Venäjä pommitti taas useiden ukrainalaisten kaupunkien asuinalueita

Venäjä on taas viime yön ja aamun aikana pommittanut urakalla Ukrainan siviilikohteita. Mm. Harkovaan ammuttiin useita ohjuksia asuinalueille.

Venäjä käytti aamun ampumalla kymmeniä ohjuksia Ukrainaan siviilikohteisiin, joka tarkoittaa käytännössä sitä, että ohjuksia ammuttiin asuinalueilla. Filmit tulevat Harkovasta, joka on kaukana rintamasta, mutta joka on ollut jatkuvien ilmaiskujen kohteena.

Siviilikohteita on pommitettu lisäksi myös Kiovassa, joka sekin on kaukana rintamasta. Myös Sumyn alueelle ammuttiin ohjuksia. Ukrainan ilmapuolustus pystyi ampumaan suurimman osan ohjuksista alas, mutta muutama pääsi läpi. Useita siviilejä on kuollut.

Subscribe
Notify of
guest
22 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
AnywayD

Koska niillä säilyy peukutusoikeus, näkyy se punaisina alapeukkuina kommenteissa. Toivon aina, että saisin monta, koska muutoin sanomani on ollut turhan mieto.

Turhautunut Kansalainen

Näköjään yksi putleristi on ollut ahkerana kun joka kommenttiin tullut yksi putleristinen reaktio. Ei niille voi ku kun nauraa, niin säälittäviä ovat! 😁

Qroquius KadD

Miksi toistelet tuota, kun et kuitenkaan tarkoita sillä mitään vaan annat tämäkin kommentiketjun muuttua Putlerin Persehuorien avoviemäriksi?

outlaw09man

Sehr gut. Sirppi & vasaraväki, heidän paikka on siellä piikkilangan toisella puolella.

Huru-ukko

Kummasti puten porukat itkee, että taas ne häijyt ukrainalaiset iskivät pyhälle venäjän maalla kun mokomat ampuivat sotilaallsiin/sotaa edistäviin kohteisiin. Kuten polttoainevarikoihin jne. On ne roistoja, ne ukrainalaiset. Kostavat siviilien pommitukset pommittamalla sotilaallisia kohteita. Ampuisivat perkeleet vaikka Leningrarin (Putingardin) siviilikohteita. Vaikkapa lenskin suomenasemaa, loppuisi se syriaanojen ja muiden mutuisten rahtaaminen Suomen rajalle. Ainakin junalla.

p.grandell

jos kommunistiset tom of finlandian euro-homo rajavartiostot osaisivat työnsä, raja jos on kiinni ,se on sitten kans, mutta yön-timot ja karva-kämmeneet ovat terve tulleita,

Huru-ukko

Auts töks töks tök….

Boltteri

Kunniakasta kansaa nuo ryssät.

AnywayD

Venäjällä kunniaa on väkivaltaisuus ja toisten alistaminen itsensä rikastamiseksi ja oman valtansa kasvattamiseksi. Putin on ykkösmies siinä kunniassa.

Qroquius KadD

Tässä suhteessa örkit ovat täsmälleen samanlaisia kuin arabimuslimit.

Tare

Aina tietää kun pulterin vitustuskäyrä nousee noiden Ukrainan öljyn-kaasuvarasto iskujen jälkeen, ryssä ampuu ohjusvarastonsa tyhjiin.

outlaw09man

Ukrainalle toivoisin GT-SPORT mallin de la grosse papatteja, joilla kantama yltää pitkälle CCCP puolelle, alkaisi toverin lahje tutisemaan, kun karpuuttaa moskovitsaus super de lux, eikä tiedä, tuleeko pommi kylkeen tiistai-torstai. Putinöööööf erikoisoperaatio, hah hah x 9. Rukiver kobuka ja muukin LATAkansa turakit myös. TB, toveri betrol tarjous itäautoille 2vk, puolikankea polttoliemi, 71 oct super, nimenomaan suurteho itäblock motori. Täysteho jalta riehaantuu, kun soppapönttöön lurahtaa sitä kotoista tavaraa. Kyllä Jalta juokseepi. VolKa kuski raapii puupäätään ja toteaa, Jaltaan laitettu nokka-axel, ehkä jopa useampiakin.

outlaw09man

Kuinka oli elo RYSSÄNMAALLA ennenkuin muuri poks ? LaTAA sai vain perusmallina, ei gls= galvanoitut listat sivuissa. Iso sovjet raha osti volka new yorker, auto suorastaan nautti varusteista, oli lämmityslaite,pyyhkijät,takana valot, rattia kun käänsi, eturenkaat tulivat mukkaan viiveellä ja suurjuhla, ei onkelmia jarru. Kyllä sovjet-sovhoossi elo mahtoib olla juhlaa siihen aekaan, njet lännen kiusauksia. Lataankin sai 2 luokan varuste, kun pläjäytti tiski 45kg ryssän peräbyyhge setelirahoja , Kgrubiloi. Kemiallinen merkki peräpyyhkeille. Etusivu, putinöööööf, takajaos putinöööööf pyllistää, tere tulema CCCP. maa takapaju.Jos haluvat siirtyä ajassa 35v takapakkia, lyö google cccp 1985. oli jo silloin PERSEREIKÄ valtio ja on sitä etelleen, danke rat PJUTINÖÖÖÖF.Sirppi + vasara,työkalut.

Last edited 4 kuukautta sitten by outlaw09man
outlaw09man

Ai että, joku maa, läh ukr suurteho paukkuja, jotka yltää ryssään pitkälle. Toverit alkavat tutisemaan, kun kuuluu oma kylä poks poks jatkuva syöttö. Ryssä totteleeb nikkeliä, SUURhatunnosto orig leffa ANTERO ROKKA. RYSSÄ sai mitä ansaitsi.

Sikke

Ironinen filmi. Nainen tupakoi ja välillä ravistellee tupakasta tuhkia.

Tapattaa itseään kaiken kuoleman keskellä ja vieläpä maksaa/maksattaa kuolemastaan….

Fatwantarkistaja

Voihan tuo ohjuksiinkin kuolla, tai vanhuuteen.

Qroquius KadD

Kun joutuu elämään jatkuvassa väkivaltaisen kuoleman vaarassa ja mieli tekee tupakkaa, on vaikea keksiä yhtään syytä miksi sitä ei nauttisi, jos se helpottaa oloa edes hiukan.

Thora Medhurst

safe loads

Qroquius KadD

Suomeksi kassakaappilastit.

Allie Paucek

I was suggested this web site by my cousin Im not sure whether this post is written by him as no one else know such detailed about my trouble You are incredible Thanks

Qroquius KadD

Even mathematicians don’t ask what the numbers are, but incredible cousin rationalizes our understanding of the subject in question, which in a way also involves the ideological interests of responsible partners.
Strangely enough, it has been stated many times that incredible cousin gives the opportunity to improve invisible negative factors.