan pohjalta äänestämään Jussia. Aku Ankan äänestämisessä ei ainakaan ole mitään hyötyä, päinvastoin äänestämättä jättäminen antaa enemmän mahiksia Haaviston kaltaisille pettureille. Culo-Pekan ISIS-seikkailut, ulkoministeriön virkamiehen nöyryyttäminen kun tämä ei suostunut ottamaan ministerille kuuluvaa vastuuta kontolleen sekä valehteleminen eduskunnassa eivät todellakaan ole unohtuneet. Ilmeisen suurelle osalle kansaa nuo edellä mainitut Culo-Pekan suoranaiset rötöstelyt taitavat olla yhden tekeviä, mikä kertoo aika paljon hänen äänestäjistä.

Last edited 5 kuukautta sitten by mari
p.grandell

sivari -jussiko ylipäälliköksi, pitäisi olla laki jolla vähintään rukinkäynnyt saa olla presidentti sekä puolustulaitoksemme ylipäällikkö, revin oman passini sinä päivänä kun eu.hun sullottin, olin tehnyt sotilasvalani suomelle,en eu.lle tai sionisti-sateenkaaren natolle. olen palvellut british royal navyn sekä ranskan-lgioonan alaisena sota-aluksilla chief engineer´inä angolassa, djiboutissa, dubaissa, useamman vuoden, en ollut sivarina rättivaratolla ihmettelemässä, jussikin uhoaa, mutta jos haluu sotia, ottakoon perillisensä mukaan ja ukrainaan eturintamalle, keski-ikä 4 tuntia. 30 000 sälliä tykinruuaksi kuukaudessa, jo 500 000 mennyt, taivaaseen, nämä sota hullut kun itse ei joudu sotimaan, sinne laitetaan timpat,börjet,reiskat,pertit, hulluksi on suomi saatu..

Fatwantarkistaja

Sinähän ilmoittauduit itse sotahulluksi. Onko lapsesi tapettu Ukrainassa, vai onko puheissasi ollenkaan pitoa?

Kotilas

Minä sivarissa 90-luvulla syötin mummoja ja vaareja vanhainkodissa. Pesin perseitä myös. He olivat sotaa nähneet ja kokeneet. Minusta oli enemmän hyötyä kuin sinusta.

>Trampas

“keski-ikä 4 tuntia” Meitsin hommissa on laskettu 5 sekuntia. Revi siitä huumoria.

Sherlokki suvakko

Sohvan pohja on mukava paikka näin pakkasilla, mutta laitan korvan taakse vihjeesi.

Fatwantarkistaja

Culo taisi tarkoittaa persettä. Kyllä mää sen verta espanjaa, jotta pyytää osaan.

mariD

Tienes razón! Sitähän se tarkoittaa. Kun vuosi pari sitten tajusin, että Haavisto asuu Kulosaaressa niin siitä väänsin “Culosaaren Pekka” tai Culo-Pekka.
Sinänsä minulle on ihan sama ihmisten seksuaaliset suuntautumiset, mutta sen verran konventionaalinen olen, että mielestäni presidentin pitää olla hetero.

Qroquius KadD

Se on suotavaa siitäkin syystä, että monissa maissa homoseksuaalisuuteen ei suhtauduta yhtä suvaitsevasti kuin Suomessa.

mariD

Se on juurikin yksi syistä. En halua nähdä virallisilla valtiovierailuilla kuinka Pekka on tervehtimässä vierailumaan isäntää poikaystävä kainalossa.

Ilmari

Kannattaa myös muistaa, että demokratiassa on oikeus olla äänestämättä ketä tahansa mistä tahansa syystä.

mariD

Totta kai. Joissakin maissa kuten Australiassa tai Belgiassa saat sakot jos et mene äänestämään. Itse en missään tapauksessa kannata tuollaista pakottamista. Mitenhän lienee, jos et maksa noita sakkoja, muunnetaankohan ne vankilatuomioksi kyseisissä maissa..? Sepä olisikin jotain päätyä istumaan kivitaloon kun et äänestänyt vaaleissa! Mun puolesta saa jokainen äänestää tai olla äänestämättä, se kuuluu vapaaseen maailmaan.

Ilmari

Toisella kierroksella äänestän ketä tahansa ei-Haavistoa.

mariD

Sama täällä.

Edwin Moses still runs Alabama

Toivottavasti halkohammas ei pärjää. Tosin ei noista ketään pysty olemaan presidenttini, ovat suht löysää porukkaa. Aika monta lainrikkojaa löytyy nopeasti vilkaistuna.

Iha sama kuka noista vesipäistä valitaan en äänest

Globalisteja ne ovat kaikki tyynni. Tottelevat Brysseliä ja Washingtonia kuuliaisesti. Lopputulos on täysin sama riippumatta siitä kuka noista pääsee sille pallille.

mariD

¿Cómo estáis mis compañeros racistas? Nyt kun minulla on ollut viikko aikaa miettiä mitä tuli hutaistua kommenttiin jonka kirjoitin viime lauantaina. Olen koko viikon harkinnan jälkeen tullut lopputulokseen, että ehkä sittenkin hätäilin “eroilmoitukseni” suhteen. Ennen kuin kerron lisää mikä kaiken aiheutti, haluan kiittää kaikista positiivisista vastauksista. Luin kommentit vasta eilen kun tein pitkän patikkaretken. En olisi uskonut saavani toistakymmentä kannustuskommenttia! Lämmin kiitos jokaikiselle kirjoittajalle jotka minua kannusti jatkamaan. Niin, en palaa sen enempää siihen kuvaan jonka postasin ja joka tavallaan katkaisi kamelin selän. Lensin takaisin kotiin kahdella eri vaihdolla, näin säästin muutaman satasen joten olin todella väsynyt ja minua suoraan sanoen v**utti, jatkuu..

mariD

mutta siihen oli muitakin syitä. En haluaisi suosia ketään jotka minua kannusti, mutta nostan esiin kaksi nimeä, eli Paavo joka antoi suoran käskyn olla poistumatta, ja silloinhan jos Paavo käskee, niin ei sitten ei poistuta minnekään kunnes toisin määrätään. Toinen on joppos, olen pahoillani, että hieno ja upea ammattisi ei ole koskaan niiden arvostetuimpien ammattien joukossa joita roskalehdet listaa. Siellä on aina ne lentokapteenit ja kirurgit sekä oma alani, sairaanhoitajat. Mutta ei koskaan armeijan kantahenkilökuntaa. Jostain syystä halusin tämän sanoa sillä arvostan todella paljon Suomen armeijaa. Hutiloitu päätökseni saattoi myös johtua (tämä on vähän hölmöä paljastaa tässä) mutta kun sen kaikki jo tietää, niin olen ollut raskaana 4 kk, eli nyt on menossa viikko nro.16. Jatkuu…

mariD

Hormonitasapaino on heitellyt laidasta toiseen ja sillä saattoi olla vaikutusta siihen, että kilahdin niin että päätin häipyä kokonaan blogin kommentoinnista, mutta tämä on ainut maahanmuuttovastainen blogi johon kommentoin. Voisi tulla aika orpo olo itsellenikin jos olisin päättänyt lopullisesti häipyä. Eiköhän tässä tullut kaikki olennainen sanottua. Jatkan kommentointia entiseen malliin pitäen silloin tällöin parin-kolmen viikon tauon kuten olen tähänkin saakka tehnyt. Mitä tulee tähän gallupiin, niin tietty klikkasin Jussi Halla-ahoa. Huomasin ettei Haavisto ole vielä saanut yhtään ääntä. Edellisessä gallupissa hän sai aika monta prosenttia äänistä. Itselleni ei tulisi mieleenkään ekalla kierroksella äänestää ketään muuta kuin Jussia joka oli Ylen haastattelussa loistava. Abrazos…

Last edited 5 kuukautta sitten by mari
Qroquius KadD

Jahah, olihan siitä joskus puhetta että meidän mari styylasi jonkun kanssa, mutta että nyt maailmaan on tulossa pikku-mari!
Voi olla epähienoa kysyä, mutta millainen on se mies, joka on pikkuisen alkuun saattanut?
On jo vaikea kuvitellakaan, millaisen alfan meidän mari on voinut siihen kunniatehtävään kelpuuttaa.

mariD

Saa kysyä. Itsehän otin aiheen esille. Jos suoraan sanotaan, niin asuin melkein kaksi vuotta sinkkuna, en varsinaisesti seurustellut kenenkään kanssa. Pääsi käymään niin, että vanha suola alkoi janottamaan liikaa, lasten isä ei siis ole mikään välimeren könsikäs vaan ehta finski, sama poliisi-exä josta olen aiemminkin maininnut. Olen onnellinen, että tässä kävi näin sillä korona ja HUSin aiheuttama burnout ja siitä johtuva unenpuute ajoi minut lähes hulluksi, ja se taas ajoi meidät erilleen. Niin, puhuin lapsista…tulen saamaan yhden hinnalla kaksi. Odotan siis kaksosia! Mikä on kaikkein kovin juttu mitä minulle on koskaan käynyt – vältyn tekemästä toista lasta myöhemmin, ellen sitten halua joskus kolmatta. Kaksosten sukupuolta emme halua etukäteen tietää. Salaa toivon tyttöä ja poikaa…

Qroquius KadD

No sehän on kaikin puolin hienoa sitten.
HYvä suomimies sai takaisin maailman parhaan tyttönsä ja tuplasti mitä korkealaatuisinta jälkikasvua on tulossa vahvistamaan hiipuvaa Suomen kansakuntaa.

Last edited 5 kuukautta sitten by Qroquius Kad
mariD

Kiitos tosi ihanasta kommentista! Enkö muuten joskus jossakin kommentissa sanonut, että en kelpuuta muuta kuin kunnon suomimiestä? Arvostan suomalaisissa miehissä sitä suoraselkäisyyttä ja rehellisyyttä, tietynlaista vaatimattomuutta (suu ei käy niin rehvakkaasti kuten Välimeren miehillä on tapana), listaa voisi jatkaa enemmänkin. Teissä on paljon enemmän hyviä puolia kuin mitä yleisesti ottaen annetaan ymmärtää (taas se valtamedia ja kaiken maailman psykologiasiantuntijat). Olen oikeastaan pahoillani siitä miten valtamedia ja valitettavan monet nuoret kaupunkilaisnaiset haukkuvat suomalaismiehiä. Niin, pitäisi tehdä vielä yksi lapsi jotta saisin osaltani Suomen väkiluvun kasvuun. 2 lasta pitää väkiluvun ennallaan, se kolmas nostaisi sitä. Antaa tulevaisuuden päättää siitä kolmannesta.

Fatwantarkistaja

Onneksi olkoon ja onnea, molempia erikseen. Krapulassa välillä kiukuttelen, mutta raskaus lienee parempi syy toimia näin. Raskaaksi ne ei mua saa, yritetty on, usko pois vaan!

mariD

Kiitos onnitteluista. Tulen saamaan yhden hinnalla kaksi jos ymmärrät vihjeen liittyen raskauteen. Joo, ja saa joskus kiukutella, ei siihen ole tähänkään mennessä kukaan vielä kuollut.

Edwin Moses still runs Alabama

Kaksosveljen omaavana voin suositella kudin halkaisua luomisvaiheen lopussa.. Tarhassa tai koulussa ei kiusattu kun meitä oli kaksi,Emme identtisiä ja silti varsinkin nuorempana nimet aina sekoitettiin ym. Tosin ainainen ulkopuolisten vertailu sapetti,eihän nyt koulutotkat voi mitenkään samanlaisia olla tai yleiset mielenkiinnon kohteet. Eikä luonteet ym. Juhlimme tuossa juuri yhteisiä 100-.vuotispäiviä. Sanoisin kaksosten verisiteen olevan ihan spesiaali vaikkei nyt joka päivä tekemisissä oltaiskaan.Kaksosveli on aina mukana. Onnea tulevaan ja terveyttä kaikille.

mariD

Kiitos vinkeistä. Kaksosten spesiaaliverisiteestä olen lukenut paljonkin ja nähnyt useita eri kaksosten haastatteluja, tai heistä tehtyjä tv-ohjelmia yms. En tiedä vielä sukupuolista mitään, enkä halua etukäteen tietääkään. Toivon salaa, että tulisi tyttö ja poika mutta sieltä tulee mitä annetaan. Katsotaan nyt sitten miten tässä toimitaan kunhan lapset hieman kasvaa, siihen asti pysytään Espanjassa. Jossain vaiheessa on harkittava pysytäänkö täällä vai palataanko Suomeen. Todennäköisin vaihtoehto on Suomi, vaan miltä mahtaa Suomi näyttää kun lapseni ovat tulossa kouluikään, siinä 7 vuoden päästä? Mitään mahtitalouskasvua ei ainakaan ole odotettavissa.

Edwin Moses still runs Alabama

Yks vinkki viel….äitimuori oli pakotettu rakentamaan meidän kaksostenvaunuun väliseinän kun pikkukätöset eivät pysyneet kummallakaan omalla puolella.Toisella aina veljen sormet silmässä.Noista reissuista ei muistikuvia,mut jälkeenpäin ollaan monesti tarinalle naureskeltu. Eli vanerit valmiiksi jo etukäteen…

mariD

Ok. Pidetään mielessä.

mariD

Enhän minä sitä nyt toista kertaa tee. Siis HUSin vuosina kun oli korona (ja mun erikoistuminen joka sitten koronan vuoksi lykkääntyi mikä tietysti vi****i), niin silloinhan minä poltin itseni loppuun. Kun ei 12 tunnin työvuoron jälkeen saa enää nukutuksi kuin tunnin tai kaksi ja sitä jatkuu aikansa, niin jossain vaiheessa patterit simahtaa täysin. Juuri niin päädyin tänne Palmasiin nukkumaan kuukaudeksi. Sen jälkeen oli tarkoitus tulla takaisin kotiin, mutta tiettyjä juttuja tapahtui mitkä johti siihen, että tänne jämähdin.

AnywayD

Kiva nähdä taas. Oli jo ikävä hyviä kommenttejasi.

Last edited 5 kuukautta sitten by Anyway
mariD

Iso kiitos mieltä lämmittävästä vastauksesta!

Ilmari

Samaa mieltä kuin Anyway

mariD

Tosi kiva kuulla, enhän minä teitä olisi voinut jättää. Gracias de mí corazón! Agradezco mucho tu comentario, querido amigo!

Ilpo

Kirkkovene puuttu vois Heterona kiinostaa..

qwtrew tgfg

Duoda, duoda, mitenkä se, onko visu huddula vielä käytettävissä, tai vieno?

Vitt...Stadilainen

Käykää nyt ihmeessä äänestämässä kirkkoveneen ja Aku Ankan sijaan Mestaria, hänellä lienee ihan oikeat mahikset jopa päästä läpi, toiselle kierrokselle taitaa ainakin mennä…

..Päätellen siitäkin, että minusta Hesarikin on tajunnut asian ja siellä on aloitettu minun mielestä Jussin vastaista kampanjointia. Vai kuvittelenko vain?

mariD

Samaa mieltä. Mitä vtun järkeä nillittää arabiloisista tai puikulapäistä jos ei muuta keksi kuin äänestää Aku Ankkaa?

japadappaduu

Ensimmäisen kerran sitten täysi-ikäisyyden en äänestä ketään.
Ainoa jonka aromaailmaan voin samaisyua on Sari Essayah, mutta ikävä kjyllä hänellä ei ole mitään mahdollisuuksia.
Halla-ahoa olen äänestänyt monesti, mutta ikävä kyllä en luota enää yhtään Halla-ahoon ja persuihin.
Pressaksihan nyt tulee Stubb, median venäjäviha sen takasi.
No mitä on stubbi mieltä? “Ikävä kyllä, korostan ikävä kyllä meillä on kansallisvaltiot, ja siksi eu ei voi olla supervalta.

Fatwantarkistaja

Äänestät Stubbbi-Kullia. Jokaiselle täysikäiselle kansalaiselle on valitettavasti se oikeus langennut. En sinänsä ulise, oma asiahan se on, minkä numeron siihen lippuunsa piirtää, kunhan jotain saa aikaiseksi.

Boltteri

Joo, älä äänestä koska “ei se voita kuitenkaan”. Hieno asenne. Et varmaan lottoakaan harrasta? Ei asioita muuttamalla asiat muutu! Parasta vaan toivoa että kun tehdään kuten aina ennenkin niin ehkä lopputulos maagisesti muuttuu.

p.grandell

kun joutuu valikoimaan koleran ja ruton välilltä, on kyllä ihan sama onk o peppu-haavisto, stubiini matematiikko joka ei osaa laskea, sekä nää muut sankarit, rehnkin oli tyhmin eu.n ukkeli. koko eu nauroi sen tohinalle, sanaakaan ei sen englanninkielestä ymmärrety, juttakin käski kansan pitää turpansa kiinni,kun ei ymmärrety että tienataan karva-kämmenilla ja yön-timoilla sekä kreikan lainalle, kkommuninti-kenraali liikin ihan kahjo. sama loput, pitää hyvin pikkaansa kun eräs fiksu presidentti sanoi suomenpoliitikkojen olevan maailman tyhmempiä. joten vaali setelini revin,

Peli on menetetty

Kansallismielisenä en näe mitään järkeä äänestää, kun ehdokkaina on pelkkiä globalisteja. Sama koskee myös eduskuntavaaleja, joissa on äänestettävänä pelkkiä globalistipuolueiden tai sitten jotain ihan minimini-puolueiden ehdokkaita.

Uppoa paskaan

Niin se on kyllä harmi, ettei siellä ole teille ehdokkaana yhtään venäjänkansallismielistä.

Fatwantarkistaja

Arvaa kuinka käy, jos laillasi kaikki äänestävät globalisteja. Onko minkäänlaista aavistusta olemassa? Tollona pidän, ellei ole.

jepjepjep123

Eikös siihen plakaatiin ole luvallista kirjoittaa siististi Paavo Väyrynen, kunhan teksti on jympyrän sisäpuolella.

Fatwantarkistaja

Saa kait siihen lipariin kirjoittaa, notta “vedä ittees perseeseen”. Johtaako se toimenpiteisiin, toivottavasti. Ois muuten jännä vaklata ikkunasta, kun nämä ääntenlaskijat alkavat toteuttamaan käskyjämme.

Jukka

Vihtori Kosolaa.

Sam Colt

Äänestän ainoastaan Jussia.
Toisen kierroksen jätän väliin, jos Jussi ei ole mukana.

Qroquius KadD

Kannattaa silloinkin äänestää Tubia tai Peppua vastaan, jos niistä vain jompikumpi on jotakuta muuta vastassa.

Vitt...Stadilainen

Kuvitelkaa miten kammottavan vaihtoehdon edessä ollaan, jos siellä on kakkosrundilla Styppi ja Peppu-Pekka vastakkain.

Kuin joutuisi valitsemaan perse- ja aivosyövän väliltä – kirjaimellisesti!

Qroquius KadD

Niinkin voi käydä.
Vaan siinä tapauksessa en minäkään äänestä.
Ei protestiviestejä lasketa.

Fatwantarkistaja

Äänestän perseelläni. Eli terroristi istuu seuraavat 12 vuotta linnassa, sitten siitä vanhasta hinttarista ei ole enää mihinkään, lähti eläkkeelle. Presidenttinä sillä ei ole valtaa tuoda suihkarilla vauvoja keittäviä, saastaisia kaatopaikkavittuja Suomeen loisimaan eittämättä erittäin paskoine lapsineen. Pääministeri se voi periaatteessa olla vaikka ensi viikolla ja sitten on Helvetinportit seljällänsä. Miljardi päivässä ei riitä velkarahaa, jota se Saatanan lähetti painaa Venäjän muslimeihin menemään.

Tuo siis toisella kierroksella, mikäli siellä on Perspano ja Neekeri-Jutta esimerkiksi vastakkain.

mariD

Tuo se muuten on ihan totta. Presidenttinä Haavisto ei ainakaan saisi niin paljon tuhoa aikaan kuin ministerinä…on jo saanut. Ei unohdeta Haaviston edesottamuksia Sipilän hallituksessa (Fingrid kantaverkko esim). Itsehän en tule koskaan antamaan anteeksi al-Holin yksityissuihkareilla suoritettuja laittomia terroristien siirtoja Suomen maaperälle. Suomi onkin ainoa maa joka ei ole syyttänyt ketään näistä terroristi-akoista, kaikissa muissa eu-maissa syytteitä on nostettu.

jupe

Tarkoitatko Johannes kastajaa, Jeesusta vai Nätti-Jussia ?

Sam Colt

Sitä Jussia, joka noista on ehdokkaana.

En tarkoita raamatun jusseja enkä Bäckmania.

>Trampas
No tottakai:
Oh100

55 miljoonan paranneltu mökki tulevalle presidentille.

Kyllä äänestäjät on hyväuskoisia…

POLIITIIKOJEN-JA-KANSALISTEN-ASUNNOT
muuammiäs

En äänestä ,koska suomi- nimistä itsenäistä valtiota ei enää ole. Minulla ei ole enää isänmaata, josta välittäisin, on vain paikka jossa satun asumaan tällä hetkellä. (Tykätkää huonoa, miinustakaa, aivan sama.)

Pate etelästä

Nyt tilanne on 24% ei äänestä+akuankka jolloin jos tuo säilyy niin Haaviston Pekka on seuraava presidentti.
Repikää siitä!

vaseline lip therapy

I do trust all the ideas youve presented in your post They are really convincing and will definitely work Nonetheless the posts are too short for newbies May just you please lengthen them a bit from next time Thank you for the post