Halla-aho taas ylivoimainen presindenttigallupissa

Tämänkertaiseen gallupiin vastasi vajaat 1 000 vastaajaa ja Jussi Halla-aho sai ääniä ylivoimaisesti eniten, 67 %. Käytännössä muilla ehdokkailla ei ollut mitään jakoja kyselyssä.

Kolmen kärki oli Jussi Halla-aho 67 %, en aio äänestää 17 % ja Aku Ankkaa aikoo äänestää 7 %. Loput oikeat ehdokkaat saivat vain yksittäisiä ääniä, esimerkiksi Sari Essayah vain 21 ääntä tuhannesta. Pekka Haavisto ei vaikuta olevan erityisen kova ääniharava ja saikin vain: 2 ääntä.

”En aio äänestää” näkyy boldattuna, sillä se on oma äänestykseni. En aio äänestää näissäkään vaaleissa. Äänestän sitten kun saan takaisin kansalaisluottamukseni, jos sitä voi saada enää takaisin.

Subscribe
Notify of
guest
26 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Suomalaismielinen

Eipä tuo tulos tällaisella sivustolla mitenkään yllättävää ole. Tuossa joukossa ei ole yhtäkään hyvää ehdokasta mutta Halla-aho on se vähiten huonoin.

Olin vielä muutama vuosi sitten tavallinen persu- ja Halla-aho -intoilija, mutta sitten havahduin siihen tosiseikkaan, etteivät he eikä Halla-aho oikeasti tule koskaan saamaan toivottua lopputulosta aikaan. Yksinkertaistettuna ja tiivistettynä siksi koska heillä ei ole tahtoa tehdä asioille mitään, eikä myöskään selkärankaa sanoa vastustajille jyrkkä ei. Kertoohan siitä esimerkiksi Halla-ahon blogin nimikin, ”Kirjoituksia uppoavasta Lännestä”, mistä ei huo’u vastarinta ja taistelu vaan luovuttaminen ja alistuminen.

Tahto tien raivaa, kuten tavataan sanoa.

Edwin Moses still runs Alabama

Jep,nieleskelijä höpöttänyt vuosia,tulokset puutaheinää.En nyt mikskään ”mestariksi” tuota ylistäisi.Raharankainen kustannuserä kuten muutkin julkihallinnossa. Höllä-Tahon kirjoitukset eivät valveutuneille ole edes mitenkään avartavia.,toisaalta onhan kirjoittelu kiva harrastus.

Faija on ryssä

Hyviä hetkiä samovaarisi kanssa.

Olet kyllä tyhmä ..

… Se teillä #¤%”#mielisissä onkin yleensä vikana.

Runtiti-pou

Minä huomasin jo 16 vuotta sitten, että Halla-aho on huijari ja valeoppositiota. Suomalaisten pahin vihollinen.

p.grandell

miksi presidentin vaalit, meillähän on jo creepy joe, joka on kävelevä muumio, vaipat housuissa, sionistien sätkynukke jota juutalaiset ohjaa, nyt kun kommunistisen eu´n ja sateenkaaren nato ohjaavat, aidossa demokratiassa saa kertoa mielipiteensä, tänään vain pk kommarit määrääväat mikä on ”demokratiaa” kieltämällä kaiken mikä ei ole puniikkien mieleen.

Pena

Vaikka media onkin jo koettanut tehdä Haavistosta voittajan, niin kansalaisilla on enemmän järkeä ja ei tule presidentti olemaan Pekka Haavisto tälläkään kertaa.

Ei edes presidentinvaaleja oikein

Osa 1. Presidentinvaalit on uusittava.

Vaaliviranomaiset antoivat puutteellista tietoa ehdokkaille siitä milloin vaalikortit piti viimeistään toimittaa.
Ehdokkaille kerrottiin näin Vaalit.fi sivuilla:
12.12.2023:
Ehdokashakemukset viimeistään jätettävä Helsingin vaalipiirilautakunnille 12.12.2023.
https://vaalit.fi/aikataulut-presidentinvaalissa
Ehdokkaat ja mm. YLE ja Helsingin Sanomat ovat ymmärtäneet sen niin että myös vaalikortit on jätettävä 12.12.2023 mennessä.
TODELLISUUDESSA:
Vaikka todellisuudessa riittää että vaalikortit olisi toimittanut 20.joulukuuta mennessä.
Ehdokkaille annettiin puutteellista tietoa ja se voi vaikuttaa vaalitulokseen.
Presidenvaalit pitää siksi uusia.

Ei edes presidentinvaaleja oikein

Osa 2. Presidentinvaalit on uusittava.

VERTAA Korkeimman oikeuden ennakkopäätös KHO:2009:39 koskien Kauniaisten kunnallisvaaleja koskien:
KHO:2009:39
2.5 Johtopäätös
Kun otetaan huomioon edellä mainitut puutteet kotiin lähetetyssä ilmoituskortin liitteenä olleessa sanallisessa sähköisen äänestyksen ohjeessa sekä toimintovirhe sähköisessä äänestysjärjestelmässä, valmistelussa tehdyt toimenpiteet ovat olleet kokonaisuutena tarkasteltuina lainvastaisia. «Vaalit» on toimitettu virheellisessä järjestyksessä. Kun vielä otetaan huomioon rekisteröitymättömien tapahtumien määrä, virheellisyydet ovat ilmeisesti saattaneet vaikuttaa vaalien tulokseen. Virheellisyydet ovat tyypiltään sellaisia, että vaalien tulos ei ole oikaistavissa. Tämän vuoksi «vaalit» on määrättävä uusittaviksi.
Kau

Ei edes presidentinvaaleja oikein

Osa 3.

YLE
12.12.
Kannattajakorttien viimeinen jättöpäivä on tänään.
https://yle.fi/a/74-20064595
Helsingin Sanomat
12.12
Jos 20 000 kannattajakorttia on kasassa, ne pitää jättää Helsingin vaalipiiri­lautakuntaan kello 16:een mennessä.
https://www.is.fi/politiikka/art-2000010050324.html
MYÖS ehdokas Paavo Väyrysellä oli väärä kuva vielä 12.12 siitä milloin kortit pitää viimeistään jättää:
Helsingin sanomat 12.12:
Aiemmin tiistaina Väyrynen kertoi tiedotteessa, ettei hän ole saanut kasaan tarvittavia kannattajakortteja ja että valitsijayhdistys ei aikoisi siksi toimittaa kerättyjä kannattajakortteja vaalipiirilautakunnalle.
SE, ettei kortteja ehkä ole vielä tässä vaiheessa tarpeeksi, ei välttämättä ole este Väyrysen ehdokkuudelle.

Ei edes presidentinvaaleja oikein

Osa 5, ettei kortteja ehkä ole vielä tässä vaiheessa tarpeeksi, ei välttämättä ole este Väyrysen ehdokkuudelle. Jätettyä hakemusta voi nimittäin täydentää ehdokasasettelun vahvistamiseen asti, vaalipiirilautakunnasta kerrotaan.
Ehdokasasettelu vahvistetaan 21. joulukuuta. Menettelyllään Väyrynen onnistui siis hankkimaan itselleen noin viikon lisäaikaa kannattajakorttien keräämiseen.
https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010052159.html

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/ad6222b4-05ce-4319-8203-96068a74b305?_gl=1*17d8r8i*_ga*NTU0NjkwODA2LjE2OTU0NTAyNjg.*_ga_3L539PMN3X*MTcwMzU0MjUzNy4yODUuMC4xNzAzNTQyNTM3LjAuMC4w

Huru-ukko

Ei siinä kukaan, ei ainakaan suomalaiset, hävinneet ettei paavo ole ehdolla. Korkeintaan vanaht moskvitsit.

Qroquius KadD

Liikkeellä näyttää olevan asennetta, että pressanvaalit ovat laittomat ellei Väykkää valita.

Olisi painava syy kysyä

Olisi hyvä idea, jos ptmedia kysyisi vaaliviranomaisilta että onko vaalit nyt lainmukaiset.

Ja uutisoisi siitä että on kysynyt.

Varmaan koko Suomi tulisi ptmedian sivuille katsomaan uudelleen ja uudelleen katsomaan että onko vastaus jo tullut. 3 miljoonaa kövijää.

Qroquius KadD

Eivät vaalit ole eräiden mielestä laillisia, ellei pressaksi valita Putlerin Persehuoraa;
joko Väykkää tai Turtapäätä.

Olisi painava syy kysyä

Lues noi osat 1,2,3 ja 5.

Selvästi laittomat vaalit. Asiasta on kko ennapäätös puutteellisuudesta ohjeissa.

Vaalit ei ollut lailliset

Vaaliviranomaiset oli antanut niin puutteellista tietoa siitä että milloin vaalikortit pitää viimeistään toimittaa, että väyrynen, saara huhtasaari, yle js hs olivat ymmärtäneet asian väärin. Luulivat että kortit pitää palauttaa 12.12 mennessä.

Todellisuudessa aikaa oli 21.12 asti.

Kho ennakkopäätöksen mukaan harhaanjohtava tieto johtaa uusiin vaaleihin:

KHO:2009:39
2.5 Johtopäätös
Kun otetaan huomioon edellä mainitut puutteet kotiin lähetetyssä ilmoituskortin liitteenä olleessa sanallisessa sähköisen äänestyksen ohjeessa sekä toimintovirhe sähköisessä äänestysjärjestelmässä, valmistelussa tehdyt toimenpiteet ovat olleet kokonaisuutena tarkasteltuina lainvastaisia. «Vaalit» on toimitettu v

Vaalit ei ollut lailliset

Mielestäni olisi tärkeää että se tuotaisiin esille, että vaalit on laittomat.

Mielestäni paras olisi kysyä vaaliviranomaisilta tästä.

Presidentti on suomen Valtahiearniassa ykkönen.

Hyvä jos kysyisit myös Väyryseltä. Hän on valtiotieteen tohtori. Hänkään ei ehkä ole huomannut tuota kho ennakkopäätöstä.

Vaalit ei ollut lailliset

KHO:2009:39
2.5 Johtopäätös
Kun otetaan huomioon edellä mainitut puutteet kotiin lähetetyssä ilmoituskortin liitteenä olleessa sanallisessa sähköisen äänestyksen ohjeessa sekä toimintovirhe sähköisessä äänestysjärjestelmässä, valmistelussa tehdyt toimenpiteet ovat olleet kokonaisuutena tarkasteltuina lainvastaisia. «Vaalit» on toimitettu virheellisessä järjestyksessä. Kun vielä otetaan huomioon rekisteröitymättömien tapahtumien määrä, virheellisyydet ovat ilmeisesti saattaneet vaikuttaa vaalien tulokseen. Virheellisyydet ovat tyypiltään sellaisia, että vaalien tulos ei ole oikaistavissa. Tämän vuoksi «vaalit» on määrättävä uusittaviksi.

Mara Katti
Mara Katti

Tämä on vaalitulos, kun nuoret valitsivat presidentin | Kotimaa | Yle

Vaikka puolet äänestäjistä on tyttöjä, niin kunkin vihervasemman ehdokkaan kannatus jää selvästi esimerkiksi Halla-Ahon kannatusta alhaisemmaksi.
Nuoret suomalaisnaiset lienevätkin niitä, joille käänteisellä kehitysavulla on kouriintuntuvat seuraukset.

Last edited 1 kuukausi sitten by Mara Katti
Gayle King Keto Gummies Buy Now

certainly like your website but you need to take a look at the spelling on quite a few of your posts Many of them are rife with spelling problems and I find it very troublesome to inform the reality nevertheless I will definitely come back again