Lapsiasiavaltuutettu ylistää lapsia säkittävää imaami Bahmanpouria

Lapsiasiavaltuutettu Elina Pekkarinen ihastelee Mellunmäen moskeijan imaami Abbas Bahmanpourin radikaalia islamia ja pikkutyttöjen säkittämistä.

Lapsiasiavaltuutettu toimii oikeusministeriön alaisuudessa ja Elina Pekkarinen on itse ns. lapsiasiavaltuutettu. Organisaation nettisivuilla työnkuvaksi kerrotaan mm: “Lapsiasia­valtuutetun toimistossa työskentelee asian­tuntijoita, jotka edistävät lapsen oikeuksia yhdessä valtuutetun kanssa”.

Viime talvena lapsiasiat olivat lapsiasiavaltuutettua sen verran lähellä, että Pekkarinen lähti ylistämään radikaali imaamia hellin sanoin Twitterissä:

Pekkarinen viittaa edelleen Hesarin artikkeliin, jossa niin ikään ihasteltiin kuinka voikaan radikaali imaami olla niin viisas.

On kyllä melko käsittämätöntä, että tällaiset naiset voivat puuhastella tuollaisten virkojen kanssa kuin “lapsiasiavaltuutettu”. Bahmanpour paljastui juuri muutama päivä sitten, kuinka oli puuhastellut moskeijassaan pikkutytöille perunasäkkiä päähän. Sitä ennen Bahmanpour tuomitsi Iranissa naisten vapauksia ajavaa liikehdintää.

Eikö lapsiasiavaltuutettu ymmärrä tätä asiaa ollenkaan? Hänen tehtävä olisi suojella pikkutyttöjä ja yleensäkin lapsia Bahmanpourien ja kaltaisten muslimimiesten puuhasteluilta. Mutta Pekkarinen antaa täyden tukensa imaamille.

 

Subscribe
Notify of
guest
33 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
voi vittu.

Rise ilmoitti, että tarvitaan lisää tilaa. Sadoille. Koska hallitus kiristää maahanmuuttajia koskevia rangaistuksia. Voisiko joku laskea kustannukset.

Sami

Ruotsissa ja Englannissa sama tilanne.

Muistaakseni Englanti yritti ostaa vankeinhoitopalvelua ulkomailta, mutta kun se ei onnistunut, rakentavat kotimaahan kymmeniä tuhansia vankilapaikkoja.

J. Ranta

Englanti aikoi ostaa vankipaikkoja Ruwandasta arikasta. Mutta Bryssel heitti kapulan rattaisiin. Tämä tapahtui 2022-2023.

Anonyymi

Onhan ne kustannukset laskettu (tilintarkastaja Pauli Vahtera virallisista lähteistä), mutta se ei kelvannut poliitikoille, koska summa oli niin valtava; yli kolme miljardia euroa vuodessa. Siinä tuskin edes oli kaikki, koska sosiaalitoimi takuulla panttaa määrättyjä tietoja. En muista, oliko siihen laskettu edes koko sitä virkamiesten armeijaa, jota ei edes tarvittaisi ilman massiivista maahanmuuttoa.

AnywayD

Matujen aiheuttamat kustannukset ovat yhtä suuri salaisuus kuin Suomen kaksikielisyyden vuoksi ruotsin kielen aiheuttamat kustannukset. Se on kuin pyhää salaisuutta, johon kukaan ei uskalla koskea.

Sami

Perussuomalaiset laskivat Matukustannukset ja kirjoittivat siitä kirjan. Yhden kehiksen kustannus vaihtelee lähtömaasta riippuen. Somali on kallein, jonka elinkaarikustannus on 1250000€ per nuppi. https://www.suomenperusta.fi/teema/muuttoliike/

Sherlokki suvakko

Lapsiasiavaltuutettu on siis lasten säkityksen kannalla! Ihailee Pahnapouria, mitä hemmettiä, hyi yök!!

Sami

Suomi on kuin Neuvostoliiton bolshevikit sekä Mao:n Kiinan kulttuuri vallankumoukselliset.

Virkamies sekä poliittisiin päättäjäelimiin valittiin ihmisiä ideologisen oikeaoppisuuden perusteella.

Oman kansan vihaajat olivat tuolloin mitä suurimmassa arvostuksessa.

Douglas Murray kertoo kirjoissaan ja erittäin hyvissä Youtube videoissaan länsimaisesta kulttuurivallankumouksesta.

Edwin Moses still runs Alabama

Ei noihin”töihin” pääse kuin nämä vajakit ( 90% suominaisista). Hoivaviettikiima ja hormoonimyrsky ja serkun koiran kuolema aiheuttaa jo valmiiksi pienemmissä naisen aivoissa leppäkerttukarusellimaisen myrskyn. Kanntturan analyysi tuosta mattokallosta on perin koominen….miehen malli,heh…pyllistelee joukolla kun joku jodlaa jossain? Ei hyvää päivää vaan.

Sami

Hoivaviettikiiman hoitamiseksi olisi hyvä saada joku rokote tai joku muu hoitokeino.

Qroquius KadD

Tällainen on jo olemassa:
testosteroni ja estrogeeniblokkeri yhdessä käytettynä.
Sillä on tosin aika rankat sivuvaikutukset.

Niinpä estrogeenimyrkytystä sairastavien tunneolentojen kanssa paras menettely on poistaa niiltä yhteiskunnalliset vapaudet ja oikeudet sekä valita niille kunniallinen ja viriili aviomies, joka siittää niille tarpeeksi lapsia että voivat tyydyttää hoivaviettiään siten kuin luonto on tarkoittanut.

Last edited 4 kuukautta sitten by Qroquius Kad
Piikivi

Missähän todellisuudessa tämä lapsiasiavaltuutettu elää 🙂 tämä nainen edistämässä lasten oikeuksia? Voi hyvä ihme.

Piikivi

Mikä suvakkiakka tuokin on, kulkee laput silmillä mitä islamiin tulee. Pitäisi antaa potkut heti tuollaisista lausunnoista…. ei löydy enempää sanoja …

Sami

Ei löydy potkujen antajaa. Koko hallinto on samanlaisia.

Piikivi

Niin kirjoitinkin “pitäisi”. Mutta Suomi ei olekaan (enää) normaali yhteiskunta. Pelottaa Suomen lasten puolesta, kun lapsiasiavaltuutettukin kirjoittelee tuollaisia. Kuka suojelisi lapsia?

Sami

Vastaus kysymykseen: Hän elää omaa Mao:laista kulttuurivallankumoustaan.

Jarkko Jäyhä

Hän on edistyneempi, jo ihan Pol Pot tasoa.

Fatwantarkistaja

Vituttaako kattella 7-vuotiaita pikkulikkoja huivit päässään? Kyllä, vanhempiensa mielestä nuo lapset tulee raiskata. Ketään ei kiinnosta tyttöjen tulevaisuus, revitään vittu irti ja tehdään tytöstä seksihuora. Kukaan ei vastusta tätä toimintaa. Noin se käytännössä menee, aikas suorasti sanoin.

Sami

Olet “syyllistynyt” totuuden puhumiseen, ja Arkadianmäki tulee nyt hyvin vihaiseksi.

Tare

Hyödyllinen idiootti ääri-islamille sanan varsinaisessa merkityksessä ja ehkä tuohon virkaan ei pääsekkään jos ei läpäise idioottimaisuuden ja yksinkertaisuuden tasokoetta.Vähän kuin Rautakallio, eihän sitä muuten ylikomisarioksi pääsisikään.

Sami

Idiootti on väärä sana.

Kyseinen lapsivaltuutettu saattaa olla hyvinkin älykäs. Mutta hänen moraalinsa on hyvin kieroutunut.

Porton tehtävä on myydä, ja jos siitä maksetaan, myy portto vaikka naapurin lapset.

Väliveto

Ennen maa repee kun huora häpee, vanha viidakon sanonta.

Mara Katti

Kukin virkamies toimii tässä-ja-nyt juridisen putkinäkönsä ja oman siilonsa verorahoituksen ohjaamana.

Joku rajasatraappikin taisi olla enemmän huolissaan asyylidesanttien palelevista varpaista kuin samaisten henkilöiden aiheuttamasta sosiaalikuorman lisääntymisestä tässä velkaantuvassa yhteiskunnassa.

einari

Voiko ketutukseen kuolla? kyllä voi, olen juuri tukehtumassa pullaan, kun luen
noin älyvapaan lapsen hyväksikäyttäjän kommenttia, tuo lausunto täyttää
ihmisoikeusrikoksen tunnusmerkistön, törkeydessään käsittämätön kun se
kohdistuu lapsiin ja lasten oikeuksiin turvalliseen lapsuuteen!
Toksiseen maskuliinisuuteen kuuluu ilmeisesti lasten raakalaismainen silpominen,
sekä sen jälkeen täysin käsittämätön säkittäminen, tuleeko näistä lapsiraukoista
jotain imaamin sekajätettä! Elina Pekkarinen kiihottaa kansanryhmää raivoon
tuollaisilla älyttömillä kirjoituksilla.

Moonman

Perus vihervas.nainen, joka aloittaisi huudon ja itkun fasismista ja marssisi rinnat paljaana jossain kadulla “my body, my choice”, jos eurooppalaiset miehet vaatisivat yhtään mitään, mutta jos muslimi väkivallan uhalla vaatii pukeutumaan säkkiin niin ollaan kuuliaisia ja hiljaa.

Boltteri

Liberopää sossu-lude mekossaan luulee hämäävänsä kaikkia suomalaisia. Mutta kuules nyt hintahtava hiekka-apina, kun noi tyhjäpää vassarinaiset eivät edusta meitä kaikkia.

Sami

Mao:laista kulttuurivallankumoustaan elävä Wokenainen on kuin lääkeresistenssin kehittänyt syyhypunkki -siitä ei pääse millään eroon.

joo

Sahih AlBukharissa ja Muslimissa kerrotaan, että Aisha, olkoon Allah tyytyväinen häneen, sanoi: “Profeetta solmi avioliiton kanssani, kun olin 6-vuotias ja täytti avioliiton kanssani ollessani 9-vuotias.

Huru-ukko

Katsokaapa noita ko henkilöiden kuvia tuossa. Pahnapuuri on niin niin siloposki ihana ettei ihme, että elina on häneen ihastunut/rakastunut ja pukenut päälleen sisäisen burkhan ja mitä näitä alistusrättejä onkaan.
Joskus muinaisina aikoina oli sanonta: jumala antaa viran ja samalla siihen kuuluvan järjen sen viran hoitamiseen. Elina lie saanut virkansa allahun allasbaarilta ja sen vähäisen järjen sen hoitamiseen samasta paikasta.
Voihan muhamatti sentään.

Sami

Vähäjärkisyyttä jakaessaan Allah on ollut antelias.

Sikke

Elina Pekkarinen lapsiasiavaltuutettuna on kuin olisi palkattu pyromaanin palopäälliköksi. Pois virasta tuo nainen!

Pekkarinen ei tiedä islamista hölkäsen pöläystä. Eikä tajua, että jos tuon muslimi imaamin, siis Abbasin, tahto tapahtuisi, niin pikkutytöt silvottaisiin, huivit päähän, Koraani pakkolla ulkoa arabiaksi, 5 kertaa päivässä pakkorukous , vaimoksi otettas jo 6 vuotiaana…

Pekkarinen äitinä (jos on äiti) on ala-arvoinen koska ei edes selvissä tapauksissa tiedä mikä on lasten parhaaksi.

Sami

Allah on ollut antelias vähäjärkisyyttä jakaessaan. Allah antoi äidille ja äidin kanssa pariutuneelle isälle.

Onnea! 😀