Presidentin vaalien toisen kierroksen gallup: Stubb johtaa

Jos Pt-median gallupia on uskominen, niin toisella kierroksella voittaa ja Mäntyniemeen muuttaa Alexander Stubb. 46 % äänestää Stubbia, ja Haavistoa vain 6 %.

Huomattavaa on se, että jopa 38 % ei aio äänestää ollenkaan, joka on vain vähän pienempi osuus kuin ketkä aikovat äänestää Stubbia.

Otanta oli 715 osallistujaa, joten ihan kohtuullisen suuri skaalaus.

 

Subscribe
Notify of
guest
36 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Piikivi

Tuleva Hölmölän tsaari Aleksanteri III. Isänmaan vihollinen suoraan isänmaasta itsestään. Loistava ura. Kyllä kai vielä patsaskin pystytetään.

Qroquius KadD

Onko Peppu Haaviston ura sitten parempi?

Piikivi

Ei yhtään, pahempikin ehkä. Mutta kyllä kai ne tuosta santerista presidentin tekee. En pidä kummastakaan, yksi alennustila Suomen politiikassa jälleen, kun tuollaiset ehdokkaat

Koeputkikoe

Kekkospuolueen ja Koivistopuolueen kuppikuntaisuus jätti pelikentän lopulta hurrille ja sateenkaarihepulle.

outlaw09man

Ovat molemmat pohjanoteeraus, begga pyllistellöö ja tuppi hoitaa matematiikkaa, laskee housuunsa.

Sherlokki suvakko

Ennuste Styppin ekasta kaudesta ja varmaan viimeimeisestä. Idästä kuuluu pommin jyskettä. Ihmiset ryntää sotapäällikkönsä tykö ja alkavat kyselemään; mitä tehdään, lähetäänkö livohkaan vai vastataanko Terenttilän ja Kollaan keinoin? Styppi kaivaa tikkatauluhyrränsä naftalista, alkaen siinä vinhasti pyörimään. Kansa, häh mitä ihmettä ja alkaa liueta omille teilleen, Styppin pyörii hyrrässään lopulta jääden pää alaspäin määkimään; kyllä mä opin kyllä mä opin. Toinen ehdokas kuvottaa sen verti, ettei siihen kannata uhrata palstatilaa.

Ali

Patsas isoista HAMPAISTA keskelle Helsinkiä,kaikki tunistais ketä näköispatsas kuvaa!

Piikivi

Patsaalle teksti, että “Sori siitä”

Rokadi

Stubb on hölmö höläyttelijä ja miellyttämishaluinen opportunisti, mutta joka toivottavasti kokoaa presidenttinä hyvä esikunnan, ja joka ei ole rikollinen liero kuten Haavisto. Kuvitelkaa Haaviston presidenttikautta vaikkapa vain valtionhallinnon ylimpien viranhaltijoiden nimittäjänä. Jälki olisi ennen näkemättömän tuhoisaa.
Ihan toinen asia sitten on Haaviston jo vuosikymmenien mittaisiin “kulttuuri- ja vaihtoehtopiirimatkoihin” liittyvät epäilyt hänen KGB/FSB-värvätyn roolistaan, mikä on näkynyt ja näkyy hänen Venäjän myötäilyssään.
Mielestäni nyt on estettävä todella huonon vaihtoehdon valinta.

Piikivi

No toki mieluummin Stubb

Nuutti

Suomalaiset on kuulema älykäs kansa. Olisi kiva nähdä jotain todisteita

Qroquius KadD

Se on sitä samaa kansallisvalehtelua, kuin että suomalaiset ovat muka aivan erityisen kovaluontoinen kansa, jota ei voi käskeä sekä erityisen rehellisiä.

Todellisuudessahan suomalaiset ovat Euroopan orjaluontoisin kansa, jolla on kouristuksenomainen pakko kumartaa ja palvella kaikkea vierasmaalaista sekä harvinaisen kovia valehtelemaan joka asiasta.

nomad

No sulla on varmaan laaja kokemus eri kansoista ympäri maailmaa? Kuka valehtelee enemmän, kuka vähemmän. Käypä joskus Balkanilla tai Välimeren maissa, tutustu ihmisiin niin tiedät mitä kova valehteleminen on.

Piikivi

No ei minustakaan suomalaiset valehtelutilastoa johda. Kyllä siinä ovat aika lailla häntäpäässä

Qroquius KadD

Juuri samalla tavalla suomalainen valehtelee kirkkain silmin päin naamaa vaikka tietää kuulijan tietävän totuuden.
Kun kuulija sanoo tietävänsä suomalaisen valehtelevan, tämä vain kikattaa ilahtuneesti.

nomad

Totta vitussa kaikki valehtelee, ei tässä siitä ollut kysymys mutta maailmaa kiertäneenä voin sulle sanoa, että kyllä suurimmat valehtelijat löytyy ihan muualta kuin Suomesta.

Fatwantarkistaja

Stubbin äänestäjät eivät kenties toivo lapsiaan raiskattavan, joten äänestän Haavistoa.

Fatwantarkistaja

Haaviston äänestäjät toivovat sitä kaikkein eniten maailmassa, vaan eipä ole valtaa raiskailla herra tasavallan presidentillä. Äijä hinttaroi homobaareissa, Bile-Pekka! Sillä mitään valtaa tule ikinä olemaan. 8000€:n pikkuhameessa kulkeva pikku ulkoministeri toisi vakautta olemalla tuomatta terroristeja Suomeen.. ja vitut, se toisi ne kaikki tänne. Äänestäkää siis Pekkaa, 12 vuotta ilman Pekan tuomia terroristeja.

Fatwantarkistaja

46/55, eli Haavisto voittaa. Näissä vaaleissa on kaksi ehdokasta, ellei sitä ole jo joku tajunnut. Eihän se niin mene, että krapuloissaan oksentavat äänestävät Pritney Spearsia seisaaltaan äänestyspönttöön huutamalla.

Mähän kärjistin, vaan ei ole kahta vaihtoehtoa enempää. Ehkä Puuttini vaalivaikuttelee massiivisesti hyökkimällä Uudellemaalle, jolloin Sale taitaa jatkaa. UFO:n emoaluskin saattanee ilmaantua juuri Suomen ylle. Kaikki on mahdollista. Anelen niiden nappaavan kaikkein kusipäisimmät oliot johonkin neljänteen ulottuvuuteen.

Qroquius KadD

Tosiaan, nyt vasta hoksasin että tämä olikin pohjoiskorealainen gallup, kun siinä annettiin 111 % äänistä.

Palle Rämstein

Kyllä se siitä stupista tehhään, suomen on saatava nyt maailman tyhmin presidentti. Tällä hetkellä tämä titteli on ukrainan presidentillä…

Sherlokki suvakko

Mieluummin tyhmä pressa kuin homppupari suomen keulakuvana. Vai onko sellaista valtiota kun Suomi olemassakaan? On tää touhu niin saatanan sakeeta settiä vinlantiassa!

Tare

Ainakin itse otan tämän niin että olkoon kuka vitun kusipää tahansa, minun elämään se ei vaikuta ja sitä on edes turha miettiä. Nämä ovat eliitin sapelien kalistelua. NOista kumpaakaan ei luontoni anna periksi että menisin äänestämään. Se on vahvempi kuin kansalaisvelvollisuus jota olen aikuisikäni noudattanut pienellä jupinalla tosin.

Unduva

Kovin on hiljaista homomarkkina kulkueiden osalta. Mielstäni aivan sama kumpi johtaa Suomea muuten,mutta kun muistelee miten hermoja raastavaa on ollut vuosikaudet jatkunut suvaitsevaisuuteen pakottaminen kaikkien seksuaalisesti tärähtäneiden puolesta,on suorastaan helpotus päästä kostamaan äänestämällä heteroa. 4 vuotta feministihallituksen saavutuksena n.1000 kädellistä vaihtoi sukupuoltaan. Nyt olisi jo aika hoitaa enemmistön asioita. Suurin osa ihmisistä kuuluu enemmistöön ja ovat siis heteroita,vähemmistöön kuuluvat harvinaisemmat yksilöt. Ei mulla mitään homoja vastaan ole,mutta mikseivät puhu ja käyttäydy normaalisti. Miksi ärsyttävät tahallaan. Nyt yksi yrittää jopa pressaksi,ristus.

Sota-Somali

Pakko kai sitä on imbesilliä äänestää, jottei sosiopaatista presidenttiä tule.

Sami

Kumpi on kumpi? Molempi pahempi.

Qroquius KadD

Peppu Haavisto on rikollisen laskelmoiva, patologisen epärehellinen sosiopaatti:

https://beta.oikeamedia.com/o1-213400

Tubilla ei ole taustallaan mitään noin tuhoisaa.
Ovatko keuhkokuume ja keuhkosyöpä todellakin aivan samantasoiset sairaudet?

Sherlokki suvakko

Mielestäni voisi luopua koko pressainstituutiosta. Tavjan aikaan koin ettei meillä ollut presidenttiä, oli vaan kissa ja kravatinoikomisjutut jotka jäi mieleen. Ei ollu Saulinkaan aikana mitään ihmeellistä, joka olisi ollut suomalaisien puolesta positiivisesti asioita ajava. Saulista nousee mieleen yksi polkupyörä juttu ja sekin jollekki tummahipi….. Nyt esillä olevat pyrkyrit povaa suoranaista katastrofia suomen kansalaisille.

Presidentinvaalit on uusittava

Nykysuomi:

Lukijan kynästä: Presidentinvaalit on uusittava.

Vaaliviranomaiset antoivat puutteellista ja harhaanjohtavaa tietoa ehdokkaille siitä milloin vaalikortit piti viimeistään toimittaa.

https://nykysuomi.com/2024/02/03/lukijan-kynasta-presidentinvaalit-on-uusittava/

Qroquius KadD

Pressan vaalit on uusittava niin kauan, että Väykästä tulee pressa ja Turtapäästä pääministeri.
Siihen asti vaalit ovat väärennetyt ja laittomat.

Piikivi

Mutta ei niitä uusita. Taitaa rehelliset vaalit kuin vaalit olla Suomessa historiaa.

Qroquius KadD

Niinhän ne ovat, kun Väykkä ja Turtapää eivät saa voittaa niitä.

RullatonHuuli

Nyt ei ole oikea aika mennä äänestämään.

+ULFBEHRT+

“NOT MY PRESIDENT!”

Neither of them!

+ULFBEHRT+

Tasavallan ajan Roomassa äänioikeus oli sidottu:

1.    Kansalaisuuteen
2.    Suoritettuun asevelvollisuuteen ja
3.    TIettyyn omaisuuden minimitasoon, joka takasi asianomaisen mielenkiinnon isänmaan asioiden puolustamiseen.

Tässä voisi olla ajatusta edelleen!

temp mail

Hi, great post There is a problem with your website on Internet Explorer. Despite being the most popular browser, many people will not be able to view your excellent work because of this issue.