Rasisminvastustelijoilla riemu, ensimmäiset vantaalaiset olivat afrikkalaisia. Vai olivatko sittenkään?

Sosiaalisen median rasisminvastustelijoilla on ollut tilipäivä, koska Vantaan kaupunginmuseo julkaisi kirjoituksen ensimmäisten vantaalaisten mahdollisesta tummahipiäisyydestä.

Juttu on julkaistu Vantaan Sanomissa. Artikkelin mukaan vanhimmat Vantaalta löydetyt arkeologiset ajoitukset ovat noin 9 500 vuoden takaa. Lyhyesti kerrotaan, että Suomesta ei ole toistaiseksi pystytty kuitenkaan eristämään kivikautisen ihmisen DNA:ta. Muualta Skandinaviasta tehtyjen löytöjen, ja DNA-tutkimusten perusteella on melko todennäköistä, että Pohjolassa asuneilla kivikautisilla ihmisillä oli tumma iho, mustat hiukset ja siniset silmät.

Tällaisia tutkimustuloksia on julkaistu myös Ruotsissa ja ainakin Tanskassa.

Tämä aiheutti rasisminvastustelijoissa ihastusta. ”Katsokaa nyt rasistit, me suomalaisetkin olemme neekereitä!”

Näistä tutkimusta on siis vedetty johtopäätöksiä, aiemmin Ruotsissa ja nyt Suomessa, että tämä tummaihoisuus tarkoittaisi sitä, että Pohjolassa olisi elänyt afrikkalaisia mustia neekereitä, joiden ulkonäkö muistuttaisi jotakin afrikkalaisen rodun piirteitä.

On ihan hyvin mahdollista, että kivikaudella ihmiset olivat aavistuksen tummahipiäisempiä kuin nykyiset asukkaat. Mutta tällä tummahipiäisyydellä ei kuitenkaan ole mitään tekemistä afrikkalaisuuden ja mustaihoisten afrikkalaisten kanssa.

 

Nykytieteen erään teorian mukaan ihmisen ihonväri on saattanut olla alkuihmisillä musta, tai erittäin tumma. Kun ihminen lähti vaeltamaan, niin monien eri asioiden summana ihonväri vaalentui pohjoista kohti mentäessä. Yksi seikka oli esimerkiksi D-vitamiinin ihmiseen vaikuttavat eri tekijät. (Näistä tieteellisistä seikoista löytyy netistä tarkempia artikkeleita, joten en tässä nyt lähde kirjoittamaan asiasta enempää.)

Toisaalta tämä teoria ei ole ihan täysin hyväksytty tiedemaailmassa. Joidenkin teorioiden mukaan tumma iho on voinut kehittyä ihan yhtä hyvin valkoisesta ihosta (Tekniikan maailma). Yleisen luulon mukaan eurooppalainen ihminen olisi kehittynyt afrikkalaisesta kantaihmisestä, mutta tutkijoiden mukaan Afrikassa on ollut vaaleaa ihonväriä jo ainakin 900 000 vuotta sitten. Tekniikan Maailman artikkelin mukaan:

– Joillakin Itä-Afrikan alueella asuvilla ihmisillä on esimerkiksi erityisen tumma iho, mutta tuo ominaisuus on kehittynyt suhteellisen äskettäin vaaleammilta esi-isiltä.

Niin ikään mainitaan:

– Eteläisessä Afrikassa olevilla keräilijä-metsästäjäihmisillä on usein suhteellisen vaalea iho, ja he kuuluvat yhteen vanhimmista homo sapiensin sukuhaaroista.

Tekniikan Maailma viittaa Science-lehden tutkimukseen.

 

Kun lisäksi ajatellaan, että Pohjoismaissa kivikauden määritelmä on suurin piirtein 10 000–2 000 eaa, niin se on loppujen lopuksi hyvin lyhyt aika ihmisen kehityshistoriassa. Tällä ”tummaihoisella” ihmisellä tarkoitetaan näin ollen ihmistä, joka on asunut hoodeilla joskus 12 000 vuotta sitten, eli viimeisen jääkauden loppuajoilla. Tuohon aikaan on vain noin 3 000 sukupolvea.

Näin ollen on erittäin uskottavaa, että jääkauden lopuilla Pohjolaan saapuneilla ihmisillä oli aavistuksen nykyihmistä tummempi iho. Mutta kuitenkaan ihminen ei ole muistuttanut ulkonäöltään ja ”tummuudeltaan” afrikkalaista, vaan pikemminkin voidaan puhua hyvin ruskettuneesta ihosta. Ei ole uskottavaa, että vantaalainen ihminen olisi muistuttanut alunperin afrikaanoa, mutta sen jälkeen omia aikojaan kehittynyt muistuttamaan nykyistä vantaalaista.

 

Nämä seikat huomioden, lainaus Vantaan Sanomista liittyen artikkeliin:

”Kivikauden Vantaa oli asukkailtaan moninainen. Aivan kuin tämän päivän Vantaa, Suomen monikulttuurisin kaupunki”.

Kaupunginmuseo Vantaa

Subscribe
Notify of
guest
73 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Boltteri

Voimme kuitenkin lohduttautua sillä faktalla että Vantaalaisten älykkyysosamäärä on tänä päivänä tasan sama kuin ”ihmisillä” 12.000 vuotta sitten. Pieni woke-voitto sekin.

Boltteri

On myöskin 100% varmaa että jos pohjoismaista löytyy 10.000 vuotta vanhoja arabineekerinluita niin pienellä lisäkaivauksella lähistöllä on A: Ilmaisen ruoan jakelupiste. Tai B: Kyltti jossa lukee: Orjien luiden kuoppa. Sijaitsee sikalan takana.

Jorma Melkonen

Jo edesmennyt Ahti Karjalainen aloitti puheensa Vantaalla ruotsinkielisessä tilaisuudessa: ”Ärande vandaler…”. Aika on osoittanut että Ahti oli oikeassa.

Tapio Suhonen

Kuten tuolla rohvessoorin palstallakin totesin, ideologiat ohjaavat ihmisten ajatuksia ja tekemisiä. Olen muinaisuuden kanssa työskennellyt melkoisesti, että voin syvällä rintaäänellä todeta: ko. vantaalaiset eivät olleet negridejä, vaikka tokikin monet vantaalaiset sitä, ideologisuudessaan toivovatkin.
Uskomukset vääristävät faktoja….

muuammiäs

Itse asiassa pultsaritkin ovat yleensä huomattavan tummaihoisia verrattuna päivät toimistossa istuvaan ”kunnon ihmiseen”.

p.grandell

hyvältä ystävältäni rupesi kalju loistaa, kaverini pienessä hönössä sanoi ,arska hei ,sulla rupee näkyy sisäkumi, johon arska ylpeesti, onneksi ei oo musta sisäkumi….että sillai.. humoria vaan, toivottavasti kukaan ei mieltänsä pahoittanut..

outlaw09man

puujalka aus sötelje,melkein tensta-rinkeby,ellei pahemb, sinä tiedät, onk mutakuonoja sielä ? Paskanaamoja ympäri 08 . tensta-rinkeby, bara kak, total shaiceh , somalian kävelevät pökäleet ja lompsivat LÄHI-ITÄ keskus,sontakuonojen mekka. itä hellsinki pelattu,bara kakkanaama-kävelevät pökäleet aus somalia. jo ilmakin haisssee somalialta, siis kaka pökäle. somalian sontaläjät-kävelevät pökäleet.

Piikivi

Kohta kai joku professori ”tietää”, että ensimmäinen koskaan Suomen niemelle tullut oli somali 😀

Huru-ukko

Ilmankos somalit väittävät rakentaneensa Helsingin…

Jippos123

Joo. Somput ovat rakentaneet Helsingin ollessaan orjia. Siksi niillä on lupa polttaa koko kaupunki. Näihän se pikkuinen somppuhoro julisti jossain neekereiden mielenosoituksessa.

outlaw09man

Jou, somalithan ovat kaiken rakentaneet, lentokoneet, junat ,helikopterit,mustalaisten rannekellot….

Piikivi

Muistan tuon. Joku suvakki tämän heille ”opettanut”. Ei ne muuten tuollain puhuis

Qroquius KadD

Tietysti, mitäpä se sompsu olisi Hell-Sinkin historiasta tiennyt.
Kysymys kuuluu:

valehteliko se suvakkipullero kiihottaakseen sompsua raivoon vai luuliko se itse kotikaupunkinsa olevan orjien rakentama?
Jälkimmäinen vaihtoehto on valitettavan mahdollinen, sen verran pahasti some on suomalaisia tyhmentänyt.

Joppos123

Ei sekään somppuvosu ole liikaa koulunpenkkiä kuluttanut. On tainnut jokunen vuosi mennä entisessä kotimaassa silvottavana ja imemässä turhaa ylpeyttä itseensä.
Ei ole mikään ihme kun jopa afrikanmantereen asukkaat vihaavat somaleita.
Mitä hyvää puikulapäät ovat tuoneet maailmaan? Ei siis yhtään mitään.

outlaw09man

En tiedä hyvästä, mutta löysää paskaa=ITSENSÄ.

Fatwantarkistaja

En mäkään ole päivää tuottavaa työtä tehnyt, mutta somaligimman kanssa rakensimme Vantaasta sellaisen kakka-aukon, jona sen tänä päivänä tunnette. Hävittämiseen emme koe tarvetta, eiköhän se puoli ole jo hoidettu.

Fatwantarkistaja

Somalissa piilee valtava voimavara ja älykkyys. Pikkuakka oppinut kuitenkin elämänsä aikana puhumaan ymmärrettävää Suomen kieltä. Kunhan se oppii laittamaan poravasaran johdon pistorasiaan, se kykenee purkamaan Tuomiokirkon, jonka juuri selkä verihiessä rakensi. Saisihan tuosta kauas näkyvän moskeijan, mutta siihenpä ei pikkuakan aivosolut riitä.

Piikivi

Miten Notre Damen kirkon tuho sai alkunsa. Ei kirkot itsekseen syty. Virallista syttymissyytä ei lie koskaan kerrottu? Joku matu tieten oli, joka yritti tuhota. Ainakin muslimeilla oli ilo ylimmillään kirkon palaessa. Ja muitakin ranskalaisia kirkkoja vahingoitettu. Tuli vaan mieleen, kun just katsellut miten kirkkoa entisöidään. Valtava työ.

Qroquius KadD

Kovasti on tutkittu, ja 15. huhtikuuta 2020 mennessä tutkijat uskoivat palon alkaneen joko savukkeesta tai sähköjärjestelmän oikosulusta.
Eli uskonasiaksi näyttää virallisestikin jäävän, uudempaa infoa ei löytynyt.

Piikivi

Minun uskoni mukaan totuus pimitettiin, koska muslimit asialla. Pelättiin ranskalaisten reaktiota. Useinhan muutenkin matujen rikoksia piilotellaan niin pitkälle kuin voidaan. Ranskassa oli jo vuoteen 2019 mennessä vahingoitettu yli 800 kirkkoa. Onkohan kukaan joutunut näistäkään vastuuseen.

outlaw09man

Da, se 1 somaliharppu väitti, että somalit ovat rakentaneet helsingin. Voiko tyhmenpää olla ? No,somali.

Piikivi

Tottakai väittää, nehän aivan uskomattoman röyhkeitäkin vielä.

Moonman

Nämä vuolat luulevat siis että niinkutsutut ”rasistit” vihaavat ihonväriä? Vuolalta voisi kysyä, kohtaisiko hän mieluummin aamuöisellä kadulla a) 10 tummaihoista henkilöä vai B) 10 vaaleaihoista henkilöä. Jos vastaisi a, niin jatkokysymys: olisivatko tummaihoiset mieluummin nepalilaisia vai somaliaanoja? Eihän sillä pitäisi olla väliä, jos kyse on vain ihoväristä.

Joppos123

Itse olen aika paljon joskus aikoinaan tehnyt duunia mustien kanssa ja valtaosa niistä ollut ihan hyviä tyyppejä. Ei ihonvärillä ole merkitystä vaan sillä kuinka asiat hoidetaan ja kaveria ei jätetä pulaan.
Varmaan kasvuympäristölläkin on merkitystä. Nämä värilliset joiden kanssa ollut hommissa oli jenkeistä tai briteistä.

Mara Katti

Onneksi tuollaiset alkuvandaalit korvautuivat vähitellen eurooppalaisilla maahanmuuttajilla, sillä muutoin saattaisimme edelleenkin asua turvemajoissa.

Emme kai enää halua vastaavien alkuasukkaiden paluuta jostakin sarvesta tai sorkasta ?

Last edited 30 päivää sitten by Mara Katti
MattiS

Jos heillä olikin hiukan tummempi iho, ei se tee heistä mitään neekereitä.

Siihen aikaan puuttui muutenkin eräs neekerien selviytymisen perusedellytys: Kela! Vai onko kaivauksista jo tullut vastaan kivikautinen kela? Sitten alan miettimään mahdollisuutta ehtaan neekeriin.

Kivikauden Vantaa oli asukkailtaan moninainen. Aivan kuin tämän päivän Vantaa, Suomen monikulttuurisin kaupunki”

Seuraavaksi voimmekin avata hiukan Vantaan rikostilastoja etnisen taustan mukaan, ja miksei samalla vielä eniten Kelan etuuksia käyttävät ihmiset etnisyyksien mukaan. Siinä teillä keulimista monikulttuurinne kanssa.

Veromedia on Epäluotettava

Afrikkalaisessa kulttuurissa on valkoihoisuus -virhe tarkoittanut henkilön ruumiinosien sopivan onnen amuleteiksi. Perinteestä lienee vielä tänäkin päivänä rippeitä jäljellä. Nyttemmin Eurooppalainen vaaleaihoisuus ja sinisilmäisyys (fyysinen ja/tai henkinen) on hyvinvoinnin lähde keinolla millä hyvänsä.

Amuleteiksi joutumista vastaan on toiminut ainoastaan maanosata pakeneminen. Tälläkin linee osuutensa Afrikan ulkopuoliseen vaaleuteen. Kaiken lisäksi vaaleus (ja toimeentarttuvuus synnyinseudun suhteen, hengen tae) on ollut eduksi auringon vähäisen määrän kompensoimiseksi Afrikan ulkopuolella.

Dan Wesson

Vihervasemmistokommunistit (VVK Sapiens) ovat oma ihmislaji, jota leimaa lähes täydellinen järjen ja älyn puute. Ulkoisesti niitä ei erota tavallisista ihmisistä, muuten kuin usein rastaletistä ja voimakaasta marihuanan lemusta, mutta pääasiallisesti sekopäisistä paskajutuista, joita se päästelee suustaan ruohopöllyssä. VVK laijilla ihon väri voi olla mitä tahansa, ja varma tunnistus tehdään sekopäisen ulosannin perusteella.

outlaw09man

kuka haluaa somalin naapurikseen ?

AnywayD

Harvempi, koska se laskee asuntojen arvoa.

Fatwantarkistaja

Somalin naapuri kattelee betoniseinää, siinä ei maali, saati tapetti pysy. Kela kustantaa somalin vesijuhlan, sun homekämppää se ei tasan lunasta.

Dickie

Neekeriys on paljon laajempi kokonaisuus mitä pelkkä ihonväri. Eihän se ihonväri mittään merkitsisi, mutta kun neekerien ongaelma ei ole ihonväri, vaan yleinen imbesilliys. Eli matala äly yhdistettynä matalaan impulssikontrolliin sekä kaikenlaiseen laiskuuteen ja epäluotettavuuteen. Joillain aasialaisillakin jossain indonesiassa, malesiassa jne voi olla tummahko iho, siis auringon säteilyn takia, muttei ne silti ole neekereitä.

Sinänsä on mahdollista, että 10 tuhat vuotta sitten jääkauden loppuessa Eurooppalaisilla on voinut olla tummempi iho mitä nykyään, mutta se ei tee heistä mitenkään neekereitä tai afrikkalaisia. Tuos kuvassakin tuo likaisen värinen nainen ei muuten vaikuta piirteiltään neekeriltä.. sekä..albiinoneekeri on edelleen neekeri, vaiks oliskin valkoihoinen

Dickie

joo, sehän nois pellejutuissa on se pointti, että on ihan luonnollista että Vantaalla on neekereitä. Ihminen lienee alkujaan vaaleaihoinen. Siis lähes kaikilla nisäkkäillä on vaalea iho. kun siis katsoo turkin alle tai vähän leikkaa ihokarvoja pois. Niin tietty ihmenkin. kun jostain syystä turkki eli karvoitus on alkanu putoon pois apina ihmiseltä, niin vasta sitten se iho on alkanut tummuun, auringonvalolta suojautumisen takia evoluution myötä, täh, no just näin

Dickie

joo, ulkoilma ihmiset ..arjalaiset, voi tummuu lähes mulatin väriseksi jos jatkuvasti auringonvalossa. mutta… arjalainen vaalenee kun on aikansa poissa auringonpoltteesta. Neekeri sensijaan ei vaalene koskaan

Boltteri

Kun kerran neekerit olivat ensimmäisiä Pohjolassa niin miksi he lähtivät täältä pois? Miten he tänne edes pääsivät? Miksi neekerit olisivat hakeutuneet kylmää kohti? Miksi he menivät takaisin Afrikkaan olemaan umpityhmiä ja saamattomia? Miksi he eivät ottaneet täältä opittuja selviytymistaitojaan mukaan Afrikkaan? Miksi yksikään neekeri maailmassa ei vieläkään osaa yhtään mitään? Vai kysyttäisiinkö mielummin se tärkein kysymys: Miksi yhtäkkiä ”arkeologit” löytävät neekereiden luita joka paikasta missä neekereitä ei ole koskaan ikinä ollut? Liittyyköhän MITENKÄÄN tähän sekopäiseen aikaan jossa elämme nyt, missä logiikka ja faktat ovat salaliittoteoriaa mutta sadut ja unelmat ovat totuuksia?

Dickie

Neekerithän ei ylitelleet kuin korkeintaan jokia afrikassa. Neekerithän ei tykkää vedestä eivätkä mistään vesi tai lumiurheilusta. vähän on neekereitä uimakreina, talviurheilulajeissa, purjehduksessa, ylipäätään vesiurheilussa. Liian vaikeeta neekereille, eikä niiden rotu-ruumiinrakenne edes sovellu kovinkaan hyvin uimiseen, kuten valkoisilla sopii.

ei neekerit keksineet edes purjeita eikä purjeveneitä, tuskin edes kunnon soutuvenettä, korkeintaan joku puunrunko jota kepillä tai puunoksalla tökitään eteenpäin.. Ei näin ylitetä Välimerta eikä Itämertakaan, varsinkin kun merenpinnat oli paljon korkeemmalla eli meret laajempia.

outlaw09man

OLETKO NÄHNYT neeeekerin HIIHTÄVÄN ? MÅKIHYPPY ? JÄÄPALLO ? ENTÄ SOMALIAN MAAJOUKKUEEN KELKKAILEVAN ? SOMALIT PILKKIKISA-UGANDA-IRAK-SENEGAL-IRAN-NIGERIA-MUUT PÖKÄLEET ? TANSKAN RASMUS PALUDAN OIKEASSA, SHITHOLE COUNTRIES.

Boltteri

Minun teoriani on että pohjoiset kansat ottivat arabineekereitä vangiksi. Ei orjuuttaaksen vaan heidät syötettiin koirille sekä vietiin metsiin syötiksi karhuille ja susille. Eihän tikkuneekereissä paljon lihaa ole mutta kyllä ne karhuille kelpaa. Paljon uskottavampi teoria kuin jonkun vasemmistolaisen woke-homonaismiehen harrastelijaarkeologin oma näkemys asioista.

Anonyymi

Eikös tumma iho ja ruskeat silmät ole voimakkaammin periytyviä kuin vaalea iho ja siniset/harmaat tai vihreät silmät? Jos näin olisi, nykysuomalainen ei olisi enää vaaleaihoinen kun tiedetään näiden Afrikan vekkuleiden muiden taitojen puutteessa olevan kovin hanakoita jakamaan siementään. Juttu Vantaan keenereistä on tuulesta temmattu, koska täällä pohjoisessa elääkseen on kautta vuosiatojen tarvittu ongelmanratkaisijan aivot.

AnywayD

Ei matuja kritisoida ihonvärin vuoksi, vaan lähinnä heidän käytöksensä vuoksi.

Tullaan pääsääntöisesti hakemaan turvapaikkaa väärin perustein ja keksityin tarinoin. Jos joku epäilee sitä, etteikö tarinoita keksittäisi, olisi syytä tutustua laajaan todistusaineistoon siitä, että juuri niin tehdään. He kyselevät tullessaan toisiltaan, että minkälaiset tarinat toimivat parhaiten. Belgiassa ihmeteltiin, että miksi on niin paljon samankaltaisia tarinoita ja lopulta älysivät, että tulijat lukivat heidän nettisivuiltaan aiemmin tulleiden, turvapaikan tai oleskeluluvan saaneiden tarinoita. Tämän jälkeen belgialaiset ottivat ne materiaalit pois netistä. Tarinoiden julkaiseminen oli yksi suvakkien yksinkertaisuutta ilmentävä juttu.

AnywayD

Tullaan etsimään etuja, ei turvaa. He kyselevät toisiltaan jo ennakkoon, että missä maissa saa helpoiten oleskeluluvan ja parhaat edut. Tämä ei viittaa vähääkään mihinkään muuhun kuin tarkoitukseen hakea etuja, kuten pummit, ei suinkaan turvan hakemiseen.

Matut tekevät paljon rikoksia, kaikenlaisia. Ranskassa oikeauskoisten määrä on kymmenkunta prosenttia väestöstä, mutta vankiloissa niitä on noin 70 prosenttia.

He tekevät kanta-asukaiden elämän turvattomaksi kaduilla ja ostoskeskuksissa.

Tätä kaikkea Suomessakin salataan kaikin keinoin.

AnywayD

Ja nyt joku valopää keksii selittää, että suomalaiset olivat tummia joskus menneisyydessä. Ikään kuin se tekisi tulijoista samanlaisia. Eihän kysymys ole ihonväristä, mutta suvakeille se on keskeistä: valkoinen on syypää kaikkiin ongelmiin. Valkoinen on kaikille velkaa mm. orjuudesta.

Valkoiset aloittivat orjien pitämisen melko myöhään verrattuna muihin. Valkoiset myös lopettivat sen aikaisin verrattuna muihin. Valkoiset jopa tuhosivat Afrikassa sijainneen hyvin suuren orjakauppakeskuksen saadakseen orjakaupan loppumaan.

Ennen valkoisten ensimäistäkään orjan ostoa oli Afrikassa suuria orjatoreja, josta valkoisetkin sittemmin ostivat orjansa. Valkoiset eivät pyydystäneet orjia mistään, vaan ostivat niiltä vanhoilta toreilla.

AnywayD

Somalit pitivät bantuja orjinaan aina 40-luvulle asti, jolloin italialaiset hallitsivat Somaliaa ja tekivät lopun orjuudesta Somaliasta. Somalialaiset eivät ole olleet orjia, mutta ovat pitäneet orjia. Miksiköhän he eivät ole mitään velkaa, mutta suvakkien mukaan me olemme mm. somaleille velkaa orjuuden syntitaakan vuoksi.

Orjuutta on ollut ikiajat ja valkoisen osuus orjakaupasta kokonaisuudessaan on hyvin pieni.

Suvakeille valkoisen velka ei perustukaan orjakauppaan, vaan siihen, että valkoinen on paha ja valkoinen ihminen tulee hävittää. Heille siis merkitsee ihonväri erityisen paljon. Siksi afrikkalaiset eivät ole mitään velkaa orjuudesta, jota harrastivat kauan ennen valkoisten orjakauppoja ja kauan sen jälkeenkin.

Fatwantarkistaja

Suvakille ei tule missään kohtaa mieleen hävittää itseään ja kaltaisiaan, hehän sitä orjuutta harjoittavat laajamittaisesti. Haluaisin nähdä näiden orjakauppiaiden tekevän massaitsemurhan Senaatintorilla vahvuudella n. 15 000+. Matkustaisin Helsinkiin katsomaan, kuinka valkoinen paskasakki kantaa vastuuta. Sitä onnelaa en tule koskaan kokemaan, sillä harhainen suvakki kuvittelee olevansa musta ja moninainen mm rodultaan, uskonnoltaan ja sukupuolittuneisuudeltaan. Suvakki hakee aina syyllistä oman päänsä ulkopuolelta, siksi se ei ymmärrä kuolla.

AnywayD

Pohjoisafrikkalaiset tekivät aikoinaan ryöstöretkiä pitkin Eurooppaa ja veivät eurooppalaisia orjiksi miljoonaluvun verran. Tästä ei suvakki koskaan mainitse, koska se sekottaisi velkakuviot.

Suvakki ei koskaan kerro, että suomalaisia on viety orjiksi niin paljon, että kansan väkilukuun verrattuna suomalaisia on viety orjiksi enemmän kuin afrikalaisia.

Kaikesta tästä vääristelystä näkee, että suvakeille ihon värillä on väliä.

Qroquius KadD

Näinhän Halla-aho vuosia sitten kommentoi Scriptassa suvakkipulleroiden väitettä, etteivät rasistit näe ihanissa palleroissa muuta kuin ihonvärin.
Asiahan on täysin päinvastoin:

haittamaahanmuuton vastustajat vastustavat haittamaahanmuuttajia siksi, että he näkevät mitä ne tekevät Suomen kansakunnalle ja valtakunnalle.
Suvakkipullero ei sitä näe, vaan ainoastaan palleron sitä itseään kiihottavan ihonvärin, eikä siksi pysty tajuamaan muidenkaan näkevän muuta.

Johan jo pelkästään tuossakin oli enemmän kuin tarpeeksi aihetta viherkommunistien sammumattomaan vihaan Tohtori Vihaa kohtaan.

Fatwantarkistaja

Suvakki asuu orjien rakentamassa talossa, neekeri lapioi kellarissa hiiliä, jotta elokapinallisen on lämmin olla. Edes Iiris Suomela ei näe ongelmaa siinä, että laiskat orjansa ruoskitaan hengiltä ja tilataan Ruåttista uusia työjuhtia. Ei hän ainakaan ole välittänyt tähän tieteelliseen tosiasiaan mitään kantaa ottaa. Taitaa neekerin veri olla sen verran halpaa, ettei viitsi näppäimistön valoja kuluttaa moiseen.

Frank

Muutama tuhansia vuosia Vantaa ehti olla monikulttuurinen. Verevää amatsoonia oli joka lähtöön. 1990-luvulla aloimme ottamaan vääriä ihmisiä sisään naiivin maahanmuuttopolitiikan johdosta ja nykyään Vantaa on monokulttuurinen.

timo

Tuo on samaa sontaa kuin musta Mannerheim ja muut punavihernatsien viritykset. Tarkoitus vaan levittää propagandaa ja ärsyttää ”vihollista” eli ”rasisteja” eli noin 90% kantasuomalaisisista. Onko näissäkin takana ryssän epävakauttamisyritykset kansan kahtiajaolla? Ainakin MV-lehti ja kaikki SuomiEnsin yms. viritykset osoittautui putinistien junailemiksi. Todennäköisesti äärivasemmalla sama homma eli sielläkin on soluttautuneita putinisteja ja venäjämielisiä suoltamassa propagandaa yms.

Last edited 30 päivää sitten by timo
Joppos123

Noita MV:n horinoita on ihan hyvä käydä välillä katsomassa. Jo Tsun Zu 6000 vuotta sitten opetti ”tunne vihollisesi”.
Aika harhaista kuraahan MV:ssa on mutta se antaa kuvan siitä kuinka kujalla ryssä on ja ryssän fanit.
Kaikki avohoitopotilaat ovat niillä sivuilla kirjoittelemassa ja maanpetturit.

outlaw09man

Silloin, kun Ilja sätkytteli ja eli, mv toimi. Nyt, kun anus rytkönen veivaa kioskia, on aivan PERSEESTÄ. Total. Pelkkää putinööööööf gut.Selässä tatuointi, sirppi und vasara. Olgabäässä lukkoo volga. Perseessä pekan ja tukkamaakarin kuvat, eri puolilla ja välistä punkee sitä itseään.

Qroquius Kad

Täytyy taas muistuttaa, että on syytä erottaa toisistaan kaksi asiaa:
Ilja-vainaan luotsaama MV-Lehti ja
Anus Pötkösen MV-Lehden haudalle pystyttämä UMV.

Tare

Ei kun, tummat silmät ruskea tukka jne,

outlaw09man

Somali, kävelevä pökäle, 2 jalkaa ja riesa veronmaksajille. TÅYS RIESA.

Joppos123

Neekerit ovat jämähtäneet simpanssin asteelle. Yhtään toimivaa yhteiskuntaa eivät ole kyenneet rakentamaan vaikka niitä on syötetty sata vuotta. Lisääntymisessä ne ovat ihan kurkoja.

Qroquius KadD

Kolonialismin purkaminen oli neekereille hirvittävä karhunpalvelus, heitteillejättö suorastaan.
Ensin neekereitä oli vedetty kehityksessä eteenpäin tuhansia vuosia parissasadassa vuodessa, ja sitten yht’äkkiä hylättiinkin ne keskelle valkoisten miesten rakentamia yhteiskuntia, jotka olivat neekereille aivan liian monimutkaisia ylläpitää ja hallita.

Kyllä valkoisen miehen olisi täytynyt jaksaa jatkaa taakkansa kantamista.
Se olisi ollut koko tämän Pallon ja sen asujaimiston etu ja hyöty.

Last edited 30 päivää sitten by Qroquius Kad
Joppos123

Ei älykkyys ole jakautunut ihmiskunnassa tasaisesti. Samahan se on vaikkapa koirien kanssa. Jotkut rodut ovat ihan vitun tyhmiä ja jotkut älykkäitä.
Otappa rinnakkain vaikkapa Suomen ajokoira ja Malinois.
Suomen ajokoira ihan älyttömän kiltti ja ihmisystävällinen mutta vietti vie. Se juoksee itsensä jäljenperässä näännyksiin. On niitä jokunen tullut kyytiin poimittua kun ovat ravanneet useamman päivän lepikoissa. Malinois taas on jalostettu vähän eri juttuihin ja se ei ikinä ravaisi päivätolkulla jonkun jäljen perässä.
Sama se on ihmisissäkin. Kun on sata vuotta ollut vain suu auki odottelemassa safkan saapumista niin ei se järki ole kehittynyt. Kehitysapu on ollut todella turmiollista afrikalle. Voi olla, että niin oli tarkoituskin.

Joppos123

Mulla on yksi labbariuros tuossa kasvamassa lintukoiraksi. Ikä 11 kuukautta ja vähän alkaa olla teinin elkeitä.

Joppos123

Vaimon tuo on saanut kietaistua pikkurillin ympärille tai tassun.

Joppos123

Hakuvietti on kohdillaan ja palveluhalu. Katsotaan keväällä onko noutajaksi. Mulla on yksi haahka pakkasessa odottelemassa. Kepit ja lelut ruokkivat viettiä mutta ihan oikea tipi on se juttu. Jotkut koirat eivät ota niitä suuhun. Juttu on myös ettei niitä saa purra läpi.

Qroquius KadD

Noutaja noutaa.
Tädin eli isävainaan siskon perheellä oli viime vuosituhannen lopulla labradorinnoutaja.
Pentuna se toteutti vaistojaan ja viettejään noutamalla eteisestä kenkiä niiden omistajille.
Takaisin se ei osannut viedä.

mustamurkku

Mutta neekerit ovat kehittäneet bongon. Afrikan historiaa tutkittaessa (no voi nyt helvetti mikä tutkimuksen aihe) eräässä aussi tiedelehdessä oli juttu neederdaalin ihmisistä ja heidän keksinnöistään ja aikaansaannoksistaan. Olihan siellä vaikka ja mitä, lähinnä metsästykseen liittyviä juttuja, esim bumerangi, erill. myrkyt ja lääkkeet jne. Oman osansa olivat saaneet myös Afrikan neekerit. Ainoa varma ja silmiinpistävä ”Nobelin palkintoa” hipoava keksintö oli bongorumpu. Hei, mä en edes epäile, että tää olis feikkiuutinen!! Kohta noi omii bongon ”omakseen” ja sit sen hankinta tulee hyvinkin kyseenalaiseksi. Valkoinen jäbä soittaa bongoo. Ei, ei se nyt saatana vaan käy. Nyt jännittää enää, että missä päin se original bongo on tehty. Käy vähän niinku shamppanjalle ja kuohuviinille.

outlaw09man

Ja bingo.

Boltteri

Neekerit kehittivät AIDS:in, Ebolan sekä loputtoman nälänhädän. Onhan sekin jotain.

outlaw09man

Da, somalian kävelevät läjät punkee uutta riesaa valkoihoisille 9-10kk välein. Tavara saneerattu kylän pajan poppamiehen toimesta, hänellä vuosien kokemus ja suht tuoreet biltema peltisaxet, joten akat osaavissa käsissä. Ei huolia.

h44

Erään teorian mukaan vaalean ihon aikaansaava mutaatio on syntynyt monta kertaa ja on erilainen eurooppalaisilla, kiinalaisilla ja busmanneilla.

Oma juttunsa on se että missä oloissa tämä mutaatio on tullut vallitsevaksi ja miten se on levinnyt syntysijoiltaan. On siis täysin mahdollista että Pohjolaan on aluksi tullut tummaihoisempaa väkeä Eteläeuroopasta sulavaa jäätä seuraten ja samoihin aikoihin vaaleampaa, pidempään pohjoisessa asunutta väkeä idästä jossa jäätikkö ei ulottunut yhtä etelään kuin Euroopassa.

Se ainakin on varmaa ettei Euroopan 12000 vuoden takaisen väestön näköistä väkeä ole nykyään enää missään. Uudet tulijat ovat tuoneet omat piirteensä lukuisissa muuttoalloissa ja sekoittuneet Euroopan silloiseen väestöön.

Fatwantarkistaja

Nyt kun on täysin aukottomasti ja tieteellisesti todistettu, että ali-keravalaiset, ainoat oikeat ihmiset, tappoivat vantaalaiset neekerit sukupuuttoon, sillä nämä eivät ihmisiä edes ulkoisesti muistuttaneet, Vantaan Sanomat ruikuttavat jälleen valkoisia tuhoamaan epäkelvot yksilönsä. Me teimme sen jo kerran, vantaalaiset eivät oppineet mitään. Vantaalaiset ovat neekeriä avuttomampia, antaa niiden mennä ensin.

outlaw09man

Kansikuva jotenkin näyttää Idi Amin, onk ok ? Muuten samaa näköä, kuin hki LÄHI-ITÄkeskus käytävilla lompsivat afrikasta pläjähtäneet joutoneekerit, ainoa asia erottaa,kameli-vuohiväestä, he hiihtävät valkoinen yöpaita päällä day & night. Ja pyllistelevät + piereksivät yhdessä. islam, persereikä uskontoh, ajaTOLLO.

öyhötiöyh

Ainoa joka afrikkalaisista puhuu on Paavo itse

pöö

Tuossa jutussa on aika monta asiaa aivan perseellään, suoraan sanottuna. En oikein ymmärrä minkä sortin tutkiskelija on taas ollut asialla, mutta oletettavasti tässä on nyt menty enemmänkin poliittinen agenda eikä tosiasiat edellä. Otetaan nyt ensiksi aikaikkuna. Vantaalta ei ole voinut olla arkelogisia ajoituksia vuodelta 7500 ekr, koska silloin Vantaa on ollut aivan varmasti veden alla, noin 40m syvyydessä. Vasta noin 2000 ekr on tuo alue varmuudella ollut kuivaa, eli maa kohonnut tuon 40m.

Ja sitten siihen ihonväriin. Niillä ihmisillä jotka lähtivät noin 70000 vuotta sitten Afrikasta, eli viimeisin muuttoaalto joka sitten levisi ja josta tuli nykyihminen, oli todellakin mitä ilmeisimmin mustaihoista, vaikka perusteltuja toisenlaisiakin mielipiteitä oli.

pöö

Jatkoa: Tummaihoisia geenejä kantavia saapui tuolloin Euroopaan, ja heidän levinneisyytensä oli käytännössä koko alue, riippuen kulloisistakin interglasiaaleista. He sekoittuivat neanderthalilaisten kanssa ja viimeistään siinä yhteydessä saivat valkoisen ihon, punaisen tukan ja sisnisten silmien geenejä. Neanderthalilaiset katosivat erillisenä ryhmänä noin 40000 vuotta sitten, mutta heidän jälkeläisensä toki jatkoivat olemassaoloaan. Tämä porukka sitten viimeistään seuraavien KYMMENIEN TUHANSIEN VUOSIEN aikana muuttui kokonaan valkoihoiseksi. Kun jäätikkö vetäytyi viimeisen glasiaalivaiheen jälkeen noin 13500 – 9500 vuotta sitten vaiheittain, jäi maa ensin sulamisvesijärven ja sitten meren peittoon. Tuolloin täällä ei luonnollisesti vielä ollult kuivaa maata itäsuomea ja sitten myöhemmin

pöö

Jatkoa: pohjoista lukuunottamatta. Vantaa oli siis syvällä veden alla. Vesi laski Vantaan kohdalla siis joskus suunnilleen 3000-2000 ekr ja sinne silloin varmasti siirtyi porukkaa, mutta he eivät tulleet etelästä, vaan idästä ja pohjoisesta, alueilta jotka olivat olleet kuivaa maata jo tuhansia vuosia siihen mennessä. Ja ne tulijat eivät taatusti olleet tummaihoisia muuta kuin liasta. Niitä alkuperäisiä tummaihoisia ja heitä seuranneita vielä tummaihoisia sukupolvia ei tuossa vaiheessa ollut ollut olemassa enää tuhansiin ja tuhansiin vuosiin. Ainoa oikein tuossa ”tutkijan” sepustuksessa oli, että joo, eurooppalaisten esi-isät olivat mitä ilmeisimmin muutamia kymmeniä tuhansia vuosia sitten tummempia kuin sen jälkeen.