Viikon poiminnat Ruotsin vaihtoehtomediasta

Sukupuolitauti tippuri yleistyy Ruotsissa ja varsinkin Tukholman seudulla. Tippuri leviää eritoten homojen keskuudessa, mutta viime aikoina enenevässä määrin myös muissa väestöryhmissä. Vuonna 2023 tapauksia oli 25 prosenttia enemmän kuin sitä edellisenä vuonna, kertoo Södersairaalan ylilääkäri Filén.

https://www.friatider.se/antalet-gonorrefall-okar-kraftigt

Tutkijat Tukholman yliopistossa varoittavat: kahvin juonti on lähes yhtä suuri ilmastouhka kuin punaisen lihan syöminen. Kahvipavun tuotanto näet vie maailmanlaajuisesti hirmuisen paljon viljelyalaa.
– Arvon tutkijat näkevät varmasti tulevaisuuden, missä kahvi ensin verotetaan sikahintoihin ja myöhemmin kielletään kokonaan. Vihervasemmiston bravuuri kun on keksiä uhkakuvia ja sitten ehdottaa ratkaisuja kuviteltuihin ongelmiinsa verottamalla ja kieltämällä.

https://samnytt.nu/forskare-varnar-fika-kan-leda-till-klimatkollaps

Göteborgissa mieheltä evättiin ajo-oikeus koska hänen katsottiin juovan liian paljon. Mies oli käynyt terveystarkastuksessa missä lääkäri arvioi hänen alkoholikulutuksensa liian suureksi. Mihinkään rikokseen tai rikkeeseen tämä hallintoalamainen ei ollut syyllistynyt, ei ollut ajanut humalassa, täysin syytön mies menetti silti korttinsa.

Eikä tämä edes ole ensimmäinen tapaus lajissaan, Malmössa oli vastaava tilanne joitakin vuosia takaperin.

Kyllä on yhteiskunta pahasti kallellaan stalinismiin kun kansalaisia rangaistaan ennaltaehkäisevästi, koska he saattavat syyllistyä rikokseen.

Suomessa on muistuttava lainsäädäntö, tosin täällä epäilty ohjataan ensin päihdeseurantaan mikä tarkoittaa viikottaisia puhallutuksia ja kuukausittaisia verikokeita. Jos et alistu nöyryytykseen, kortti otetaan pois (vaikket siis olisi ajanutkaan kännissä).

https://samnytt.nu/transportstyrelsen-kritiseras-for-maktmissbruk

Rune Holmström

Subscribe
Notify of
guest
14 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Boltteri

Homoja Tukholmassa???? Nyt kyllä narraat.

Sherlokki suvakko

Paskantaminen, kuseminen, hengittäminen on ilmastouhka. Joka mualiman iikka lihamyllyyn, niin eläimet voi hyvin.

Veromedia on ylen Epäluotettava

Serlokki,sinä olet ymmärtänyt asian (en tarkoita VMP:n Asiaa). Maapallon väestöräjähdyksen ja ilmaston lämpiämisen käyrät ovat yhtenevät muutoin, kuin alkuajankohdiksi katsottavat vuodet. Väestöräjähdys alkoi 30 vuotta aikaisemmin.

ennakkoluuloinen

Suvaitsevainen-tärähtäneistö on uhka kaikelle järkevästi järjestetylle elämälle.

Porkkanalaatikko

Kyllä on yhteiskunta pahasti kallellaan stalinismiin kun kansalaisia rangaistaan ennaltaehkäisevästi, koska he saattavat syyllistyä rikokseen.”

Siis lääkäri arvioi miehen alkoholinkulutuksen liian suureksi. Ilmeisesti Ruotsissa on lääkäreillä Suomen tavoin ilmoitusvelvollisuus poliisille, jos lääkäri luulee kortin haltijan terveyden olevan riittämättömän ajo-oikeuteen.

Siis lääkäri teki ilmiannon. Ehkä hän oli wokettaja tai kokematon. Suomessa on sama ilmiö. On lääkäreitä, jotka eivät ilmoitusvelvollisuuden takia anna ajokorttilausuntoja ollenkaan.

Tilanne on vaarallinen. Ilmoitusvelvollisuus voi laajeta koskemaan muitakin asioita, esimerkiksi ajatteleeko poliittisesti väärin.

Todella harmi. Ehkä Göteborgin mies voisi muuttaa Tanskaan.

Ari

Suomessa moni reseptin uusinta on tökännyt siihen, jotta potilas käyttää uusivan lääkärin mielestä vääriä läkkeitä.Jotka joku toinen lääkäri on määrännyt,

AnywayD

Vai kahvi kieltoon? Suvakit eivät osaa muuta kuin kieltää kaikkea. He eivät osaa ratkaista mitään ongelmaa, eivätkä halua, että kyvykkäät niitä ratkoisivat. Nyt pitää kyvykkäiden vihdoin ratkaista tuo suvakki-ongelma.

Last edited 4 kuukautta sitten by Anyway
XxX

Suomessa on viety ajo-oikeus jos on viety juoppoputkaan. En ole varma oliko tuossa joku lukumäärä vai lähtikö kerrasta. Vaikka en erityisemmin rattijuopoista pidä, niin silti pitäisi syyllistyä johonkin ennenkuin ajo-oikeus voidaan viedä.

Porkkanalaatikko

Jos yksi tai useampi juoppoputkassa käynti riittää ajo-oikeuden poisottamiseen, niin silloinhan kortti viedään sopimattomaksi katsotun elämäntavan takia. Tästä on lyhyt askel siihen, että kortti viedään minkä tahansa syyn takia. Jo nyt yksi tällainen syy on ikä. Kovat ovat paineet estää kortin uusiminen jo 75 vuoden kohdalla oli terveys kuinka hyvä tahansa. Ehkä ihmislajiin on syväkoodattu pyrkimys estää elämä “liian vanhoilta”.

Qroquius KadD

Ei ole syväkoodattu, koska ihmiset ovat alkaneet elää vanhoiksi vasta varsin myöhään.
Ihmisen keskimääräinen elinikä oli pitkään kolmisenkymmentä vuotta.

Neuvokaapas expertit

No sehän on elinikä odote Rinkebyn somali pojalle. Ruotsalaistyttö voi tulla ammutuksi ihan vaan kävellessä ja elinikä odote jääkin sitten kymmenen vuoden tienoille.

Tare

Kyllä tämä maailma alkaa hajota sekopäisyyden tiellä.Saas nähdä, merkit ovat jo aika pahat.

Demo Slot Pragmatic Olympus

The author’s persuasive arguments make a compelling case for their viewpoint.

Qroquius KadD

Strangely enough, it has often been stated that the viewpoint models the whole picture using, for example, recent absurd claims it should go without saying that the perspective rationalizes our perception of the subject in question, which in a way also involves bad financial and administrative conditions recent events show that the perspective forces the target group to take into account the large-scale and restlessness that is present in abundance.