Ulkomailla asuvat venäläiset otetaan Kremlin syyniin – FSB valkkaa heistä parhaat “toimintaan”

Venäjän viranomaiset laativat lakia, joka velvoittaa ulkomailla asuvat Venäjän kansalaiset rekisteröitymään omaan “maahanmuuttorekisteriin”.

Lakialoite tarkoittaa sitä, Venäjän federaation ulkopuolella asuvat Venäjän  kansalaiset velvoitetaan rangaistuksen uhalla rekisteröitymään digitaaliseen rekisteriin. Tällä hetkellä ulkomailla asuvat Venäjän kansalaiset voivat ilmoittautua vapaaehtoisesti Venäjän konsulaattiin siinä maassa, jossa oleskelevat. Jatkossa venäläiset ovat lain nojalla velvoitettuja ilmoittautumaan suurlähetystöön ja rekisteröitymään.

Uuden lain on tarkoitus tulla voimaan kesällä 2025.

Venäjän hallitus aikoo sisällyttää tähän “ulkovenäläisten” rekisteriin biometrisesti luettavia sellaisia tietoja, joista ihminen voidaan profiloida. Rekisteriin yhdistetään FSB:n (entisen KGB:n) sekä talous-, oikeus- ja tutkimusministerin tietoja, joista rakennetaan ihmiselle profiili. Lisäksi suunnitellaan, että joitakin biologisia tietoja tullaan vaatimaan.

Asiasta kirjoittaa mm. Viron yleisradioyhtiö Err.

Tällaisia ulkomailla asuvien kansalaisten rekistereitä ja ilmoittautumispakkoja taitaa olla vain kehitysmaa Eritrealla. Eritrean kansantalous perustuu pitkälti siihen, että maan kansalaiset velvoitetaan ilmoittautumaan sen maan suurlähetystöön, missä asuvat. Sen jälkeen he ovat velvollisia maksamaan “kymmenyksiä” veroina kotimaahansa suurlähetystön kautta.

Venäjän suunnitelmat lienevät kuitenkin toisenlaiset. Mitään suoraa tarkoitusta on mahdotonta sanoa tietämättä asiasta enempää, mutta jollakin tavalla vakoiluun ja lännen heikentämiseen asia liittyy. Jo nyt Venäjän kansalaiset, jotka asuvat ulkomailla, ovat velvollisia auttamaan Venäjän hallitusta kaikilla mahdollisilla tavoilla, jos hallitus esittää tällaisen vaatimuksen yksittäiselle ihmiselle. Tällä uudella lailla ulkomailla asuvat venäläiset otetaan entistä tehokkaampaan vakoilukäyttöön.

 

Mainittakoon se, että esimerkiksi Suomen valtio ei velvoita ulkomailla asuvia Suomen kansalaisia mihinkään erityistoimenpiteisiin. Mitään osotteita, avioliittoja tms. ei ole lailla määrätty ilmoitettavaksi Suomen konsulaattiin. Henkilö voi, jos haluaa, ilmoittaa Suomen maistraattiin vaikkapa osoitteensa, jos haluaa äänestyslapun ulkomaille postilaatikkoon, mutta mitään lakiin määrättyä pakkoa ei ole olemassa.

Subscribe
Notify of
guest
38 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
outlaw09man

Ihan sama, mitä ryssä tekee, on aina PERSEESTÅ – ryssä on PERSEESTÄ. LaTakansa, moskovitsaus, pois alta , täältä tuloo jalta. Moskovitsaus, terijoen mersu, volka, käkisalmen kätillak.

outlaw09man

Paavo, aivan KUNINKAS kuva, putinöööööf lentääb tupolev 171 putinöf, lentää lentää ja alas mäjähtää, tubolehvi 171 putinöffff. laskeutuub novosibirks ti-to , kun saava laskuteline alas.

Mikko Marttinen

Ilja Kiva, Ukrainan kansallisen poliisin huumausainerikollisuuden torjuntaosaston entinen päällikkö ja nykyinen deputat (kuten senaattori)
– SBU valvoo huumekauppaa. Ukraina oli ja on kätevä kuljetusliike Aasiasta Eurooppaan. SBU valvoo satamia, ja tärkein “tuote” – kokaiini ja heroiini – saapuu Odessaan ja kuljetetaan edelleen Eurooppaan. Nykyään SBU:lla on omat jakelijansa. On vaikea uskoa, mutta Vitali Klitschkon ja hänen avustajansa Artur Palatnyn ryhmä ei harjoita ainoastaan paritusta vaan myös kokaiinin toimitusta. He ovat päässeet uudelle tasolle asettamalla SBU:n varapäällikön Vasili Maljukin, joka järjesti uusia kanavia humanitaarisen avun ohella”, Ilja Kiva selitti.
Lisäksi armeija käyttää massiivisesti alfa-PVP:tä, amfetamiinia, metadonia, kokaiinia ja LSD:tä.

Huru-ukko

Ilja Kiva=Anus Putkonen???

Qroquius KadD

Ei, kyllä se oli aivan Ukrainan oma kotoperäinen maanpetturi:

https://fi.wikipedia.org/wiki/Illja_Kyva

Nimenomaan oli.
Ei ole enää mitään.

Joppos123

Jos maa on sodassa niin maanpetturit ovat vapaata riistaa. Aika hyvin Ukrainan salainen palvelu on niitä tappanut. Jos Suomi joutuisi sotaan ryssää vastaan niin ihan sata varmasti dosentti desantti, turtapää ja muut putlerfanit laitettaisiin samantien kylmäksi elleivät ehdi sännätä ryssälään karkuun.
Maanpetturi on alhaisin olento maailmassa. Jopa lapamadolla on oikeus elää mutta maanpetturilla sitä oikeutta ei ole.

Qroquius KadD

Turtapää saattaisi ehkä saada armon päästä loppuiäkseen Niuvanniemeen, sen verran harhaisia ne Litteän Maan jutut ovat jo hyvän aika olleet.
Desantti Bätmänille sen sijaan tulisi kiire livistää karkuun ja etumatkaakin saisi olla, ei ole meinaan oikein nopean näköinen.

Aatu kuallu aikoi sitte

Oletko homo sapiens vai miksi olet kiinnostunut rektumista?

Qroquius KadD

Miksi kysyt onko joku kiinnostunut kehonosasta, jota ei ole maininnut?
Oliko se sinulle projektio, jonka mainittu kehonosa tuotti?
Freudilaisia lipsahduksia…?
Oletko kenties itse Homo sexualis, mikäli sait tällaisia mielleyhtymiä?

Last edited 3 kuukautta sitten by Qroquius Kad
Jippos123

Aatulla on ongelmia hintin roolissa .

outlaw09man

Anus rytkönen CCCP. ajoauto volka new yorker

outlaw09man

kaveri hoitaa mv peräpyyhhettä, on ANUS RYTKÖNEN. PERSEESTÄ Seuraava räppänä.

outlaw09man

Vai anus Rytkönen ? Sirppi+vasara tatuoitu selkä, olgapää lukkoo volga, perseessä begga pyllistelevä kuva, tukka aseteltu, on nätti mennä.

Runtiti-pou

KGB:n, FSB:n, CIA:n ja Mossadin huumekaupat ja niillä operaatioiden rahoitus ovat peruskauraa kaikille tiedonjanoisille.

outlaw09man

ja sie hoitat virkaa,olek turgguse vai pielavesi-savikukko

Huru-ukko

Jospa ne ilmoittautuneet käsketäänkin etsimään venäjän entisen suuriruhtinaiden ja tsaarien länteen jääneitä aarteita. Putin kun kuuluu sellaisen asetuksen antavan tai antaneen. Siinä pian alkaa täällä meilläkin kartanot ja maat ja mannut vaihtaa omistajaa kun pjutin käskee…

Qroquius KadD

Niitä voi kyllä vaatia.
Mutta niitä voi olla paha tulla itelleen sinne Moskoviahan ottamahan.
Jonsei sitte suomalaaset anna niitä ilamatteeks.
Sellaastaki täällä on saanu nähärä.

Last edited 3 kuukautta sitten by Qroquius Kad
AnywayD

Putin kertonee pian, että Suomen valtion metsät kuuluivat keisarille, joten ne ovat Venäjän omaisuutta. Ehkä ei ihan noin, mutta tulee varmasti kummallisia historiallisia perusteita vaatimuksille.

Joppos123

Putlerin retoriikassa alkaa olla huolestuttavasti samoja piirteitä kuin hänen esikuvansa aatun jutuissa oli siinä vaiheessa kun kaikki romahti.
Vaikuttaa siltä, että se despootti on päättänyt ettei maailmaa saa olla olemassa ilman häntä.
Se paska on älynnyt kuolevaisuutensa ja aikoo tuhota kaiken ennen kuin pieraisee sen viimeisen kylmän pierun.
Nähtäväksi jää onko kaikki ryssät valmiita kuolemaan sen puolesta.

outlaw09man

ET kai begga peräreikää äänestä ?

Joppos123

Joo, voi tulla yrittämään sitä ottamista. Vielä sulaa sokeri suussa ja käsi on vakaa.

Sherlokki suvakko

Mix putte 100v perusteella voi vaatia yhtään mitään! Viime sodasta maksettiin vielä saatanalliset sotakorvauksetkin, mikä vittu siellä riivaa=kateus. Ruotti 700 vuotta vei meiltä sotaansa parhaat miehet, söi meitin ruuat, ihme ettei sieltä tuu vaatimuksia.

Rokadi

Venäläiset ovat tottuneet erilaisiin “rekistereihin” kuten sisämaanpassijärjestelmään jo sata vuotta tai enemmänkin. Neuvosto-Venäjällä ne olivat arkipäivää ja hyväksyttyjä myös suomalaisille kommunisteille ihmisten kontrolloimiseksi.
P.S. Luin juuri kommunistiloikkari Väinö Salmen kirjan “Pakolaisena Itä-Karjalassa (14 vuotta sosialismia rakentamassa).
Karjalan kieleen hämäläislähtöinen muistelmakirjoittaja antaa panoksensa.
Osa karjalankielestä on kirjoittajan kirjoittamana sellaisenaan, osa on käännetty kuten vaikkapa (“En ni viissaannuh, ni vesmennie ei ole. (En punninnut, kun ei ole vaakaa.)
Paljonko on mahtaa Venäjällä nykyjään olla karjalankielen puhujia?

Qroquius KadD

Karjalan kielen kaikkien murteiden puhujia arvioidaan olevan yhteensä noin 60 000 – 95 000, joten se on puhujamäärältään itämerensuomalaisista kielistä suomen ja viron jälkeen kolmanneksi suurin.
Mutta toisin kuin suomalaisilla ja virolaisilla, karjalaisilla ei ole kansallisvaltiota kielensä ja kulttuurinsa edunvalvojana.

Suomalais-ugrilaisista kielistä ainoastaan suomen, viron ja unkarin tulevaisuus on todennäköisesti odotettava.
Se johtuu vain ja ainoastaan siitä, että mainittujen kielten puhujilla on oma kansallisvaltio.

AnywayD

Jos karjalaiset olisivat saaneet rauhassa lisääntyä Neuvostoliiton ajan, olisi heitä nyt puolisentoista miljoonaa. Tämä arvio perustuu suomalaisten lisääntymiseen eli jos karjalaiset olisivat saaneet lisääntyä samassa tahdissa, olisi heitä nyt yli kymmenen kertaa enemmän. Erityisesti Stalinin vainot listivät karjalaisia reippaasti.

Tare

Olen itse karjalan geenejä isäni puolelta, sen rajan taakse jääneen.
T. jatkosodassa taistelleen veteraanin poika.

AnywayD

Putin tahtoo tehdä venäläisistä ympäri maailman välineitä imperialistisen aatteen hyväksi. Ongelmia tulee ensimmäiseksi Baltian maihin, joissa on suuret venäläisvähemmistöt.

Tämä takaa myös sen, että venäläisiä on lähtökohtaisesti pidettävä mahdollisina vakoojina tai vieraan vallan sotilaina.

Last edited 3 kuukautta sitten by Anyway
Joppos123

Ryssä on missä maassa tahansa turvallisuusuhka. Nyt kun ryssä alkaa ihan avoimesti varastamaan muiden maiden omaisuutta niin me voidaan tehdä samoin. Kaikki,siis ihan kaikki ryssänomistus Suomessa pitää takavarikoida. Liian lepsuja ollaan oltu. Ei kleptomaanikansan kanssa pidä temppuilla.

Joppos123

Ryssät ovat sikoja. Aikoinaan olin Koh Changin saarella Jussin omistamassa Sofia Gardenissa ja oltiin varattu vaimon kanssa saunavuoro. Ainoa mesta koko saarella mistä löytyi oikea sauna. Kambotsasta oltiin juuri tultu. Sauna oli valmis mutta täynnä ryssiä. Jussi kävi hakemassa haulikon ja ryssät lähti. Ei ne edes asuneet siellä vaan tulivat saunomaan.
Röyhkeitä paskiaisia.
Jussi olisi kyllä ampunut jos olisi ollut tarve.

Joppos123

Johan ryssät osoittelevat mieltään täällä kun raja on kiinni. Kas kun se oikea osoite olisi Punaisella torilla mutta ryssän viides kolonna vittuilee täällä missä on turvallista.
Kaksoiskansalaisuudet ryssän suhteen pitää purkaa . Antaa professoreiden ulista mitä tahtovat.
Ei ne proffat näiden mulkkujen kanssa ole vastaikkain jos kakki lentää tuulettimeen.
Ihan kuten Niinistö sanoi niin vastavuoroisuus. Sama koskee asuntokauppaa ja maanomistusta.

Terhomatti Hämeenkorpi

“Ryssän äly Euroopassa ihmetystä kohtaa: Paskankin se persehestä suoraa suuhun johtaa”!

outlaw09man

sirppiliiterissä kobeggatanssit, suonikohjut hageva, jalalla pannaan pohjoisKOREASTI. Hevosmiehet-kulmapökät-työtä pelkäävät serkut-hätäsempi kelloliike-serkun kloku-kellot putsataan käestä otottaessa,ei aikaakaan, puhtistus on tapahtunut.kellot-lompakot ja arvotavara vaihtoivat omistajaa, uusi omistaja manne hagert, omaa sukua hevosmiäs.

outlaw09man

Fly CCCP air,putinöff 171 svetogorsk air, varma alastulo.

Joppos123

Aikamoista ajatuksenvirtaa.

outlaw09man

Paavo, VUOTEN KUVA. SIRPPI air. Perseregä air,nopeat laskut novosibiksg,pikalasku,rivakka pläjäys tonttiin,tubolew tulloo aewan warmasti alas taivaalta

Jippos123

Korkki kiinni vähäksi aikaa?

outlaw09man

Kenties. Mutta kuinka sinun järjenjuoksu ? Lyökö puupäässä aavistus tyhjää ? Sinuva en tunne, jotain ihan puolijärkiperäistä olet tänne punkenut, yleensä kakkaa. No , sehän saattaa kertoa sinun korvien välisestä läpivedosta.Tuuleeko sivuilta . Kun ajat hl, onk olo koto ?

outlaw09man

Niin, jotta et ihmetele, hl on hanse stadt lubeck. njyt voit nukkua puupääsi kanssa kohtuu rauhassa, hro on hanse stadt rostock,alkupala oppia pökiölle. HH hansestadth hamburgh. , opitko-osaatko nyt yhtään mitään, vai oletko se tyhjäpää turakki, joka kenties äänestää homo-pyllypekkaa taikka housuunsa laskevaa stuppikullia.