Vantaan väkivaltaviikot: Poliisi tutkii Myyrmäessä tapahtunutta henkirikosta tappona

Vantaan poliisi tutkii 4.2.2024 Myyrmäessä sijaitsevassa yksityisasunnossa tapahtunutta epäiltyä henkirikosta. Tapausta tutkitaan rikosnimikkeellä tappo. Teko tehtiin suomalaisittain teräasetta käyttämällä, vaikka tekijä ei välttämättä ollut suomalainen.

– Poliisi sai tehtävän kohteeseen sunnuntaina iltapäivällä. Ilmoituksen hätäkeskukseen oli tehnyt uhrin ystävä. Uhri on 19 -vuotias mies ja väkivallanteosta epäilty 28 – vuotias mies, sanoo rikoskomisario Rauno Jämsä.

– Teosta epäilty mies otettiin kiinni tapahtumapäivänä ja hänet on tänään tiistaina 6.2. vangittu Itä-Uudenmaan käräjäoikeudessa todennäköisin syin taposta epäiltynä, Jämsä kertoo.

Teosta epäiltynä on vangittu 1.1.1996 syntynyt Mahmud Maybatoot Abdulrhman.

 

Subscribe
Notify of
guest
7 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Qroquius KadD

Vantaan Myyrmannissa puukotetun 19-vuotiaan taposta on vangittu Mahmud Maybatoot, Abdulrhman (010196) todennäköisin syin epäiltynä:

https://www.murha.info/rikosfoorumi/viewtopic.php?f=20&t=40947

Minfossa todetaan, että tekijä kuulostaakin ihan vantaalaiselta ja uhri oli varmaan joku Mohammed Yenga Bunga Töttöröö.

Frank

Laulunsanoja lainaten: “on niin helppoo olla onnellinen”. Miten ennen näiden rikkauksien saapumista bussit liikkuivat, miten vessoissa pystyi käymään silloin joskus, kun oli niin epäsiistiä. Emme tainneet osata kengännauhojamme solmia ennen kuin mahmut tuli opastamaan. Tarralenkkareissa kuljimme silloin kerran. Koen tuulahduksen kansainvälisyyttä, kun näen mehiläisfarmarin asuun sonnustautuneen afgaaninaisen Järvenpään rautatieasemalla, ilahdun kun näen naisten ja miesten erottelun eri ryhmiin bussia odottaessa Mellunmäessä, todellista tasa-arvoa siis edelleen olemassa. Kiva. Itäkeskuksessa nämä opetettiin maksamaan käteisellä niin ettei vastakkaisen sukupuolen omaavan kassatyöntekijän kanssa kädet kohtaa. Ai ai mikä arjen piristäjä omine nyansseineen kun saa koordinaatiotaan kehittää

Terhomatti Hämeenkorpi

Mahamutti, Schaatana ! Frank kuvaa kommentissaan hyvin noita Schaatanan rikastuttajia, Perkele!

Nuutti

Suomalaisittain. Onnistunut kotouttaminen sittenkin on mahdollista. Ja minä olen ollut hyvin epäileväinen. Sori siitäkin

Carlie Emmerich

I do trust all the ideas youve presented in your post They are really convincing and will definitely work Nonetheless the posts are too short for newbies May just you please lengthen them a bit from next time Thank you for the post

bonus 500 slot

I’ve carefully weighed the arguments put forth, but I believe it’s crucial to acknowledge the presence of alternative perspectives.