Kuopion kulttuuri rikastui – useita ulkomaalaisten tekemiä suomalaisten nuorten ryöstöjä

Kuopion poliisi sai tammikuun loppupuolella tutkintaansa kaksi katuryöstöä. Tutkinnan aikana ilmeni, että ryöstöjä oli useita ja kopla koostui noin kymmenestä ulkomaalaisesta nuoresta ja nuoresta aikuisesta.

Poliisin lähtökohtana oli Kuopiossa 22.1. ja 28.1. tehdyt epäillyt törkeät ryöstöt ja tapon yritys. Ensimmäisessä ryöstössä uhria oli viilletty puukolla, josta tapon yritys. Toisessa ryöstössä uhria osoitettiin oikealta aseelta näyttävällä kuula-aseella.

Ensimmäisestä ryöstöstä epäillään miestä, joka otettiin kiinni muutaman päivän päästä. Toisessa ryöstössä epäiltyjen joukko onkin sitten suurempi. Poliisin mukaan ainakin kahdeksaa henkilöä epäillään osallisuudesta useisiin ryöstöihin. Kolme heistä on vangittu.

28.1. ryöstön tutkinnan yhteydessä selvisi, että ulkomaalaisista miehistä koostuva lauma oli tehtaillut useita muitakin vastaavia ryöstöjä, joissa uhreina oli suomalaisia nuoria. Roadmanin olivat ryöstöjen yhteydessä myös kuvanneet ryöstötapahtumia ja levittäneet kuvia uussuomalaisten sosiaalisten median ryhmiin, joissa suomalaista uhria ja suomalaisia solvattiin.

Poliisi epäilee, että jengi on tehtaillut ryöstöjä muuallakin Itä-Suomen alueella kuin Kuopiossa. Poliisin mukaan joukkion toiminnassa oli selviä piirteitä ns. jengitoiminnasta.

Joissakin ryöstöissä käytettiin klassista metodia. Suomalainen nuori saatiin tekaistuilla rasismisyytöksillä esimerkiksi tiettyyn paikkaan ikään kuin sopimaan asiaa, jossa vastassa oli suuri joukko ulkomaalaisia. He kävivät joukolla yhden päälle ja tältä vietiin arvokas omaisuus. Roadmanit käyttivät myös sitä keinoa, että alaikäiselle tarjottiin sähkötupakkaa ostettavaksi, mutta ostotilanne muuttui ryöstöksi.

Subscribe
Notify of
guest
53 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
alia on loukattu.

Ne jotka tämän ovat suomeen tuoneet, pitäisi laittaa syytteeseen. Ja katkaista rahoitus. Mutta mitä minä horisen? Tämähän on, mitä 80 % haluaa. Ja varsinkin ne kukkahattutädit, jotka siellä betonoiduissa viroissaan, ovat jakamassa muunmuassa rahaa. Luultavasti aivopesevät lapsia päiväkodeista lähtien, että tällainen on nyt oikeutettua ja tämä on sinun sekä vanhempien syy. Jos teet rikosilmoituksen, niin simsalabim. Lastensuojelulla uhkaillaan.

Dickie

ei tollasii saatanan neekereitä voi edes eläimiksi kutsua, se olisi loukkaus eläimiä kohtaan

Washbrush

Heitä voi kutsua Haaviston kannattajiksi.

kakkumatu pallomeressä

Oulussa kehitysmaalaisia muslimisotilaita kuskattiin päiväkoteihin, koska henkilökunta halusi niin. Samoin päiväkodeissa “juhlitaan” myös prideä, koska henkilökunta haluaa niin. Eivät taaperot tällaista ole halunneet.

vieläkin puistattaa.

Eivät halunneet, eivätkä tuollaista ansaitse. Olihan se melkoista menoa, kun tuntemattomia muslimeja laitettiin päiväkoti lapsien sekaan. Ottivat selfietä ja postasivat kuviaan lähi-itään pienet lapset sylissään, että paratiisi on täällä. Puhumattakaan niistä nuorten tyttöjen urheilu tapahtumista. Tiukoissa trikoissaan poseerasivat hyvää hyvyyttään. Kuvat levitettiin lähi-itään. Annettiin ns ymmärtää, että sallittua lihaa.

Fatwantarkistaja

Kyllä muuten halusivat ja edelleen kiimaisina kiljuvat muslimiukkojen perään. Ei-pedofiili olisi kehottanut aikuisten äijien suksia hiiteen ja soittanut poliisit. Toisaalta tällöin paikalle ryntää ekana aseistettu Nikula. Oulussa vihataan lapsia sitten tosissaan.

+ULFBEHRT+

Ovathan villit vieraamme ihmetelleet ainakin Ruotsissa ja Suomessa, että miten täällä huoratkin ovat ilmaisia!

Nuoret naiset eivät edes tiedä, että islamissa ei ole tyttöystäviä!
islamissa on vain vaimo, joka pidetään säkitettynä ja alistettuna kotona, tai sitten on vain yleisiä huoria, joita voidaan vaikkapa lainailla kavereille ja joista ei ikinä vaimoa huolita!

Tyhmät ja tietämättömät suomalaistytöt kuvittelevat, että kun muhiksella on niin iiihanat mustat simmut, niin muslimit ovat niikuin ihmiset, niiden kanssa voi seukata, niitä voi testata useampia ja lopulta ehkä pariutua yhden iiihanimman kanssa… Todellisuudessa, jos yrität erota, niin olet hengenvaarassa!

mariD

Islamissa ei tosiaankaan ole tyttöystäviä vaan vanhemmat valitsevat jonkun serkun tai pikkuserkun joka sitten usein tavataan vasta hääpäivänä, joskus jo aiemminkin mutta silloinkin vain perheen seurassa. Tästä johtuukin seikka joka aikanaan hämmästytti minua kovasti, nimittäin arabimaissa miesten väliset homosuhteet ovat hyvin yleisiä koska arabimiehillä ei ole muuta mahdollisuutta tunkea sitä vehjettään kuin toisen miehen…no, tiedätte minne. Luin joskus tästä jonkun artikkelin joka koski Saudi-Arabiaa jossa näitä suhteita on paljon. Kaapuniekat tapaavat toisiaan erittäin suurta varovaisuutta noudattaen sillä kiinnijäämisestä seuraa joko kaulan katkaisu tai raippaa ja pitkä vankilatuomio. Tämä siitä seuraa kun kaikki seksuaalisuus on tukahdutettu avioliittoon asti.

Last edited 4 kuukautta sitten by mari
Dan Wesson

Melkoista menoa oli lähinnä anteeksiantamatonta paskaa. Mitä tarkoitusta palvelee se, että runkkareita joiden taustaa ei tiedä kukaan (paitsi Päivi Nerg), päästetään pienten lasten keskelle. Kuka stanan ripuliaivo antoi luvan? Raiskatun lapsen vanhempana kostonhimo olisi varmaan vaikea pidäteltävä, ja Oulussa taisi silloin joku kusiainen saadakin pataansa. Lisäksi se absurdi myötähäpeää aiheuttanut tiktok video kruunasi koko hulluuden. Vmp.

Tepa

Sairasta ja kuvottavaa toimintaa 😡🤮

Tuija.ruotsalainen

WEF AGENDAA

Koeputkikoe

Maailman talousfoorumi – Wikipedia
“suuryritysten rahoittama säätiö, jonka tarkoituksena on edistää globalisaatiota, vapaakauppaa sekä…”

Nuo globalisaatio ja vapaakauppa ovat kyseisen kepposmigraation lisäksi edistäneet ylikulutusta, haitallisia riippuvuuksia sekä siten myös suurten “ruutitynnyreiden” syntyä.
Tulilanka palaa jo Ukrainassa ja punaisen meren perseessä, kenties kohta idässäkin missä aurinko nousee.

Last edited 4 kuukautta sitten by Koeputkikoe
Piikivi

En minä ainakaan halua, ja olen nainen!!! En ole koskaan halunnut enkä tule haluamaan!!! Kaikki nuo ulkomaan rikolliset ulos maasta vaan ja ei enää yhtään sisälle!

Qroquius KadD

Et olekaan kukkahattutäti etkä suvakkipullero.

Nuutti

Kukkahattutädit haaveilevat varmaan olevansa lähitulevaisuudessa kukkaburkhatätejä. Sehän on tässä maassa normimenoa, että kun tarjoillaan jotain kansalle haitallista, suorastaan tuhoisaa asiaa. Niin silmät säihkyen suomalainen toteaa, otan kiitos

Porkkanalaatikko

Ne jotka tämän ovat suomeen tuoneet, pitäisi laittaa syytteeseen. “

Tuli mieleen käsite “rikos ihmisyyttä vastaan”. Suvakit ovat syyllistyneet rikoksiin suomalaisuutta vastaan. He edistävät prosessia, jonka tavoitteena on suomalaisuuden olemassaolon lakkaaminen.

Kyse on hidastetusta kansamurhasta, jota sen kohteet eivät välttämättä edes huomaa. Sammakko keitetään nostamalla lämpö hitaasti.

Rikos ihmisyyttä vastaanhttps://fi.wikipedia.org/wiki/Rikos_ihmisyytt%C3%A4_vastaan

Kansanmurha
https://fi.wikipedia.org/wiki/Kansanmurha

Terhomatti Hämeenkorpi

Kylläpä onkin rikasta ja värikästä (!) tuo Kuopon nykyinen kulttuuri !

nimellinen

Oli juurikin kuopio se kaupunki missä lapsena ensimmäisen kerran näin neekerin. Vuosiluku oli jotain 80-luvun alkua. Näin jälkeenpäin ajatellen se oli vielä melko harvinaista nähdä siihen aikaan neekeri “livenä”.

Jorma Melkonen

Se oli sitä kultaista aikaa kun Kuopion alakoulussa opettaja kysyi että missä on Afrikka? Pikku-Kalle viittasi ja sanoi että se on noin kymmenen kilometrin etäisyydellä. Opettaja ihmetteli että ei se taida ihan noin olla, ja mistäs Pikku-Kalle on tuon tiedon saanut? Pikku-Kalle kertoi että isän työpaikalla, Savon Sellussa, on töissä neekeri, ja se tulee polkupyörällä töihin.

outlaw09man

Ja mjusiikkiosasto, mäntsälästä mäjähti kake singers-me halutaan olla neekereitä ja mikko alatalo-kylläpäs sitä ollaan niin neekeriä, mutta IRWIN kertoo asiaa, you tuupi.

+ULFBEHRT+

Me halutaan olla neekereitä. Rentoa menoa, sano!

https://www.youtube.com/watch?v=w0xTat4PqSM

Toivottavasti nämäkin löytävät pian tiensä tänne ja pelastavat meidät siltä kiljuvalta, hirnuvalta ja röhkivältä työvoimapulalta!

Ari

Ruusut kuihtui,
vaalit jo saapui.
Onnen haaveet
kestäneet ei.
Jussi kun tippui,
noutaja saapui.
Viimein kunnolla
nauraa mä saa.
( Vaaliunelmia, Riikka ja persupellet-orkesteri)

Parhain terveisin, Moktar. 😉

Qroquius KadD

Opiksi ota jutusta tästä
Ählyä vältä lähestymästä.

jorma

Aina vain pitää kauemmas whiteflightin suuntautua, jos haluaa olla turvassa matuilta. Kohta pitää olla Inarissa asti. Paleltuuhan sinne, mutta minkäs teet.

AA vaan.

Älä Innostu vielä. Kyllä jonain päivänä tulee se hysteria, että koko joulupukinmaa jne on rasismia. Ja sinne tyrkkää muslimit kairaan lampaiden kanssa. Kuten taksit.

AA vaan.

Sitäpaitsi, eikös sillä Allahin profeetallakin ollut pitkä parta. Ja tykkäsi lapsista?

Nuutti

Ka ompaantuo jo Kuopijossai lupsakkata kulttuurie. Olj jo aekahi suoha oekeeta immeisiä paekalle. Niin se onni ossuu kohalle ku iänestellee niitä vähemmän huonoja piättäjiä.

AA vaan.

Kuinkahan monta salaista moskeijaa on kuopiossa? Ja kukahan imaami? Sekä rahoittaja?

Unduva

Eikö näiden toivomaa sharialakia voisi ottaa käyttöön musulmaanien osalta? Lähes kaikissa muslimienemmisten maissa on mm kuolemantuomio ja esim ranskan maahanmuuttajista n.80% kannattaa sitä.

Qroquius KadD

Ei sharia koske oikeauskoisten vääräuskoisille tekemiä asioita.
Eivät ne ole rikoksia, vaan Pyhää Sotaa islamin levittämiseksi.

+ULFBEHRT+

Juuri näin!

Eikös tuossa uutisoidussa tapauksessa ole muka toimittu täsmälleen koraanin käskyn mukaisesti?

“Vuodattakaa pakanain verta missä tahansa heitä tapaattekin. Ahdistakaa ja piirittäkää heitä ja väijykää heitä kaikkialla, mutta jos he kääntyvät (oikeaan Jumalan uskoon), rukoilevat ja antavat almut, niin päästäkää heidät menemään.”

Prozac

Muistanko oikein, että haavisto sai paljon ääniä kuopiosta? Tuli vain jostain mieleen.

Gopio

Se on puten vika, tämäkin.

Tapperlund

Päivi Nergeeri Valtran hakemyllyyn.

outlaw09man

Tarkoitat varmaan Päevi Knerkki, joka valehteli suu vaahdossa Valkoihoisille, tuntevansa kaikkien kamelinkuljettajien taustat. Niin, hän on lukenut itsensä erikoisalalle, UTAREtutkija . Mutta missä Päevi nykyään ? Loikkasi luudan selkään ja nosti kytkinpedal ?

Frank

Nyt on jo viitteitä siitä, että Ruotsin tiellä ollaan. Identtisiä virheitä tehdään Ruotsin kanssa. Väkivaltaisia ulkomaalaisjengejä on nykyään useita, ja pahimpana häärii Espoon Leppävaaran alueen L-city, jossa sunnalaisen tradition omaava ääriryhmittymä tekee erilaisia pahoja asioita. Nyt kun itä-helsinkiläisen kurdilaisvetoisen (shiia suuntaus) porukan Milan Jaff on ollut vankilassa, on vaara, että L-city saa selvän ykkössijan. Helsingin Vuosaaren alueella oleileva dödspatrullen on myöskin sunnalaista traditiota ja on tyyliltään erittäin kovakourainen. Dödspatrullen on myöskin rantautunut Ruotsista ja toimii huumeiden myynnin parissa. Jengi-ilmiöön tulisi puuttua rajulla kädellä. Uskon, että Milan Jaff’ssa on kuitenkin sisäistä hyvyyttä. Kenties hänestä tulee kansallismielinen.

Huru-ukko

Älä luule luuta lihaksi pässinpäätä paistikkaaksi. Se jaffahan on kansallismielinen, vaan ei Suomen kansan.

Frank

Kurdeissa on jonkin verran kohtalaisen asiallista porukkaa. Erittäin hienosti laittoivat kampoihin isis-järjestölle. Vastustavat äärimmäisyyksiä. He edelleenkin vartioivat al-holin leiriä. Naisten asema on kurdien parissa hyvä joten ovat varsin erilaisia kuin “näissä” piireissä yleensä. Tämä Jaffa kun saataisiin Suomen kansallismielisten puolelle niin olisi hyvä voimahahmo. Haluaisin uskoa että hän on erilainen kuin monet muut matut. Se metrovideo maitotölkin kanssa Jaffalta on hauska.

Kipa

Tää jaffa tykkää myös alaikäisistä tytöistä, josta myöskin on tuomittuna. Munusta näytötö riittää pikaiseen karkoitukseen.

AnywayD

Nyt sitten vaan nautitaan luvatusta paratiisista.

Kikka Kakkonen

Tottakai, islamin kasvatit tekevät juuri niin kuin koraani määrää eli alistamaan, kusettamaan, huijaamaan ja ryöstämään vääräuskoisilta. Kasvatuksen perustuessa sairaan ja vihamielisen uskonnon ohjeisiin maassa, missä heitä palvotaan viranomaisten toimesta on selvä seuraus tässä miten käy. Rangaistuksista puhumattamaan mitkä ovat olemattomia.
Roadmanit ottavat lisäksi oppia Svedustanista.

mariD

Vai on rasismikorttia käytetty rikoksista hyväksi. Ketkähän sen on näille opettaneet? Media, poliitikot, kaikki hlvetin suvakit rasmukset sun muut varikset. Mistä tulee termi Roadman? Minulta mennyt ohi koko sana. Latinoespanjaksi yksi useista termeistä olisi ‘gamberro’, espanjalaiset sanoo joskus ‘matón callejeros’ tai ‘chicos de la calle’. Chicano slangissa kuulee usein sanan ‘vato’, joka tarkoittaa yksinkertaisesti vain jätkää jolla saattaa olla yhteyksiä katurikollisuuteen mutta ei välttämättä osallistu siihen, “mira a ese vato, es mi novio” = kato tota jätkää, se on mun poikakaveri”. “Ves a ese gamberro? Quiere ser mi novio, pero le dije que se mantuviera alejado de mí” = näetkö tuon katuroiston? Se haluaa olla mun poikaystävä mutta käskin sen pysyä loitolla minusta. Jos mulle tulisi

mariD

… joltain arabijätkältä viesti, että “tulehan tuonne kulmaan sopimaan asioista, olet kuulemma käyttänyt rasistista kieltä”. Minä käskisin tekemään rikosilmoituksen. Kertoisin, että rasismi on ihan rikoslaissa kielletty joten painu tekemään se rikosilmoitus ja hommaa myös todisteet, muuten poliisi ei sitä ala tutkimaan. Helppo tietysti sanoa näin koska nuoriso joutuu kohtaamaan näitä röyhkeitä arabisontiaisia väkisinkin esim koulumatkalla jne. Mutta tuo rasismikortin käyttö, sen nämä raukkamaiset arabielukat, joista on väkivaltaan vain jos heitä on isompi porukka, ovat oppineet valtamedialta sekä tietyiltä vihervasemmistopoliitikoilta ja muilta suvakkityperyksiltä. Siksi pidänkin edellä mainittuja osasyyllisinä näihin rikoksiin mitä tulee rasismikorttiin.

Qroquius KadD

Roadman -tyyli on nuorten alakulttuuri, joka on alun perin lähtöisin Iso-Britanniasta. Roadman -tyyliin kuuluvat tietynlaiset vaatteet, musiikki ja tietynlainen ajatusmaailma ns. ”kadulla elämisestä” yhteiskunnan ulkopuolella:

https://www.theseus.fi/bitstream/handle/10024/744441/ON_Pehkonen%20%26%20Pentinpuro.pdf?sequence=2&isAllowed=y

Roadman -kulttuuri sanana tarkoittaa Roadman -ilmiöön liittyvää kalliin elämäntyyliin tavoittelua rikollisin keinoin.

mariD

I see. Kuulostaa kyllä epäilyttävästi Pohjois-Amerikan mustien ghettojen meiningiltä jossa ihaillaan kalliita vaatteita, tonnin painoisia kultakaulaketjuja, rahaa, rahaa, rahaa, bemareita ja muita kalliita autoja yms, ja tietenkin menestyksekkäästä räppiurasta ja naisista. Sitten kun joku niistä lottovoiton todennäköisyydellä menestyy räpillä, kateellinen ghettonekeri, entinen naapuri, tulee ja ampuu hengiltä. Näitä tapauksia on pilvin pimein. Muuten, kun musta räppääjä menestyy, se alkaa välittömästi kuluttamaan tolkuttomasti rahaa ja on konkurssissa korkeintaan kahden vuoden päästä. Se ostelee useita autoja, kartanon uima-altaineen ym turhaa sälää. Yhtäkkiä vanhat tututkin ovat parhaita kavereita. Pian ollaankin konkurssissa tai saatu 9mm pikahoito siltä “parhaalta kaverilta”.

Qroquius KadD

Tuossa YLEnannon kolumnissa

https://yle.fi/a/74-20020858

katsotaan, että Roadman-kulttuuri “on saanut alkunsa Britanniasta, ja sen maailmankuva piirtyy melko tyhjentävästi esiin Netflixin Top Boy -sarjassa. Siinä Lontoon lähiössä elävät värilliset nuoret alkavat pyörittää huumebisnestä ja menestyä väkivaltaiseksi muuttuvassa elämässään.”

Vaikka asiaa ei saakaan sanoa suoraan, onhan tuosta aika helppo päätellä mistä ja miten se Roadman-kulttuuri sinne Saarivaltakunnan mutiaispentujen keskuuteen oikein kulkeutui.

mariD

Joo, taitaa olla niin, että vahvoja vaikutteita on otettu Atlantin takaa. Muuten, kun painoin sulle tykkäyksen, syttyi täysin samaan aikaan punainen miinuspeukalo. Onkohan WordPressin sivustopäivitykset ihan kunnossa vai sattuiko joku painamaan sulle miinuksen täysin samaan aikaan kuin minä painoin yläpeukun. Me kaksi taidetaankin nykyisin kerätä suurin osa näistä punaisista peukaloista. Eräänlainen kunnia sekin.

Qroquius KadD

Se alapeukku on automaattinen reaktio jollekulle, joka on vedetty kölin alta niin monta kertaa ettei se pysty enää muuhun.
Siinä se yrittää sitten olla ahkera.

Tare

Siitä huolimatta lähes kaikki puolueet huutavat EK:n kanssa kuorossa että Suomi tarvitsee maahanmuuttoa ja paljon. Tähän maturikollisten paskaan ei kuitenkaan kukaan halua oikein vastata jos kysytään. Tulee liirum laarumia kototuttamisesta ja muuta paskaa. Paras herätys kait olisi jos joku silmää tekevä eliitin päättäjä tai vaikuttaja, politikko tai joku sen lähisukulainen joutuisi tällaisen raa’an matu väkivallan uhriksi.

mariD

No katoppa kun ne tulevaisuudessa pyyhkivät meidän pyllyt kun me makaamme jossakin kuppaisessa vanhusten hoitolaitoksessa. Näin ainakin virallisen liturgian mukaan. Tosiasiassa muslimit eivät ole tulleet Suomeen meidän takapuolia pyyhkimään, joitakin poikkeuksia on mutta isossa kuvassa on turha kuvitella kemumatujen ratkaisevan mitään ongelmaa, liittyi se sitten suomalaisten väestönkasvuun (he pariutuvat vain keskenään eivätkä lisää kantasuomalaisten määrää) tai työpaikkoihin joista tulisi verotuloja. Jos ne ylipäätään työllistyy, on se julkinen sektori jonka palkat maksetaan nettoveronmaksajien tuloista. En pysty käsittämään miksei meidän poliitikot ja EK pysty tai halua näkemään mitä haittaa maahanmuutto Ruotsille on tehnyt. Lukeeko ne vain hesaria joka antaa Ruotsista silotellun kuvan?

Qroquius KadD

Poliittinen eliitti hamuaa meheviä palkkiovirkoja Eeuusta tai Yykoosta kiitokseksi maansa tuhoamisesta.
Taloudellinen eliitti tienaa tällä riihikuivaa rahaa erilaisten kansalaisten selkänahoista revittyjen tukitoimien muodossa.
Missään nimessä kumpikaan ei ole tietämätön, vaan paha.

Last edited 4 kuukautta sitten by Qroquius Kad
Qroquius KadD

Se on jo tapahtunut.
Pipilä lupasi kotinsa maahantunkeutujille ja hänen sukulaistyttönsä raiskattiin sen jälkeen Kempeleessä?
Mitä siitä seurasi?
Suunnilleen samaa kuin tässä aiemmassa tapauksessa:

https://suomaliansanomat.blogspot.com/2014/10/mokuttaja-puolustelee.html

El zippo nada.
Sen verran Suomen eliitti läheisistään välittää.

Ei paskan vertaa.

Tare

Ennen laulettiin joskus juicen aikaan, on kulttuuri saapunut Ähtäriin. Kuopioon saapui vähän “erilaista” kulttuuria.