Myös Somaliassa voi äänestää Suomen presidentin vaaleissa

Tiesitkö, että myös Somaliassa voi äänestää Suomen presidentin vaaleissa? Ai et tiennyt, en minäkään, mutta totta se on. Somaliassa on voi äänestää Mogadishussa ja Hargeisassa.

Miten tällainen voi olla mahdollista? Somalithan ovat tulleet Suomeen pakoon sotaa, vaino ja kidutusta. Heille on myönnetty turvapaikkaan perustuva oleskelulupa sen takia. Mutta nyt Somaliassa oleskelee niin paljon Suomen kansalaisuuden saaneita somaleja, että sinne on kannattanut järjestää jopa äänestyspaikka.

Asia ilmenee ulkoministeriön sivulta Finlandbroad.

Se on varmaa, että äänestyspaikkoja ei ole järjestetty kantasuomalaisille, vaan somaleille, jotka joko lomailevat Somaliassa. Tai sitten he ovat Suomessa heittäytyneet työttömiksi työnhakijoiksi ja nostavat työttömyyskorvauksia Somaliaan. Sillä rahalla elää Somaliassa herroiksi.

Nyt herää kysymys, että miten on mahdollista, että Suomi edelleen myöntää turvapaikkoja Somaliasta tuleville tulijoille? Jos iso osa turvapaikan ja oleskeluluvan saaneista, kansalaisuuden ja Suomen passin saatuaan palaa takaisin kotimaahansa jatkamaan siellä keskeytynyttä elämäänsä.

On mahdollista, että Pekka Haavisto voi saada Afrikan sarvesta paljon ääniä. Uussuomalaisten sosiaalisen median alustoilla uussuomalaiset ovat kehottaneet toisia uussuomalaisia äänestämään Haavistoa.

 

Subscribe
Notify of
guest
31 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
p.grandell

sama ruotsissa, koska silloin kommarit saa enemmän ääniä, siinä koko vitsi, sitten somput tulee tom of finlandiaan, kiljuu poliisit on sikoja,, rasisteja jne. somput on afrikan mustalaisia, eivät muut afrikan maat diggaa sompuista, mutta kerran harley kavereitteni kanssa saunottiin otettiin jutuksi somput, eivät ole oikein työn perään olleet jo 25vuotta, sanoi yks jehu, niin mutta mustalaisetkaan ei oo tehneet duunii 500 vuoteen, kyllä oli riemukas nauru.

outlaw09man

Asiaa puhut. Hevosmiehet-rahtihameet eivät ole sotkeutuneet työalalle, jotta ei tule turhanpäiväisiä sekaannuksia, että kaaleet vie työt vaaleilta. Sen suhteen kulmahoussut ovat herrasmiehiä. Mitä sitten tuloobi kolikon kääntöpuol, Rannekellokauppaa parkkialueilla, ei vuokra-sähö-lämpökuluja ja ainahan voib nostaa kytkinpedal, jos uhri tyytymätön kauppoihin. Taunuksen takavalot näkkyy, myyntipäälikkö Mannnikka Mertssi Tino Blomerus juur läx, palaab pika pikaa-tuossa tuokiossa. Kuka uskoo ?

outlaw09man

Bentleg, straitleg, swingarm, softail,wasserhead,sporster, 2 cam, m8 ?

Porkkanalaatikko

Nyt sitten saadaan selville, kuinka moni Suomen kansalaisuuden saanut somali oleilee Somaliassa.

outlaw09man

Voi helvetti, somalilla suomen passi, voiko maailma olla enenpää PERÄSUOLESTA ? Somali + SUOMI ? Mikään ei osu.

japadappaduu

Kuinka monta oikeasti suomalaista Somaliassa on?

Villi veikkaus tasan nolla?

Edelleenkään Suomen kansalaisuus ei ole sama kuin suomalaisuus.

Otetaan sellainen skenario että jostain syystä muuttaisin Somaliaan valkoisena suomalaisena.
Saisin Somalian kansalaisuuden säkittäisin kaikki perheen naiset jne.
Kukaan siellä Somaliassa ei silti pitäisi minua somalina, koska olen aivan liian valkoinen ollakseni somali.

Boltteri

Tämänkö takia isoisäni taisteli sodassa?

japadappaduu

Jos taisteli punaisten puolella niin sai mitä tilasi.

Itsestään selvyyksistä muistuttaja.

Ei kun sen takia, että ryssät hyökkäsi.

Väliveto
outlaw09man

Heillä wc jaos kakkapapier ? Vai islam tabah, vasen etusorkka pyyhkii peräpukamia, sitten nenänkaivuu, keittiösä ibrahim und ajatolloh serkku veivaavat niska islamlimassa kebap uhreille. Kamala yhtistelemäh. Islam aasi, yöpaitaväki, perseestä pulpahtaneet pökäleet. Ja UMPIhönöt antoivat 2 jalka rotille SUOMI passit. Te persereiät, HÄVETKÄÄ lopun ikänne. Somalian sontasäkki ei ole koskaan SUOMALAINEN. Grillattu nahkapusero, ei ikinä SUOMALAINEN.

Moonman

Jos somalian yleisesti tiedetään olevan romahtanut valtio, jossa korruptio vallitsee ja kaikkien hengenlähtö ja kidutus on aivan lähellä, niin miten siellä voidaan varmistaa joku äänestyspaikka, missä luku-ja kirjoitustaidottomat somalit jonottavat kiltisti vuoroaan, näyttävät voimassa olevan suomalaisen viranomaisten myöntämän henkilöllisyystodistuksen ja menevät koppiin piirtämään numeron? Ja kukaan ei muka poista sen jälkeen kaikkia muita kuin haaviston ääniä?

Boltteri

Älä oo ton värinen. Somalit ovat luotettavaa porukkaa! Siellä on leimat ja kaikki!

Moonman

Niin mutta näin juridisesti, miten maassa missä ei ole tunnustettua valtiota, voidaan pitää jotain virallisia äänestyksiä

Qroquius KadD

Ei sellaisten vaalien tuloksia tunnustaisikaan moni muu valtio kuin Suomi.

timo

Ja miten voidaan olettaa että äänestys on laillinen ja vapaaehtoinen tuollaisessa maassa?

Sherlokki suvakko

Hylätääköhän sompum piirtämä harakanvarvas? Vähä kyl epäilyttää, et lahnat vaikka suurennuslasin kaa kattoo, et kyl siinä ruskeen reiän nummero on.

Fatwantarkistaja

Jos mun tekisi mieleni lähteä Messilään laskettelemaan, niin kidutettuna ja sidottuna saattaisin Haavistoa äänestääkin. Tietty jonkin paskavaltion pitäisi maksaa matka, en tekisi ikimaailmassa päivääkään työtä terrorismin eteen.

Tare

Halla-aho saa paljon ääniä.

Sherlokki suvakko

Kävin vitosen piirtämässä, mutta pelkään pahoin, että perhanan rupareikä vie lopullisen potin. S¤peku¤laatio käy kuumana kuin Anttoonion ky…

Qroquius KadD

Jos Peppu voittaa, et ainakaan sinä ole syyllinen toisin kuin nämä kotivallankumoukselliset, jotka äänestämisen sijasta ygnygnygnyttävät netissä.

Boltteri

Oishan se niin edistyksellistä ja modernia! Pressanlinnassa ei tietääkseni ole yksikään miespresidentti ennen ottanut kyrpää anaaliin ja mälliä naamaan. Se on Suomelta VAHVA kannanotto! Meillä käy mikävaan ja missävaan. Voi sitä positiivisen julkisuuden ja vasemmistoihailun määrää! Haistan jo People Magazine kansikuvan. Tämä on MARIN 2.0! Tämä on ultra-woke PÖRÄYTYS! ..Se että Putler nauraisi kippurassa homopresidentille ja pikku homppelikampaajalle ja pitäisi sitä ultimaattisena heikkouden esityksenä ja suurena motivaationa hyökätä Suomeen ei tietenkään populisteja kiinnosta pätkääkään.

outlaw09man

Hiukka sivuaa asiaa, mutta jos joutunut lomalle-ties miksi iran, abdullah abad market area is the place to be. voit ostaa lähes kaikkea, ei kuitenkaan jääkaira, sisäänmurtautumis suxet tai m nykäsen huikka-humppa illasta toiseen lentosukset. On tarjolla toyota,kameli,vuohi ja ties mitä, porsaan potkaa ja bacon suikaleita heillä juuri tällä viikolla NJET valikoima. ISLAM ? Eikä PORSAAN sisä vile. Kyllä kameli-baaboo apina tykkäisi, kun vääräuskoinen ei kertoisi , mitä popsivat.

Boltteri

Viina on kyllä vittumainen tuote.

Qroquius KadD

Se on viisasten juoma.
Muunlaisten ei pitäisi siihen koskeakaan.

Last edited 3 kuukautta sitten by Qroquius Kad
outlaw09man

jou, se katoaa useinmiten ihan juomalla. kuinka teillä, kaataako akka viemäri, kun retkotat soffa .

RullatonHuuli

Tottakai kunniakansalaiset saa äänestää somaliassa. Kohtahan he ovat tämän maan kermaa.

Qroquius KadD

Somalit ovat mahtavampia kuin suomalaiset, sillä somalit voivat äänestää Suomen tasavallan presidenttiä Somaliassakin, mutta Timo Soinia voi äänestää vain Uudellamaalla.

Piikivi

Tätä varten niitä on kuskattukin Suomeen, äänestäjiksi. Mutta äänestää voit mistä vaan. Ei näitä somalien ääniä pitäisi hyväksyä, koska ei mitään perusteita tulla Suomen kansalaiseksikaan. Ja ärräpäät jätän sanomatta, koska pistää vihaksi tää Suomen poliitikkojen touhu!

Joan Borer

Je voudrais simplement dire que votre article est surprenant La clarté de votre message est tout simplement excellente et je peux supposer que vous êtes un expert en la matière Avec votre permission, permettez-moi d’obtenir votre flux RSS pour rester au courant des prochains articles Merci beaucoup et continuez le travail gratifiant.

Qroquius KadD

Les principes idéologiques centraux montrent que le travail prédit l’attitude responsable de ceux qui travaillent dans l’organisation avec plus ou moins de succès le travail nous conduit également nous et notre groupe de soutien vers des facteurs nocifs imperceptibles quelques détails près le travail investit dans l’interactivité sans penser aux fardeaux qui nous gênent de plus en plus.