Venäjä sulkee vankiloiden lämmityksiä – motivoi vankeja rintamalle

Da, ovi auki Ukrainan lämpöön.
Venäjällä on ollut tähän asti melko loputon varasto värvätä rintamalle sotilaita, nimittäin vankeja, joita maassa on enemmän kuin laki sallii.

Jo sodan alkumetreiltä alkaen Venäjä on pyrkinyt värväämään vankeja rintamalle. Tosin värväys ei ehkä tässä yhteydessä ole se paras mahdollinen sana kuvaamaan ilmiötä. Selväähän on, että Venäjällä vangeilla ei ole olemassa sellaista asiaa kuin “valinta”.

Joka tapauksessa vangeille on tarjottu pientä rahallista korvausta ja vankeudesta vapautumista, jos lähtee puoleksi vuodeksi rintamalla. Monet kovan luokan rikolliset ovatkin käyttäneet tätä vapautumismahdollisuutta hyväkseen ja vapautuneet rintamalla lopullisesti maallisesta vaelluksestaan.

Koska vangeilla ei Venäjällä ole minkäänlaista ihmisarvoa, niin yleensä vangit jätetään milloin milläkin verukkeella ilman korvauksia, jos sattuvat rintamalta ylipäätään hengissä selviämään. Eli kuvitelmat isoista rahoista jäävät haaveeksi ja käteen jää vapaus. Haavoittuneiden kohdalla käytetään yleisesti ns. terveyskorttia. Se on kortti, joka vedetään esiin kun olisi korvausten maksun aika; da, sinähän olet erittäin terve.

Venäjällähän vankeja riittää. Riippuen eri arvioista vankimäärä pyörii jossain 800 000 – 1 000 000 vangissa. Joten vankiloissa on myös ilmaista tykinruokaa rintamalle. Vankien halukkuutta rintamalle on tehostettu uudella venäläisellä kikka-kakkosella: vankiloista suljetaan lämmitys. Vaihtoehdoksi -40 asteen pakkasessa sellissä kärvistelylle tarjotaan kuumat oltavat Ukrainassa.

Siinäpä ei vangille jää montaa vaihtoehtoa. Joten luultavasti Venäjä tuleekin nyt tyhjentämään kaikki vankilat rintamalle, jotta ainakaan vielä ei tarvitse lähteä yleisen liikekannallepanon tielle.

 

Subscribe
Notify of
guest
55 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Edwin Moses still runs Alabama

Hieno satu

Jippos123

Onko teillä siellä ryssälässä kylmä? Onko kleptokratian ylipapin eli putlerin mukaisesti hiilet ja kaikki muukin varastettu?
Nou hätä. Jos sinulla on poika niin laita se inttiin. Intti tarjoaa suoran komennuksen Ukrainaan, sotilaalliseen erikoisooeraatioon tappamaan natseja.
Koulutus on yliarvostettua, olemmahan maailmanmahti.
Me ryssät osaamme kuolla ilman koulutusta. Helppoa kuin heinänteko.
Sopparissa mainituttajia osia ei saa lukea, jos vaikka osaisitte.
Jos kuitenkin kävisi niin notta poikanne jäisi sinne elukoiden safkaksi niin saatte korvaukseksi liitutaulun. Siihen on kiva raapustella kaikkea kivaa.
Liidut saatte hoitaa itse. Ei nyt valtio ihan kaikkea voi tehdä.
Ps. Liitu ei ole karkki.

JuhoxD

Vielä kun Putin keksii neuvostoaikaisen ilmaistyöautomaatin: Kansalaisia kaapataan suoraan kaduilta ja kyyditetään vankileirille ja sieltä edelleen pienen motivoinnin saattelemana rintamalle.

Väliveto

Venäjällä vapautuu sellipaikkoja, niin mielestäni Suomi voisi ostaa säilytystilaa turviksille koska meillä alkaa paikat olemaan täynnä ja henkilökunnasta on pulaa. Tällainen palvelun osto ei liene sanktioitu. Voitais itärajalta tulijat sijoittaa samantein odottamaan päätöstä ja valittaa saisi niin monta kertaa kuin huvittaa.

Harry

Oispa keksitty ikiliikkuja samalla…suomaasta ryssän tsurmaan ja sieltä rajajoosepin kautta takas suomaahan…viis tonnia paluurahaa ja taas venäjälle…

Usa talutusnuoras pt media

Tää pt media on kyllä nii sairas paikka ettei mitää rajaa, tää on nii sairasta tekstiä ettei hyvä tosi. Voisit painua takas sinne vitu ruotsii takas homo kavereittes tykö, missä olitkin eikä tulla tänne jauhaa tota su propagantaa. Venäjä voitta etkä sä raukka voi sille mitää, et vaikka kuinka yrittäsit tuhista ja puhista, sulle vaa nauretaan, sä oot pelkkä housu. Ei edes valtamedia pysty tälläsee propagantaan mihkä pt media.
Ukrainassa makaa iha just 600 tuhatta kuollutta, samaa aikaa venäjällä on 200 tuhatta kuollutta ja sä elättelet vielä toivoa🤣🤣🤣. Eu päättää alkaa kasvattaa ase tuotantoo, no eihä siihe päätöksentekoon mene kuin 1.5 v kun venäjällä meni 24h. Sä ihannoit pakotteita venäjää kohtaa mutta venäjän talous kasvaa lähes 4%/v kasvua samaa aikaa ku EU tekee 10%/v tappioon..

köijäri

Kaalineekeri uhoo.

Usa talutusnuoras pt media

Kaalineekeri? Painu sä vasemmisto huora vittuu

köijäri

Rämeryssä jollottaa:Babuska babuska, anna mulle kaaliva.
Sitten jaksaa uhota.

Joppos123

Kaalineekereille nauraa koiratkin. Ukrainassa kaalineekerit ovat rottien, kissojen ja koirien safkaa. Kaalineekerit jättävät raatonsa ja pahasti haavoittuneet elukoiden safkaksi. Näin toimii rämeihmiset.

Qroquius KadD

Minä se vähän luulin, ettei täällä annettaisi Putlerin Persehuorille palstatilaa, mutta ei se sitten näköjään ollutkaan niin.
MIksi sitten väittää niin?

Huru-ukko

Pitäähän se yksi olla malliksi:)

Justjoo

Olethan sinäkin Putlerin persehuora ja täältä löytyy sinullekin tilaa.

Qroquius KadD

Jos ymmärrys on todellakin tuolla tasolla niin ei kai voi mitään.

köijäri

Anna sen vouhottaa saa nauraa.

Terhomatti Hämeenkorpi

Kas kun tommonenkin on vapaalla…Putlerin desantteja.

Joppos123

Tutkimusten mukaan suomalaisista noin 1 prosentti on putlerin persehuoria eli aitoja maanpettureita.
Näiden maailma romahti kun liityimme NATO:n ja teimme jenkkien kanssa DCA sopparin.
Raukkojen unelma kaalineekereiden Suomen valloituksesta tyssähti lopullisesti ja sekös vituttaa.

Kielisalapoliisi

Mitä kieltä toi oli? Vai onko siellä taas Luukas Niklas Lukihäriö 12v isin koneella?

Last edited 5 kuukautta sitten by Kielisalapoliisi
Jarkko Jäyhä

Joo. Ukrainassa makaa 600 000 kuollutta. Niistä 450 000 ovat venäläisiä, kaltaisiasi kaaliaddikteja neekereitä. Jättävät raadot kentälle ettei tarvii maksaa eläkettä ex-perheille. Eikä sitä jarrutonta ladaa. Ryydy ja tee oikea ratkaisu, liity ryssän miinanpolkijoihin. Kirjoitin tämän vähän lievempään muotoon ettet pahastuisi.

mariD

Tämä(kin) tyyppi uhoaa mukavasti istuen kotisohvalla, todennäköisesti jossakin pk-seudulla tietäen hiton hyvin ettei tarvitse liittyä Venäjän armeijaan eikä ole mitään riskiä joutua siihen jauhelihamyllyyn, Z-komppaniaan.

Entäpä jos me laitammekin nämä Latvian tapaan kielikokeeseen ja jos ei läpäise sitä, kuten tämä tyyppi ei taatusti tekisi, niin lähtee passi alta. Sitten saattaakin olla Ukrainan reissu edessä tälle tyypille.

Last edited 5 kuukautta sitten by mari
Jarkko Jäyhä

Kiva kun pysyit linjoilla Mari.

mariD

Tänks Jarkko. Aina tosi mahtavaa saada positiivista palautetta! Mikä olikin yksi syy siihen, että pyörsin päätökseni lähteä. Olettehan te kaikki niin ihania, enhän minä olisi voinut teitä jättää.

mariD

Olet näköjään saanut viikon palkan, eli kassillisen halpaa vodkaa. Aina kun näen kirjoitettavan sanan “vitun” muodossa “vitu”, tiedän asialla olevan keskenkasvuisen teinin tai sitten jonkun joka ei osaa kunnolla suomea. Minunkaan äidinkieli ei ole suomi, mutta katso ja vertaa kumpi meistä kirjoittaa paremmin. Te ryssät olette yksi prkleen maanvaiva koko ihmiskunnalle, mitään muuta teillä ei ole mielessä kuin sotiminen ja pienempien alistaminen. Minkäs sille teet jos olet imperialistinen isovenäläinen mlkku. Niin, ja parempi painua v*****n Venezuelasta, kohta Maduro saa lähtöpassit ja sitten onkin teidän vuoro.

Last edited 5 kuukautta sitten by mari
mariD

En malta olla vielä kyselemättä, että mites se “erikoisoperaatio” jonka oli määrä kestää kahdesta kolmeen viikkoon nyt sujuu siellä Ukrainassa? Nyt on junnattu kohta kaksi vuotta eikä “mahtava” Venäjä pysty edes kukistamaan Ukrainaa. Ja enemmän siellä Ukrainan pelloilla makaa teikäläisten raatoja kun ette edes omianne evakuoi taistelukentältä vaan jätätte sinne mätänemään. Sekin kertoo teistä paljon.

Jippos123

Maailman toiseksi tehokkain armeija paljastuikin paskaksi. Tuo kaalineekeri kyykkii joko kahdenpassin paskiaisena täällä turvassa tai jossain Viipurin kaalimaalla.
Joka tapauksessa mahdollisimman kaukana putlerin lihamyllystä.
Menis nyt näyttämään miten se putler voittaa sotansa mutta ei rämeihminen uskalla.

Qroquius KadD

Putler-armeija olikin vain toiseksi tehokkain sotavoima Ukrainassa, ja sekös persehuoria niin raivostuttaa.
Ei ollutkaan enää toivoa örkkien saapumisesta tekemään niistä Moskovia-Suomen johtajia.

X

Minäkin kirjoitan venäjän pienellä alkukirjaimella, tajuat sentään jotain.

Armas Aallontie

Olihan meilläkin sotien aikana everstiluutnantti Nikke Pärmin vetämä pataljoona musta nuoli joka koostui käsketyistä vankeusvangeista.

Nikke halusi erityisesti murhamiehiä koska sodassa tarvitaan ammattimiehiä.

Ilmari

Niin halusi mutta oikeasti he olivat huonoja sotilaita.

Qroquius KadD

Sama ongelma oli saksalaisilla II maailmansodassa Waffen-SS:ään värvättyjen muslimien kanssa:

Reichsführer-SS Heinrich Himmler luuli muslimien olevan urheita sotilaita, joita motivoi Paratiisi neitsyineen.
Todellisuudessa ne olivat siviilien terrorisoijia, pelkureita ja karkureita.

Jarkko Jäyhä

Virhe viimeisen on lauseen aikamuodossa: verbille “olivat” oikea muoto on “olivat ja ovat” kun kuvataan jatkuvaa muslimikäyttäytymistä.

mariD

Eli mikään ei ollut muuttunut muslimien suhteen silloin eikä myöskään sen jälkeen. Suu käy kuin Singerin ompelukone mutta kun pitäisi ryhtyä toimeen niin ei oikein mistään tule mitään. Organisointikyky on olematon, strateginen ja abstraktiivinen ajattelu on lapsen tasolla. Kaikki ajattelu ja toiminta tapahtuu fiilispohjalta, tunnepohjalta…siksi he eivät ole koskaan pystyneet paljon pienempää Israelia voittamaan vaikka ovat yrittäneet useamman kerran. Ainoa mihin he pystyvät on keskenään tappeleminen sekä raukkamaiset terroristihyökkäykset, useimmiten (lähes aina) siviilejä kohtaan.

Last edited 5 kuukautta sitten by mari
Jarkko Jäyhä

Nimeä yksi demokraattinen, toimiva muslimitasavalta. …. Aivan.

Jarkko Jäyhä

Ja kun nimetään demokraattisia, toimivia neekeritasavaltoja niin Zambia pääsi aika pitkälle. Kaksi demokraattisen vaalin jälkeen tapahtunutta rauhanomaista vallan vaihtoa tapahtui. Ja sitten uusi hallitus laittoi vanhan hallituksen vankilaan. Tämä on Afrikan ennätys demokratiassa.

mariD

Toisaalta Ruanda on toipunut raa’asta sisällissodasta hyvin. Luotiin hutujen ja tutsien välille yhteiskuntasopimus jossa vanhat kaunat haudataan ja aloitetaan puhtaalta pöydältä. Pääkaupunki Kigalin keskusta on siistein minkä olen Afrikan mantereen videoissa sekä yhdellä henkkoht käynnillä (Lagos) nähnyt. Siellä on jopa siivouspartioita jotka kaupunki on hallituksen tuella palkannut, mikä on pieni ihme sillä Afrikan jätehuolto on aivan onnettoman surkeaa. Kigalin keskusta hallitsee uusi pilvenpiirtäjien siluetti (kiinalainen raha). Ruandalaiset eroavat monista muista afrikkalaisten siitä etteivät he ryntää heti turistin nähdessään kinuamaan rahaa. Ja katukauppiaat odottavat rauhassa kunnes asiakas tulee keskustelemaan hinnoista. YT kanava “Ludo Liu”, paljon matskua Ruandasta ja Nigeriasta.

Jarkko Jäyhä

Kigali on joo toimiva kaupunki ja tutsihallinto on ollu tehokas parantamaan koko väestön elintasoa. Myös maaseutu on ihan eri tasolla kuin naapureissa Burundissa ja DRC:ssa. Mutta ei kuulu sarjaan demokratiat vielä. Ehkä sitten kun tämä nykyinen sotasukupolvi poistuu vallasta.

mariD

Puhtaasti demokraattisia muslimivaltioita ei ole olemassa ainuttakaan. Koraani tai muslimipapit eivät demokratiaan missään teksteissä tai puheissa ole koskaan pyrkineetkään. Ei niille demokratia toimi. Ne tarvitsee rautasaappaan joka pitää kurissa sen alati riitelevän porukan, etenkin kun puhutaan arabeista. Mutta pari ihan kohtuu hyvin toimivaa voisin nimetä: Indonesian ja Malesian jossa jälkimmäisessä olen itsekin lyhyesti vieraillut matkalla Vietnamiin. Siellä oli aika vapaamielinen fiilis. Ilmasto muistutti suuresti syntymäkaupunkiani Maracaiboa joten olimme matkakumppaneideni kanssa pukeutuneet kevyesti. Ei siitä kukaan tullut mitään kitisemään, monet paikalliset nuoret naisetkin olivat pukeutuneet kevyesti ja vain vanhemmat naisihmiset käyttivät huntua eikä heistäkään kaikki.

X

Terrori iskut naisia ja lapsia vastaan on turvallisempia, kun käy tasapuolisen vastuksen kimppuun voi tulla pipi ja itku.

Runtiti-pou

SS ei terrorisoinut siviilejä

Jippos123

Varmaan myös SS teki hirmutekoja ihan kuten kaikki joukot sodassa mutta varsinkin Waffen SS oli etulinjassa käytetty eliittijoukko. Niiden perässä tuli sitten se varsinainen terroriporukka eli Einsatzgruppenit. Ne olivat puhtaasti terroristeja.
Ryssällä tuntuu koko kaalineerisakki olevan psykopaattisia teroja.

Runtiti-pou

SS ei tehnyt mitään hirmutekoja. Suuren valheen taktiikka on sinut kampittanut. Kun valehdellaan aivan vitusti, niin uskot ainakin jonkinlaiseen. Einsatz-joukotkin jahtasivat murhaajia ja terroristeja. Heidän tehtävänsä oli toimia siviiliväestön apuna ja tukena

Jippos123

Oikeasti Musta Nuoli oli aika hyvä sotajoukko ottaen huomioon millaisiin paikkoihin ne heitettiin. Pärmi itse oli oman joukkonsa arvostettu johtaja. Johtajuuden se voitti jopa hölmöksi luokitetulla rohkeudellaan.
Ei ole pitkä aika kun luin ko herrasta elämänkerran.

Tare

Ukrainan maaperällä ryssälle tulee kyllä kuumat oltavat ja sitten olo kylmenee äkisti ja lopullisesti.

Peksi

Nehän”rekrytoivat”niitä siirtolaisiakin mitkä ovat olleet tänne tulossa..mikäli näin on,niin sehän on win-win tilanne siltä kannalta,että niistä päästään eroon..sotaan niillä tuskin on mitään vaikutusta..

Porkkanalaatikko

Tuo vankiloiden kylmyys selittynee osaksi sillä, että lämmitysinfra Venäjällä on heikossa hapessa, koska eivät saa enää varaosia ja osaamista lännestä. Tällaisen johtopäätöksen tein kuunneltuani Konstantinin YouTube-videon.

https://www.youtube.com/watch?v=b4dduEpy4SM

Putte vaikuttaa aika epävarmalta.

Ihmettelijä

800 000 ukkelia vankiloista rintamalle… ja kohta muka kirmaavat “reippain mielin” Ukrainan maaperällä???
venäjällä ei vaan näemmä opita mistään mitään… oliko ne edelliset vankilasta “värvätyt” tehokkaita sotilaita ? No, eivät olleet, eivätkä nämäkään tule olemaan, onneksi 😂😂😂.
Pakotettuna ei edes venäläinen ole tehokas, vaan tahdoton ja aloitekyvytön olento, joka haluaa takaisin kotikulmille… ja heti 😂😂😂

Jippos123

Pakotettu, kouluttamaton ja umpipaskoilla varusteilla suoraan tuleen lähetetty kaalineekeri on harvinaisen lyhytikäinen. Putleria se ei haittaa pätkääkään. Sille psykopaatille on ihan sama vaikka se tapattaisi 10 miljoonaa turakkia ja ei se kansaakaan kiinnosta paskan vertaa.
Ryssä on tuhansien vuosien ajan jalostettu älyllisesti kihomadon tasolle.

Jippos123

Valtaosa luvatuista korvauksista on jätetty turakkivainaiden omaisille maksamatta kun ei ole sitä raatoa näyttää. Ei ole kun on kielletty ottaa raatoja mukaan mikä nyt ei kaalineekereille mitään uutta ole. Eihän ne välitä edes elossa olevista ns sotilaista paskanvertaa.
Varmasti maailman vittumaisin armeija minkä riveissä voi sotaan joutua.
Maksoivathan ne tosin ensimmäisenä sotatalvena rekrypalkkiona siperiansankareiden perheille 5 kiloa jäistä kalaa. Hyvä hinta pojasta.

Qroquius KadD

Niin no, ei sitä ole jalostettu kuin sellaiset seitsemisensataa vuotta, kun viikinkien perustaman Kiovan Rusin hajoamisesta seuranneen Moskovan ruhtinaskunnan itäslaavit alkoivat sekoittua mongolien ja tataarien kanssa.

Näin muodostui sekasikiökansa, jolla ei ollut yhtään muodostajiensa hyviä ominaisuuksia, pelkästään kaikki pahat.
Ja se pahuus on vain väkevöitynyt.

IZMyTube_Pöyristely

Pitäs pitäis tehdä kun meillä täällä vasallivaltio-suomessa hallitus käskee kääntämään lämmityksen pois sähkölämmitteisestä kodista, jotta sähköä riittäisi vaikka sähköautojen lataukseen. Samaan aikaan vakuutusyhtiö käskee lämmittämään riittävästi, jottei putket jäädy. Kumpaa pitäisi kuunnella? Korvaako vakuutus jos käsky on tullut valtiotasolta?

Jorma Melkonen

Kuuntele järjen ääntä. Se on normaalisti omassa päässäsi, joskin sillointällöin vaimea ääni. Nyt se sanoo että sauna päälle.

Jippos123

Ukraina on viimeinkin saanut kehiteltyä aseen jolla voi potkia putleria arkaan paikkaan. Pietari ei enää ole turvassa. Slava Ukraini.
Meidän kanssa putler olisi vieläkin pahemmassa kusessa. Nykyisella kalustollamme me voidaan tuhota 70 % pietarista ja jää tuhovoimaa puolet jäljelle.
70% vaatisi vain 49 % meidän tuhovoimasta.
Eli jäisi yllinkyllin makeaa pesukonevarkaille ja siviilien tappajille.
Toivon Ukrainan jatkavan iskuja sekä Pietariin että putlerin falloksen Kertsinsalmen siltaa vastaan.

X

Rauhotutaas hieman!