Yhdenvertaisuusvaltuutettu vaatii turvapaikanhakijoiden päästämistä Venäjältä Suomeen

RKP:läinen yhdenvertaisuusvaltuutettu vaatii, että Suomen on, riippumatta mitä tapahtuu, pidettävä auki joitakin itärajan raja-asemia, jotta turvapaikanhakijoille taataan vapaa tulo-oikeus Suomeen.

Yhdenvertaisuusvaltuutettu, RKP-politiikko, Kristina Stenman vaatii julkaisemassaan tiedotteessa, että Suomi on velvollinen pitämään riittävän määrän rajanylityspaikkoja auki, jotta ne, jotka haluavat kansainvälistä suojelua, voivat saapua Venäjältä Suomeen. Stenmanin mukaan itärajan kiinnipitäminen, ja kansainvälisen suojelun hakemisen keskittäminen lento- ja/ tai vesiliikenteen rajanylityspaikoille, vaarantaa vakavasti oikeuden hakea turvapaikkaa.

– Valtiolla on velvollisuus turvata ihmisen aito ja tehokas pääsy turvapaikkamenettelyyn, Stenman kirjoittaa ja jatkaa, että Suomella on velvollisuus pitää riittävä määrä rajanylityspaikkoja auki turvapaikanhakijoille, ottaa vastaan turvapaikkahakemukset ja tutkia ne.

Edelleen Stenman kirjoittaa, että palautuskielto ja joukkokarkotusten kielto ovat Suomen ja EU:n lakien velvoittamia toimia (vaikka mitään tällaista lakia ei ole edes olemassa!). Stenmanin mukaan suomea sitoo kaikissa tilanteissa ehdoton palautuskielto.

Kristina Stenman on ollut mm. RKP:n ministerien avustajana ja toiminut toiminnanjohtajana Pakolaisneuvonta ry:ssä, joten yhdenvertaisuusvaltuutettuna on ehta aito turvapaikka-aktivisti.

Subscribe
Notify of
guest
47 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
p.grandell

kun sellaista lakia ei ole olemassa,sekä vaikka olisi, suomi on ainakin paperilla itsenäinen valtio, saa itse määrätä ketä tulee mistä mihin ja milloin.

Rutale

Mikäli ei ole Paperit kunnossa, on laitoton maahan tulija. Pihalle vaan.

IZMyTube_Pöyristely

Eipä taida olla paperit kunnossa vasallivaltio-suomella enää. Ne on toiset jotka meidän asioista nykyisin päättää.

mustamurkku

Minkä maan kansalaisuus tällä Stubbin mustalla vävypojalla on? Ihme, ettei Stubb näytä käyttävän häntä (positiivisena?) poliittisena lyömäaseena (ainakaan vielä). Vai oletteko nähneet hänen “rehvastelleen”: ” Katsokaa minua, minäkö rasisti”. “Tyttäreni mieskin on keeneri, eikö siinä ole tarpeeksi yhdelle isälle?” Piiloitteleeko “rasisti-Stubb” omaa perheyhteisöään tahallisesti, vai häp..? Oliver, joka kylläkin tulee mainituksi aina kun tilaisuus tulee, on ainakin “kokoajan täyspakkaus päällä”. Kutsumanimeltään “Törni-Stubb” tai Thorn-Stubb ja aina valmiina. Varsinkin, jos isänmaa kutsuu. Kuulemma sieltä ja perheestä se “kaikki” lähtee. Voi Luoja. Mua jotenkin pelottaa toi tyyppi, oikeesti.

Jarkko Jäyhä

Ei ole sellaista lakia että naapuruus diktatuurin kanssa edellyttää että sinne/sieltä on oltava raja-asemia.

Jorma Melkonen

Ahvenanmaan konsulaatti on nimellisesti Venäjän aluetta. Tuo yksinkertaisuusvaltuutetun kinuama raja-asema Venäjä-Suomi voidaan siis perustaa Maarianhaminaan, konsulaatin tontin rajalle. Kunhan ei lasketa niitä islamisteja sieltä saarelta varsinais-Suomeen.

Qroquius KadD

Jostain syystä Puolan ja Viron ei ole pakko toimia Krissen käskyttämällä tavalla, vaikka ovat mukana kaikissa todellisuudessa olemassaolevissa kansainvälisissä sopimuksissa kuin Suomikin.

Jippos123

Jospa kyseisillä mailla ei ole näitä matukiimaisia virkanarttuja tai ihmisoikeusprofessoreita joiden mielestä kaikilla muilla on ihmisoikeus tai oikeus suojella maataan paitsi kantasuomalaisilla.

Qroquius KadD

Ainakaan sellaisia ei siellä kuunnella.

Ilmari

Ei meilläkään kuunnella. Raja on suljettu hallituksen päätöksellä.

Qroquius KadD

KOvasti paljon huonommin on suljettu kuin Puolassa ja Virossa.
Siellä ei lompsita rajan yli.
Täällä lompsitaan, koska rajaa ei saa sulkea oikeasti eikä tunkeilijoita survoa takaisin.
Koska täällä käsketään.
Ja käskijöitä totellaan.

Jippos123

Ihan kuten veli QK tuossa huomautti.
Meillä kun tuota rajaa kaalineekereiden kanssa on aika paljon ja kun tietyissä paikoissa löytyy vielä läpsyteltävää tiepohjaa niin niihin ryssä vie kähtävät.
Kähtävä ei tykkää metsästä. Se on outo paikka kuten meikälle hiekka-aavikko mutta kyllä ne sen muutaman sata metriä siellä tarpovat kun saavat suunnan.
Jopa Raattentein ryssänpuoleinen osuus on selvästi nähtävissä ja läpsyteltävissä.
Ryssä voi alkaa vuotamaan noita kultamunia jokaisen rajanpintaan tulevan tien suuntaisesti.
Jos ihan oikeasti oltaisiin huolissaan kansallisesta turvallisuudesta niin vähintä mitä voisi tehdä olisi kylvää rajalle ” miinoitettu” kylttejä. Jos niitä miinoja ei fyysisesti ole ja ei ole ( kiitos tavja) niin ne kyltit eivät ole minkään vitun oikeuden vastaisia.

Jippos123

Muutama valopaukkuilmaisin ja taas miinoituskylttejä. Väitän, että tepsii karvakäsiin.
Voisihan sinne sekaan laittaa pinnalla kojahtavan 200 grammasen kytkettynä valopaukkuun. Se on vaaraton jos et makaa päällä.
Jos taas matu makaa päällä niin sudet hoitaa.

MattiS

Joo, raja on suljettu, tavallaan.. Mutta kaikki ketkä viitsivät kävellä maaston kautta tänne, otetaan myös tänne. Eli jos tarkkoja ollaan, rajaa ei ole suljettu ja sama härdelli pyörii edelleenkin. Onneksi loiset ovat niin laiskoja etteivät viitsisi maaston kautta käveleksiä muutamia poikkeuksia lukuunottamatta.

Jackson Stonewall

Keksivät ikiliikkujan,sisään vaan jokainen tuli portista tai umpimettästä,vapaaehtoista paluurahaa 5000e mustaan lapaseen ja ilmaisella kyydillä takaisin nairobiin,muutaman viikon päästä samaa naama taas rajalla vaatimassa kansainwälistä elatusta&suojelua,parin viikon päästä taas 5 tonttua kourassa charterlennolla africcaan,sama ralli tulee alkamaan ja jatkumaan hamaan tappiin asti,tulijat eivät lopu vaikka maksajalta loppuisi rahat ja halu ottaa vastaan,100vuotta ja suomaa on samanlainen paskastania kuin lähtömaakin.

Siitä huolimatta 5

Jori

Matkailu avartaa!

Edwin Moses still runs Alabama

Ensikerran kun tästä viidestä tonnista luin, lähetin valtiovarainministeriöön meilin jotta olen valmis lähtemään jonkun pertajeesuksen puolesta kunhan tulee rahat tassuun. Koskaan kukaan ei vastannut. Valtiomme on syyllistynyt törkeästi syrjintään. Odotan että tämä yhdenvertaisvaltuutettu ottaa asian ajaakseen. Mitä vittu kestää? häh?

Porkkanalaatikko

“…  jotta olen valmis lähtemään jonkun pertajeesuksen puolesta kunhan tulee rahat tassuun. “

Voisihan tuo onnistuakin suomalaiselta. Vaatisi näyttelijän lahjoja.

Siis voisi esiintyä keksimällään identiteetillä paperittomana turvapaikanhakijana ja elää vastaanottokeskusjärjestelmässä ilmaiseksi. Lopulta sitten suostuisi palaamaan kotimaahansa viittä tuhatta euroa vastaan. Paluulennon maksaisi tietysti migri.

Jossain välilaskupaikassa voisi missata jatkoyhteyden. Siellä sitten vain kaivaisi taskusta Suomen passin ja ostaisi luottokortilla liput Suomeen.

Mutta kovin työläs tapa ansaita viisitonnia miinus paluumatkan kustannukset.

Edwin Moses still runs Alabama

No, miksi ei vaihtomiehelle maksettu samaa? Siis veronmaksajalle ei mutta tuiki tuntemattomalle kyllä.Kuulostaa veen viisaalta. Joku Negrin haitarinaama taas ideoinut.En aikonut alkaa nekruksi tai ählämiksi,tarkoitus oli vain poistua hetkeksi. P:S
1.solariumista mahdoton saada nopeasti gambian rusketusta
2.Parrankasvuni ei ole afgaanimaista persrehottamista
3.Älämölöön ei pysty,äänijänteet ei kestä ja kotikasvatus kielsi mölinän
4.Puuttuu raiskausgeeni,kuten kaikilta terveiltä valkoisilta miehiltä
5.Ei ole tapana kietoa verhoja pään ympärille ja pyllistellä alvariinsa keskellä päivää
….plus läjä muita
No,kyllä muuten voisin silti heittää pikku reissun Pöhkölän piikkiin. Tarvii uudelleen heittää faksia noille suvakeille olisko hilloa tulossa.

Terveisin: Kemboi Matumba Abdullah

Jackson Stonewall

ps..vasta tuleva kesä näyttää sen oikean luonnon mistä se Mooses sitä olutta osti,joka Kainuun korwen risupuskasta lykkää kuukerin nelliä kunniakansalaisen wirkaan ehdolle…?

Seinähullu

Tämä täti on selkeästi aivotoiminta rajoitteinen. Mikä helvetti näitä elämänsä loppupuolella vaeltavia tätiolentoja oikein vaivaa? Ei sillä loppupuolella olen itsekin(mies tosin), mutta ilmeisemmin liiman imppaaminen on itselläni jäänyt huomattavasti vähemmälle kuin tällä ääliöllä. MItään lakia ei ole olemassa jonka mukaan suomeen on jokaisen halvatun hattivatin päästävä loisimaan koko sukunsa kanssa.
Kristina on selkeästi ihmistä tyhmempi olento tajutakseen yhtälön olevan mahdoton.. Hattivatteja on tarjolla 2miljardia ruokittavaksi, siinä riittää jokaisen suomalaiseen kotiin aika monta suutä lisää huutamaan nälkäänsä tai uutta Iphonea..

IZMyTube_Pöyristely

Eikö ne idiootit tajua että turvapaikanhakijoita ei tarvitse minkään sopimuksen mukaan ottaa vastaan turvallisista maista. Milloin Venäjä on muuttunut vaaralliseksi maaksi?

Huru-ukko

Muutama kepuli “kansanedustaja” vaatii nyt kovaan ääneen sisäministeriltä, että rajan asiat on saatava selviksi ja tulijavirta loppumaan. Ja HETI!!! Samat ääliöt olivat edellisessä hallituksessa osallisina, vaan eipä virheille sisäministereille esitetty samaa vaatimusta. Turhaa se tietysti olisikin ollut, kun siellä vihreässä päässä ei moista esitystä hyvällä katsottu, Eikä Apollonkadullakaan, siellä kepulien linnakkeessa.

Sam Colt

Mikä mahtaa olla se rangaistus, joka Suomea kohtaa noitten “kansainvälisten sitoumusten” rikkomisesta? Ja missä tuomioistuimessa se rangaistus luetaan?

Miksi ei Raatteen tien kulkijoita päästetty Suomeen, vaan tapettiin julmasti hankeen?

Qroquius KadD

Koska Raatteen tien tulijat eivät olleet turvapaikkaa hakevia siviilejä.

luke

2015 tulijoista tutkitusti suurella tai suurimmalla osalla oli sotilas tai vastaava tausta.vai siviilejä vähintään sotilaskarkureita.

JapaKoo

Taisi olla migrin omien tilastojen mukaan 40%:lla sotilas- tai poliisitausta.

Dickie

yksikään ählämi ei ole “siviili” 3 vuotiaata ylöspäin, eikä myöskään neekeri

Sam Colt

Ei sitä voi tietää, koska eivät päässeet edes anomaan asyylia.
Aseet niillä oli hirvijahdin takia ja torvisoittokunta suomalaisten viihdyttämiseksi.

KKi

Raatteen tien aikaan ei hra. A. Hitlerin antama suvaitsevaisuus rokote vielä tehonnut. Nyttemmin se onkin sana neekerikin jo silkkaa gestapoa ja natsismia. Se se vasta natsia on jos ählämin pistää raiskauksesta linnaan.

AnywayD

Sieltä ei ole pyrkimässä yhtään turvapaikkaa tarvitsevaa. Sosiaaliturvapaikkaa sen sijaan haluavat kaikki, joko Suomesta tai muusta EU-maasta.

Turvaa saa Venäjällä, jos sitä kaipaa, joten ei ole tarvetta pyrkiä muualle, eikä myöskään laskea muualle.

Joka muuta väittää, elää harhoissa.

jorma

Vähemmän yllättäen RKP taas myyräntyössä.

Jarkko Jäyhä

3% RKP pilaa kaikkien hurrien maineen. Vähän samalla tavalla kuin 99% mustalaisista pilaa koko porukan maineen.

Runtiti-pou

Tuohan ei ole mitään yhdenvertaisuutta, että suomalaiset eivät ole mitään ja nämä ihme hiipparit jotain sahibbeja, joiden maahanimurointi ja hyysääminen on jokin ykkösprioriteetti

Rupeen oikeesti vihaamaan suomenruotsalaisia

Taas RKP :läinen. Painuis Ruotsiin noi kirotut svenska taalandet.

Peksi

Mistä noita sikiää..

Tare

Kova hinku RKP:n johtoon “ulostuloillaan” Kyllä RKP pitäisi kieltää puolueena Suomessa yleisen kansallisen turvallisuuden takia. Menkövät vaikka ahvenanmaalle jolle pitäsi antaa itsenäisyys, säästyy suomalaisen veronmaksajan pitkä centti Kun siitä ei ole nettosaajana muuta kuin harmia. Ja säästyisi puolustus velvollisuus.

Mara Katti

Mitähän siitä mahtaisi seurata jos edes puolet kaikista halukkaista asyylikemuista laskettaisiin Suomeen ?
Joko sadan tuhannen kohdalla jouduttaisiin toteamaan poikkeusolot, vai tarvitaanko siihen puoli miljoonaa ?

Balttia olisi paratiisi verrattuna moiseen reservaatti-Suomeen.

Jippos123

Yhdellekkään ryssälästä tänne läpsytelleelle ei taikasanasta huolimatta ole myönnetty tarhapaikkaa ja todennäköisesti ei tulla myöntämäänkään. Ne jäävät juhlimaan laittomina koska edelleen saavat ilmaisen elämän ja kaikki SOTE palvelut.
Jakamattomat ihmisoikeudet koskevat myös loisrikollisia.

Jippos123

Nyt kun maa on vajoamassa kunnon lamaan, kiitos edellisen hallituksen ja ay-mafian perseilyn johdosta niin oiva säästökohde olisi lakkauttaa nuo poliittiset suojatyöpaikat.
Onko turhempaa kovapalkkaista virkaa kuin joku saatanan ” yhdenvertaisuusvaltuutettu”?

Jippos123

Näitä täysin turhia kovapalkkaisia tyhjäntoimittajia on ihan perkeleesti. Yhtenä esimerkkinä tämä ruokaviraston mikälie elintarvikeneuvontavaltuutettu joka ei kahden vuoden aikana tehnyt yhtään päätöstä tai lausuntoa virkaansa liittyen.
Reissasi veronmaksajien piikkiin ympäri maata ryyppäämässä ja huoraamassa ja on nyt rikostutkinnan kohteena.
Näitä kun alkaisi julkisen hallinnon keskiportaasta ylöspäin perkaamaan niin väitänpä, että löytyisi ainakin 10000 samanlaista turhaa sulkahattua.
Kenkää vaan koko sakille.

Qroquius KadD

Ensin pitäisi vaan saada se taho joka ne lakkauttaisi.

Frank

Yhdenvertaisuusvaltuutettu, tasa-arvovaltuutettu, vähemmistövaltuutettu, pakolaisvaltuutettu, oikeuskansleri ja apulaisoikeuspäällikkö ovat kaikki lakkautettavia paikkoja. Julkista sektoria on paisutettu ja pehmisvaltuutettu tai tuuttiasiamies vielä puuttuu. Hyvin paheksuttavaa toimintaa. Suomen julkinen sektori on sopivan kokoinen 500 miljoonan ihmisen väestölle. Myös kaikki maahanmuuttokoordinaattorin paikat lopetettava.

Moonman

“yhdenvertaisuusvaltuutettu” ja rkp samassa lauseessa saa karvat nousemaan pystyyn.
Miten nämä turhakkeet jaksavat vuodesta toiseen veisata tuota samaa liturgiaa? Suomi on turvallisten maiden ympäröimä, niistä voi hakea turvapaikkaa.

Gayle King Keto Review

Wonderful web site Lots of useful info here Im sending it to a few friends ans additionally sharing in delicious And obviously thanks to your effort

Tapio

Tornioon vok ja junaliput Tukholmaan. Ylva J.kaipaa heitö.

Ilmari

Kaikki voidaan ohjata tulemaan Ahvenanmaan kautta ja perustaa Maarianhaminaan vokki