Yle ohjeistaa äänestäjiä keskittämään äänensä Halla-ahoa vastaan

 

Yle näyttää käyttävän kaiken tarmonsa Jussi Halla-ahoa vastaan. Esimerkiksi yllä olevassa uutispätkässä kerrottiin asiantuntijan suulla vasemmistolaisille, että nyt ei kannata äänestää Urpilaista ja Anderssonia, vaan keskittää äänet Haavistolle Halla-ahoa vastaan.

Ei liene yllättävää, että uutisen asiantuntija dosentti Hanna Wass on aatemaailmaltaan punavihreä. Hänellä on mm. Facebook-kavereinaan kaikki johtavat punavihreät alkaen Maria Ohisalosta Fatima Diarraan.

Melko värittynyt uutinen, jossa puhutaan Halla-ahosta inhokkiehdokkaana. Ihan samalla tavalla voidaan sanoa, että Haavisto tai Stubb ovat tiettyjen tahojen inhokkiehdokas. Mutta uutinen piti rakentaa sille lähtökohdalle, että Halla-aho on inhokkiehdokas. Uutisen sanoma kuitenkin oli se, ja se oli kohdistettu niille, jotka eivät äänestä Halla-ahoa, että kannattaa keskittää äänet Haavistoon, ja unohtaa Urpilaiset ja Anderssonit.

Tietenkin se on faktaa, että osa ihmisistä ei äänestä omaa suosikkiaan, vaan Halla-ahoa vastaan. Jos kisa jatkuu toiselle kierrokselle, ja Halla-aho pääsee sinne, niin hänellä on vastassa Stubb tai Haavisto, jolloin koko punavihreä vasemmisto äänestää jompaa kumpaa viimeksi mainittua.

Ylen Kioskissa (kuva yllä) Halla-aholle on photoshopattu jonkun diktaattorin verinen univormu. Kaikkien muiden ehdokkaiden ympärille on rakennettu melko neutraali mielikuva, mutta juuri Halla-ahoa mielikuvitutetaan sadistiseksi diktaattoriksi.

Yksityisillä medioilla on vapaus kirjoitella ehdokkaista mitä haluaa, ja antaa tukea parhaaksi katsomalleen ehdokkaalle, mutta Yleisradio on verorahoitteinen mediatalo, eikä sen tehtävä ole tehdä politiikkaa.

 

Subscribe
Notify of
guest
51 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Huru-ukko

Tuo gogi on kans yks turha mulkku elätti monen muun ylenantolaisen tavoin.

Kustaa 3.14

Muutamaan otteeseen on uutisoitu että erityisesti naiset kannattavat Pekka Haavistoa.
Vaikuttaa aika ristiriitaiselta, sillä silloinhan he saisivat kaksi miestä presidentin linnaan !

Miksi naiset eivät aja naisten asiaa vaikka siitä on puhuttu jo ainakin sata vuotta ?
(Tataapa noista ehdokkaista löytyä joku ihan oikea äitikin)

Last edited 3 kuukautta sitten by Kustaa 3.14
Piikivi

Ehkä Pekkakin käy ihan naisesta?

Kustaa 3.14

Kenties kyseinen (naisen) logiikka onkin juuri siinä.

Suomi Finland

Voi käydä, mutta voi olla myös käymättä.

+ULFBEHRT+

No tietysti siksi, että homo homini lupus quamvis femina femini tigris est!

Qroquius KadD

Yleisradio verorahoitteinen mediatalo, eikä sen tehtävä ole tehdä politiikkaa?
VÄÄ-rin!

Laki Yleisradio Oy:stä säätää 7. pykälässä:

“Julkisen palvelun ohjelmatoiminnan tulee erityisesti:

1) tukea kansanvaltaa ja jokaisen osallistumismahdollisuuksia tarjoamalla monipuolisia tietoja, mielipiteitä ja keskusteluja sekä vuorovaikutusmahdollisuuksia;

4) kohdella ohjelmatoiminnassa yhtäläisin perustein suomen- ja ruotsinkielistä väestöä, tuottaa palveluja saamen, romanin ja viittomakielellä sekä soveltuvin osin myös maan muiden kieliryhmien kielellä;

5) tukea suomalaisen kulttuuriperinnön vaalimista, suvaitsevaisuutta, yhdenvertaisuutta, tasa-arvoa ja kulttuurista moninaisuutta sekä huolehtia ohjelmatarjonnasta myös vähemmistö- ja erityisryhmille; (28.6.2017/436)

Qroquius KadD

6) edistää kulttuurien vuorovaikutusta ja ylläpitää ulkomaille suunnattua ohjelmatarjontaa;”

https://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1993/19931380#L3P7

YLEnannon toimittajan on siis oltava ideologisesti oikeaoppinen osatakseen tarjota mielipiteitä, jotka ovat ideologisesti oikeaoppisia.
Johan sitä vaatii lakikin!

YLEnanto on osa Valtamediapuoluetta (VMP), joka tukee Järjestelmäpuoluetta.
Nämä kaksi puoluetta hallitsevat Suomea ja vastustavat kolmatta puoluetta eli Perussuomalaisia.

Puolueeton

Halla-aho muistuttaa hiukan Kekkosta. Kekkonen oli nuoruudessaan saman tapainen kuin Halla-aho, mutta hän oli järkevä ja oppi suhtautumaan asioihin tervejärkisenä. Kun hän pääsi presidentiksi, hän otti politiikan ja tieteen hallinnan omin käsiinsä ja Suomella meni hyvin. Halla-aho on ehdokkaista ainoa järkevä, joka voisi pärjätä Kekkosen tavoin, jos vain ottaa ssaman asenteen hallintoon.
Pääministerinä Stubb pani Kataisen kanssa Suomen talouden sotiakin suurempiin velkoihin. Ylioppilas Haavisto ei ole myöskään sopiva.

Bellatrix

Älyssä ja maltillisessa viisaudessa Halla-aho muistuttaa paljon entistä presidenttimme,Risto Rytiä.Upea oli hänen asitoutumisensa Suomen puolesta.RESPECT.
Jussi on EHDOTON ykkönen koko ehdokasporukasta.

jorma

Puolet leikattava reporadion budjetista.

Jii

Pikemminkin 100%

Jii

Ylellä ollaan vielä persekipuisia eduskuntavaaleista ja yrittävät kaikin tavoin estää tohtori Halla-ahon valinnan presidentiksi.

Nuutti

Joskus joku tulevaisuudessa jossain kysyy historian tuntijalta, että mikä sen Suomen oikein tuhosi. Ja saa vastauksen, suomalaiset ihan itse tekemällä aina vaan vääriä valintoja.

Jippos123

Sitten ylenanto vielä ihmettelee miksi niiden kommunistien määrärahoja halutaan leikata ja reilusti. Paskalafka jota meidänkin talous pakkorahoittaa maksimit vuosittain vain siksi, että ne voi natsitella meikäläistä ja nauraa räkäisiä päälle.

X

Helppo rasti, tarttee vaan tehdä päinvastoin. Ääni Halla aholle, järjen ääni!

Washbrush

Mitä tuo latinohomo tuossa ehdokkaiden keskellä haitaria pumppaa??
Miksei se vedä yläkulman puppelia /ccn?

Huru-ukko

Se pekan puppelipoika kuulemma haluaa saada lapsen. Kaitpa se odottaa että koska pekka saa sen tiineeksi, kun kerran “mieskin” voi synnyttää.

Piikivi

Voi joutua pettymään 🙂

Jorma Melkonen

Ei pety. Kun Pekka panee puppelia perseeseen, niin a vot; sieltä syntyy varttitunnin kuluttua somali! Sokea tosin.

Piikivi

Sieltäkö se Suomen somalikanta onkin peräisin?

japadappaduu

Perus yleläinen on sellainen joka ei pysty peittelemään vihaansa perussuomalaisia kohtaan, vaikka yrittäisi tehdä puolueettoman lähetyksen.

Bonus

Ei olla kovin kaukana ryssien vaalitoiminnasta.

Qroquius KadD

Onneksemme olemme varsin kaukana.
Muutenhan näissäkin vaaleissa valittaisiin jälleen kerran Tawja Havofka 103,97 % ääntenenemmistöllä Suomen Rakastetuksi Maan Äidiksi Fasismia Vastaan.
Jussi Halla-aho olisi jo pudonnut ikkunasta.

Kotipersu

Oli tääkin yks farssiäänestys ilman mahdollisuutta ottaa äänestyslaitteesta kuva kun tuo mafiapäällikkö Putkonen niin kielsi. “Seinäjoella valittiin perussuomalaisten uusi puoluejohto”

Sherlokki suvakko

Olen parin vuoden aikana yrittänyt seurata n kymmenkunta kertaa poliittisia vääntöjä, a-smutinat ym. takuuvitutus aina 100% sta. Kesäkyrpitsapori (joku lava) mm aiheutti meikälle ylimääräisiä kustannuksiakin. Ylenannot on puhdasta shaiccee, muunsukupuolista skeidaa, ei vaan jaksa ymmärtää. Joku tietysti sanoo, onko pakko katsoa, niin lueppa ulostuloni 5s sana. Joltai toiselta kanvalta satuin kattomaan Jussin luokkajutun, niin kas kummaa, lapset kyselivät vihapuheesta ja maahanmuutosta. Herää vaan kysymys, kuka on nää kysymykset tehnyt. Kys ohjelmassa saattoi olla sama huivipäälikka kuin ylen vaalitentissä julkisivuna, ei näistä huntupäistä saa selvää. Muutamalla tummalla muutenkin maustettu juttu.

Ari
  1. Yhteiskunta
  2. Maahanmuutto

Maahanmuuttovastaisuus ja piiloteltu venäjämyönteisyys – ovelaa touhucomment image
Moktar.Gubta
2024-01-27 10:38:51

Ilmoita
Perussuomalaisen puolueen venäjämyönteisyys säilyy vakaana, vaikka sitä nyt yritetään naamioida eduskunnan puhemies, tohtori Halla-ahon kovien puheiden alle.

Turhaan on pupujussi yrittää piileskellä kiven takana, jos korvat jäävät näkyviin, sanoo suomalainen sananlasku.
Kopio 24:sesta.

Johan Pomppas

Huonoin skenaario olisi että toisella kierroksella on vastakkain Halla-Aho ja Haavisto. Silloin kaikki punavihreät ja varmaan aika moni muukin äänestäisivät Haavistoa ja hän todennäköisesti pääsisi läpi. Itse äänestäisin Rehniä mutta taitaa olla parempi taktikoida ja äänestää Stubbia joka todennäköisesti pääsee 2. kierrokselle ja olisi kuitenkin vähemmän huono pressa kuin Haavisto.

Qroquius KadD

Miehen nimi on siis Halla-aho.

Viherkommunistit kirjoittavat nimen joka ikinen kerta tahallaan juuri tuolla tavalla väärin “Halla-Aho”, joten sen täytyy olla jokin vittuilu.
En tiedä mikä, mutta ei niillä mitään muuta syytä ole kirjoittaa sitä joka kerta aina samalla tavalla tahallaan väärin.

Älkäämme menkö siis viherkommunistien vittuiluun mukaan, vaan kirjoittakaamme nimi oikein?

VMP

Ei kirjoita tahallaan väärin luulevat oikeasti, että herra Hallalla on ollut joku Aho niminen puoliso koska kaikilla niillä on aina joku Ryhä-Pelto-Ryynänen tms. sukunimenä itsellään ja luulevat, että väliviiva tarkoittaa vähintään rakastajaa.

Johan Pomppas

En kuulu viherkommunisteihin ja luulin että tuo on nykyisten oikeinkirjoitussääntöjen mukaista. Kiitos oikaisusta. Koitan välttää sellaista tilannetta että hän olisi Haaviston kanssa toisella kierroksella kun sitten todennäköisesti kävisi huonosti.

Ritva Wahid-Kääriäinen

RASISTI!!!!!!

La Bouche

Kun Jussi pääsee määräämään niin monelle tulee Allah-Oho ullatus.

Runtiti-pou

Median gallupit siis ohjaavat äänesi Stubbille. Bääbää

Johan Pomppas

Kyllä tämä on ihan omaa päättelyä. Minulle tärkeä pointti on että Stubbilla on ylioppilaskirjoituksista lyhyen matikan a ja Rehnillä pitkän matikan l niinkuin minullakin, tosin pistemäärä minulla oli hyvin lähellä maksimia ja väitöskirjanikin oli lähellä tätä alaa. Jos pitäisin mahdollisena että Halla-aho pärjäisi toisella kierroksella Haavistoa vastaan niin äänestäisin jo eka kierroksella häntä. Illalla nähdään onko vihervasemmisto taktikoinut ja äänestänyt Urpilaisen ja Anderssonin sijasta varmuuden vuoksi Haavistoa.

Prozac

Urpilaisen prosentit niin alhaalla, että demarit ryhmittyneet sankoin joukoin pekan taakse.

Tare

YLE on näiden vaalien aikana näyttänyt todellisen puolen itsestään ja sille on Ylä-Anttilan ja muun johdon lupa. Todella röyhkeää, ylimieleistä ja osoittaa miten miten voimiensa tunnossa tuon lafkan johto on ja se että se näköjään voi tehdä mitä vain kun luottaa ettei siihen muut kuin persut uskalla koskea pitkällä tikullakaan, koska muuten “demokratia” vaarantuu.Tuo viimeinen vaalitentti oli surkeuden ja ylimielisyyden huipentuma. Tuli mieleen venäjän nykyisen johdon vallankäyttö.YLE:n suojatyöpaikkaan on kerätty iso joukko vihervasemmistoa tunnustavaa roskasakkia joiden palkkoihin uppooaa monen veronmaksajan selkänahasta revityt verot.

Kotiruottalainen

Ei hätää. Nigeria myy Ukrainalle uraania jotta voidaan aloittaa ydinsota eri maiden välillä eli nigeriaanot komppaavat kylläkin oikeistopuolueita/ziionist jotta saadaan heimopäälliköille uudet Rolls-Roycet.

Tapio Suhonen

Tuo kuva, jota myös Yrjö lainasi, on YLE:n propagandan perustavaraa. Se on samaa, kuin esimerkiksi somaliuutisointi: todellinen jää kertomatta,mutta muotoseikkoja kaunistellaan.
“rasismista” sensijaan, asiaa paisutellaan, liioitellaan ja kerrotaan huhuja.

En äänestä huijausvaaleissa

Mitä V*ttua se YLE:lle kuuluu ohjeistaa, että ketä äänestää. Kaiken kukkuraksi koko vaalit on iso huijaus ja siksi jätän äänestämättä.

fullname

Presidentti kyllä on jo valittu, mutta äänestys prosentti pitää saada yli 50%. Muulla ei väliä. gallupien heiluttelu suuntaan ja toiseen provosoi äänestäjiä äänestämään siinä pelossa, että joku äänestäjän epäsuosiossa oleva alkaakin menestyä. Ym kikkaa…

Neeli Kaakeri

Vasemmiston mielestä se että muutkin saavat äänestää on uhka demokratialle. Ei mulla muuta.

Ihmettelijä

Olennaisin havainto tässä on se, että tämänkaltainen äänten keskittäminen repii vihervasemmistoblokin rikki…
ja se tapahtuu vaalit kerrallaan, johtaen siihen, että lopulta meillä on vihervasemmistolainen blokki joka ei keskinäisten riitojensa ansiosta kykene toimimaan samassa hallituksessa…
Eli sikäli tämä on aivan toivottu kehityssuunta 🤗… ei tule enään katastrofiviisikkoja 😂😂😂

Penatrator Immonen

Nyt ei enää voi äänestää taktisesti, ilakoi vasemmistopropagandajulkaisu iltalehti. Kosto elää, teidän homonne ottaa seuravalla kierroksella kunnolla perseeseen.

Boltteri

Katsokaas kuinka nopeasti iltalehden takki kääntyi, nyt alkoi jo Haaviston selkäänpuukotus: https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/ed72ecdd-18f2-4f42-9004-3d169463da6f Nyt pekka äkkiä joku vastahyökkäys, aloita vaikka heti kuuma homosuhde KANTASUOMALAISEN kanssa!

Boltteri

Noniin, nyt me ollaan jo TEUVOJA, tyhmiä landepaukkuja. Ei mitään älyköitä tai edes ihmisiä https://www.iltalehti.fi/paakirjoitus/a/84acf52e-346c-4ac8-8578-f0ca7b0cfd5f Viherpellet kyllä luulevat olevansa jotain ylämystöä, ei heille menee kaaliin että suurin osa persuista ja vasemmiston vihaajistoa ovat heitä älykkäämpiä ja rikkaampia.

Piikivi

Karvas-Karvala kai luuli, että jokainen “älykkö” äänesti/äänestää Haavistoa. Ei ole kovin “älykkö” tämä Kreeta itsekään. Vaikka toki omasta mielestään.

Oswaldo Cormier

Takiple.com.tr, YouTube üzerinde içerik üretenler için abone, izlenme, beğeni ve yorum gibi çeşitli hizmetler sunmaktadır, böylece kanallarını büyütmek isteyenler için önemli bir kaynak haline gelmektedir.

Qroquius KadD

Her şeye rağmen içerik üreticisi, müreffeh bir toplumla birlikte oluşan mağduriyetleri dikkate alırken merkezi bir rol oynuyor gerçekte içerik üreticisi, bol miktardaki büyük ölçekli özellikleri ve huzursuzluğu düşünmeden etkileşime yatırım yapar günlük hayat bize, içerik üreticisinin, mevcut nesiller üzerinde zihinsel olarak yorucu olan yaşam tarzını yansıtan bir fikirde kristalleştiğini öğretti.

Tare

Onko tämä klingonia.

Qroquius KadD

Ei vaan türkkia, sitä Höpöfaaraon kieltä.
Klingoniksi tuo on:

Hoch yabDajDaq ngoDmey Dotlh tlhochqu’ lutu’lu’be’. nI’taHvIS poHmo’ qorDu’Daj ngech yuSmey Dotlh leS puS. tangqa’ targh ghaH ‘e’ vIcherghlaHbe’bogh tangqa’ targh ghaH ‘e’ vIcherghlaH.

Tiivistyy aika hyvin.

Last edited 3 kuukautta sitten by Qroquius Kad