Suomi lakkautti Afganistanin apurahat – vasemmalla hyperventilaatio

Helsingin apulaispormestari ja kaupunginvaltuutettu Nasima Razmyar ihmettelee, että onko Suomi enää tasa-arvon mallimaa, kun Afganistaniin ei jaeta enää kehitysapurahoja.

Jos kehitysapu Afganistaniin lakkautetaan vasta nyt, niin voidaan kysyä, että millä perusteella Afganistaniin on tähän asti lapattu rahaa? Afganistanhan on islamilaisen terrorijärjestö talibanien hallussapitämä valtio. Maassa on voimassa sharia-laki sen kovimmassa muodossa, joka tarkoittaa käytännössä sitä, että ihmisiä ruoskitaan, kivitetään, käsiä katkotaan ja hirtetään mitä pienimmistäkin synneistä.

Kaikki afgaaninaiset pikkutytöistä mummoihin on pakotettu pukeutumaan perunasäkkiin, eivätkä he saa liikkua kotoa minnekään. Ihmishenki on hyvin löyhässä, kun julistetaan aitoa puhdasta islamia.

Mitä Helsingissä asuva Razmyar oikein kuvittelee, että kenen lompakkoon ne Suomen myöntämät kehitysapurahat Afganistanissa ovat menneet? Tietenkin talibanien taskuihin. On aivan järjettömän naivia kuvitella, että Afganistanin kaltaiseen valtioon pumpattu raha jollakin tavalla auttaisi afganistanilaisia naisia vapauteen.

Suomen Afganistaniin annetuilla kehitysapurahoilla on käytännössä rahoitettu talibaneja ja vahvistettu niiden asemaa.

Razmyar ei ole ainoa, joka kritisoi kehitysapurahojen lakkauttamista. Käytännössä koko vihervasemmisto on itkenyt silmät punaisiksi asian takia.

 

Subscribe
Notify of
guest
60 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Piikivi

Haista huilu, Nasima. Mitä sitten Suomessa teet, mikset mene auttamaan maannaisiasi. Suomenko syy se on, jos siellä asiat päin helkkaria! Paljonko on Nasima itse sinne rahaa antanut?

outlaw09man

NaZima on oikea etunimi, suomessa siivottu naSima. PERSEESTÄ. Ja afganistan on PERSEESTÄ. Ja ryssä on perseestä, putinöööf on total perseestä.sirppi ja vasara-hui -hai, mustalaisilla yllättävää työintoa,hui-hai.Rivakka kelloliike avattu, Mannen kello, ei kauaa tuntia pyyhkäse, 17 sepelii, ei piä metelii, käy yötä päivää

outlaw09man

Natsima.

Piikivi

En usko, että tämä nainen on oikeasti huolissaan Afganistanin lapsista ja naisista. Harmissaan vain, että muslimit saisi vähemmän rahaa. Saati, että välittää suomalaisista yhtään mitään. Rahat kyllä kelpaa.

outlaw09man

Paskavarvas ajattelee vain oma napa. Suursääli se tahvo,joka astui miina ja meni naimisiin afganpiru. natzima, revi siiind.

outlaw09man

Hänen oikea nimi on natzima, suomessa suvaitsevoisväki siivonnut afgaaniapinan nimeä, jotta on nätti mennä. Jos persereikämaa afganistan hätä, miksi natZima ei mene kotiaan auttamaan omiaan ? No, kätevänpää retkotella täällä kokolihapatojen ääressä ja kauhoa filee, kuin täristä sontasäkkien kanssa afganistan. On ketku harakka.

anomuumi

Isänsä maanpetturoi aikanaan kommunisteille kumarrellen ja lähti lopulta karkuun kommunismin keikahdeltua – hullut ottivat Suomeen. 30v täällä eikä isä vaimoineen osaa vieläkään suomea – sellainen kotoutujan perikuva.

outlaw09man

mitä virkaa pappa hoitaa suomessa-nostaa eläke-potku perseelle ja back to afganistan

Piikivi

Tuo ei ollut kyllä mikään peruste ottaa Suomeen. Mutta sitähän tämä länsimainen maahanmuutto on. Ilman mitään syytä otetaan kehitysmaalaisia, eivät ole turvapaikan arvoisia. Todelliset tarvitsijat esim.vainotut kristityt eivät pääse pois turvaan. Tai osa kai pääsee, mutta vain pienempi osa. Paljon pienempi.

Joppos123

Veikkaisin, että nusiman sinne lahjoittama summa on tasan nolla. Tyypillinen sosialisti, hassaa muiden rahoja ja elää itse loisena. Eihän se kuikka ole tehnyt päivääkään oikeaa työtä.

mustamurkku

Hyvännäköinen muutaman miljoonan pytinki sille nousee Lauttasaareen. Oliskohan sellainen 500-700 neliön palatsi ja tonttikin on sellainen ryssäläistyylinen, 1-1,5 hehtaaria. Ja merenranta-asuntohan sen olla pitää. Sannakin mennee ensikesänä bilettämään tän toisen sosialistin (!?) ja tasa-arvo talebanin kanssa. Nazima ja Sanna vois mennä kimpassa paljuun kylpemään sadan euron seteleiden joukkoon. Olavi Uusivirta soittais naama virneessä kitaraa ja hintti-Ilmari savipainis sen kaunottaren kanssa. Mikä sen nimi nyt oli? Joku kehopositiivinen kuitenkin, niinku ne on kaikki nykyään. Alma se oli. Nyt mä sen missin muistin. Vittu, uskokaa vaan, mut toi saatanan kanaparvi tulee alas vielä niin, että rytisee.Tony Blairit ja muut pervot raapii muniaan ja iskee silmää toisilleen nauraen.

Johan Pomppas

Tosiaan, mikään ei estä lahjoittamasta itse rahaa Afganistaniin jos tuntuu tarpeelliselta.

Frank

Kyllä se on juuri näin. Ylipäätään sellaisina vuosina, kun Suomi ottaa lisää velkaa, kehitysapu tulee jäädyttää. Suomi ottaa itse lainaa kalliilla korolla ja antaa sen pois. Tämä on täysin sairasta. Ylipäätään monissa muslimimaissa näillä meidänkin rahoilla rakennetaan erilaisia naisten kidutusvälineitä. En pidä tätä hyvänä.

Porkkanalaatikko

Niinpä. Mikään ei estä Nasimaa perustamasta kansalaisjärjestöä, joka kerää vapaaehtoisia lahjoituksia ja lähettää rahaa Afganistaniin.

Anonyymi

Kyllä näitä varmaan löytyy jo ennestäänkin, siitä vain lahjoittamaan! Demareilla vain sattuu aina olemaan käsi jonkun toisen taskussa.

outlaw09man

Hänen oikea nimi on natzima, suvaistoväki hiukka siivonnut, jotta ei ule SS GESTAPO SIEG HEIL ACHTUNG HÄNDE HOCHT UBER ALLES und SIEG HEIL Ja vihreä liitto, äänestä ihmeessä porkkanan purijoita.

outlaw09man

ja menee itse paikan päälle ohjaamaan rahaliikennettä

mustamurkku

Eix nää rakennuttanut naisille koulun, mutta siitä tulikin bordelli? Olihan siinä suomalaisiakin mukana. Joo, niin se meni. Koulusta huorahaussiin. Kyllähän tää tuli julkisuuteenkin “hetkeksi”. Oli siitä juttua lehdissäkin. Tää oli pimee juttu, mutta en muista kokonaan. Kouluksi mä sen muistaisin, mut saatoi olla moskeija tai koraanikoulukin. Tuskin nyt sentään. Mä muistaisin, että Suomi vielä jopa rahoitti tämän “pallien tyhjennyskurssin”, tai siis sen huorahaussin.

outlaw09man

Kyllä natzima laittaa liikkuvat pennit sivutaskuun, suotta lähettää rahhoo niin kauas, mukawamb oma tasku.afganistan abina. natzima.perseestä.

outlaw09man

Afgaaniharakan oikea etunimi on naZima, suomeSSa siivottu nasiiiimaa. Afgaaniapina, mitä helvetin virkaa helsingin johdossa ? menköön kotiinsa afganistan hoitamaan virkaa.

outlaw09man

Afganistan avustusrahoja ? Helmiä SIOILLE. Sontiaisille 0 penniä, samoin kaikki gebardihattu jaokset ja kameli-vuohiväki osuuskunnat, total perseestä. Jos heille jotain, pesäpallomailaa kokorahalla selkään.iltapalaksi.

outlaw09man

Miksi ei naZima kipitä kotiinsa afganistan auttamaan väkeänsä, vaan kyyhöttää täällä helsingiSSä lihapatojen äärellä. Afganistan tarvitsee apua- naZima pikavuoro kotiin, maha täyteen jalkoja. Afgaaniapina.

Porkkanalaatikko

Nasima voisi perustaa organisaation, joka värväisi Suomesta vapaaehtoisia taistelemaan Afganistan talibaanihallintoa vastaan.

outlaw09man

Saattaisi olla kohtuu hiljaista-vertaa putinööööf pyyntö suomen LADAkansa vapaaehtoisia sotimaan CCCP puolesta. Harakatkin nauraa…..pjytinöööf, vankilat kohta tyhjät, sitten hullujen huoneet , CCCP sirppi ja vasara, volgan perus työkalut.

Tare

Oikea päätös ja siitä ei seuraa kuin se että klaanipäälliköt ja heidän lähipiirinsa joutuvat etsimään nyt muualta rahoittajia ylelliseen elämäänsä.Tässä näkee keiden etuja suomalaisten verorahoilla tämä afgaani ajaa, nasima voisi vipata omistaan jos omatunto kolkuttaa.

outlaw09man

natzima on oikea etunimi afgaaniharakalla.

Tare

Hän näyttää harkalata.

Frank

Suomen tulee lopettaa kaikki kehitysapu ja rahan kaataminen ulkomaille. Suomen ydintehtäviin ei kuulu millään tavalla toisten maiden rahoittaminen. Suomi on pieni, köyhä ja väestöltään vanha maa. Tarvitsemme joka sentin täällä. Ylipäätään näillä kehitysrahoilla ei ole saatu mitään tehdyksi. Heimopäällikkökin kyllästyy kun kaikille sukulaisille on jo ostettu kymmenen lamborghinia. On myös työlästä mennä niin usein koeajolle autoliikkeeseen.

Turvallinen Tila Suomesta

Keharirahoilla on saatu aikaan VÄESTÖRÄHDYS.

Enemmän kuin joka toinen maapallolle syntyvä lapsi on väestölisäys, katso:

https://www.worldometers.info/world-population/

Sivustolla on paljon, vain vähäiselläkin älyllä varustetulle silmiä avaavaa tilastoa. Suomessa on valtava populaatio, jolla äly ei vaan riitä.

outlaw09man

ja gebardihattu nukkuu huonosti, kun patjan alla sekalaisia röykkiöitä rahhoo, männöööö yöunet….

Boltteri

Ihmeellistä. Tosta vaan Suomi säästi miljardin ilman että yhtään lisää Suomen kansaa kuritettiin. Herää kysymys voitaisiinko kaikki “kehitys”-apu samalla lakkauttaa, se kun ei ole koskaan mitään muuta kehittänyt kuin korruptiota kohdemaassa. Maita joilla on toivoa voidaan auttaa. Maita joissa ihmiset haluavat itse osallistua maansa parantamiseen. 99% alikehitysmaista ovat paskaa koska asukkaansa ovat paskaa. Tyhmää, laiskaa, alikehittynyttä paskaa. Taakka ihmiskunnalle, taakka planeetalle. Häpeä ihmislajin evoluutiolle.

Frank

En keksi mitään niin paheksuttavaa kuin tukea muslimimaita rahallisesti. Tämä on aivan perustavanlaatuista idiotismia sparrata ja pönkittää maita, joiden kaikki toiminta on täysin vastakohtaista sille mitä me haluamme. Olemme jo nähneet, että näillä meidän rahoillamme ei islamilainen maa ole muutettavissa parempaan suuntaan. Näillä meidän rahat ohjataan kaikkeen pahaan, niin pahaan, että emme sitä edes ymmärrä.

Anonyymi

Meillä on somalien ja muiden muslimien yhdistyksiä useita kymmeniä ellei enemmänkin ja kaikki toimivat valtion budjetista saaduilla rahoilla. Pääkaupunkiseudulla on tämänkin blogin mukaan ainakin nelisenkymmentä moskeijaa, miltähän momentilta niidenkin vuokrat ja ylläpito maksetaan? Luterilainen kirkko myy pois kiinteistöjään rahanpuutteen takia, mutta moskeijoita syntyy kuin sieniä sateella. On tämä merkillinen yhteiskunta!

Mara Katti

Esimerkiksi Afganistan on kuin vankila naisille maan päällä”

Kertonee siis Nasiman mielestä tilanteesta muissakin muslimimaissa ?

Last edited 5 kuukautta sitten by Mara Katti
outlaw09man

Jos natZima on huolissaan afgaaniapinoistaan, miksei sitten kipitä kotiseuduilleen auttamaan apinoita, vaan notkuu täällä meidän riesana ja popsii kokolihakeittoa, meidän piikkiin. Ei natzima maksa mistään mittään, samoin kuin sinnepäinmäki. Vihreää aallokkoa pukkaa, total perseestä.

Kimmo Leino

Tottakai hyperventiloidaan: 2 kansainvälisen järjestön tutkimuksen mukaan talletukset Sveitsin pankkeihin kasvavat aina, kun 4 kertaa vuodessa kehitysapurahat “kehitysmaihin” saapuvat !

Järjestelmä toimii näin: tuen antajat matkustavat ko. maahan ja sopivat tietyn klaanin kanssa, minne tilille rahat saapuvat; ja minne tilille heidän oma osuus jälleellähetetään. Suosituimpia kohteita “kehitysavulle” ovat ne, jossa takaisinsaantiprosentti on 70 – 90 % .

Homman toimiminen varmistetaan jatkuvilla rahavirroilla ! Nyt siis olemme tilanteessa, jossa joku klaani voi rahavirtojen ehtyessä antaa totuuden julki lehdistölle; ainakin kiristää näitä toimijoita.

Jo siis hyvin käy tämä johtaa vihervasemmiston kulissien kaatumiseen ja rytinällä; joko vihdoinkin on TOTUUDEN ajan alku ?

outlaw09man

Natzima. Ja suvaitsevuutta. Ja vihreää aaltoa. Ja fanni sinnepäinmäki, haluaa, että hellsinkkiin ei mene autoja, ainoastaan akkuaasien pirssit ok.Mahtaakohan hänellä olla jonkinlaatuinen läpiveto korvien välissä vai ihan totaalinen tyhmyys ? Kuitenkin pörrää takseilla ympäri kylää,kun itse ei maksa,ja kas,takana lukkoo DIESEL. Viherpiiperrys-hutisalo, onk järkee vai ei ?

Last edited 5 kuukautta sitten by outlaw09man
japadappaduu

Eihän ole mitään järkeä “kehitysapua” antaa afgapaskanistaniin, tai oikeestaan yhtään mihinkään.
Ei ne ole mitään ylimääräsiä rahoja jaettavana, vaan nekin on suomalaisten veronmaksajien rahoja, rahoja joita meillä ei edes ole.
Mutta, kehitysapu ei silti suinkaan vähene, vaan lisääntyy tänä vuonna.
Miksi joka ainoa hallitus leikkaa suomalaisilta, kotottaa aina jotain veroja jne, mutta aina lähetellään miljardi tolkulla rahaa ulkomaille?

seant

Vaikka virallinen Suomi lähetä, mutta sieltä tulleet lähettää sossu rahoja kotimaihin, on arvioitu Maailmanpankin mukaan Suomesta lähtisi näitä rahoja n. miljardi euroa.

outlaw09man

Suur paukku. Pohjoiskorea antoi nuorisolle vankeutta-pakkotyötä 12v, kun kuikuilivat eteläkorean tv saippuasarjaa ohimennen. Siellä totaltollo ping pong säätää pykäliä kansansa parhaaksi. Ja, nyt lomalennot pjongkjanggi -75%, lähtö heti,hki-novosibirks suora veto utzbegistan air,hätänen vaihto irkutsk,nopea rykäsy belogorsk slobo air,potkurikone khabarovsk air ja viimeinen veto koreo tupolev air, fly day-night,mostly safe.Yleensä on päästy perille. Pjongjangin runsaat rannikkoalueet oTottavat turismoa, 250km vapaata rantaviivaa eikä yhtään ihmistä.silmä lepää.On nätti retkottaa rannikolla pohjoisKOREA.

japadappaduu

Jos mulla on satanen rahaa aina kuukaudeksi, niin voinhan minä luvata naapurin somalille että annan sille joka kuukausi 500 euroa.
Eihän mulla sitä rahaa ole kun on vaan se satanen, mut hei otetaan aina joka kuukausi 800 euroa velkaa niin sitten me molemmat pärjätään, ja naapurin somalla neekerilläkin on ihana hymy kasvoilla.

outlaw09man

somali-neekeri, iso ero. somalian sontasäkki läpi veltto 2 jalkainen kumiluinen notkuva pökäle, joka haisee ja pää mallia puikula. neekeri on neekeri,ei somali.

Peksi

Ainut konkreettinen asia mitä kehitysavulla on saavutettu on tolkuton väestönkasvu mikä puolestaan on kaikkien maailman ongelmien ääneen sanomaton juurisyy

japadappaduu

Mutta oletko huomannut että ne kehitysmaalaiset kun tulee länsimaihin kuluttamaan, niin he eivät aiheuta ilmastonmuutosta?
Perunan valkoiset kanta-asukit on ainoita jotka aiheuttaa ilmastonmuutosta.
Näin ainakin vihreiden mukaan.
Toisaalta vihreiden mukaan me ollaan orjuutettu koko afrikkaa koko ihmishistorian.
Koko Helsinkikin on rakennettu somaleiden orjavoimalla.

Vihervammaisto kuuluisi hoitoon

Taas yksi mainio esimerkki, kuinka sekaisin tuo vihervammaisto on. Se on outo cocktail, johon kuuluu henkistä jälkeenjääneisyyttä, alhaista älykkyyttä, mielisairautta ja erilaisia mielenhäiriöitä, persoonallisuushäiriöitä yms.

japadappaduu

Vasemmisto, vihreät ja demarit tosiaan selitti että “Suomi menettää vaikutusvaltaa maailmalla” kun ei anna afganistanin islamisteille rahaa.
Miten yksikään järkevä ihminen voi äänestää tommosia tyyppejä?
Meillä ei ole rahaa hoitaa edes oman maan terveyspalveluja, mutta pitäisi antaa rahaa jollekin islamisteille, koska muuten naisten ja lasten asema heikkenee.
Ei ole mitään logiikkaa, speden naisen logiikka sopii tähän päivään paremmin kuin koskaan.
https://www.youtube.com/watch?v=y_Y2pa6sWYI

Terhomatti Hämeenkorpi

Saatanan Natsima Ratsima, menköön sinne afg/eikupersestaniaan itte vouhkaamaan!

outlaw09man

Jou jou, afgaaniapinan oikea etunimi on natzima, viherpiipertäjät muuttivat nasiiiimaksi, on nätimpi mennä. afgaaniapina.

Dan Wesson

Punaviherkommunistilta ei tunnetusti voi odottaa minkäänlaista logiikkaa tai järjenjuoksua. Sen kun pitää mielessä, niin ymmärtää vähän helpommin vasurin aivopieruja.

Moonman

Eli ilmaiset rahat menivät naziman mukaan niille vankina oleville naisille, eikä talibanin parta-ukoille? Jos islamilaiset maat muka ovat kuin “vankila naisille”, niin luulisi että tänne päästessään musliminaiset kääntyisivät islamista laumoittain, mutta sen sijaan nähdään että synnytyskoneena oleminen ja vihapuheiden kuunteleminen moskeijassa jatkuu huivi entistä kireämmällä.

Qroquius KadD

No kun täällä se on sellaista parempaa musliminaisvankilassa olemista, saattaisi soma Li Lystikäs sanoa.

AnywayD

Ei afgaanilaisten naisten asema parane lähettämällä sinne rahaa.

outlaw09man

peltisaksilla kyläseppä tekee alapäähuoltoa akoille, jo monen vuoten kokemuksella, huutoa on ollut. abdullah-persekirja kuraaaani sanoo,9v tytön saa raiskata, 12v pojan saa raiskata, jos hätätila,ibrahim muhammoudih abdullahjim persse on somalian lompsiva sontaläjä, kävelevä kasa kakkaa ja haisee.ja näillä suomi nousuun. Tarkistusmatka LÄHI-ITÄkeskus, siellä apinat,somalit,kamelit ja vuohet hölkkäävät six sax ja kaaos taattu.

Bellatrix

Voi,voi prinsessa Nazima! Niin nopeasti olet tyhjästä noussut demareiden kullannupuksi,ja se sanoma mitä aina jaksat vinkua on täysin jörkeä vaille.Se sopinee hyvin puolueeseesi,ei sieltä koskaan ole ennenkään tullut mitään muuta kuin pelkkää p…aa.

RullatonHuuli

Kyllä nassimaa mahtaa nyt kenkuttaa. Harmin paikka.

timo

Tuo on tuota punavihernatsien ja heidän ympärillään pyörivien islamistien yms. paskasakin tahallista väärinymmärtämistä, älyllistä epärehellisyyttä ja asioiden päälaelleen kääntämistä eli samanlaista propagandaa kuin mitä esim. venäjä syytää. Toisinsanoen tuo on siis tuollaisten propagandaviestien lukijan älykkyyden aliarviointia. Täytyy olla melko pöljä jos tuollaiset menee läpi.

Joppos123

Suomihan oli aikoinaan mukana projektissa jossa Afganistaniin piti rakentaa maan ensimmäinen naisvankila. Taidettiin lahjoittaa projektiin 20 miljoonaa. Talebanit rakentivat rahoilla bordellin. Näin sitä meidän yhteisiä rahoja hassataan.
A-maa on edelleen maailman suurin heroiinin tuottaja. On ihan vitun hyvä kun rahahanat sinne laitetaan vihdoinkin kiinni.
Sama koskee Keniaa. Paikalliseen korruptioon ne miljoonat ovat sielläkin mennyt.
Kenia pärjää ihan omillaan jos vain haluaa.
Vihervassarit voivat halutessaan lähtetellä noihin maihin omia rahojaan ihan kuinka paljon haluavat.

Jippos123

Mikä putleria vaivaa? Se pikku mulkku alkaa uhkailemaan meitä. Antaa vaan tulla. Kyllä me sun paska-armeija hoidellaan ihan kuten ennenkin.
Nyt saattaa vaan loppu olla erilainen. Pietarin voisi vallata ja ajaa sieltä ryssät vittuun.
Te luttamunat ette pärjää edes Ukrainalaislle, säälittävää. Meille teistä ei ole mitään mahkuja.
Osaatte varastaa tavaraa ja raiskata mutta sotilaana umpipaskoja.
On varmaan kliffaa olla maailman paskin tyyppi. Ryssän solttu.

Jippos123

Antaa ryssän möykätä. Olis tuolla muutama hehtaari hakematta myös ryssänpuolelta.
Jos iskevät Helsinkiin niin me tuhotaan Pietari. Ollaan NATO: n ydinasevarjon alla joten saavat ihan rauhassa mesoa nukejen kanssa.

Sikke

Johan Nasiman äly todistaa ettei hän ole Suomesta oikeesti…. Muslimihöppänä haastamassa kamelinkakkatasosia ajatuksiaan.