Poliisi pyytää havaintoja Koivukylän tuplapuukotuksesta

Vantaan poliisi pyytää havaintoja viime sunnuntain tapahtumista Koivukylän ostoskeskusessa, jossa kahta alaikäistä nuorukaista puukotettiin vakavasti.

Uhreille teräaseella aiheutetut vammat ovat vakavia, mutta poliisin tietojen mukaan heidän tilansa on tällä hetkellä vakaa. Uhreja on esitutkinnan aikana päästy jo puhuttamaan, kertoo tutkinnanjohtaja rikoskomisario Anne Tuomisto.

Esitutkinnassa selvinneen perusteella tapahtuneeseen liittyy suuri joukko nuoria. Tapahtumapaikalla on mainittu kyseessä olleen jonkinlainen välien selvittely, mutta tarkempi tapahtumien kulku ei vielä toistaiseksi ole tiedossa. Tekoja tutkitaan tapon yrityksinä.

Ostoskeskuksella on sunnuntaina noin iltakuuden aikaan tapahtunut myös pahoinpitely, joka ei liity tutkittaviin tapon yrityksiin. Tässä tilanteessa henkilöä on lyöty kasvoihin ja molemmat osalliset ovat teon jälkeen poistuneet sisälle kauppaliikkeeseen.

– – –

Ensimmäisenä mainitussa puukotuksesta ei toistaiseksi ole paljon tietoa, mutta alamaailman tietojen mukaan paikalla oli todella paljon uussuomalaisia, joilla oli jonkinlainen keskinäinen riita. Ennen varsinaista tekoa, ja sen jälkeen Koivukylän ympäristössä oli ollut erittäin rauhatonta, kun lähinnä kehitysmaista tulleita nuoria notkui älämölö-kasetti huulien välissä.

 

Subscribe
Notify of
guest
4 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Qroquius KadD

Vantaan Koivukylän tapauksesta ei uudempaa tietoa, sen sijaan Vantaan Myyrmannissa on puukotettu 19-vuotias, ja Mahmud Maybatoot, Abdulrhman (010196) on vangittu todennäköisin syin epäiltynä taposta Vantaalla 4.2.2024:

https://www.murha.info/rikosfoorumi/viewtopic.php?f=20&t=40947

Minfosa todetaan, että tekijä kuulostaakin ihan vantaalaiselta ja uhri oli varmaan joku Mohammed Yenga Bunga Töttöröö.

Koeputkikoe

Siinä tapauksessa meneillään saattaakin olla Migrikirurgian katupäivystyksen harjoittelujakso.

Fatwantarkistaja

Kävelymatka sairaalaan, kuinka kätevää.

Dalton Konopelski

I was recommended this website by my cousin I am not sure whether this post is written by him as nobody else know such detailed about my trouble You are amazing Thanks