Halla-aho ylivoimainen presidenttigallupissa

Tämän kertaisen gallupkyselyn voittaja oli ylivoimaisesti Jussi Halla-aho. Hän sai 72 % äänistä. Seuraavalle sijoille pääsivät äänestämättäjättäminen ja kirkkovene. Muilla ehdokkailla ei käytännössä ollut mitään jakoja gallupissa. Loput ehdokkaat saivat vain yksittäisiä ääniä, toiseksi tullut konkreettinen ehdokas Essayahkin sai vain 13 ääntä, kun ääniä annettiin 660.

 

Subscribe
Notify of
guest
26 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Mara Katti

Äänestämättä jättäminen sataa vinosti Peksulin laariin.

Last edited 3 kuukautta sitten by Mara Katti
Tapio Suhonen

Jos Jussia ei olisi ehdokkaana, kirkkovene olisi erinomainen vaihtoehto.

Kinkuhili

Cthulhu.

Miksi tyytyä pienempään pahaan?

outlaw09man

Peksuli ? Tarkoitatko PekkaPerse ? Sama joukkue sinun kanssa ? Käykö tukkataituri myös laittamassa sinun hius, kun lähdet iltamiin ? Pekan kanssa ?

Mara Katti

Kertonee jotakin kun osasit tuollaisen “hellyttelynimen” kertoa.
Saat kuule pitää ihan hyvänäsi.

Mara Katti

Mitä muuten yrität sanoa ?
Olet ikään kuin Pekkulin puolella, mutta kuitenkin suhtaudut foobisesti hänen edustamaansa ihmisryhmään.

Bling Bling

Toivottavasti kansa on yhtä viisasta kuin PT-median kuluttajat.

Sami

Valitettavasti suuri enemmistö on kuutamolla.

AnywayD

Kun miettii, jotta meneekö äänestämään, pitää miettiä, että annanko ääneni suosikilleni tai vähiten haitalliselle, vai jätänkö äänestämättä ja tuen sillä kaikkein haitallisimpia.

Sampo Pyörii

vaikka hula-aho olisi pressa niin Mitään Ei Tapahtuisi koska peli on menetetty

5000 miljoonaa veroa 10v

Jos viralliset gallupit on samaa laatua mitä yken uutiset muutenkin vaaleista ?

YLE
12.12.
Kannattajakorttien viimeinen jättöpäivä on tänään.

Helsingin sanomat 12.12:
Aiemmin tiistaina Väyrynen kertoi tiedotteessa, ettei hän ole saanut kasaan tarvittavia kannattajakortteja ja että valitsijayhdistys ei aikoisi siksi toimittaa kerättyjä kannattajakortteja vaalipiirilautakunnalle.
SE, ettei kortteja ehkä ole vielä tässä vaiheessa tarpeeksi, ei välttämättä ole este Väyrysen ehdokkuudelle. Jätettyä hakemusta voi nimittäin täydentää ehdokasasettelun vahvistamiseen asti, vaalipiirilautakunnasta kerrotaan.
Ehdokasasettelu vahvistetaan 21. joulukuuta. Menettelyllään Väyrynen onnistui siis hankkimaan itselleen noin viikon lisäaikaa kannattajakorttien keräämiseen.

Aina sama

Ihan mielenkiinnosta kysyn mitä väki luulee että suomessa muuttuisi jos Halla-aho olisi presidentti? Loppuisiko pakolaisvirta kokonaan kun koko 2010-luvun aikana ja sen jälkeen väkeä on lapannut sen 200-400 per kuukausi sisään?
Alkaisiko Halla-aho puhua kriittisesti EU/euro ongelmista kun juuri on todennut että suomen paikka on siellä?

Itse en näe mitään merkitystä sillä kuka on presidenttinä kun valta on niin pieni verraten vaikka USA presidenttiin, toki jos Pekka tulisi niin ehkä hän saisi jotain aikaan kun häikäilemättömästi käyttisi valtaa kun taas muut vain jatkavat samaa mitä tähän mennessä.

Fatwantarkistaja

Äänestä sitten terroristi presidentiksi, kerran alaikäisiä perseeseen nussiva hintti on ainoa, jolla on jonkinlaista valtaa ollessaan ko virassa. Korostan vielä, että 16-vuotias on alaikäinen, vaikka saa sitä laillisesti perseeseen vetääkin.

Boltteri

Jos Jussi on pressa niin Milan Jaff pysyy vankilassa. Jos presidenttinä on islamia rakastava vasemmistoliberaali homo maanpetturi niin Milan Jaff armahdetaan alta aikayksikön.

Sampo Pyörii

vaikka hula-aho olisi pressa niin Mitään Ei Tapahtuisi koska peli on menetetty

Sami

Suomen johtajat ovat lampaita jotka rakastavat Bryssää. 80% Suomen lainsäädännöstä tulee Brysselistä, ja tämä on lampaille helppo tekosyy olla tekemättä mitään järkeviä (kovia) päätöksiä. Lammas antaa Bryssän päättää asiat, ja lammas vetäytyy sivuun, nauttii hyvästä palkasta sekä kivasta julkisuudesta.

Prozac

Miettinyt että kuka viitsii lähteä äänestyspaikalle raapustamaan kirkkoveneen tms. Varmaan ovat alle 20v.

Sampo Pyörii

Luotettavampi se keneltä kysytään

Tare

Hesarin tekemässä kyselyssä Halla-aho oli aivan peppupekan kannassa ja veikkaan että menee ohi.

seant

Sydän-Hämeen Lehti on Nettikysely: Minkä kouluarvosanan annat presidenttikaudesta Sauli Niinistölle?Kun kävin laittamassa arvosanan, niin silloin nelosen oli antanut jo 79%
Kansan syvät rivit puhuu aivan muuta, mitä valtamedia on kertonut.Koskahan kysely suljetaan?

Qroquius KadD

Niitä Kansan Syviä Rivejä edusti siinä gallupissa peräti 1 296 äänestäjää.

Runtiti-pou

Toisessa gallupissa Halla-aholla on 12 % kannatus ja toisessa 18%. Kolmannessa 20 % ja neljännessä 15 %. Kyllä nyt on korjauskertoimia käytetty, kun gallupit on julkaistu viikon sisällä

JapaKoo

Kemissä on annettu ennakkoääniä eduskuntavaalien 2023 äänestyslipuilla. Voi jumalsuta mitä tunarointia. Pisa on oikeassa, lukutaito on romahtanut. Kuka halvatun pelle on laittanut eduskuntavaalien 2023 liput jakoon ja kuka tollo on mennyt niillä äänestämään. Kertoo paljon myös kemiläisistä.

ennakkoluuloinen

Nyt vaan kannattajien olisi singahdettava oikeasti äänestyspaikalle, jotta 30v SUOMEA TERRORISOINEELLE Suvakki-Falangille saataisiin paskamainen järkytys ja lopullinen stoppi. Eli pakottakaa ne kämyt nyt äänestyspaikoille, sohvan pohjalta krapulaisena öristy “kannatus”, ei realisoi vielä mitään.

Qroquius KadD

Kerro nyt vielä miten ne pakotetaan sinne?