Koronarokotehaitat, salattu ihmiskunnan vitsaus?

Sain yhteen aikaan todella paljon yhteydenottoja, että koronarokotteet tulevat tappamaan miljoonia ihmisiä. Ja jos eivät tapa, niin rokotehaitat ovat aivan valtavia. Lupasin yhdelle rokotekriittiselle, että julkaisen joku päivä näitä rokotehaittoja. Mitään salaamatta, mitään kaunistelematta, nyt niitä tulee.

Tässä kooste eräältä sosiaalisen median rokotehaittapalstalta. Toivotaan, että haittavaikutukset ovat parantuneet, tai jos eivät ole, niin niihin on ainakin saatu korvauksia.

 

Henkilö kirjoittaa, että kaverin isällä nousi plasmat silmään toisen rokotteen jälkeen ja näkö lähti hetkeksi.

 

Niin ikään silmähaittoja erään henkilön rakkaalle. Silmät leikattiin, eikä auttanut. Mummo lähti kuin mummo lumesta.

 

Eräs todistaa, että tutulla pukkasi kaihia silmään kolmannen piikin jälkeen. Asia ei ole ihan satavarma, sillä kaihi kuitenkin vaatii vuosia kehittyäkseen. Silmissä ei kuitenkaan ollut vikoja ennen rokotteita.

 

Kamalin haitta lienee se, että rakas vauva syntyy epämuodostuneena. Vauvoilta on puuttunut korvia ja vaikka mitä. Todella erikoista, pistää vähemmästäkin ajattelemaan, koska äidit kuitenkin rokotettu.

 

Eräs kertoo, että äireellä jalat tulessa. Äireen ääntely kuitenkin vähän rauhoittaa. Ei epäilystäkään, etteikö tappopiikit asialla.

 

Eniten koskettaa se, että lapset kärsivät koronarokotevaivoista. 6-vuotiaalle pojalle tullut rokotteen jälkeen pissavaiva, mitään ei tule, vaikka kuinka yrittää lorottaa. Myös kovaa hikoilua havaittu lapsilla.

 

Eniten kauhistuttaa, että koko suku ja siskon kummin kaimat ovat arkkua vaille dead off. Miehen ystävän siskon sydän pysähtyi tehosterokotuksen jälkeen, josta kooma ja pikavuorolla taivaaseen. Samaisen vainajan veli taas kolmannen rokotteen jälkeen kuukauden sairaalassa. Hän selvisi. Herralle kiitos. Monosta ei tarvittu tällä kertaa.

 

Lisää näköhaittoja. Autenttinen todistus miten ensimmäinen piikki vei näön. Mutta hallelujaa näkö palautui. Ei kuitenkaan samalle tasolle. Tietoa ei ole, että onko pitänyt hankkia rillit.

 

Ihmisten terveydellä ei ole leikkimistä. Aivan järkyttävää, että henkilöllä on 30 tuttua, jotka ovat kuolleet tai joutuneet sairaalaan vakavien koronapii.kkien takia. Toivotaan jaksamista, sillä nämä piikk.ihaitat on saatava ihmisten tietoon.

 

Ketä tahansa järkyttää kun lapset ja nuoret joutuvat pyörätuoliin ja 5-vuotiaat kuolevat rokotteisiin. Toki vahvistamaton, mutta infoa tarvitaan. Pii.kkihaitat eivät saa jäädä unholaan.

 

Täytyy myöntää, että olen onnekas, sillä en itse ottanut koronarokotteita.

Subscribe
Notify of
guest
39 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Tare

Näin jälkeen päin tuntuu oikealta ettei ottanut piikkejä. Sairastin taudin puolitoista vuotta sitten ja se oli kuin influenssa kovine särkyineen ja muutaman päivän kuume mutta ei keuhko oireita. Toipuminen toki vei normaaliin kuntoon parisen viikkoa. Ja sen jälkeen ei ole ollut minkäänlaista isompaa köhää tai kuuumetta.Veljen eukolle tuli vyöruusu ja tiedän monia jotka ottivat pari piikkiä, siitä huolimatta sairastuivat tautiin jälkitautineen, yksi tuttu on ollut huonommassa kunnossa jo pitkään. Eli oma mielipide on että sairastettu tauti ilman rokotuksia antaa parhaan jälkisuojan. Toki kaikki on yksilöllistä.

Ei lampaiden joukossa

Monikohan valtion virkamies on hakenut tuon neljä miljoonaa korvauksia, tavan tallaaja ei noita rahoja nää. Tuskin ovat hakeneet edes piikkejä tai sitten median tähden on suolavettä laitettu, ei tuo korvaus olisi muuten noin suuri ellei jollain olisi ollut jo tietoa tulevasta.

https://finlex.fi/fi/laki/alkup/2021/20210340

jepjepjep123

Itsellä ei tullut rokotteita otettua. Alunperin en kuitenkaan mitenkään rokotevastaisesti mutten ylipäänsä halunnut kokeellista teknologiaa olla testaamassa joten perinteisempiä ajattelin joita aluksi oli astrazeneca ja aluksi kovasti kehuttu sputnik. Astran saatua jotain haittavaikutuksia Sputnik vaikutti valinnaltani kunhan kansallinen hyväksyntä saataisiin. Ei tullut ja lopulta koronankin ehdin sairastamaan. Seurasin tarkasti eri lähteistä ns tehokkuutta, mutta vakuutteluista huolimatta rokotteiden tehokkuus ei ollut lähelläkään mitä luvattiin ja haittavaikutusten raportointi vaikutti olevan vaikeata, vain ns asiantuntijat vakuuttivat rokotteiden olevan vastaus mihin tahansa vaivaan. Niskavillat kuitenkin nousi pystyyn kokeellisten rokotteiden tarjoamisella lapsille ja raskaanaoleville.

jepjepjep123

… Siis lapsille joille koronasta ei katsottu olevan juurikaan haittavaikutuksia ja rokotteiden tarttumista estävät vaikutukset tiedettiin jo olemattomiksi. Siitäkin huolimatta lapset pitäisi rokottaa ‘isovanhempien suojelemiseksi’. Syystä tai syyttä rokotteita parjataan paikoin nyt pahastikin, mutta muutama kysymys joihin haluaisi saada vastauksia. Mrna ja astra vaikka pohjautuvat kuulemma erilaisiin teknologioihin aiheuttavat samanlaisia haittavaikutuksia – vai sisältävätkö käytännössä juuri samaa karsinogeenia. Toinen mitä saisi selvitellä mvlehti, on tilastotiedot sputnikista, pitäisi olla mahdollista saada tilastoja venäjältä, unkarista tai intiasta, joissa pitäisi olla miljoonia niillä rokotettuja. Sputnikin ns kotisivu ei mielestäni ole antanut mitään uutta tietoa vuosiin.

mehtätie laijasta

Tervehys ! kuitenkin krematoriot ruuhkissa pari vuotta,, hautaus yritykset myös
etsivät alituiseen monttubileisiin vänkäriä.n.4o vuoteen paras satokausi
koittanu kuolo hommissa..

Boltteri

Tähän Paavo toteaa että puhut paskaa. Siskoni mies on krematoriossa töissä ja kertoo samaa, töitä on loputtomiin ja enemmän kuin koskaan. Ruumiita kylmäkontit täynnä ja kiirettä pukkaa saada kaikki multiin ja sukulaisensa koronaa kiroamaan. Tähänkin Paavo sanoo että puhun paskaa. Vaikka en puhuisikaan niin se on kuitenkin vain näin koska meillä on vanhuksia liikaa ja nyt ne kaikki delaa samaan aikaan. Kuolevat nääs koronaan. Narratiivi on valmis ja sitä noudatetaan mukisematta. Eli ollaan me vaan turpakii ku ei me mistään mitään tiedetä. Ja samapa tuo nyt enää mihin kaikki kuolee, kuolleitahan ne jo on. Hommat hoidettu. Paskat on jo housuissa, nyt haistellaan ja nautitaan.

Tare

Mutta väestö wanhenee vauhdilla ja muistisairaat lääkitään vähän yli että ovat rauhallisia vähän väen valvontaan. Ja kuolemia tulee…. Eiköhän lisääntyneet kuolemat johdu tästä ja syöpätapausten lisääntymisenä. Yksi tuttu tuossa kuoli agresiiviseen syöpään, vuosi ja henki pois. Oli pari vuotta nuorempi. ydinkokeet ilmakehässä ja tserobyl.Nyt niitetään satoa.

Boltteri

Ainahan vanhuksia on kuollut, tottakai, mutta nyt on mennyt hyvin epätyypillinen määrä. Nuorempia myös. Yksikään poliitikko ei uskaltanut sanoa että rokotteet olivat paskaa eikä yksikään poliitikko tule sanomaan että rokotteet tappavat. Poliitikot kun pitävät korkeista palkoistaan ja arvovallastaan. Nyt sitten piilotellaan faktoja, muunnellaan tilastoja, muutetaan laskentatapoja, selitellään ja kiistetään. Haukutaan soraääniä, leimataan kritiikki hullujen puheiksi ja yritetään joka tilanteessa saattaa asioista narisijat naurunalaisiksi. Näin se homma hoituu, pyyhkäistään maton alle vaan. Ei kuolleet ketään kiinnosta, kuolleet ei maksa veroja. Ne olivat vaan ihmisiä.

Kaivuri Kake

Täytyypi vaihtaa maansiirto pisnes hautuumaalle.

Mitää

Kaveriltani lähti kuulo korvasta päivä rokotuksen jälkeen. Ei tullut ikinä takas.

Runtiti-pou

Turhia rokotteita ei kannata ottaa. Rokotteet ovat aina riski. Etenkin liian vähän tutkitut, kuten tässä koronahuijauksessa. Tosiasiassa kuolleisuustilastot lähtivät nousuun joka maassa rokotteiden myötä ja ylikuolleisuutta on ollut vain lisää. Syöpiä etc. Kuka tietää, kuinka paljon vielä. Lisäksi nyt ollaan hommaamassa globaalia terveysdiktatuuria, jossa WHO määrää pakkopiikit kansalaisille eikö ilman rokotteita saa matkustaa.

Kyllä noista rokotteista on ilmoitettu ja päässyt jopa virallisiin haittatilastoihin paljon haittavaikutuksia. Mitään hyötyä niistä ei ollut, koska rokotetut saivat helpommin koronan kuin rokottamattomat

Mitää

Suomalaisten ylikuolleisuus selitetään sillä että me ollaan niin vanhoja ja kaikki rokotetut kuolivat koronaan. Rokotteet olivat terveellisiä supervitamiineja jotka pitkittivät elämää mutta kun kaikki rokottamattomat natsit sitten yskivät vanhusten päälle niin kaikki vanhukset kuitenkin kuolivat. Näin siinä kävi.

Ilmari

Täällä vanhus sai halvauksen kasvoihin ja toinen jalkaansa. Tutun kaveri menetti ajokortin näön mentyä heikoksi. Yhdelle vyöruusu kasvoihin 2 viikkoa sairalassa. 2 kuoli ? ja yksi on kitunut 1v kiivan kaavan lähtöä vailla.

seant

Kaikkein pahinta oli se jo, presidenttiä myöten valehdeltiin, rokote estää tartunnan ja rokotettu ei levitä tautia, vaikka ainakin vaihtoehtomedia tiesi kertoa, ettei se pidä paikkansa, myös oliko se Lehtonen, joka jälkikäteen kertoi, että se kyllä tiedettiin, jo silloin kun rokote eu:ssa hyväksyttiin, mutta ei sanonut, miksi siitä ei kerrottu julkisesti. Näiden tietojen valossa kaikki sulut, korona passit ym. oli turhia, ties kuinka moni rokotettu vei taudin vanhusten hoitolaitoksiin näiden valheiden takia.
Myös tätä ihmettelen kuinka paljon parhaassa iässä olevia urheilijoita ja julkiksia on rokotuksien jälkeen äkkikuollut sydänkohtauksiin, edes lääkäripäivillä ei puhuttu siitä, kerrottiin vain marraskuun 40% ylikuolleisuus johtuu vanhoista ihmisistä.

Jarppa

Ai nyt sä sit oot tiedonvälittäjä sankari. Muistatsä kuinka pilkkasit rokotekokeeseesta kieltäytyviä? Muistatko kuinka kaikki oli salaliittoteoriaa?
Huomaatsä kuinka vitun typerä sä olet?

Boltteri

Sulla toi medianlukutaito ja sarkasmin älyäminen ei ihan toimi. Me muut näemme että Paavo taas vittuilee minkä ehtii rokotusvastaisille. Laitapa bissetölkki sivuun, rillit nenälle ja lue tarkkaan mitä kommentteja Paavo heittää noitten kuvakommenttien väliin. Suoraa vittuilua ja vähättelyä. Tämä on hupiartikkeli jolla saa taas sisältöä seuraavaan artikkeliin jossa kerrotaan miten rokotevastaiset ovat umpityhmiä jotka eivät tätäkään artikkelia tajunneet vaan aloittivat TAAS höyhötykset. Sitten Paavo kirjoittaa taas miten ylikuolleisuus johtuu sairaasta vanhasta kansasta, kenelläkään ei ole mitään todisteita mistään, kaikki ovat umpityhmiä huhujen uskojia, rokotevastaisten foliohatuista ja sitä rataa. Paavolla on ehkä huono päivä, siksi Paavo tekee taas vähän kiusaa.

Last edited 4 kuukautta sitten by Boltteri
japadappaduu

Uskokoon jokainen mitä haluaa, mutta eihän niitä edes tutkita eikä niistä haitoista suostuta puhumaan, ylikuolleisuus kuitenkin huitelee 40%, aina on tilastot uuden piikkikierroksen jälkeen noussut pystysuoraan ylöspäin. Jos joku näyttää kakalta ja haisee kakalta, niin se todennäköisesti on kakkaa.

Mulla tutulla ensin käsittääkseni toisen piikin jälkeen oli tullut 3 veritulppaa eripuolille kroppaa. Jalka jouduttiin amputoimaan.
Puolen vuoden päästä kuoli siihen että oli taas ollut veritulppia elimistö täynnä.
Tietenkin voi tulla muutenkin.
Mutta kukaan ei niistä piikkien haitoista edes uskalla puhua, lääkärit, poliitikot, media kaikki painosti ihmisiä ottamaan kokeellisen piikin, ja syyllisti niitä jotka ei ottanut. Eihän ne nyt edes uskaltaisi myöntää että ne piikit on tappavia.

Ilmari

Eihän ne tappavia olekaan.

h44

Entinen naapurikin kuoli koronaan 94 vuotiaana vaikka oli saanut rokotteen vuosi sitä ennen. Itse sain vain 39 asteen kuumeen kolmeksi päiväksi. Ei tullut mitään haitta haittaa.

Nuutti

Kiinassa kun alkoi jyllätä tauti niin radiossa haastateltiin jotain suomalaista rokoteasiantuntijaa, että milloin tautiin on odotettavissa rokete. Vastasi, että toimivan rokotteen kehittäminen vie sellaisen 10v kaikkine testeineen. Vuosi kului ja oli jo rokote olemassa ja kaikki kritiikki kielletty. Uskoin mitä asiantuntija oli kertonut ja jätin ns piikin pois lihasta. Jos arvostelu niin voimakkaasti uhkaillen kielletään, niin joku on pielessä pahasti

Boltteri

Se oli semmonen foliohattu ja salaliittoteoria-asiantuntija. Ei lääketeollisuuden sponsoroima AITO asiantuntija. Kakassa on eroja, kuten viineissä. Kaiken tämän skeidan keskellä yksi ainut asia on satavarma ja totaalisen tosi: Yksikään joka rokotteita ei ottanut ei sitä kadu. Voitte sanoa että varmaan ne jotka kuolivat, varmasti kuolivat koska eivät rokotetta ottaneet. Ei. He kuolivat koronaan. Rokote ei ole pelastanut ketään yhtään miltään. Planeetalla kävelee hurja määrä ihmisiä joilla nyt paskaa verenkierrossaan, koska paskan myyjät käskivät He tipahtelevat tasaisen varmasti sen takia koko ajan. Rokottamattomat tipahtelevat muista syistä.

Nuutti

Vanha viidakon sanonta kuului, jos näet mustanaamion kasvot kuolet jos haistat hänen jalkahikeään kuolet varmasti. Piikkisovelluksena sama kuuluisi jos et ota piikkiä kuolet, jos otat piikin kuolet varmasti

Qroquius KadD

En ottanut piikkejä.
En ole saanut körinää, vaikka mistä voin tietää:
suurin osa sairastuneista kun ei saa mitään, toistan, ei saa mitään oireita.
Että sellainen Musta Surma.

En tunne ketään, joka olisi saanut rokotteesta haittoja.
Sen sijaan tiedän useita, jotka ottivat kolme tööttiä ja saivat körinän.
Serkkupojan perheessä kaikki ottivat kolme tööttiä.
Osa sairastui, osa ei.
Eli se rokote ei ole oikea rokote, koska se ei suojaa oikeasti miltään.

Se ei estä sairastumasta tautiin, joka sen pitäisi estää.

Last edited 4 kuukautta sitten by Qroquius Kad
Sherlokki suvakko

Kaverini kuoli pari viikkoo kakkospiikin jälkeen, sai slaagin. Oli diapetes ja kai keliakia. Joutu ottaan piikin uuteen työhön vaihtaissa. Olen sairastanut koronan kotitestin mukaan totesin sen, oli aivan hullu olotila, luulin et nyt kutsuu valkotakkiset. Ei se hassumpi tauti ollu tuota päänsärkyä lukuunottamatta. jakso tehä hommia normaalisti, mutta päässä kova paine ja korviin tuli melkoinen surina ja vinkuna, kuume alle 38 ast.

Boltteri

Tunnen jengiä jotka sanoivat koronan olleen kamalaa. Kuuntelin kiinnostuneena oireitansa ja hirvityksiä. Voin todeta että minulla on ollut elämäni aikana satoja krapuloita jotka olivat paljon pahempia. Omat koronakokemukseni olivat vähän vetämätöntä oloa ja snadia kurkkuskörbää parin päivän verran. Imeskelin Mynthon pastillia, kävin paskalla, menin saunaan ja sitten nukkumaan. Se siitä hurjasta mustasta surmasta. En juo viinaa, en juo kahvia, en polta, en syö paskahiilareita. Lenkkeilen ja liikun. Paremmassa kunnossa kuin yläasteella ja silloin olin saatanan hyvässä kunnossa. Näin se tehdään. Jaksaa myös vittuilla netissä ja kehua itseään.

Qroquius KadD

Minähän olen saattanut sairastaa vaikka kuusitoista körinää, kun valkotakkiaatelistokin on omin sanoin myöntänyt ettei valtaosa “sairastuneista” saa minkäänlaisia oireita.
Että sellainen Musta Surma.
Sen sijaan joka ainoan pikku normiflunssan olen kyllä huomannut oikein hyvin viikon kestävällä yleiskeljulla ololla.

Flunssiakaan en ole sairastanut tällä enkä koko edellisvuosikymmenellä.
en tiedä mistä se johtuu, mutta koko tämän ajan olen aina pessyt käteni aina tilaisuuden tullen.
Suosittelen kaikille körinää pelkääville.
Tehoaa varmasti paremmin kuin tööttäykset, jotka todistettavasti eivät vaikuta körinän tarttumiseen millään tavalla.

Fatwantarkistaja

Odotan yhä Mikko Kärnän laajalti peljättyä hinttariarmeijaa saapuvaksi. Lupasivat puppelit hoitaa rokotukset kuntoon. Pirun kätevää, ei tartte pakkasessa jonottaa tuntitolkulla.

Vieno

Tässäkin kerrotaan haitoista noin 22 minuutista lähtien. Onneksi en minäkään ottanut näitä tyrkytettyjä. Aktivoivat kuulemma huonon perimän (“huonot solut”)? https://www.youtube.com/watch?v=5AUDHRUEJ_s

Runtiti-pou

Jos tutkimatonta myrkkyä aiotaan pumpata ihmisiin, niin onhan siinä ihan relevanttia spekuloida, kuoleeko tuohon massoittain ihmisiä ja että onko tarkoituskin murhata ja miten paljon. Turkin kukaan varmaa tietoa julisti, mutta asiaa oli tutkittu ja pahaltahan se näytti ja näyttää.

Nyt modernin ajan kaivonmyrkyttäjät ovat säädättäneeet globaalin sopimuksen. Sen perusteella ensimmäinen flunssa tai jopa vain sen uhka oikeuttaa julistamaan globaalin hätätilan ja sitten voidaan määrätä vaikka mitä pakolla suoneen ja valmistukset ym. siis valtiot pakottamaan valmistamaan tiettyjä lääkkeitä ja kaapata patentit ym. Lisäksi siis WHO määrää, mitä netissä saa sanoa

Ilmari

Suomessa ei ole koskaan pumpattu ihmisiin tunnistamatonta myrkkyä? Mitä ihmeen horinaa tämä on?

Runtiti-pou

On pumpattu rokotteissa ties mitä lisäaineita ja elohopeaa ja nyt siis tätä grafeenia ym. Sikaflunssapiikkikin jo aiheutti narkolepsiaa, vaikka oli ihan turha piikki ja etenkin nuorille

Ari

Olis laitettu nuotkin rokoterahat muuhun terveyden huoltoon voisi olla hautureilla vähemmän töitä tänä päivänä.
Jos päivystykseen on matkka reilu 200 km niin kyllä töitä hautureilla rittää??

Boltteri

Mehän ostettiin triljoona biljoona rokoteannosta joista sitten heitettiin roskiin suuri osa. Naamavaippoja meni roskiin semmoiset miljoona tonnia. Loput jengi heitti luontoon. Suljetaan muutama kymmenen kyläkoulua ja terveyskeskusta niin sekin tappio on nollattu. Eikä lapset mitään kouluruokaa tarvii!

Bonotin

Ottanut jo kuusi rokotetta. Ei tunnu missään, outoa. Missä vika, kun ei tullu mitään jälkijuttuja paitsi yksi korona ja sekin lievä?

Runtiti-pou

Zhirinovski taisi kuolla siihen seitsemänteen

Boltteri

Kuus piikkii ja sait koronan. Hahahhaaaaaa.

timo

Vaikuttaa että haittoja on vaikka niistä ei ainakaan suomen valtamedia kirjoita.
https://www.youtube.com/watch?v=UO_d9rAFpx0

Tare

Mutta ainakin rokote valmistajat rikastuivat, pitäisi vain tutkia keitä päättäjä tahoja on näiden yhtiöiden “konsulttina” ja pörssiyhtiöiden hallituksissa on ollut. Rahan himossa tekee vaikka mitä. Asiantuntemusta ei tarvita, poliitiset vaikuttimet plussaa ja palkkio sen mukainen.

AI Data

I just could not leave your web site before suggesting that I really enjoyed the standard information a person supply to your visitors? Is gonna be again steadily in order to check up on new posts.