Poliisi on ottanut useita henkilöitä kiinni Tampereen Holvastin tapahtumiin liittyen

Poliisi sai varhain sunnuntaina 4.2. yöllä vähän ennen kello yhtä hälytystehtävän Holvastin alueelle yksityisasuntoon Tampereelle henkeen ja terveyteen liittyvästä epäillystä rikoksesta. Poliisi otti yöllä henkilöitä kiinni tapahtumiin liittyen.

Poliisi jatkaa edelleen asian selvittämistä ja on ottanut lisää henkilöitä kiinni. Tämänhetkisen tiedon perusteella tapahtumia tutkitaan tapon yrityksenä.

Tutkinnallisista syistä poliisi ei voi kommentoida tapahtumien kulkua tässä vaiheessa tarkemmin esitutkintaa vaarantamatta.

Subscribe
Notify of
guest
25 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Frank

Näitä juttuja on tänä päivänä aivan valtavasti. Miksiköhän nämä ovat lisääntyneet vuoden 2015 jälkeen? Vai Mikähän Teroon ja Jukkaan nyt yh’täkkiä mennyt?

h44

Holvastissa eripuraa oli seurueiden välillä.

mariD

Sitten pitäisi kai kysyä, että mikähän Viljoon ja Kyöstiin nyt yhtäkkiä on mennyt?

Qroquius Kad

Minfon näkemys on, että Rainer siellä ampui Rositaa pötsiin:

https://www.murha.info/rikosfoorumi/viewtopic.php?p=1576882#p1576882

Arvio perustuu uhrin vähäisiin vammoihin, jotka kielivät kansallispukuisille ominaisista heikkotehoisista louskuista.

mariD

No miten se Rainer sitä Rositaa nyt tuolla tavalla! Väljät louskut ja surkea sihti taisi nyt Rositan pelastaa. Itsekin näitä kulmahousuja aikanaan paikkaillut ja en voi oikein muuta kuin vahvistaa huonon sihdin. Muuten mulle ihan sama mutta näillä kun sattuu se tumma veri kiehahtamaan niin se kiehahtaa siinä paikassa, ja se voi olla vaikka ostarin piha kuten eräässä tapauksessa. Silloin voi sivulliset saada huonolla tuurilla harhaluodista.

Sherlokki suvakko

En tiedä onko aiheellista. Amis aikoina tuli asuttuu vuokralaisena luokktoverin kanssa pikkumökissä johon kuului tupa ja kammari, pihan perällä paskahuussi jne. Siin mökissä tahtoi välillä oleilla näitä mustalais seurueita usein, jotenki olivat tuttuja vuokraemännälle. Kerran M-seurueessa tuppas tulemaan riitaa, siellä eräs Etanaksi (tunteneeko Paavo, oleilivat välillä ruotsissa) kutsuttu alkoi haastaa riitaa yhelle akalle, veti puukon esiin ja uhkaili pistellä ”Rositaa” muitten tietysti vaatiessa lopettamaan (taisivatpa vedota meidän koltiaaisten läsnäoloonkin). No Etana pisti puukon tuppeen ja läiskäytti Rositaa naamaan sillä. Etana olis sittemmin tapettu Ruotsissa huhun mukaan.

Sherlokki suvakko

Kerran kampes sinne valk äijä jonka vaimona oli puolimustalainen. Äijä kertoili siinä vuokraemännälle juttuja, että kuinka häntä pelottaa mennä kotiin kun mikä milloinkin pyssynpiippu on vastassa. Äijä jäi sinne emännän kanssa ja kuinka ollakkaan yön pimeydessä kuului sängyn narinaa ja ähellystä aivan kuin Jurkan 7-veljeksessä. Josain vaiheessa kuului ikkunan helinää eteisestä, äijä ryntäsi siihen kammarin puolelle ja mustalaisakka perästä. Akka veteli kalapuukolla pitkin paidatonta vartaloa kauheen metelin kera. Vedin siin vaihees peittoo korville etten näkisi tulosta. Akka läksi ja ihmeeksemme totesimme, että äijä sai vaan pari vaivaista naarmua kylkeensä.

Qroquius KadD

Oi niitä aikoja, jolloin mustalaiset heiluttelivat vain puukkoja.
Nykyään niillä on kaikilla taskussa vanhoja, huonokuntoisia pistoolinrämiä joilla ovat kovia ampumaan mutta huonoja osumaan.
Sivulliset ovat mustalaisen lähellä aina akuutissa vaarassa saada ohilaukaus kroppaansa.

Terhomatti Hämeenkorpi

Eiköhän nuo pikipää- ja hiekkaneekerimurjaanit ole niitä kovia ampumaan… Lue Pt-mediaa !

outlaw09man

Ja unohtamatta korkeakoulutettuja vuohipaimenia sekä somalian käveleviä pökäleitä . Somali ampuu, vaikka pitkä piippu 180 aste mutkalla. Lopputulos ?

mariD

Tulipa tästä mieleen eräs takavuosien keskustelu eräässä seurueessa (ei sellaisessa seurueessa!), vaan ihan normaali ihmisten kanssa jossa oli myös miehiä. Minä siinä sitten kysymään piruuttani miehiltä, että pidättekö te miehet somalinaisia kuinka viehättävinä.

Mites tämän palstan miehet? Kuinka viehättävinä te pidätte somalinaisia, sanotaan nyt ennen kuin he ovat synnyttäneet sen seitsemän kersaa ja pyöristyneet ja pullistuneet muodottomaksi. Entäs muut etnisyydet? Kokemuksia?

Nyt rohkeasti vaan vastaamaan! Onko kukaan päässyt koskaan saatille? Entä onko pyydetty portilta tupaan sisälle, vähän niin kuin tyyliin ”haluaisitko vielä illan päätteeksi kupin kahvia”? Kertokaa ihan rohkeasti! Voin itse jakaa jonkun etnisen kokemukseni tai sen puuttumisen. Tiedä sitten kumpi se on…

Qroquius KadD

Suomessahan ei ole sinkkuja somalinaispuolisia.
Ne ovat kaikki jonkun vaimoja tai tyttäriä, joiden riiaaminen on erittäin epäterveellistä.
Lisäksi niillä on se pimpsilpomus, joka heikentää niiden seksuaalisen markkina-arvon miinukselle.

Thaikut ja filipinat sen sijaan ovat mitä parhainta aviomateriaalia suomimiehelle, kuten kohteliaisuuden nimissä myös latinat.

mariD

Tunnen toki miten islamissa nämä seurustelukuviot menee, tai paremminkin miten ei mene. Morsmaikku tai sulhanen nähdään usein vasta hääpäivänä, tosin joissakin kulttuureissa heidän annetaan tutustua toisiinsa tiukan valvonnan alla. Silti voidaan kysyä pidättekö te miehet somalityttöjä tai naisia viehättävinä?

Qroquius KadD

Ainakaan minä en, yllämainituista syitä ja ulkonäöltäänkin ne ovat jopa kauneimmillaan vastenmielisiä.
Sen sijaan Länsi-Afrikasta voi löytää kauniita neekernaistyyppejä pyöreine kasvonpiirteineen.

mariD

Minusta somalimiehet puikulapäineen ovat jotenkin, miten sen nyt kauniisti sanoisi, no luotaantyöntäviä. Kun kadulla tulee vastaan arabiinoja tai somaleita, en katso edes päin, vaan pidän katseen tiukasti eteenpäin ettei tapahdu edes millisekunnin katsekontaktia. En halua olla heidän kanssaan missään tekemisissä missään yhteyksissä. Se että työn puolesta jouduin olemaan, siinä oli jo kestämistä. Näillä on jokin ihme harhaluulo, että sairaanhoitajaa voi yrittää iskeä tuosta noin vaan, ei Suomessa iskemiskulttuuri ole sellainen, että yritetään iskeä sairaanhoitajaa tai vaikka verovirkailijaa työaikana. Minulla ei ole kenenkään kemuetnon kanssa ollut mitään sutinaa, yrityksiä on kyllä heidän puoleltaan tullut mutta menestys on jäänyt olemattomaksi. Mieluiten 🇫🇮 miehiä kuten nykyinenkin.

Qroquius KadD

Somaleille kaikki muut paitsi kaapuakat ovat vapaata riistaa.
Johan sen sanoo Koraanikin!

mariD

Tottahan tuo. Siksi heille ei tuota minkäänlaista tunnon tuskaa raiskata edes raskaana olevaa naista kuten Ruotsissa ja varmasti muuallakin on käynyt. Nyt kun itse olen niin sanotusti ”pyhässä tilassa”, tuntuu todella vastenmieliseltä, että joku voi raiskata raskaana olevan naisen. Mutta nythän puhutaan muslimeista, ei normaaleista ihmisistä.

Rasisti

Sulle pitäis työntää oikeen likainen sonnin kyrpä suuhun niin että tulis perseestä ulos. Oppisit olemaan ja puhumaan ihmisistä kunnioittavasti. Miltäs tämä sun mielestä kuulostaa, keltamaha horo

mariD

Katsohan vain! Tuliko tänne ihan oikea kulmahousu esittelemään älykkyysosamääräänsä? Jos haluat mun kanssa alkaa haastaa riitaa niin siitä vaan, täältä palaa. Chingao pendejo!

Last edited 11 päivää sitten by mari
Rasisti

Meinaatko sä sitten että ns normaali kansalainen, keltamaha huora. Et ole tietenkään saanut mustalaisilta kyrpää ni oot niin suivaantunut.

mariD

Sitä ollaan kulmahousukansaa vai? Minä en teikäläisten kanssa haluaisi olla missään tekemisissä vaikka olisitte viimeiset ihmiset maapallolla. Opettelisitte v**** edes menemään töihin sen sijaan että elätte meidän työssäkäyvien rahoilla. Luuletko tosissasi, että olen mustalaisten miesten perään? Voiko surkeampaa vitsiä kukaan keksiä? Minä en koskisi teihin edes pitkällä tikulla…vete a la mierda, pinche pendejo!

Sherlokki suvakko

Erikoista oli ettei tarvinnu pelätä näitten mustalaisten kohtaamisia (ilman tietysti noita heidän keskinäisiä selvittelyjään) suorastaan oli turvallista, meille ne ei mitään. Pysyivät poissa kun valitimme vuokraemännälle. Tosin ei siinä röttelöasunnossa asuminen maksanu mitään, vuokraemäntä jonkisortin sukulainen koulukaverin kanssa. Jotai hämärääki siin oli, ravas siellä muutaki ihmeporukkaa. Olis lisääki tarinaa sieltä, mutta tulee turhan pitkiä jorinoita luettavaksi.

murre iisakki riepunen

Vanhanliiton rekineekerit siellä välejään setvii, olisko totorahat menneet uuteen jakoon?

Glucorelief

I simply could not go away your web site prior to suggesting that I really enjoyed the standard info a person supply on your guests Is going to be back incessantly to investigate crosscheck new posts

Helen Steuber

I do believe all the ideas youve presented for your post They are really convincing and will certainly work Nonetheless the posts are too short for novices May just you please lengthen them a little from subsequent time Thanks for the post