Tukholmassa useita pommi-iskuja muutaman viikon hiljaiselon jälkeen

Tukholmassa on tehty muutaman viikon hiljaiselon jälkeen parin päivän sisällä taas monta pommi-iskua, joissa ruutia ei ole säästelty.

Toissa yönä räjäytettiin Sundbybergissä kerrostalon ala-aulassa pommi, joka tuhosi rappukäytävän ja useita asuntoja remonttikuntoon. Ainakin ensimmäisen kerroksen parvekkeen etuseinämätkin lensivät asfalttiin räjähdyksen voimasta ja useita ovia lähti avaruuteen.

Ei henkilövahinkoja, mutta rakennus sai suuria rakenteellisia vaurioita. Kuvat yllä.

 

 

Sigtunan Märstassa pommitettiin myös kerrostalon eteisaulaa. Ovet lähtivät kiertoradalle ja useampia ikkunoita rikkoontui. Julkisivu sai suuria vaurioita. Räjähdys tapahtui Valstan ongelmallisella maahanmuuttaja-alueella. Kuva alla.

Kuvassa voi olla 1 henkilö

 

Tukholman Vällingbyssä eli Vellikylässä räjäytettiin myös pommi. Tapahtuma-aikaan viime yönä pommi viritettiin toimistokiinteistön ulko-ovelle. Räjähdyksen voimasta ovet levähtivät kadulle ja ikkunoita rikkoontui. Kuva alla.

Kuvassa voi olla 2 henkilöä ja tekstissä sanotaan 3,5 R

 

Tapahtumia tutkitaan yleisenä vaaran aiheuttamisena, joka rikosnimikkeenä saattaa kuulostaa miedolta, mutta jossa pommi-iskuista on yleensä tarjoiltu kahta vuotta ehdotonta vankeutta kiinni jäädessään.

Subscribe
Notify of
guest
21 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Nuutti

Suomessa,Ruotsissa ja muissa sivistysmaissa on nykyisin uutinen se, että ketään ei tapettu, raiskattu, ammuskeltu. räjäytelty yms kulttuurin levitystä suoritettu.Ei kelvannut pohjoismaissa turvallinen, oikeudenmukainen, vakaa yhteiskunta. Vaan tilaukseen pistettiin nykyistä menoa. En ole itse tilannut, mutta silti saan ja joudun maksamaankin vielä. Well done päättäjät

Piikivi

Miten surullista oikeastaan. Pitäähän sitä saada kuukauden räjähdyskiintiö täyteen. Mikähän se muuten on. En nimittäin seuraa tätä Ruotsin pommitusta kovin tarkkaan. Olen jotenkin turtunut tähän. Varsinkaan kun ei helpotusta taida olla näköpiirissä. Mikä se on rauhallisin kolkka nykyään?

Qroquius KadD

Rauhallisin kolkka?
Olisiko Challengerin syvänne Mariaanien haudassa suunnilleen 11 000 metrin syvyydessä.
Siellä ei pahemmin melskata.

Piikivi

Tarkoitin Ruotsissa. Vai onko matut levittäytyneet rauhanuskontonsa kanssa joka paikkaan kuin myrkyllinen epidemia

Qroquius KadD

Elleivät vielä niin kohta ovat.

mariD

Muslimit koko Euroopan alueella ovat todellinen epidemia. Mutta kuinka hlvetissä niistä pääsee eroon kun ne kerran tänne on laskettu..?

mariD

Edes Lomosovin harjanne Pohjoisnavalla merenpohjassa ei saa enää olla rauhassa. Ryssät ovat käyneet melskaamassa sielläkin. Pystyttivät sinne jopa jostakin metalliseoksesta, olisikohan titaanista valetun ryssänlipun. Toki tämä liittyy perivenäläiseen imperialistiseen valloituspolitiikkaan, yrittävät todistella kyseisen harjanteen olevan osa Siperiaa, joten kaikki siellä mahdollisesti olevat luonnonvarat kuuluisivat automaattisesti ryssille. Muutama muu maa, kuten USA on hiukan eri mieltä. Mutta nythän Putin hiljattain allekirjoitti lain joka määritteli Alaskan oston laittomaksi. No, siinäpähän yrittävät mennä hakemaan Alaskan takaisin. Voi tulla hieman vaikeuksia, ehkei rautaromuarmeijalla enää pärjätäkään…

Last edited 3 kuukautta sitten by mari
outlaw09man

Putinöff on total pökiö.Alaska takaisin, paikalliset hirvetkin nauraa aasille.

Qroquius KadD

Moskoviitithan myivät Alaskan, koska pelkäsivät Britannian liittävän sen Kanadaan Krimin sodan maksamattomien sotakorvausten perimisenä, eikä Moskovia olisi voinut estää asiaa.
Siksi USAn halu ostaa alue oli oikein tervetullut.

Nyt on menossa Krimin sota kakkonen.
Mahdetaankohan senkin päätyttyä periä sotakorvauksia Moskovialta alueiden muodossa?

Fatwantarkistaja

https://fi.wikipedia.org/wiki/Nunavut Takuulla ei naapuri kuule, kun vaimosi hakkaa sinua ja kiljut apua. Kännipäiten joskus laskin, että 65 neliökilometriä olisi tonttia/asukas. Pariskunnalle se tietäisi 130 yksikköä lääniä rällästää. Vahva veikkaukseni on, ettei yhtään pakolaista tule juuri sinun postiluukustasi syöttämään pommia, tuskin tulee mitään karhumakirjeitä muutenkaan.

Rokadi

Ruotsissakin sanotaan olevan on jo valvottuja ja aidattuja asuinalueita, jotka esim. Pohjois- ja Etelä-Amerikassa, monin paikoin Afrikassa, Aasiassa ja Euroopassa esim. Lontoossa ovat maksukykyisten ihmisten valintoja.
Milloin ensimmäinen gated community-asuinalue, johon pääsee vain vartioidun portin kautta, tulee Suomeenkin? Kuuluvatko ne sitten ammattiliittojen kiinteistöbisnekseen, jota veronmaksajat rahoittavat?

Porkkanalaatikko

Aidatut asuinalueet ovat lähitulevaisuuden haluttu kohde kodin vaihtajille. Tähän kysyntää voi valmistautua jo nyt ja myydä konsultointia rakennuttajille.

Tuskinpa Suomessa on juuri tähän asumisen osa-alueeseen liittyvää erikoisosaamista.

outlaw09man

Kuinka onk mahtollista, pommit ja AK-47 paukuva ruossinmaa, kun huippumatematiiggo a stuppikull-i sanoi d trump, svealand maailman turvallisin maa. Ong stuppi viimevuosina pörrännyt malmö-tensta-rinkeby ? Käykö vkl kaubamaja LÄHI-ITÄkeskus ? 10=100 .

Qroquius KadD

Kaikki on suhteellista, sanoi Einstein.

Jos Peppu Haaviston nenäkarvat sidotaan Santeri Tubin perskarvoihin on molemmilla nenä perseessä, mutta Tubilla on suhteellisesti mukavampi olla.
Mikäli koetta jatketaan sitomalla Pepun nenukarvat Antonius Nexusin perskarvoihin tai toisinpäin, en todellakaan osaa arvioida kummalla olisi suhteellisesti mukavampaa vai olisiko molemmilla suhteettoman mukavaa molemmin päin.

mariD

Ja ketään ei pommi-iskuista poliisi ole pidättänyt, eikä muuten tule pidättämäänkään.

Piikivi

Juu mistä se kertoo? Kaikki on niin sallittua, ettei haittaa, jos räjäytellään työkseen. Tässä syystä ongelmat vaan lisääntyy, kun edellisistäkään tihutöistä ei rangaista.

murre iisakki riepunen

Etnistä profilointia ei sallita myöskään ruottin maalla, joten kaasuräjähdys rikkoo taloja, pähkäilee tummahipiäinen vallesmanni…

Revo

Ikävä nähdä näiden valtioiden alasajoa, joka kohdistuu enemmälti vielä Suomeen, jos ei tehdä radikaaleja muutoksia maahanmuuttoon. Tässä pitää erottaa työperäinen ja näistä islaminuskoisista ei vain tule yhteiskuntakelpoisia koska viha meitä kohtaan on jo äidinmaidossa jota vanhemmat ruokkivat lisää. Olipa ihminen tumma tai muuten eri värinen niin ei ongelmaa kunhan ei ole islaminuskoinen tai woke henkinen.

Tare

Mitähän räjähteitä nuo apinat käyttää ja mistä se tulee noiden paskiaisten käyttöön.Onko armeijan varastoista hävinnyt miten paljon, tavaraa oli mutta porukkaa kotiutettiin ja tavara jäi vartoimatta.

Qroquius KadD

Suuri osa materiaalista on ainakin aiemmin ollut Jugoslavian hajoamissotien peruja.

Frank

Ymmärrämme, kotoutamme ja paistamme pullat mehmetin kanssa vähän tummemmiksi seuraavalla kerralla. Kyllä se siitä pikkuhiljaa.