Pitäisikö äänestää Haavistoa vai Stubbia? Ei pitäisi

Itselle kysymys on helppo. Ei kumpaakaan, sillä en äänestänyt edes ensimmäisellä kierroksella. En tiedä miksi jotkut eivät äänestä, mutta itselle se on helppo valinta.

Viimeksi olen äänestänyt puolivahingossa, jossain joukkohurmoksessa, vuonna 1994 Martti Ahtisaarta toisella kierroksella Elisabeth Rehniä vastaan. Samana vuonna, mutta en muista oliko se samassa yhteydessä, äänestettiin Suomen liittymisestä EY-hyn, joka nykyään tunnetaan EU:na, äänestin EY:hyn liittymisen puolesta. Molemmat äänestykset johtuivat omalta osalta lähinnä siitä, tuolloin 1990-luvulla kaveripiirini sattui silloin olemaan jotenkin “valveutunutta” porukkaa ja mukamas minutkin haluttiin vaikuttamaan kun kerran “demokratiassa” eletään.

Sen jälkeen en ole äänestänyt Suomen eduskunta-, kunnallis- enkä presidentin vaaleissa. Vuonna 2000 ajattelin, että voisin mennä äänestämään presidentin vaaleissa. Asuin silloin vielä Suomessa. Mutta tapahtui sillä tavalla ikävästi, että äänestyspäivää edeltävänä lauantaina otimme miehekkäät kännit. Sunnuntaiaamuna olin sitten niin päissään, että kun silloisen muijan kanssa oli tarkoitus lähteä äänestämään, niin muija sanoi:

– Sinä hyväkäs ja juoppo. Sinun kanssa vielä äänestyspaikalle. Häpeä! Juo lisää viinaa!

No jäi sekin äänestys sitten väliin.

Sitten muutin Ruotsiin ja olisin saanut äänestää Ruotsin kunnallisvaaleissa niinä vuosina, kun asuin Ruotsissa. En äänestänyt koskaan. Kuten en myöskään joskus 2000-luvun alussa siitä, että pitäisikö Ruotsin liittyä euro-valuuttaan. Ulkomaan kansalaisena minulla ei olisi ollutkaan edes oikeutta äänestään Ruotsin parlamentti- eli eduskuntavaaleissa. Vain kansalaiset voivat äänestää Ruotsin eduskuntavaaleissa.

Ruotsin kohdalla äänestämättäjättäminen oli helppo valinta. Vaikka asuin pari vuosikymmentä Ruotsissa, niin en koskaan katsonut olevani ruotsalainen, vaan suomalainen, joka asuu ruotsissa. Katsoin, että ruotsalaiset saavat itse päättää kunnallispolitiikastaan, eikä minulla ole siihen mitään sanomista. Voin mahdollisesti antaa “näkökantoja”, mutta en oikeastaan koskaan halunnut “vaikuttaa” ruotsalaiseen politiikkaan. Varsinkin viime vuosina “vaikutushalut” hävisivät kokonaan. Jos Tukholmassa asuu ihmisiä, jotka äänestävät kunnanvaltuustoon vihreää politiikkaa ja lisää kehitysmaista tulevia maahantunkeutujia, niin mikäpä siinä. Det är inte min sak.

 

Entäpä sitten Suomi, olisinhan saanut vuosien aikana äänestää presidenttiä ja eduskuntavaaliehdokkaita, Suomen kansalainen kuitenkin olen. Mutta en tiedä, kun on tällainen kulkuriksi syntynyt joutomies, persaukinen sippiukko, niin oikeastaan ihan sama, että kuka siellä eduskunnassa istuu ja kuka pönöttää linnan juhlien isäntänä. En jaksa leikkiä leikkejä, että valtionjohto olisi ihmisten asialla. Valtion tehtävä ei olla ihmisten asialla vaan vaikeuttaa ihmisten elämää. Tämä ei koske yksin Suomea, vaan lähes kaikkia maapallon valtioita. Systeemin tarkoitus ei ole ottaa huomioon ihmistä, tai sen ongelmia, tai auttaa sitä, vaan systeemin tarkoitus on se, että systeemi toimii oikein.

Eli näin ollen aivan sama kuka on presidenttinä. Sitä paitsi Haaviston ja Stubbin välillä ainoa ero lienee vain se, että Haaviston seksuaalinen suuntautuminen on miehiin päin.

 

Subscribe
Notify of
guest
85 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Qroquius KadD

Älä äänestä mutta älä sitten valita.
Jättämällä äänestämättä hyväksyt nykytilanteen ja sen pahentamisen.

mariD

Näinhän se vähän on. En itse viitsisi mainostaa jos en äänestäisi. Olen syntynyt maassa jossa presidentti-ja parlamenttivaalit ovat pelkkä vitsi. Länsimaissa voi kuitenkin äänestämällä edes vähän vaikuttaa, vai tyytyisimmekö siihen että vihervasemmisto olisi eduskunnassa vaaleista toiseen? Minä en ainakaan tyytyisi, mutta jokainen taaplaa tyylillään ja suon Paavolle sen ettei äänestä jos ei kiinnosta. Demokratiassa on sekin hyvä puoli ettei ketään pakoteta äänestämään, on nimittäin maita joissa jos ei suorastaan pakoteta, niin uhkaillaan menemään äänestämään. Itse äänestän Stubbia ja vain siksi, että äänestän häntä Haavistoa vastaan. Pienempi paha on parempi kuin isompi paha. Sitä paitsi Stubb suhtautuu Venäjään paljon realistisemmin kuin Culosaaren lahja Suomelle.

Last edited 3 kuukautta sitten by mari
Qroquius KadD

Suomen turvallisuuden kannalta on myös ensiarvoisen tärkeää muistaa, että Tubi kannatti NATO-jäsenyyttä jo silloin, kun se ei ollut lainkaan hovikelpoista;
aikoina, jolloin turvallisuus tuli moskoviittiörkkien perseen nuolemisesta ja oman perseen antamisesta.
Peppu puolestaan on poliittisella urallaan profiloitunut maanpuolustuksen alasajajaksi.

Kumman Suomen kansa haluaa Puolustusvoimien ylipäälliköksi tilanteessa, jossa Putler menettää loputkin vähästä järjestään?

+ULFBEHRT+

Eikös tubi ollut näköradion haastattelussa sitä mielipuolta, ettei “Suomen ja suomalaisten edun ajaminen ole presidentin tehtävä”?

Qroquius KadD

En tiedä, voi olla.
Ei siitä hyvää pressaa tule, mutta edes vähemmän huono kuin Pepusta.

Ilmari

Ei ollut tätä mieltä.

mariD

No mitä mieltä hän sitten oli?

Qroquius KadD

Ilmeisestikin eri mieltä kuin oletettiin.

Koeputkikoe

Juuri niin.
Muutoin saattaa joutua katselemaan TV:stä kun miespari kättelee pokkaansa pitelevien virtaa joulukuun kuudentena.

Pertti Pasanen

Annan sinulle kaksi ämpäriä: toisessa on kusta, toisessa paskaa. Valitse toinen. Jos et, niin älä sitten valita että on nälkä.

Qroquius KadD

Virheellinen analogia.
Virtsa ja uloste ovat ravinnoksi kelpaamattomia ja terveydelle vaarallisia.
Oikea analogia olisi kaksi eri tavoin pilaantunutta ruokaa, toinen selvästi pahemmin kuin toinen.

Last edited 3 kuukautta sitten by Qroquius Kad
outlaw09man

Da ja kauan sitten joku viisas sanoi, kaikki, mikä tulee ryssistä, on paskaa, jopa kusikin on paskaa.

AnywayD

Nyt on vakava paikka, koska on riski, että Haavisto voisi mahdollisesti voittaa ja olla seuraavat kuusi vuotta tuottamassa ongelmia Suomelle. Hän ei ole myöskään osoittanut pätevyyttä ulkoministerinä, vaan paremminkin kyvyttömyyttä.

Eikä suurimmassa osassa maailman maita välttämättä arvostettaisi Haavistoa puolisoineen, ja se olisi imagohaitta Suomelle. Siis sekin vielä.

Suomi Finland

Stubb:a on pakko tässä tilanteessa äänestää. Haavisto on mahdoton valinta, koska se Al Hol jupakka oli aivan kauheaa sontaa ja paljon muuta paskaa ko hahmoon liittyy.

Koska on mahdollista, että Haavisto on tyrkyllä myös 6 vuoden päästä, on tyypille näytettävä keskisormea äänestämällä vastaehdokasta.

Vaikka Stubb on kokoomuslainen ja Kokoomus on kansan kyykyttämisessä ihan ykkösnyrkki, niin silti.

Suomen vasemmisto on täysin rikki. Kun vasemmiston tehtävä olisi ajaa koko kansan etua, se yrittää aivan helvetin laihalla lompsalla ajaa koko maailman asiaa.

Suomeen tarvittaisiin sellaisia sosialisteja, jotka huolehtisivat vain kansallisista asioista ja Suomen edusta.

Koeputkikoe

Olemme kohta valitsemassa suomenruotsalaisen presidentin.

Marin ja hänen touhujenginsä meikkasivat presidenttipuolue SDP:n nurkkaan, mikä lienee keskeinen syy kyseisen paradoksin syntyyn.

Vasemmiston globaali solidaarisuus on periaatteessa hyvä asia, mutta käytännössä se maksaa suoraan ja välillisesti niin paljon että Suomen vähäosaisten ja keskiluokan olot heikkenevät.

Last edited 3 kuukautta sitten by Koeputkikoe
Suomi Finland

“suomenruotsalaisen presidentin” vs “”pepun”

Elämä on täynnä valintoja, mutta paska ja kusi tulevat useimmiten samalla kerralla.

Qroquius KadD

Sellaiset sosialistithan olisivat kansallissosialisteja!
No ei vaan, kyllä SDP:n vuosien 1945-65 ns. asevelisosialistit olivat juuri sellaisia vasemmistolaisia;
tekivät yhteistyötä oikeiston ja keskustan kanssa Suomen kansakunnan ja valtakunnan puolesta kommunismia vastaan.

Sitten Rafael Paasio heitti heidät puolueesta ja kutsui tilalle kommunisteja kuten Tawja Havofkan ja Edistyksen Erkin sekä monta, monta muuta.
Sillä tiellä SDP edelleen on.

Suomi Finland

No sanaleikkejähän nuo puolueiden nimet ovat. Kuten esimerkiksi liberaali demokraattinen puolue Venäjällä. Ainakin johtaja oli kaikkea muuta paitsi liberaali ja demokraatti.

Kehoittaisin kaikkia äänestämään Stubbia, vaikka hillittömän vitutuksen vallassa. Peppu on niin kamala ajatus, että siihen pitäisi olla kunnon marginaali äänten määrässä.

outlaw09man

Ei pyllistävää missään nimessä.

+ULFBEHRT+

Et liene tietoinen siitä, että Isänmaassamme toimi puolue nimeltä Suomen Kansallissosialistien Liitto vuoteen 1944?

Kyseinen puolue ei täällä meillä saanut koskaan oikein tuulta siiven alle ja niinpä se lopetti toimintansa yhdistyen SDP:hen, ”…koska meillä on samat tavoitteet.”

Tästä solisalirakkeja muistutettakoon aina, kun ne yltyvät muita natseiksi haukkumaan!

Jupi

Ei pidä paikkansa. Itse en ole koskaan, ensimmäistäkään kertaa äänestänyt. Syy on yksinkertainen: äänestämällä hyväksyt että valituksi tulleet laativat lakeja joita sitten joudut noudattaa. Enkä ole 15 vuoteen asunut, enkä kymmeneen vuoteen edes käynyt Suomessa, kuulemma ei ole paremmaksi muuttunut

Qroquius KadD

Joten sinun ei siis tarvitse noudattaa lakeja siellä missä olet?

Jupi

Täällä ei äänestäminen muuta mikään, on valassa pesunkestävä dynastia. Mut siitä kun tänne tulin on palkat noussut 5x ja ruoka maksaa edelleen saman verran. Ulkomaalaisena erikoisasiantuntijana jää kulujen jälkeen 2000 kuukaudessa puhtaana käteen. Jääkö sulla? Mersu ja harlikka on tallissa. Mene nyt äänestämään et sinäkin voit ajella mersulla tropiikissa

Jackson Stonewall

Oikein,itse laitoin likoon vaikutusvaltani kahdella äänellä,toki linnaan kuuluisivat molemmat,koska koleran ja ruton välillä oli valittava,laitoin kalkkuni likoon sitä vastaan ettei homppeli kukkoilisi ykköspallilla..

Terhomatti Hämeenkorpi

Kaikki voimat kokoon – Stubbi Linnaan:-)))

outlaw09man

Sörkka vai Riihimäki ?

mariD

Riksussa lusii pahimmat konnat. Sinne Haavisto kuuluisi jo pelkästään terrorismilainsäädännön puitteissa sikäli kuin se olisi ajan tasalla, mutta vielä se valehtelu ja kaikki muu ketkuilu.

Sam Colt

Olisit voinut äänestää ensimmäisessä vaalissa.
Tämän toisen kierroksen jätän väliin, koska molemmat ovat siihen virkaan kelvottomia.

outlaw09man

Niinpä, toinen on homo ja toinen hönö.

Olen Petteri

Stubb tunnetaan urheilijana, joka osallistuu säännöllisesti maratoneihin ja triathloneihin.[73] Hänet valittiin Vuoden positiivisimmaksi suomalaiseksi 2009.[74] Stubb on kertonut poliittisen uransa alkuvaiheessa olevansa biseksuaali.

mustamurkku

Niinhän tuo väitti. Pekka ei väitä mitään, Pekka on umpihomo, no ehkä pedo tai joku muu pervo kuten pedo tai vastaavaa sairasta paskaa. Nyt saa jo mediassakin mainita Pekan peräreikä panoista ja muista homoiluista. Kommunismi jätettiin siististi sivuun. Tämä urheileva bi tekee mitä vaan voittaakseen, mutta mustan vävypoikansa hän onnistui piilottamaan melko hyvin. Se olisi ollut vastaveto Pekan peräsuolisolmuun. Mutta … Ei saatana voi mitään. En kykene antamaan näille suomalaisia vihaaville pervoille ikinä omaa ääntäni. Äänestin ekakerran -76 ja nyt on ekakerta kun jää väliin. – Asetelma oli medioineen kaikkineen niin sairas kun yhdeksästä ehdokkaasta tuli kahdeksan suvakkia ja maansamyyjää vastaan yksi isänmaallinen Suomen puolustaja. 8 vs.1. Hyi helvetti.

japadappaduu

Ihan sama vaikka paneskelisivat puun oksanreikää, mutta kumpikaan ei varmasti aja Suomen ja suomalaisten etua, että en kyllä kummalekaan ääntäni anna.

Nuutti

Puolesta ja vastaan. Nyt pääsee suomalaiset äänestämään ainakin itseään vastaan oikein huolella. Eipä maistu äänestys, mutta jos joku arvostaa sitä että ehdokas pystyy täyttämään miehen reijän niin numeron tiedätte. Kumpinkin ehdokas on tekosillaan ja puheillaan tehnyt selväksi ettei suomalaisten hyvinvointi ole asialistalla ollenkaan.

Johan Pomppas

Itse äänestin EU-jäsenyyden puolesta lähinnä siksi että mikä tahansa integroituminen Länsi-Eurooppaan voi jossain vaiheessa olla ainakin vähäinen suoja Venäjää vastaan. Vanha sananlasku sanoo ettei ole luutonta lihaa eikä päätöntä kalaa, ja se pätee muuhunkin kuin ruokaan. Euroopassakin muhii monenlaista kriisiä, jos Saksa lakkaa maksamasta ja Venäjä onnistuu Ukrainan operaatiossaan niin erityisesti Serbian suunnalla tilanne voi eskaloitua nopeastikin. Omatoimimatkailu avartaa.

Presidentinvaaleissa äänestin Halosta ja Ahtisaarta vastaan riippumatta siitä kuka oli toisena vaihtoehtona, ja nytkin Stubb on mielestäni vähemmän huono vaihtoehto vaikka äänestinkin ensimmäisellä kierroksella Rehniä. Halla-aho olisi kelvannut myös kummalle tahansa toiselle kierrokselle päässeen sijaan.

mariD

Hyvää pohdintaa. Kun tilanne tällä toisella kierroksella on se mikä on, silloin täytyy vain valita se vähemmän huono vaihtoehto. Ja eihän tässä mitään Suomen päämiestä valita sillä presidentin valtaoikeudet on karsittu lähes minimiin, on jätetty vain siivu ulkopolitiikkaa jossa Stubb saattaa olla ihan hyvä. Ainakin hänellä on oikea ote Venäjän suhteen. Kun Haavistolta kysyttiin olisiko hän vastannut Putinin onnittelusoittoon toiselle kierrokselle pääsemisestä, vastasi hän että kyllä kun taas Stubb sanoi, että en olisi vastannut Putinille.

Qroquius KadD

Pressa voi olla edelleen voimakas mielipidevaikuttaja, kuten nähtiin NATO-jäsenyysprosessissa.
Valtavalemedia julisti sen maailman kaikkien aikojen parhaan pääministerin Manna Sariinin loistava nerokkaksi politiikaksi, vaikka kansalaiset saivat seurata kuinka ylipäällikkö Sauli Väinämö tuuppasi höperötytöt syrjään ja alkoi johtaa liittymisprosessia tehokaasti ja määrätietoisesti.

Jos se olisi tytöistä ollut kiinni, olisimme Imperialistisen Roistovaltio Moskovian seuraava kohde.

mariD

Mielipidevaikuttaja kyllä mutta todelliset valtaoikeudet ovat vain siivu ulkopolitiikkaa. Toki ns arvojohtamisella (jota termiä inhoan koska se lienee Halosen lanseerama) voi vaikuttaa suuresti kansalaisten mielipiteisiin, mutta kommenttini pointti oli se ettei presidentillä ole muuta valtaa enää kuin pikkupala ulkopolitiikasta.

mariD

Pressan virassa on myös eräs toinen aspekti joka on syytä huomioida. Presidentillä on nimitysoikeus, hän voi tuoda mukanaan omat suosikkinsa kuten Halonen teki. Suosikkihenkilöitä Presidentti voi sitten nimitellä erilaisiin, esim ideologisiin virkoihin kuten Halonen teki ohittaessaan törkeästi pätevämmät hakijat valitessaan yhdenvertaisuusvaltuutetuksi (kuka jmalauta näitä sanoja keksii!) hysteerikko Eeva Biaudet’n. Myös Suomen Pankin nimitysprosessiin Halonen puuttui koska virkaan oli väkipakolla saatava nainen. Mulla on tässä aamutuimaan Suomen TV auki ja juuri tuli Hesarin mainos jossa mainostettiin Pressanvaaleja. Kysyttiin “tuleeko Suomen etu ensin”, ja ruudun molemmin puolin oli kyllä/ei. Miksi Hesari ylipäätään mainostaa presidentinvaaleja? Kuka ne mainoskulut maksaa? Valtioko?

Last edited 3 kuukautta sitten by mari
Ilmari

Presidentin nimitysvaltaa on huomattavasti karsittu. Biaudet’n nimitti virkaan valtioneuvosto ministeri Astrid Thorsin esityksestä. Thors pelkäsi, että Biaudet asettuu kansanedustajaehdokkaaksi samassa vaalipiirissä. Silloin ei olisi voinut tietää, kumpi valitaan vai valitaanko kumpaakaan

mariD

On presidentillä nimitysvaltaa silti jonkin verran edelleen. No, taisin sitten sekoittaa Sinikka Sokkaan tuon yhdenvertaisuusvaltuutetun pestin. Oli miten oli, en muista asuinko edes Suomessa silloin kun se tapahtui, mutta olen jokseenkin varma että Halonen komppasi hysteerikko Biaudet’n valintaa.

+ULFBEHRT+

“Suomelle olisi siunauksellista liittyä Neuvostoliittoon rauhanomaisin keinoin. Samalla pääsisimme irti kapitalismin ikeestä, koska kapitalismi kuitenkin 20 vuoden aikana kuolee. Suomi voisi olla yhdessä Neuvostoliiton kanssa tiennäyttäjä kohti kommunistista yhteiskuntaa.”

Tarja Halonen Hakaniemen torilla Helsingissä vappupäivänä 01.05.1976.
 

Jupi

SDP 🥰

mariD

愚蠢嘅垃圾郵件白痴!

Qroquius KadD

就這樣.

Liva

Itse kävin eilen äänestämässä täällä Tanskassa, piti ajaa noin 150 km per suunta äänestyspaikalle. Ja vaikka on paha korvatulehdus enkä ole sen takia nukkunut pari yötä, silti menin äänestämään pekkaa vastaan. Vaikka alun perin päätin että jos noi kaksi ovat toisessa kieroksessa, jättäisin äänestämättä, en silti voinut antaa pekan tulla pressaksi.

mariD

Minäkin kävin toissa päivänä, eli lauantaina joka oli täällä Las Palmasissa viimeinen ennakkoäänestyspäivä. Noin 10min kävelymatka kotoa Calle Portugalille, eli Club Finlandiaan tai Suomi-Kerholle (jossa olen muuten kerran käynyt saunassa), ihan siinä vastapäätä minun suosikkipuistoani Parque Pino Apolinariota, paikallisittain Perhospuisto eli Parque de Mariposas (koska siellä on paljon erilaisia kauniita perhosia). Lähdin äänestämään samalla logiikalla kuin sinäkin, eli sinne meni ääni vähemmän huonolle vaihtoehdolle. Mutta kun ehdokkaat on mitä on, täytyy vain äänestää sitä ehdokasta vastaan jonka et ainakaan halua pääsevän presidentiksi.

Last edited 3 kuukautta sitten by mari
HenkkaR

“Varsinkin viime vuosina ”vaikutushalut” hävisivät kokonaan. Jos Tukholmassa asuu ihmisiä, jotka äänestävät kunnanvaltuustoon vihreää politiikkaa ja lisää kehitysmaista tulevia maahantunkeutujia, niin mikäpä siinä.”

Tässä tilanteessa ja tämän vuoksi vaikutushalujen pitäisi nimenomaan kasvaa, silloinhan vaikutukselle tarvetta on jos tilanne menee epämieluisaksi. Silloinhan tarvetta eikä ehkä halujakaan vaikuttamiselle ole jos politiikka olisi hyvää, vapaata vihreydestä. Mutta politiikkahan vihertyy nimenomaan siksi kun Paavo ja kaltaisensa eivät ole riittävissä määrin äänillään kitkemässä alati kasvavia rikkaruohoja, eli vihreiden ääniä.

Qroquius KadD

Tästä juuri on kysymys.

Kun nykymeno ja sen tuleva kehitys ovat kaikkea muuta kuin mitä haluaa, ja hyvin tietää joka viidennen äänestäjän nimenomaisesti HALUAVAN sitä lisää, on menoa vastaan äänestämättä jättäminen typerin teko minkä tehdä voi.

Sillä antaa avoimen valtakirjan tuhoa kylvävälle viherkommunismille.

Last edited 3 kuukautta sitten by Qroquius Kad
HenkkaR

P.S. Halla-aho olisi mielestäni ollut oikea, mutta jäi Paavolaisten passiivisuuden vuoksi pääsemästä edes kärkikaksikkoon, ei olisi montaa prosenttia nukkuvien valittajien äänistä tarvittu, mutta nukkuvat halusivat itsetarkoituksellisesti pilata Halla-ahon mahdollisuuden.

No nyt kun on kaksi huonoa vastakkain, niin kyllä näistä kuitenkin ylivoimaisesti parempi on Stubb, joten häntä äänestettäköön. Seksuaalisuus on sivuseikka joskin pieni miinus sekin Pekalle.

Mutta sitäkin suurempi seikka on se, että vaalitenteissä Stubb sentään myönsi olleensa väärässä aika merkityksellisissä vanhoissa kannanotoissaan. Linjaustensa vakaudesta en tiedä, mutta edes joskus oikeita asioista puhuva ja virheitään myöntävä tuuliviirikin parempi kuin virheensä kiistâvä ja oikeiksi selittävä Pekka.

Marin polttaja

Stupido jäänyt kiinni valehtelusta. Ei tiedä Kenian pääkaupunkia, ei tiedä paljonko on 3 potensiin 5. Käynyt harvardit ja muut homppelikoulut mut ei tiedä mitään. Faija CIA:n agentti kuin poikansakin. Eräässä kyselyssä vastaa 40% kysymyksistä. On tää kova spede.

mariD

Kuitenkin vaihtoehtona parempi kuin Haavisto aka ISIS-Pekka joka lakia rikkoi valehtelemalla mutta eduskunta päästi pälkähästä. On myös valehdellut oman CV:n. Taisi YK laittaa Darfurin rauhanneuvotteluista sivuun kun ei miehestä ollut mihinkään. Kansainvälisissä yhteyksissä esittää tohtoria vaikka tosiasiassa on vain ylioppilas. Olisi takavuosina halunnut romuttaa Suomen armeijan vetoamalla Ruotsin ja muiden Euroopan maiden esimerkkiin. Kuinka kusessa nyt olisimmekaan jos nämä haavistot olisivat tuolloin saaneet tahtonsa läpi. Ei Stubb täydellinen ole, ei sinne päinkään mutta jälleen kerran: tässä valitaan nyt se pienempi paha ja ennen kaikkea äänestetään Haavistoa vastaan jottei hänestä tule presidenttiä.

Qroquius KadD

Pepun potkivat Darfurin neuvotteluista pois epäkelpona niin YK ja EU organisaatioina kuin kuusi valtiota erikseen.
Siitä ei pahemmin epäluottamuslause enää pahene.
Ja silti Pepun annettiin viime pressanvaaleissa YLEnannon TV-tentissä valehdella hymyillen tehnensä rauhan Darfuriin!

mustamurkku

Jukka Gustafsonin (sdp) sanoin (huutamalla) HILJAA!!! Ei näistä saa puhua vielä. Ja paikasta kiinni, saako koskaan? Sananmukaisesti Peppu “puhkuu” paskaa, aina. Kiero, pervo valehtelija. Teki mitä vaan, niin saa jatkaa.
Ps. Peppu oli väsyneen, jopa sairaan näköinen. Onko Jumala kuullut mun rukoukset sittenkin? Onhan näitä syöpiä ja lento-onnettomuuksia. – Joo, se Darfurin rauha oli kyllä liiankin paksua mierdaa. Tyypillistä Haavistoa, mutta olihan niitä muitakin. Stupidokin kävi “jyrisemässä” Georgiassa rauhan 2008. Voi jumalauta näitten juttuja. – Ihme kun Marin ei ole vielä paksuna Tony Blairille. Tai, mistä sitä tietää.

mustamurkku

Stubbista pressa, niin Ruandan prinssistä vävy. Missä vävy luuraa?

outlaw09man

Mutta on oiva laskuopin kanssa, 10=100, mäenlasku on matematiikkaa ja lopuksi laskee vielä housuunsa + neliöjuurekset.

einari

Mielenkiintoista, pressan virka vaatii rautaisia hermoja, kuka haluaa sellaiseen virkaan
jossa kukaan ei kaipaa, vaikka olisi kuusi vuotta kuolleena linnassaan ! Nämä ehdokkaat ei kriteereitä täytä ! Jos piirrän äänestyslippuun mulkunkuvan tai persreiän, niin ehkä tuo mulkku olisi kuitenkin parempi valinta, eihän noita muuten linnaan saa kuin äänestämällä !

Stu-bi or not

Mitä enemmän amerikkalaisia sotilaita saamme tänne maaperälle ja mitä enemän sotamateriaalia saamme tänne varastoituna, sitä parempi”, sanoi Stubb sanatarkasti torstaina 1.2.2024 Ylen vaalitentissä.
Stubbin mielestä myöskään ydinasepelotteelle ei pidä asettaa Suomessa minkäänlaisia rajoitteita.
Stubbin mukaan uutena Nato-maana tarvitsee Naton sotilaita Suomen puolustukseen ja myös puolustuksen suunnitteluun.

Eikö tämä ole sotaa kaipaavien unelmavävy?

Qroquius KadD

Ei.

Sotaa kaipaavien unelmavävy on Peppu, joka haluaisi rampauttaa manpuoustuksen ja asettaa Suomen Imperialistisen Roistovaltio Moskovian sotakohteeksi.
Mitä enemmän meillä on liittolaistemme joukkoja ja materiaalia maassamme, sitä varmemmin saamme olla rauhassa.

Moskoviittiörkkien rakkautta halajavat painukoot sinne.

Frank

Kävin äänestämässä Stubbia. Näen hänessä kuitenkin hitusen potentiaalia hyväksi poliitikoksi. Pekkapoika on kehäraakki ja hänen parhaat vuotensa ovat menneet. Laakukierre joka yltyy.

Tyomas kokoksu

Hurmos Oulussa: Stubbin suosiota verrattiin Neuvostoliiton johtajaan.
On nää finskit kyllä aivosyöpäistä väkeä.

sonone

Erikoista että nyt puhutaan sittn venäjän pussiin kun kaikki uutiset täällä on vain pahaa venäjästä. Ehkä tämä asia oli jo ehdokkailla niin selvää että tässä sitten haetaan sitä uskottavuutta ja puhutaan hippunen totta. Sällittävää. Luuletko siis itse olevas ruotsalainen etkä suomalainen.

Kaarlo

Suomessa on vaalisalaisuus, joten en ilmoita ketä äänestin toisella kierroksella, mutta sen voin ilmoittaa ketä en äänestänyt ja se oli se terroristimaahantuoja, mutta nimeä en nyt saa mieleen.

Sami

Molemmat ovat tuoneet Suomeen ISIS taistelijoita.

Kiinnostaa Tommonen

Kummallakohan on aina päänsärky, Pekalla vai Antoniolla? Ennenkuin äänestän, vaadin tietää minkä sortin homo Pekka on. Onko se kontallaan anoja vai takaa lykkivä ankara alistaja?

Qroquius KadD

Koska Peppu on iältään vanhempi ja korkeammassa yhteiskunnallisessa asemassa, on hän lienee “top” eli miehenä esiintyvä osapuoli.

mariD

Ehkä Haavisto tai kenties puolisonsa aikanaan avautuu muistelmissaan kuinka tulisia rakastajia latinot ovat.

+ULFBEHRT+

Minulle on jostakin tullut sellainen mielikuva, että ne vetäisivät aamuin illoin pitkäätikkua siitä, kumpi saa ensiksi ja kumpi toiseksi…

mariD

Pekan piipahtaessa vessassa on Antonio sillä välin vaihtanut molemmat tikut lyhyeksi…

Qroquius KadD

En osaa sanoa.
Sellainen homo, jolle on yksi lysti esiintyykö mies- vai naispuolisena on “versatile”.
Henkilökohtaisesti en oikein usko tämän pariskunnan molempien olevan sellaisia edellä mainitsemistani syistä.

+ULFBEHRT+

“NOT MY PRESIDENT!”

Neither of them!

Room.1:18-32

Älkää äänestäkö kumpaakaa ehdokasta
Petri Paavola
4.2.2024 Noin 4min video
https://rumble.com/v4ba02l-vetoomus-kristityille-koskien-presidentinvaalien-2024-toisen-kierroksen-nes.html

Krilleneger

Esitän vetomuksen että te kristityt pitäisitte houruilunne pois näiltä maahanmuuttokriittisiltä sivustoilta. Teillähän on omat sivustot joissa voitte vängätä mitä lystäätte. Aamen.

einari

Aatteleppa ite, miten lutunen kohtaus linnan kättelyjonossa, kun Arabi-Ahab suutelee
Alholi-Pekan puolison kättä ! Väärä uskoisetkin voi kätellä linnan uutta emäntää !

mariD

Aijai…Dios mio!. Melkein purskahti työmatkalla haettu laatuluokan smoothie työnantajan näppikselle! Sieluni silmillä pystyn näkemään kommenttisi kuvaileman tilanteen…realmente no puedo evitarlo, pero me hace gracia la imagen de un árabe besando la mano del marido de Pekka durante un apretón de manos haha!

outlaw09man

Jep, tässä fru haavisto, siis tämä partaisempi ja minä olla el presidento aus finnland. PAINAJAINEN !

einari

Gracias Mari kun olet jälleen kommenttikentässä, tuon verran on kieli tarttunut, vaikka olen vuosia välimeren maissa vaihtelevasti asustellutkin! Käyn äänestämässä, aion säilyttää vaalisalaisuuden, en kerro ketä äänestän, Alholi-Pekkaa en äänestä !

Suomi Finland

Niin, ellei puolisoa lasketa aina naiseksi Ahabin protokollassa.

Prozac

Näyttää siltä että stubbi vie tuon. Minun ei onneksi tarvitse siksi äänestää. Jos olisi tiukempi kisa tulossa, joutuisin pitkin hampain mennä äänestämään.

Qroquius KadD

Parempi olisi silti äänestää, ettei tulisi yllätystä kun Pepun vastustajat ovat ajatelleet Tubin kuitenkin voittavan.
Pepun kannattajat nimittäin äänestävät joka ainoa.

outlaw09man

Kuinka monta % äänistä sieppasi silakkaverkkosukka judda ? Saattoi marinoidun 50k pennit pläjähtää ojaan, kun kohde putosi kyydistä jo ennen aikojaan. Tai vasenta kaistaa turgguse ajava somaLI ? Saiko hää pintarahoja tehtaankatu sirppiliiteri vai konela lada rallyeteam ? Molemmat hiihtää vasen kaista.

täh???

Kaikki tämmöiset “äänestämättä jättämiset” ja “nukkumiset” äänestyspäivänä sataa suoraa Haaviston laariin!
Nyt äkkiä sitä kasia piirtämään äänestylappuun, niin homma on sillä ohi kuudeksi vuodeksi!

Qroquius KadD

Vaj sagh lutlIj tlhaQ DatuQo”a’?

Jupi

Jos EUn puolesta äänesti, ehkä parempi että jäät kotiin ottaa kaljaa.

Jupi

Viikon albumi

IMG_20240207_045527_797
Jupi

Tuntemani ihminen antoi tällaisen äänen

ezgif-5-46e246db7b