Usealla paikkakunnalla tapahtuneen paritusrikoskokonaisuuden esitutkinta valmis

Itä-Uudenmaan poliisissa on ollut tutkittavana vuosien 2018 – 2023 välisenä aikana usealla eri paikkakunnalla tapahtunut paritusrikoskokonaisuus.

– Asuntojen vuokraukset ovat olleet osana tutkittavana olevan yhtiön huoneistohotellitoimintaa. Toiminnan pyörittämisestä epäillään kahta eri henkilöä, joiden epäillään syyllistyneen törkeään paritukseen, kertoo rikoskomisario Joni Kokkonen.

Törkeään paritukseen liittyviä seksipalveluita epäillään myydyn Helsingissä, Vantaalla, Espoossa, Kouvolassa, Jyväskylässä, Torniossa, Lahdessa sekä Kemissä yhteensä 32:ssa asunnossa.

– Kyseisiä asuntoja on vuokrattu seksipalveluja tarjoaville henkilöille. Asuntojen vuokra-ajat ovat vaihdelleet yhdestä vuorokaudesta useampaan vuorokauteen. Esitutkinnassa on selvinnyt, että seksipalveluja myyneitä eri henkilöitä on ollut yli 100, Kokkonen jatkaa.

Rikoskokonaisuudessa saadun rikoshyödyn määrän epäillään olevan satoja tuhansia euroja. Poliisi on hakenut rikoshyödyn poisottamisen turvaamiseksi asiassa vakuustakavarikon Itä-Uudenmaan käräjäoikeudelta.

Itä-Uudenmaan poliisi on tehnyt tutkinnan aikana yhteistyötä Helsingin, Viron ja Tsekin poliisien kanssa.

Esitutkinta on nyt valmistunut ja se on siirretty syyttäjälle syyteharkintaan.

– Paritusrikoskokonaisuuden esitutkinnan yhteydessä tuli ilmi samoihin epäiltyihin kohdistuva epäilty nuuskan salakuljetus. Heidän epäillään tuoneen vuosien 2019 – 2022 välisenä aikana nuuskaa Ruotsista Suomeen Haaparannan/Tornion kautta yhteensä yli 190 kiloa, summaa Kokkonen.

Subscribe
Notify of
guest
10 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Alli Kuikamoinen

Paikallisena en ole mitenkään nähnyt pienessä Tornion katukuvassa tätä toimintaa. Yleensä ilotytöt lienee hyvännäköisiä, niin ei tänne ole ilmestynyt kauniita naisia notkumaan muutamissa harvoissa kaupoissa tai kauppakeskuksessa. Täällä lähes kaikki tietää toisensa ulkonäöltä ja ulkopuolinen huomataan. Herää epäilys onko Torniossa vain ollut joku asunto, jonne on tullut/tuotu naisia vain h-hetkeä varten ja naiset ovat sen jälkeen poistuneet monikulttuuriseen Kemiin tai Haaparantaan?

Fatwantarkistaja

Eiku ne mainostavat Sih.. setämiähet tietää. Harva SITÄ kadulla myy.

Qroquius KadD

Olet aivan hyvin saattanut kohdata näitä tyttöjä joka kerta kun kaupassa asioit.
Sinä muistelet kovasti, oletko nähnyt minihameisia, vahvasti meikattuja verkkosukkaisia korkokenkätyttöjä tissit puoliksi paljaina keinuttamassa persettään ja luomassa miehiin vietteleviä katseita huokaillen.

Ne tytöt ovat tulleet sinua vastaan samanlaisissa arkivaatteissa kuin torniolaistytöt naama ja tukka samanlaisina kuin torniolaistytöillä.
Joita et muuten tunne läheskään kaikkia niin, että huomaisit jos joku katoaa katukuvasta tai tulee tilalle.

Alli Kuikamoinen

Nuo pari yo. kommenttia ovat osuvia meikäläisele. Unohin kokonaan netin näissä naisasioissa ja muutenki mulla on vanhanaikanen käsitys ilotytön ulkonäöstä. Joskus ko kävin Helsingissä työmatkala ja sain yöpyä hotellissa, niin pikkupäissään ko poikien kanssa pyörimä keskustassa, niin yheläki kaula oli sumpussa tyttöjä tyrkyttämässä itteään melkosila hinnoila. Soli jo euroaikaa sillon.

Tare

Seksuaallisia paineita jotka he itse maksavat.Itse en kyllä pilusta maksasi kun sitä saa yllin kyllin muutenkin.Onko maksettu sitten erilaista,tiedä häntä.

Qroquius KadD

Onneksi olkoon.
Sinä sitten nussit niiden osuuden, jotka pillua eivät saa.

Tare

Joo nykyään harvemmin mutta kuitenkin.Aikanaan tuli helposti ja mukava muistella joskus 🙂

+ULFBEHRT+

Wanhana on kiikkustuolissa tunnetusti mukavampi katua tehtyjä kuin tekemättömiä…

Alford Kshlerin

Wonderful web site Lots of useful info here Im sending it to a few friends ans additionally sharing in delicious And obviously thanks to your effort

trackback

… [Trackback]

[…] Informations on that Topic: pt-media.org/2024/02/02/usealla-paikkakunnalla-tapahtuneen-paritusrikoskokonaisuuden-esitutkinta-valmis/ […]